- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Merhabalar, ben de kürtaj sonrası alakasız zamanlarda ince sızılar hissetmiştim. Adet ağrısından farklı idi hatta dikkatimi çekmişti o açıdan. Doktor muayene edip sorun yok dediyse, aşırı ağrı-kanama gibi bir problem yoksa endişe etmenize gerek yok bana kalırsa.. vücut kendini toparlıyor diye umalımKızlar kürtaj sonrası kasıklarda ara ara sızı yanma olması normal mi? 21 haziranda kürtaj olmuştum kanamam 1 haftada bitmişti kontrolde de temiz dedi içerisi doktor. Ama bazen kasıklarıma sızı ve minik yanmalar geliyor
MerhabaMerhabalar, ben de kürtaj sonrası alakasız zamanlarda ince sızılar hissetmiştim. Adet ağrısından farklı idi hatta dikkatimi çekmişti o açıdan. Doktor muayene edip sorun yok dediyse, aşırı ağrı-kanama gibi bir problem yoksa endişe etmenize gerek yok bana kalırsa.. vücut kendini toparlıyor diye umalımbenim şikayetlerim sonrasında geçti. İnşallah sizin de geçer. Yine de takipte olun tabii çok kafayı takmadan
İnşallah sağlıklı şekilde büyüyorlardırBenım yumurtalar da 13 14 mm olmuslarcuma yeniden kontrol var
Hadi bakalım içini ferah tut iyi düşün o kuzular sağlıkla tutunacak inşallahKızlar çok sağ olun iğneyi daha açık renk ve daha çok kanama olunca yaptırıyor şuan ara ara bir de koyu renk geliyor içerde kalan kanlardır dedi normal hap veriyor fitil olarak da kullanılıyor. Bakalım duruma göre iğne de isticem artık.
İnsallah bebegım, 3 4 mm büyümüşler 2 gunde, doktor cok guzel gidiyoruz dedıİnşallah sağlıklı şekilde büyüyorlardır
Ay hadi bakalım valla yine heyecanlı günler başladı yaİnsallah bebegım, 3 4 mm büyümüşler 2 gunde, doktor cok guzel gidiyoruz dedıcuma tekrar kontrole cagırdı
HhaahhaaaAy hadi bakalım valla yine heyecanlı günler başladı yabak şimdiden diyorum bu kez transfer sonrası tak diye ortadan kaybolup beni buralarda çatlatmak yok
İnşallah Eylül de kaybolmayıp bu kez pozitif sonucu görürürüzHhaahhaaatransfer en erken eylulde olur o zamana kadar buradayım
Canım sütlacın da 3 gibi bi degerden yukseldi, ama dıs gebelık teshısı konduSohrab canım ben dün betaya baktırdım ama benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıkmıştı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
Sence doğruluk payı var mıdır? Olabilir mi böyle birşey
Bi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorumİnşallah Eylül de kaybolmayıp bu kez pozitif sonucu görürürüz
Umitlenmiyorum ama söktürücü almim bir ihtimal varsaCanım sütlacın da 3 gibi bi degerden yukseldi, ama dıs gebelık teshısı kondubenım denk geldıgım sadece oydu.. Benım 4.01 cıkmıstı tüp sonrası degerım adet oldum, cihazların hata payları da olabılıyor. Herzaman yaptıedıgın yerde mı yaptırdın? Ümidini kırmak istemiyorum ama negatif olabılır, gecen ayda gecıkme olmustu
Kuzum sen yanlış anladın kızdan yana bişey yok o pislik takıntı haline getirmişYazıklar olsun ya ikisinede utanmadan yaptılar bunu sanabiyandan kardeşi şahitlik edecek ya çok sevindim kurtulursun bir an önce çok pişman olucak ama snaa bu yaptığı yüzünden adı çıktı kendini kirletti bakalım zamanla karşına çıkan kadın onanasil davranır sana yaptı ya o belasını bulur ama şükür Rabb'im en kısa zamanda gerçek yüzünü gösterdi sana inşallah herşey bundan sonra daha güzel olacsk senin için sende bizim kardesimizsin hepimiz senin iyiliğini istiyoruz düşünüyoruz arkandayiz hep çok çok mutlu olursun inşallah bundan sonra
Yarın mı yaptırcaksın tekrar test? Söktürücüyü kullanmak da 6 gun suruyor, benım oncekı ay oyle oldu 7.gun aksama adet olmustum..Umitlenmiyorum ama söktürücü almim bir ihtimal varsaaynı yerde yaptırdım geçen ay yaptığımda 0.1di bu ara kanama da bir hafta sürdü ne oluyor benim vücuduma ya
Bilmiyorum dün yaptırdım hemen artar yada azalır mı ki hiç bilmiyorum şu an hiçbir konuda fikrim yokYarın mı yaptırcaksın tekrar test? Söktürücüyü kullanmak da 6 gun suruyor, benım oncekı ay oyle oldu 7.gun aksama adet olmustum..
Yarın sabah yaptır tekrar ıstersen 2 gun gecmıs oluyor, varsa artması gerek, yoksa da doktorunla konusup sokturucu alırsın mecburenBilmiyorum dün yaptırdım hemen artar yada azalır mı ki hiç bilmiyorum şu an hiçbir konuda fikrim yoklanet olsun bir daha nete bakmayacam
Artarsa dertYarın sabah yaptır tekrar ıstersen 2 gun gecmıs oluyor, varsa artması gerek, yoksa da doktorunla konusup sokturucu alırsın mecburen
6 ay cok fazla. Ve yeni tibbi bilgilere gore ilk adrt sonrasi denemeye izin var. Yani kendimden soylemiyorum. Bizler için geçen zamanin ne kadar aci olduğunu doktorlar malesef anlamiyor. Mesela ben çok agir şekilde kaybettim. Hatta enfeksiyondan olmeme ramak kalmişdiki doktor hemiserelerin nasil koşturduğunu yari bulanik hatiiyorum. cunki artik enfeksiyondan resmen bilincim bulaniklaşmişdi. Bir hafta gunde 3 kere damardan. 2 kere agizdan. 1 kere de vajinal antibioyik kullandim. Bu yaşadiklarima ragmen sadece 2 adet sonrasi dene dedi. Bu aydan iznim var çok sukur. Bence sen de en fazla 2 adry bekleye bilirsin. Şimdi doktorlarin işine karişilmaz diyceksiniz ama 3 ay ve 6 ay beklemek eski tibb bilgileri içinde. Benim doktorum da boşuna zaman kaybi demişdi o kadar beklemeyeKızlar merhaba 13 haftalık gebeliğimde cinsiyet tahmini için doktora gittiğimizde doktor karaciğer ve bağırsaklarının karnının dışında kese de oluştuğunu farketti.Hemen bir perinatoloğa gittik doktor bebeği almamız gerektiğini almasakta çok fazla yaşayamıyacağını söyledi.Suni sancı ile normal doğum yaptım.Daha sonra kalan parçalar için kürtaja alındım.İlk gebeliğimdi psikolojik olarak çok yıprandım.Şimdi hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. 2-3 ay sonra ben denemeye başlamak istiyorum sizce çok mu erken?
Yaa oyle dusunme Hıc bellı olmaz gec dollenme ise boyle cıkması normal, yumurtlama gununden emin misin pekıArtarsa dertsağlıklı olmaz
artmasa sorun degil söktürücü sonrası rahim filmi için gün alırım
Yarın yaptırayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?