Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar düşük sonrası bhcg kaç günde sıfırlandı yüksek olup hamile kalınır mı

Hiç bilemiyorum onu ama kalınmaz sanırım ya çünkü o da bir çok hormonu etkiliyor canım. Kürtajı eylül 11 de oldum 15inde kan vermiştim 491 di hala
Benim 245 ti iki gün sonra 62 olmuştu yani en son geçen cuma 62 idi. bugün bebek düştü sanırım bayağı kanama ve pıhtı vardı hayırlısı doktora gidince sorarım a4tık korunmaya gerek var mı diye hemen hamile kalmak istiyorum

kızlar düşük sonrası bhcg kaç günde sıfırlandı yüksek olup hamile kalınır mı
sıfırlanması gerekli benim 8 ekimde 488 271 e düşmüştü ertesi gün 171 e düşmüştü 12 ekimde 27 ye sonra adet oldum yarın yada perşembe sıfırlandı mı diye baktıracam sıfırlanmaz ise kürtaj demişti doktor ama regli oldum tam sökülmeye 13 ekimde başlamıştı

kanaman ne kadar sürdü adet ile atıyorsun genelde

Bende cuma yada pazartesi gitmeyi düşünüyorum kanamaya bağlı kanama bitsin öyle baktırayım dedim

Bende cuma yada pazartesi gitmeyi düşünüyorum kanamaya bağlı kanama bitsin öyle baktırayım dedim
bende pembe geliyordu sonra birden kırmızı oldu düştü az sonra kahve hiç gelmedi .... sonra başladı sanırım en doğrusu kanama bittikten sonra kontrol parça varsa görünür zaten

bende pembe geliyordu sonra birden kırmızı oldu düştü az sonra kahve hiç gelmedi .... sonra başladı sanırım en doğrusu kanama bittikten sonra kontrol parça varsa görünür zaten
Korunmasak olur mu hemen acaba ben pkosluyum zaten benim zor

ben korunmayacam zaten benim aşılama ile olmuştu şansımı denemek isterim doktor korunma demişti ama yarın tekrar soracam
doktor korunma demişse korunma inşallah kendiliğinden olur füşükten sonra daha kolay oluyormuş

Bende de parça kalmamışsa bende korunmayacam olsun artık

Kızlar merhaba benim düşük değil ölü Doğum yaptım 22haftalıktı 3ay oldu Doğum sonrası çok kanama olmadı kesıldı meğer içerde parça kalmış plasente parçası 15önce kürtaj oldum şimdi üşen kanama çok fazla dr normal dedı ama bebek bezi kullanıyorum okadar çok iki gündür birazcık azaldı sanki ama sonra ine artıyo napıcam bilemedim artık doktor normal dıyo kan çok fazla gidiyo korkuyorum acıkası bişey söyleyin lütfen basına gelen yada duyan oldumu böyle bişey tabiki rabbım kımseye yasatmasın

başka bir doktora da görünsen nasıl olur kanamadan insan halsiz düşer

başka bir doktora da görünsen nasıl olur kanamadan insan halsiz düşer
Bizler yanı tüp bebek tedavisi görenleri diğer dr lar kendı doktorunuza görünün deyip eve gönderiyorlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum halsizlik uykusuzluk kansızlık var daha be kadar kanama olucak yorgun düştüm artık

tüp ile hamile kaldın bence iyi bir doktor bul görün derim bende aşılama ile hamile kaldım düşük yaptım ama kürtaja şimdilik gerek uok kanamam da adetten biraz fazla bir dha aşılama yapmayı düşünüyorum iyi bir doktor arayışına girdim şimdiden çünkü tüp ve aşılamaya bakan doktorlar çok yoğun oluyorlar bazen gözden kaçan birşeyler olabilir devlet hastanesine git istersen yada üniversiteye onlar geri çevirmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…