Üzüldüm canımm yaa hayırlısı olsunMerhaba,
Bende 8+1 gunluk hamileyim ama dusuk basladi benimde bebegimin kalbini duyamadik malesef carsamba gunu kurtaj olacagim.
Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum 2 ay sonra dr kontrolunde deneyecegim bu sefer yumurta tabiki falan. Ya da baska bir tahlil vs yaptirmam gereklimi bilmiyorum.
Zor bir surec butun duygularim alt ust oldu boslukta dusuyor gibiyim ne uyudugumu ne yedigimi biliyorum. Umarim bir an once toparlanirim.
Iyi akşamlar. Herkese çok geçmiş olsun. Bende 15 ağustosta boş gebelik nedeniyle 9 haftalıkken kürtaj oldum. 36 gün sonra ilk adetimi oldum. Ikinci adetimi de bu günlerde olucam. Doktorum 2-3 ay korunman yeterli dedi. Bende 3. Adetten sonra korunmayı bırakıcam. Bu süreç gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. Inanın Hiç aklımdan çıkmıyor. Bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum. Geçen gün sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum bana 6 ay korun dedi. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Bir yandan da yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Ama hamile kalırsam kesinlikle kimseye söylemicem.
Merhaba,
Bende 8+1 gunluk hamileyim ama dusuk basladi benimde bebegimin kalbini duyamadik malesef carsamba gunu kurtaj olacagim.
Tekrar hamile kalmayi cok istiyorum 2 ay sonra dr kontrolunde deneyecegim bu sefer yumurta tabiki falan. Ya da baska bir tahlil vs yaptirmam gereklimi bilmiyorum.
Zor bir surec butun duygularim alt ust oldu boslukta dusuyor gibiyim ne uyudugumu ne yedigimi biliyorum. Umarim bir an once toparlanirim.
Canım seni çok çok iyi anlıyorum zaman geçtikçe biraz daha hafifliyosun inan bana ve üzüldüğün sürece tek zararı kendine ki bu vücudunun da toparlanmasını geciktiriyo bile diyebilirim ben bunu anladım. İnşallah Allah ım en kısa sürede tekrarsan hepşmize sağlıklı bebişler verir sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder kendine çok dikkat et illa ki geçiyor herşey Allah tan yaşamayan da bilmez anlamaz o yüzden kimseye bakma kimseyi dinleme ne istiyosan onu yap.Merhaba,
Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum canım. AMİNHepinize geçmiş olsun canlar. Bi arkadaşın dediği gibi 6 ay 1 yıl korunmanın bilimsel bi açıklaması yok. Düşükten hemen sonra hamile kalanla 1 yıl korunanın tekrar düşük yapma ihtimali aynıymış ama düşükten sonra hamile kalma ihtimaliyle korunanın hamile kalma ihtimali aynı değil. Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor. Yine üstte bi arkadaşın dediği gibi tekrar düşük olup olmıycağı da kesin değil. Düşünsenize 1 yıl korun tekrar düşük olsun ne kadar acı verici bi durum. O zaman kaybettiğin çocuğuna mı yoksa zamana mı üzülüceksin. O zaman psikolojimizi kim toparlıycak.
Sizi bilmem ama benim öyle boş vakit geçirmeye hiç mi hiç niyetim yok. Yapılıcak bi tedavi işlem varsa hemen yapılsın. Yaş gittikçe hamile kalma olasılığı da azalıyor yumurtalar tek tek gidiyor :)
ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN HEPİMİZİ
Canım seni çok çok iyi anlıyorum zaman geçtikçe biraz daha hafifliyosun inan bana ve üzüldüğün sürece tek zararı kendine ki bu vücudunun da toparlanmasını geciktiriyo bile diyebilirim ben bunu anladım. İnşallah Allah ım en kısa sürede tekrarsan hepşmize sağlıklı bebişler verir sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder kendine çok dikkat et illa ki geçiyor herşey Allah tan yaşamayan da bilmez anlamaz o yüzden kimseye bakma kimseyi dinleme ne istiyosan onu yap.
Onu ilk kez duydum ama eskilerin bi lafı var düşüğün ayağı karnındadır diye o yüzden düşük yapanlar sonradan hemen hamile kalırlarmış o yüzden ben çokta beklemek istemiyorum yani ama hala hasta olamadım benAyrica annem sunu dedi bilmem hic duydunuzmu daha once.
