Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorum belki temelli giderim o zaman
Ay öyle şeyler söyleme iyi düşün bir daha öyle bişey yapmanı kaldıramam valla bilmiyorum tek bildiğim bu zamana kadar güzel idare ettim ama artık ileri attıkça kaldırabilme güçlüğüm azaldı o yüzden bir ay daha aşıyı erteleyip aşılama derse yapmayı göze aldım tabi onun da garantisi yok

15.gün bugun o zaman, adetinin dün gelmesi gerekiyordu. Sen bence sabah her ihtimale karsı test yaptır canım rahım fılmı cekılmemıs mıydın sen Hıc
Evet dün gelmeliydi. Yarın yaptırayım o zaman yok hiç cektirmedim regl olunca arayıp randevu alcaktim rahim filmi için

Yorulduk cunku artık, üstüne bi de kaybımız var, ben kendımı alıkoyamıyorum düşünmekten, şimdi 1 aylık olmustu doğsaydı
Ayrıca sen daha tedavı kısmının başındasın, ilki olmazsa ikincisi olur, ben o aşamaları coktan gectım

Ya kuzum dur şimdi bozma moralini inşallah kanaman ciddi değildir, durur, bebişlerine sağlıkla kavuşursun dualarım seninle canım

bende 11 de (aslında 12.hafta) kaybettim kalp durması ile.sancı vererek ilkini diğerini de 6 gün sonra anestesiz vakumla kürtaj oldum. psikolojik olarak bitiğim... doktor bana da ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. ama psikolojik olarak bence eylül de deneyin demişti ruh halime bakarak. şimdi adet oldum o da korunmayı bırakabilirsiniz dedi. yani 6 ay acaba psikolojik açıdan toparlanmak için mi öyle dedi.

Ayy ınsallah gerek kalmaz benı yanlıs anlamadın deıl mı canım, asla ümidini kırmak ıcın demedim, biidğim şeyleri herkesle paylasmaya calısıyorum sadece
Hiç olur mu öyle şey aşk olsun çok teşekkür ederim öyle düşünsem direk sana sormazdım
Bugün şeytan dürttü derler ya öyle oldu. ,"0.1 değil neden 2" diye bakarken hamile kalinabilindigini öğrendim. olabilme ihtimali olsa dahi olumsuz olma haberini okudum.
Hicbir şekilde kırılmadim

Şu an nasılsın kuzum? Arkadaşımın sürekli şarıl şarıl kanaması olurdu ama çok şükür Rabbim nasip etti kızı var şimdi.Allah yar ve yardımcın olsun inş.kanama durur.

Bunu bende düşünmeden edemiyorum ama tabi Rabbim en hayırlısını versin inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıkla kavuşuruz

Aaah ah benim doktor cok kızıyor bana arastırma okuma dıyor, elimde deil benım de valla.. Yarın olsun hayrolsun inşallah

İnşallahh canım ınsallah
Bir de bu arada şey konuları da arttı beni deli eden, testime bakar mısınız hamile miyim diye konu başlığı açıp soruluyor ama zaten 2. Çizgi net ortada bu neyin bilmemezliği üzerinde bile yazıyor laf söyleyene de ama benim ilk bu konuda çok tecrübesizim vs, buraya konu açacak kadar İnternet bilgisi olan kullandığı testin üstünü okuyup anlayamıyor mu ki belirsiz, silik değil ha bariz koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…