- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Çok sevgili çatlak doktoruma gore ayın 23unde çatladıYaa oyle dusunme Hıc bellı olmaz gec dollenme ise boyle cıkması normal, yumurtlama gununden emin misin pekı
Ay öyle şeyler söyleme iyi düşün bir daha öyle bişey yapmanı kaldıramamBi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorumbelki temelli giderim o zaman
Oyyy maşşallah güzel güzel büyüsün yumoşlar bebiş olsun inşallahhhBenım yumurtalar da 13 14 mm olmuslarcuma yeniden kontrol var
15.gün bugun o zaman, adetinin dün gelmesi gerekiyordu. Sen bence sabah her ihtimale karsı test yaptır canımÇok sevgili çatlak doktoruma gore ayın 23unde çatladı
Evet dün gelmeliydi. Yarın yaptırayım o zaman15.gün bugun o zaman, adetinin dün gelmesi gerekiyordu. Sen bence sabah her ihtimale karsı test yaptır canımrahım fılmı cekılmemıs mıydın sen Hıc
Yorulduk cunku artık, üstüne bi de kaybımız var, ben kendımı alıkoyamıyorum düşünmekten, şimdi 1 aylık olmustu doğsaydıAy öyle şeyler söyleme iyi düşün bir daha öyle bişey yapmanı kaldıramamvalla bilmiyorum tek bildiğim bu zamana kadar güzel idare ettim ama artık ileri attıkça kaldırabilme güçlüğüm azaldı o yüzden bir ay daha aşıyı erteleyip aşılama derse yapmayı göze aldım tabi onun da garantisi yok
İnsallah olurlarOyyy maşşallah güzel güzel büyüsün yumoşlar bebiş olsun inşallahhh
Ayy ınsallah gerek kalmazEvet dün gelmeliydi. Yarın yaptırayım o zamanyok hiç cektirmedim regl olunca arayıp randevu alcaktim rahim filmi için
Ya kuzum dur şimdi bozma moralini inşallah kanaman ciddi değildir, durur, bebişlerine sağlıkla kavuşursun dualarım seninle canımÇok sağ ol kuzum ama kanamam var progestan da kullanıyorum ama geçmedi… Düne kadar birşeyim yoktu ne güzel yine aynı şeyler oluyor gibi geliyor…Annemin babannesi tek yumurta ikizi ama bu tedaviden oldu muhtemelen çift yumurta gibi görünüyor canım inşallah sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum benim için dua et olur mu senin duaların tutuyor bende
Çok teşekkür ederim kuzum bir saat falan sevinebildik sadece allah sevindirmek istediği kuluna önce eşşeğinin kaybettirip sonra buldururmuş ya bizde tam tersi gibi gelmeye başladı… Yıkım büyüyor gittikçe…
Kötü duusnmek yok cnm güzel düşünelim güzel olsun herşey cok güzel olucak bu sene bizim senemiz olcakBi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorumbelki temelli giderim o zaman
Umarım öyle olurKötü duusnmek yok cnm güzel düşünelim güzel olsun herşey cok güzel olucak bu sene bizim senemiz olcak
bende 11 de (aslında 12.hafta) kaybettim kalp durması ile.sancı vererek ilkini diğerini de 6 gün sonra anestesiz vakumla kürtaj oldum. psikolojik olarak bitiğim... doktor bana da ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. ama psikolojik olarak bence eylül de deneyin demişti ruh halime bakarak. şimdi adet oldum o da korunmayı bırakabilirsiniz dedi. yani 6 ay acaba psikolojik açıdan toparlanmak için mi öyle dedi.6 ay cok fazla. Ve yeni tibbi bilgilere gore ilk adrt sonrasi denemeye izin var. Yani kendimden soylemiyorum. Bizler için geçen zamanin ne kadar aci olduğunu doktorlar malesef anlamiyor. Mesela ben çok agir şekilde kaybettim. Hatta enfeksiyondan olmeme ramak kalmişdiki doktor hemiserelerin nasil koşturduğunu yari bulanik hatiiyorum. cunki artik enfeksiyondan resmen bilincim bulaniklaşmişdi. Bir hafta gunde 3 kere damardan. 2 kere agizdan. 1 kere de vajinal antibioyik kullandim. Bu yaşadiklarima ragmen sadece 2 adet sonrasi dene dedi. Bu aydan iznim var çok sukur. Bence sen de en fazla 2 adry bekleye bilirsin. Şimdi doktorlarin işine karişilmaz diyceksiniz ama 3 ay ve 6 ay beklemek eski tibb bilgileri içinde. Benim doktorum da boşuna zaman kaybi demişdi o kadar beklemeye
