Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kürtaj sonrası kasıklarda ara ara sızı yanma olması normal mi? 21 haziranda kürtaj olmuştum kanamam 1 haftada bitmişti kontrolde de temiz dedi içerisi doktor. Ama bazen kasıklarıma sızı ve minik yanmalar geliyor

Merhabalar, ben de kürtaj sonrası alakasız zamanlarda ince sızılar hissetmiştim. Adet ağrısından farklı idi hatta dikkatimi çekmişti o açıdan. Doktor muayene edip sorun yok dediyse, aşırı ağrı-kanama gibi bir problem yoksa endişe etmenize gerek yok bana kalırsa.. vücut kendini toparlıyor diye umalım benim şikayetlerim sonrasında geçti. İnşallah sizin de geçer. Yine de takipte olun tabii çok kafayı takmadan

Merhaba Kanamam ve ağrım yok dediğiniz gibi ince sızı şeklinde ara ara geliyor. İnşallah benim de geçer siz kürtaj sonrası adetinizi kaçıncı gün olmuştunuz bir de

Hadi bakalım içini ferah tut iyi düşün o kuzular sağlıkla tutunacak inşallah

İnsallah bebegım, 3 4 mm büyümüşler 2 gunde, doktor cok guzel gidiyoruz dedı cuma tekrar kontrole cagırdı
Ay hadi bakalım valla yine heyecanlı günler başladı ya bak şimdiden diyorum bu kez transfer sonrası tak diye ortadan kaybolup beni buralarda çatlatmak yok

Sohrab canım ben dün betaya baktırdım ama benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıkmıştı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
Sence doğruluk payı var mıdır? Olabilir mi böyle birşey

Canım sütlacın da 3 gibi bi degerden yukseldi, ama dıs gebelık teshısı kondu benım denk geldıgım sadece oydu.. Benım 4.01 cıkmıstı tüp sonrası degerım adet oldum, cihazların hata payları da olabılıyor. Herzaman yaptıedıgın yerde mı yaptırdın? Ümidini kırmak istemiyorum ama negatif olabılır, gecen ayda gecıkme olmustu

Umitlenmiyorum ama söktürücü almim bir ihtimal varsa aynı yerde yaptırdım geçen ay yaptığımda 0.1di bu ara kanama da bir hafta sürdü ne oluyor benim vücuduma ya

Kuzum sen yanlış anladın kızdan yana bişey yok o pislik takıntı haline getirmiş

Umitlenmiyorum ama söktürücü almim bir ihtimal varsa aynı yerde yaptırdım geçen ay yaptığımda 0.1di bu ara kanama da bir hafta sürdü ne oluyor benim vücuduma ya
Yarın mı yaptırcaksın tekrar test? Söktürücüyü kullanmak da 6 gun suruyor, benım oncekı ay oyle oldu 7.gun aksama adet olmustum..

Yarın mı yaptırcaksın tekrar test? Söktürücüyü kullanmak da 6 gun suruyor, benım oncekı ay oyle oldu 7.gun aksama adet olmustum..
Bilmiyorum dün yaptırdım hemen artar yada azalır mı ki hiç bilmiyorum şu an hiçbir konuda fikrim yok lanet olsun bir daha nete bakmayacam

Bilmiyorum dün yaptırdım hemen artar yada azalır mı ki hiç bilmiyorum şu an hiçbir konuda fikrim yok lanet olsun bir daha nete bakmayacam
Yarın sabah yaptır tekrar ıstersen 2 gun gecmıs oluyor, varsa artması gerek, yoksa da doktorunla konusup sokturucu alırsın mecburen

Yarın sabah yaptır tekrar ıstersen 2 gun gecmıs oluyor, varsa artması gerek, yoksa da doktorunla konusup sokturucu alırsın mecburen
Artarsa dert sağlıklı olmaz
artmasa sorun degil söktürücü sonrası rahim filmi için gün alırım
Yarın yaptırayım o zaman

6 ay cok fazla. Ve yeni tibbi bilgilere gore ilk adrt sonrasi denemeye izin var. Yani kendimden soylemiyorum. Bizler için geçen zamanin ne kadar aci olduğunu doktorlar malesef anlamiyor. Mesela ben çok agir şekilde kaybettim. Hatta enfeksiyondan olmeme ramak kalmişdiki doktor hemiserelerin nasil koşturduğunu yari bulanik hatiiyorum. cunki artik enfeksiyondan resmen bilincim bulaniklaşmişdi. Bir hafta gunde 3 kere damardan. 2 kere agizdan. 1 kere de vajinal antibioyik kullandim. Bu yaşadiklarima ragmen sadece 2 adet sonrasi dene dedi. Bu aydan iznim var çok sukur. Bence sen de en fazla 2 adry bekleye bilirsin. Şimdi doktorlarin işine karişilmaz diyceksiniz ama 3 ay ve 6 ay beklemek eski tibb bilgileri içinde. Benim doktorum da boşuna zaman kaybi demişdi o kadar beklemeye

Artarsa dert sağlıklı olmaz
artmasa sorun degil söktürücü sonrası rahim filmi için gün alırım
Yarın yaptırayım o zaman
Yaa oyle dusunme Hıc bellı olmaz gec dollenme ise boyle cıkması normal, yumurtlama gununden emin misin pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…