Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar geçen sene 21 ekşmde dış gebeliksen dolayı lapatoskopi geçirdim. Bi kaç ay korunduk ama henüz bişey yok

Üzüldüm canımm yaa hayırlısı olsun

Hepinize geçmiş olsun canlar. Bi arkadaşın dediği gibi 6 ay 1 yıl korunmanın bilimsel bi açıklaması yok. Düşükten hemen sonra hamile kalanla 1 yıl korunanın tekrar düşük yapma ihtimali aynıymış ama düşükten sonra hamile kalma ihtimaliyle korunanın hamile kalma ihtimali aynı değil. Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor. Yine üstte bi arkadaşın dediği gibi tekrar düşük olup olmıycağı da kesin değil. Düşünsenize 1 yıl korun tekrar düşük olsun ne kadar acı verici bi durum. O zaman kaybettiğin çocuğuna mı yoksa zamana mı üzülüceksin. O zaman psikolojimizi kim toparlıycak.
Sizi bilmem ama benim öyle boş vakit geçirmeye hiç mi hiç niyetim yok. Yapılıcak bi tedavi işlem varsa hemen yapılsın. Yaş gittikçe hamile kalma olasılığı da azalıyor yumurtalar tek tek gidiyor :)
ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN HEPİMİZİ

Canım seni çok çok iyi anlıyorum zaman geçtikçe biraz daha hafifliyosun inan bana ve üzüldüğün sürece tek zararı kendine ki bu vücudunun da toparlanmasını geciktiriyo bile diyebilirim ben bunu anladım. İnşallah Allah ım en kısa sürede tekrarsan hepşmize sağlıklı bebişler verir sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder kendine çok dikkat et illa ki geçiyor herşey Allah tan yaşamayan da bilmez anlamaz o yüzden kimseye bakma kimseyi dinleme ne istiyosan onu yap.

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum canım. AMİN

Ustune birde esimle bir birimize girdik beni en cok bu uzuyor
Biraz cevre degisikligi iyi gelecek sanirim

Ayrica annem sunu dedi bilmem hic duydunuzmu daha once.
Ben ilk kez duydum sizlerle paylasayim istedim.
Bos kurtaj yapilirmis hamile kalamayan bayanlar icin iste bu yuzden kurtajdan sonra daha cabuk hamile kalindigi soylenilir, cunki rahim temizlenirmis.
Ne kadari dogru bilemem bende annemin yalancisiyim.

Onu ilk kez duydum ama eskilerin bi lafı var düşüğün ayağı karnındadır diye o yüzden düşük yapanlar sonradan hemen hamile kalırlarmış o yüzden ben çokta beklemek istemiyorum yani ama hala hasta olamadım ben 35. Gün oldu

A
Yok ilk adetimi oldum 45 . Günde canım bu ikinci adetim olacak inşallah olmam ama bu ay denedik çünkü kürtajdan sonra
Anladım canım ben de olmuyorum diyr stres yapmıyım o zaman 45. Güne kadar bekliyim. İnşallah olmazsın srnde güzel haberler verirsin

A

Anladım canım ben de olmuyorum diyr stres yapmıyım o zaman 45. Güne kadar bekliyim. İnşallah olmazsın srnde güzel haberler verirsin
Aynen ben doktora kontrole gitmiştim acaba kist mi oluştu bişey mi oldu diye Allah’a şükür bişey olmamış ama bana zaten45 güne kadar bekle olursun derdi doktor tamda öyle oldu o yüzden stres yapma

Yok takip etmedim çünkü bu ay kaçıncı gün adet olacağımı bilmiyorum ki yumurtlama takibi de zor acıdan ama onun yerine iki günde bir çalışma yaptık .
ovulasyon testiyle falan baksaydın keşke. normal döngün kaç gündü tahmini ne zaman olması gerekiyo bu ay

21 22 23 ekimde olmam lazım bu ay canım normal döngüme göre
anladım canım hadi bakalım inşallah olmazsın. ben de bir an önce adet olurum da çalışmalara başlarım. bu arada ben bir de soğan suyu içmeye başladım

anladım canım hadi bakalım inşallah olmazsın. ben de bir an önce adet olurum da çalışmalara başlarım. bu arada ben bir de soğan suyu içmeye başladım
Senin daha yeni o yüzden sabret biraz .iyi yapıyorsun soğan zararlı bişey değil zaten . İnşallah olmam ama hiç adet belirtisi Yok bende hamile olduğum zamanda böyle olmustu hiç adet belirtisi yaşamamıştım

ay hadi inşallah :) bi test yapsan mı acaba silikte olsa görünür belki.

allah sabır versin bende ilk aşılamamda hamile kaldım sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal dediler... şimdi 2 ay bekleyip korunmadan 2.ci aşılamaya başlaycam ....sizin durumunuz daha zormuş çok üzüldüm ...

evet canım ama şu an daha iyiyim Allah a şükür. siz neden aşılama yoluyla hamile kalıyorsunuz doktor mu istedi bir problem mi oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…