Ben ilk kez duydum sizlerle paylasayim istedim.
Bos kurtaj yapilirmis hamile kalamayan bayanlar icin iste bu yuzden kurtajdan sonra daha cabuk hamile kalindigi soylenilir, cunki rahim temizlenirmis.
Ne kadari dogru bilemem bende annemin yalancisiyim.
Yok ilk adetimi oldum 45 . Günde canım bu ikinci adetim olacak inşallah olmam ama bu ay denedik çünkü kürtajdan sonraHenüz adet olmadınız mı? İki ay geçmiş üstünden çok değil mi, benim de mi öyle olur acaba
Anladım canım ben de olmuyorum diyr stres yapmıyım o zaman 45. Güne kadar bekliyim. İnşallah olmazsın srnde güzel haberler verirsinYok ilk adetimi oldum 45 . Günde canım bu ikinci adetim olacak inşallah olmam ama bu ay denedik çünkü kürtajdan sonra
Aynen ben doktora kontrole gitmiştim acaba kist mi oluştu bişey mi oldu diye Allah’a şükür bişey olmamış ama bana zaten45 güne kadar bekle olursun derdi doktor tamda öyle oldu o yüzden stres yapmaA
Anladım canım ben de olmuyorum diyr stres yapmıyım o zaman 45. Güne kadar bekliyim. İnşallah olmazsın srnde güzel haberler verirsin
Yok takip etmedim çünkü bu ay kaçıncı gün adet olacağımı bilmiyorum ki yumurtlama takibi de zor acıdan ama onun yerine iki günde bir çalışma yaptık .peki yumurtlamanı takip ettin mi hastalandıktan sonra
ovulasyon testiyle falan baksaydın keşke. normal döngün kaç gündü tahmini ne zaman olması gerekiyo bu ayYok takip etmedim çünkü bu ay kaçıncı gün adet olacağımı bilmiyorum ki yumurtlama takibi de zor acıdan ama onun yerine iki günde bir çalışma yaptık .
21 22 23 ekimde olmam lazım bu ay canım normal döngüme göreovulasyon testiyle falan baksaydın keşke. normal döngün kaç gündü tahmini ne zaman olması gerekiyo bu ay
anladım canım hadi bakalım inşallah olmazsın. ben de bir an önce adet olurum da çalışmalara başlarım. bu arada ben bir de soğan suyu içmeye başladım21 22 23 ekimde olmam lazım bu ay canım normal döngüme göre
Senin daha yeni o yüzden sabret biraz .iyi yapıyorsun soğan zararlı bişey değil zaten . İnşallah olmam ama hiç adet belirtisi Yok bende hamile olduğum zamanda böyle olmustu hiç adet belirtisi yaşamamıştımanladım canım hadi bakalım inşallah olmazsın. ben de bir an önce adet olurum da çalışmalara başlarım. bu arada ben bir de soğan suyu içmeye başladım
ay hadi inşallah :) bi test yapsan mı acaba silikte olsa görünür belki.Senin daha yeni o yüzden sabret biraz .iyi yapıyorsun soğan zararlı bişey değil zaten . İnşallah olmam ama hiç adet belirtisi Yok bende hamile olduğum zamanda böyle olmustu hiç adet belirtisi yaşamamıştım
allah sabır versin bende ilk aşılamamda hamile kaldım sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal dediler... şimdi 2 ay bekleyip korunmadan 2.ci aşılamaya başlaycam ....sizin durumunuz daha zormuş çok üzüldüm5 gün önce 12. Haftamın içindeyken 8+4 bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim apr topar kürtaj oldum. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ve önümde 2-3 aylık bir süreç var benim gibi olan arkadaşlarım varsa burada süreci beraber atlatabiliriz belki.
evet canım ama şu an daha iyiyim Allah a şükür. siz neden aşılama yoluyla hamile kalıyorsunuz doktor mu istedi bir problem mi oluştuallah sabır versin bende ilk aşılamamda hamile kaldım sonra değerlerim düşmeye başladı kimyasal dediler... şimdi 2 ay bekleyip korunmadan 2.ci aşılamaya başlaycam ....sizin durumunuz daha zormuş çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?