Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım dediğim gibi genetikte sorun çıkanların sayısı az dedi genelde bir şey çıkmıyor dedi

Yaaa, hemen kapatıyorlar mı ki diğer yeri açtırsaydın önce meski baya uğraştırıyor. Oh oh iyi zamanında olmana sevindim canım, çok çok çok kolaylık dilerim sana. Bi anda olup biter inşallah hepsi rahatlarsın.

Kizlar cok şükür kalp atışını duyduk miniğimin cok duygulandim hemen melek kizim geldi aklima.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins..
Maşallah kuzum çok ama çok sevindim, sağlıkla ilerlesin kucağına al Yaraların sarılsın inşallah kuzum

Kızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukur geçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Uamız seninle kuzum, zamanında gelmesi çok iyi, güzel ve rahat geçer inşallah tedavin. Herşey gönlünce olsun

İnşallah olmuştur canım. Güzel haberlerinizi alalım inşallah, ne güzel bir hediye

İnşallah olmuştur canım. Güzel haberlerinizi alalım inşallah, ne güzel bir hediye
Allah nasip ederse olacak inşaAllah canım sağ olasın❤ bakalım yarın gideceğim 4 gün kala kan vermiş olacağım sonuç öğlen 3.30 4 gibi çıkar büyük ihtimal çıkmazsa pazartesiye de kalabilir inşaAllah erken çıkar uğraştırmaz beni

Merhaba sonucunuzu alabildiniz mi acaba

Kizlar cok şükür kalp atışını duyduk miniğimin cok duygulandim hemen melek kizim geldi aklima.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins..
Çok sevindim. Umarım sağlıklı şekilde gebeliğiniz ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Darısı biz tekrardan bebek isteyenlerim başına

Bende Mart ayında düşük yaptım bebeğimin kalbi durdu. Doktor gerek yok demesine rağmen genetik yaptırdım 2 genimde pıhtılaşma,1 genimde koruyucu çıktı. Kan sulandırıcı kullanımını doktorunuz karar verecek dedi. Bir doktor 6 ay bir doktor 3 ay korun dedi. Ben üç ay korundum haziranda ovulasyon testi olmadan gün aşırı denedik. Eğer adet olursam, ovulasyonla deneyeceğim. Gebe kalanlar kaç ay sonra kaldınız acaba ?

Çok geçmiş olsun hangi genlerinizde pıhtılaşma çıktı acaba

Evet ya ben de merak ettim, ınsallah hersey yolundadır
Ay inşallah

Bu arada ben ikilemde kaldım adet olursam aşı olsam 2. doz ardına biraz korun derken baya vakit geçecek, olmasam da doktor aşılama derse gitmeyip direk aşılamayı yaptırsam o bekleme arasında biraz gidip dönsek mi memlekete eşim öyle olursa sen ailende kalırsın o yayla yolunda bir sıkıntı olur ben gider gelirim dedi şimdi de kara kara bunu düşünüyorum adet olursam nasıl bir plan izleyeyim diye

Canım 2.dozdan 15 gun sonra transfer yapabiliriz dedı doktor, o da semptom vs.olırsa diye 15 gun dedı. Yanı aşı geciktirmezsenı, bizim doktor hamıleilğin ilk 3 ayında zaten aşı olamazsın, koronaya yakalanmanı istemem dedı, düşük geçmişin var dedi, aşıyı olmamı tavsıye ettı bana.. Biontech olsak da 2.dozu 28 gun sonra olabılcez. O yuzden bence adet olursan aşını ol bayramdı tatildi derken 28 gun gecer gider.. Gebelık olursa zaten aşı olamıcaksın 6.aya kadar..
Ama dedğin gıbı asılama yapacaksan da olamazsın asıyı, bu sefer gebelık olusacagı ıcın memleket ısını ertelersınız belkı

Benim de sizin homozigot olan heterozigot, aynı Paı de 4g 4g
Doktorunuz size başladı mı kan sulandırıcı ? Genetik doktoru önce yada sonra olacağına doktorunuz karar versin dedi. Gebe vs olmadığım için kadın soğuma görünmedim

Adet olursam etraflıca bir konuşacağım bakalım ne diyecek yalnız bende bu ayı resmen yine eledim aslında daha bir hafta var

Doktorunuz size başladı mı kan sulandırıcı ? Genetik doktoru önce yada sonra olacağına doktorunuz karar versin dedi. Gebe vs olmadığım için kadın soğuma görünmedim
Benim kadın doğum doktorum şuan coraspirin verdi olunca da hem coraspirin hem iğne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…