Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı bizim orada da o kadar büyük orman yandı ki 2 yıl sürdü ağaçları kesip temizlemek baştan ekime başlamak en çok etkilendiğim bir tane ev vardı içinde çok tonton bir teyze ile amca kalıyor teyzenin kulakları ağır işitir yangın günü eşi keçileri otlatırken teyze evde kuran okuyormuş yangın rüzgarla öyle ilginç ilerledi ki itfaye köylüler ile amcayı eve varamadan kurtarmış ama teyze evde dışarıyı duymamış babam anlatıyordu evin kenarı hep kuru soba odunu onlara kadar gelmiş dört bir yanı yanmış başka tarafa rüzgar çevirmiş ev yanmamış teyzeyi çıkarmışlar

Mucize Allah'ın işi baksana kadın Kur'an okuyor Rabb'im onu korumuş şükür geç olmadan da çıkarmışlar teyzeyi

Mucize Allah'ın işi baksana kadın Kur'an okuyor Rabb'im onu korumuş şükür geç olmadan da çıkarmışlar teyzeyi
Valla çok şükür 1 ev yandı o da kullanılmıyordu öyle geçti gitti o iki gün hafta sonuydu ben cuma gün cam çerçeve sildim pazartesi isteme olacak diye haftasonu yangın oldueşim de o zamanlar tatil yaylada yazık çocuğa koşa koşa gelmiş amcası senin isteyeceğin kızın köyü hep yanmış köy bitmiş demiş aklı çıkmış yao zor günlerin tek komik anısı babam eşya toplayın arkası açık arabanın kasasına atın dedi önemli şeyleri sonra tehlike geçti eve geri götüreceğiz kasada 3 plastik sandalye ve kullanılmamış yeni çizme var babam döndü bize bunların aciliyeti neydi Allah aşkına dedi çizmeyi ben attım sandalyeyi annem atmış evsiz barksız kalsak ormanda onun üstüne oturacağız beyinler pırıl pırıl

Ay ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım
Geç döllenme olmuştur çıkmamıştır biraz daha sabır inşallah tutmuştur zor bir süreç oldumu tuttumu psikolojik hamilelik belirtileri bende çok sabırsızdım yapmicam dediğim ay test adeti beklicem dediğim zamanlarda kendimi test yaparken buluyordum

Allah korusun bidaha yaşatmasın benimde en korktuğum şey plastik sandalye çizme önemliymiş gerçekten insan o panikle eline ne geçerse koyar herhalde allah yaşatmasın kimseye

Allah korusun bidaha yaşatmasın benimde en korktuğum şey plastik sandalye çizme önemliymiş gerçekten insan o panikle eline ne geçerse koyar herhalde allah yaşatmasın kimseye
Amin amin cidden panikle insan her şeyi yapıyor

Kızlar ya benim sonuç şimdide 109 çıkmış doktoru yarın sabahtan arıcam dış gebelik olabilir yüksekse demişti napçam şimdi ne olacak kim geçirmişti buradan dış gebelik

Kızlar ya benim sonuç şimdide 109 çıkmış doktoru yarın sabahtan arıcam dış gebelik olabilir yüksekse demişti napçam şimdi ne olacak kim geçirmişti buradan dış gebelik
Canım ben geçirdim. Dış gebelikse de hiç endişelenme değerin küçük. Iğneyle hemen sonlandırılır.

Esin senin için telaş yapmış koşa koşa gelmiş sizin beyinlerde süper çizme sandalye ne komik anınız varmış babada haklı

Canım ben geçirdim. Dış gebelikse de hiç endişelenme değerin küçük. Iğneyle hemen sonlandırılır.
Canım çok korktum ya tüplere zarar verir falan yazıyor internette birkaç ay hamile kalınamaz diyor senin nasıl olmuştu

Canım çok korktum ya tüplere zarar verir falan yazıyor internette birkaç ay hamile kalınamaz diyor senin nasıl olmuştu
Benim tam adet günümde kanamam oldu canım. Adet oldum sandım. 10 gün falan devam etti ağrılar başladı, gece hastaneye gidince anlaşıldı gebe olduğum. Benim ilk ögrendiğim deger 616 ıydı. Sonra iğne yapıldı 1 ayda sıfırlandı. Hsg çektirdim tüplerde rahimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. 3 ay korunma veriyor doktorlar. Iğne kemoterapi iğnesi olduğu için. Birde tüp ün iyilesmesi ve tekrar dış gebelik olmasın diye. Sonrasında bi cok gebe kalan arkadaş var. Korkma hiç . Doktoruna güven. Insallh sorunsuz atlatırsın

İnşallah canım teşekkürler benim değerim daha düşükmüş bakalım ne diyecek doktor mesaj attım şimdi

Aynen öyle canım hayırlısı bakalım Cuma günü kan vereceğim bakalım sonuç ne çıkacak

6 gun mu deli yaaa daha rahme yenı gelmıstır o, daha yerlesecek tutunacak kana beta karıstırcak 11. Günden once yapmayın test. Bosuna uzuldugunle kalıyorsun
Of valla mesajını okuyunca biraz içime su serpildi bende 6.gün gittim kan verdim 2.52 çıktı diye üzülüyordum böyle okuyunca insana moral oluyor

Merhabalar, ben bugün şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne gittim. Öncelikle yeni kürtaj olduğumu ilk adetimi görmediğimi söyledim. Test açısından bir şeyi etkilemez dedi. 1 düşüğüm var ama mecburen 1 de kimyasal gebelik yaşadım dedim. Yalan söyledim tamam 2 kayıp varsa testleri yapalım dedi. Kromozom için kan aldılar eşimden ve benden. Kan pıhtılaşması için ise 10 gün sonra geleceksin dedi. 10 gün geçmeden 2 farklı test yapamıyoruz prosedür gereği dedi çok saçma geldi anlamadım.

Bir de 10 gün sonra geldiğinde kadın doğumdan randevu al genetik test yaptırdığını söyle pıhtılaşma ile ilgili onların onaylayacağı biyokimyasal başka testler de yapılacak dedi. Bunu hiç duymamıştım siz kadın doğuma da tahlil vermiş miydiniz pıhtılaşma ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…