inşallah rabbim gönlünüze göre versin. çok büyük sabır gerekiyor gerçektenBi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorumbelki temelli giderim o zaman
Aminn hepimizin buna ihtiyacı var gercekteninşallah rabbim gönlünüze göre versin. çok büyük sabır gerekiyor gerçekten
Hiç olur mu öyle şey aşk olsunAyy ınsallah gerek kalmazbenı yanlıs anlamadın deıl mı canım, asla ümidini kırmak ıcın demedim, biidğim şeyleri herkesle paylasmaya calısıyorum sadece
Yazıklar olsun ya ikisinede utanmadan yaptılar bunu sanabiyandan kardeşi şahitlik edecek ya çok sevindim kurtulursun bir an önce çok pişman olucak ama snaa bu yaptığı yüzünden adı çıktı kendini kirletti bakalım zamanla karşına çıkan kadın onanasil davranır sana yaptı ya o belasını bulur ama şükür Rabb'im en kısa zamanda gerçek yüzünü gösterdi sana inşallah
Şu an nasılsın kuzum? Arkadaşımın sürekli şarıl şarıl kanaması olurdu ama çok şükür Rabbim nasip etti kızı var şimdi.Allah yar ve yardımcın olsun inş.kanama durur.Çok sağ ol kuzum ama kanamam var progestan da kullanıyorum ama geçmedi… Düne kadar birşeyim yoktu ne güzel yine aynı şeyler oluyor gibi geliyor…Annemin babannesi tek yumurta ikizi ama bu tedaviden oldu muhtemelen çift yumurta gibi görünüyor canım inşallah sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum benim için dua et olur mu senin duaların tutuyor bende
Çok teşekkür ederim kuzum bir saat falan sevinebildik sadece allah sevindirmek istediği kuluna önce eşşeğinin kaybettirip sonra buldururmuş ya bizde tam tersi gibi gelmeye başladı… Yıkım büyüyor gittikçe…
Bunu bende düşünmeden edemiyorum ama tabi Rabbim en hayırlısını versinYorulduk cunku artık, üstüne bi de kaybımız var, ben kendımı alıkoyamıyorum düşünmekten, şimdi 1 aylık olmustu doğsaydı
Ayrıca sen daha tedavı kısmının başındasın, ilki olmazsa ikincisi olur, ben o aşamaları coktan gectım
Aaah ah benim doktor cok kızıyor bana arastırma okuma dıyor, elimde deil benım de valla.. Yarın olsun hayrolsun inşallahHiç olur mu öyle şey aşk olsunçok teşekkür ederim öyle düşünsem direk sana sormazdım
Bugün şeytan dürttü derler ya öyle oldu. ,"0.1 değil neden 2" diye bakarken hamile kalinabilindigini öğrendim. olabilme ihtimali olsa dahi olumsuz olma haberini okudum.
Hicbir şekilde kırılmadim
İnşallahh canım ınsallahBunu bende düşünmeden edemiyorum ama tabi Rabbim en hayırlısını versininşallah hepimiz en kısa sürede sağlıkla kavuşuruz
Bir de bu arada şey konuları da arttı beni deli eden, testime bakar mısınız hamile miyim diye konu başlığı açıp soruluyor ama zaten 2. Çizgi net ortada bu neyin bilmemezliği üzerinde bile yazıyor laf söyleyene de ama benim ilk bu konuda çok tecrübesizim vs, buraya konu açacak kadar İnternet bilgisi olan kullandığı testin üstünü okuyup anlayamıyor mu kiİnşallahh canım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?