Aynı bizim orada da o kadar büyük orman yandı ki 2 yıl sürdü ağaçları kesip temizlemek baştan ekime başlamak en çok etkilendiğim bir tane ev vardı içinde çok tonton bir teyze ile amca kalıyor teyzenin kulakları ağır işitir yangın günü eşi keçileri otlatırken teyze evde kuran okuyormuş yangın rüzgarla öyle ilginç ilerledi ki itfaye köylüler ile amcayı eve varamadan kurtarmış ama teyze evde dışarıyı duymamış babam anlatıyordu evin kenarı hep kuru soba odunu onlara kadar gelmiş dört bir yanı yanmış başka tarafa rüzgar çevirmiş ev yanmamış teyzeyi çıkarmışlarMersin de öyle canım çok korkutucu bir durum yazık o ormanlara yeşilliklerle millet yaşıyor köylerde bilerek mi yapıyorlae bu cahiller birde yaz geliyor içerler ormanda kuytu köşede içki şişelerini atarlar oralara kırarlar güneş çok görüyor o bile yangına sebep oluyor birarax bizim evin arkasında tarlavardi birileri sigaramı içti attı ne o rüzgar ateşi yükseltti cogaltti koskoca kaç donlik tarla kül oldu ancak sondirebildiler Allah'tan evimize yaklaşmadan söndu çok zor vallahi
Mucize Allah'ın işi baksana kadın Kur'an okuyor Rabb'im onu korumuşAynı bizim orada da o kadar büyük orman yandı ki 2 yıl sürdü ağaçları kesip temizlemek baştan ekime başlamak en çok etkilendiğim bir tane ev vardı içinde çok tonton bir teyze ile amca kalıyor teyzenin kulakları ağır işitir yangın günü eşi keçileri otlatırken teyze evde kuran okuyormuş yangın rüzgarla öyle ilginç ilerledi ki itfaye köylüler ile amcayı eve varamadan kurtarmış ama teyze evde dışarıyı duymamış babam anlatıyordu evin kenarı hep kuru soba odunu onlara kadar gelmiş dört bir yanı yanmış başka tarafa rüzgar çevirmiş ev yanmamış teyzeyi çıkarmışlar
Valla çok şükürMucize Allah'ın işi baksana kadın Kur'an okuyor Rabb'im onu korumuşşükür geç olmadan da çıkarmışlar teyzeyi
Geç döllenme olmuştur çıkmamıştır biraz daha sabır inşallah tutmuştur zor bir süreç oldumu tuttumu psikolojik hamilelik belirtileri bende çok sabırsızdım yapmicam dediğim ay test adeti beklicem dediğim zamanlarda kendimi test yaparken buluyordumAy ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım
Allah korusun bidaha yaşatmasın benimde en korktuğum şeyValla çok şükür1 ev yandı o da kullanılmıyordu öyle geçti gitti o iki gün hafta sonuydu ben cuma gün cam çerçeve sildim pazartesi isteme olacak diye haftasonu yangın oldu eşim de o zamanlar tatil yaylada yazık çocuğa koşa koşa gelmiş amcası senin isteyeceğin kızın köyü hep yanmış köy bitmiş demiş aklı çıkmış ya o zor günlerin tek komik anısı babam eşya toplayın arkası açık arabanın kasasına atın dedi önemli şeyleri sonra tehlike geçti eve geri götüreceğiz kasada 3 plastik sandalye ve kullanılmamış yeni çizme var babam döndü bize bunların aciliyeti neydi Allah aşkına dedi çizmeyi ben attım sandalyeyi annem atmış evsiz barksız kalsak ormanda onun üstüne oturacağız beyinler pırıl pırıl
Amin aminAllah korusun bidaha yaşatmasın benimde en korktuğum şeyplastik sandalye çizme önemliymiş gerçekten insan o panikle eline ne geçerse koyar herhalde allah yaşatmasın kimseye
Hakkında hayırlısı en güzeli olsuun kuzummm rabbim gönlüne göre versinnnKızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukurgeçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Canım ben geçirdim. Dış gebelikse de hiç endişelenme değerin küçük. Iğneyle hemen sonlandırılır.Kızlar ya benim sonuç şimdide 109 çıkmış doktoru yarın sabahtan arıcam dış gebelik olabilir yüksekse demişti napçam şimdi ne olacak kim geçirmişti buradan dış gebelik
