Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kadın dogumun yonlendırmesıyle genetıkten randevu almıstım, hepsını bırlıkte yaptılar, hastane proseduru oyledır belkı, benım gıttıgım hastane universite haztanesı ama yarı Ozel dıye gecıyor.
Zaten genetık sonucları gec cıkıyor pıhtılasmaya gore.. Iyi bari ki yapmıslar

Evet canım sorun çıkarmadı tatlı bi doktordu. Normalde SMA testi akraba evliliğinde yapıyoruz ama şu testleri bir ver onu da onaylıcam dedi. İstemiştim ben.

Süper, ıyı bı doktora denk gelmıssın
Bu arada benim patoloji sonucum çıkmış. Sanırım bir şey ifade etmiyor ama. Doktor her şeyden şüphelenmiş sanırım ama rahim içi gebelik gibi anladım ben. Doğru mu anladımki?

Eklentiler

• 7AC4B0E9-111B-496D-A038-130AAA166FF6.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 35
Hayır ben de devlete gittim adeti falan etkilemiyor mu çok sevindim valla. Bende boşa gittim mi diyordum. Bana ne yaptı hiçbir fikrim yok kadın doğum dan falan da bahsetmedi hiç. Yarın 2 hafta olacak aricam sonucumu almak için. 2 haftada çıkar dedi.

Evet canım sorun çıkarmadı tatlı bi doktordu. Normalde SMA testi akraba evliliğinde yapıyoruz ama şu testleri bir ver onu da onaylıcam dedi. İstemiştim ben.
İyi bir dontora denk gelmiş cidden. Bana hızlı hızlı soru sordu ne istediğini bile bilmiyorum 2 tüp kan verdim eşimde 1 tüp. 2 hafta sonra çıkar dedi

Valla ben özellikle belirttim geçen hafta kürtaj oldum adet görmedim etkiler mi dedim yüzüme çok saçma bir soru sormuşum gibi baktı yoo dedi genetik test 1 ay sonra çıkacak en az 10 gün sonra pıhtılaşma için gelip kan vereceksin o da 15 gün kadar sonra çıkar dedi. Topluca hepsini değerlendireceğiz dedi.
Gelip bu şekilde test verip genetik sorun çıkanların oranı ne diye sordum çok az genelde sonuçlar iyi geliyor dedi bu arada.

Ben de dusukten 10 gun sonra kontrole gıttıgımde vermıstım, daha adet olmamıstım..zaten gec cıkıyor.. Birde beta ile isleri yok zaten o testlerde mantıken de gerek yoktur

Kizlar cok şükür kalp atışını duyduk miniğimin cok duygulandim hemen melek kizim geldi aklima.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins..
Ne güzel, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı bizlerin başına allahım

Kizlar cok şükür kalp atışını duyduk miniğimin cok duygulandim hemen melek kizim geldi aklima.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins..
Gözün aydın kuzumm. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah

Gözün aydın balım maşşallah minnoşa çok sevindiiiim ben de duyabilirim inşallah

Çok şükür canım cok şükürçok sevindim darısı kucağına almaya, sağlıkla geçsin gebeliğin canım, sağlıkla hayırla da kucağına gelsin

Ozaman bana genetik bakılmadi bi ay demedi herkese bu ay diyor en erken . Yarın bir sorayım bakalım hastanye de telefonda ulaşmak mümkün değil. Nasıl yani hepsinde genetik birşey mi oluyor. Bana da tam tersini dedi genelde genetik den birşey çıkmıyor ama hadi yapalım. Zaten o kadar çok varki dedi. Bende burada turner sendromu diye birşey okumuştum turner e bakacak misiniz dedim. Hoca da ne turner i sizde turner olması imkansız nerden çıkardınız bunu dedi kürtaj taze olunca kafa bir milyon salak gibiydim doktora birşey de soramadım ne yaptı bilmiyorum. Ben araştırma hastanesi gittim birde şehir hastanesi bölüm varmış. Ona mı gitsem adam akıllı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…