Esin senin için telaş yapmış koşa koşa gelmişValla çok şükür1 ev yandı o da kullanılmıyordu öyle geçti gitti o iki gün hafta sonuydu ben cuma gün cam çerçeve sildim pazartesi isteme olacak diye haftasonu yangın oldu eşim de o zamanlar tatil yaylada yazık çocuğa koşa koşa gelmiş amcası senin isteyeceğin kızın köyü hep yanmış köy bitmiş demiş aklı çıkmış ya o zor günlerin tek komik anısı babam eşya toplayın arkası açık arabanın kasasına atın dedi önemli şeyleri sonra tehlike geçti eve geri götüreceğiz kasada 3 plastik sandalye ve kullanılmamış yeni çizme var babam döndü bize bunların aciliyeti neydi Allah aşkına dedi çizmeyi ben attım sandalyeyi annem atmış evsiz barksız kalsak ormanda onun üstüne oturacağız beyinler pırıl pırıl
Canım çok korktum ya tüplere zarar verir falan yazıyor internette birkaç ay hamile kalınamaz diyor senin nasıl olmuştuCanım ben geçirdim. Dış gebelikse de hiç endişelenme değerin küçük. Iğneyle hemen sonlandırılır.
Benim tam adet günümde kanamam oldu canım. Adet oldum sandım. 10 gün falan devam etti ağrılar başladı, gece hastaneye gidince anlaşıldı gebe olduğum. Benim ilk ögrendiğim deger 616 ıydı. Sonra iğne yapıldı 1 ayda sıfırlandı. Hsg çektirdim tüplerde rahimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. 3 ay korunma veriyor doktorlar. Iğne kemoterapi iğnesi olduğu için. Birde tüp ün iyilesmesi ve tekrar dış gebelik olmasın diye. Sonrasında bi cok gebe kalan arkadaş var. Korkma hiç . Doktoruna güven. Insallh sorunsuz atlatırsınCanım çok korktum ya tüplere zarar verir falan yazıyor internette birkaç ay hamile kalınamaz diyor senin nasıl olmuştu
İnşallah canım teşekkürler benim değerim daha düşükmüş bakalım ne diyecek doktor mesaj attım şimdiBenim tam adet günümde kanamam oldu canım. Adet oldum sandım. 10 gün falan devam etti ağrılar başladı, gece hastaneye gidince anlaşıldı gebe olduğum. Benim ilk ögrendiğim deger 616 ıydı. Sonra iğne yapıldı 1 ayda sıfırlandı. Hsg çektirdim tüplerde rahimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. 3 ay korunma veriyor doktorlar. Iğne kemoterapi iğnesi olduğu için. Birde tüp ün iyilesmesi ve tekrar dış gebelik olmasın diye. Sonrasında bi cok gebe kalan arkadaş var. Korkma hiç . Doktoruna güven. Insallh sorunsuz atlatırsın
Amin amin inşaAllah hayırla sağlıklaİnşallah canımRabb'im burdaki bütün arkadaşlarıma bebek mujdesi versin inşallah hepinizin kucağını eli boş olmasın inşallah çok istiyorum her kadın yaşasın bu duyguyu .inşallah birgün tablomuz dolar bebeklerle
Aynen öyle canımGeç döllenme olmuştur çıkmamıştır biraz daha sabır inşallah tutmuştur zor bir süreç oldumu tuttumu psikolojik hamilelik belirtileri bende çok sabırsızdım yapmicam dediğim ay test adeti beklicem dediğim zamanlarda kendimi test yaparken buluyordum
Of valla mesajını okuyunca biraz içime su serpildi bende 6.gün gittim kan verdim 2.52 çıktı diye üzülüyordum böyle okuyunca insana moral oluyor6 gun mudeli yaaa daha rahme yenı gelmıstır o, daha yerlesecek tutunacak kana beta karıstırcak 11. Günden once yapmayın test. Bosuna uzuldugunle kalıyorsun
Insallah guzel guzel yukselsinOf valla mesajını okuyunca biraz içime su serpildi bende 6.gün gittim kan verdim 2.52 çıktı diye üzülüyordum böyle okuyunca insana moral oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?