Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk siteye girdiğimde konudan konuya gecmeyı bilmiyordum, okumuş insan dersin bana da zamanla ögrendim, bunlar maşallah zırt pırt konu açıyorlar, insani sinir edercesine sordukları sorular hakeza..bazıları cidden alık oluyor ama kimi de tebrik edilmek için soruyor

Sohrab diğer mesajına da cevap veremedim şuan çok tuhaf bişey oldu benim daha adete var ve asla adetten 2 gün önce vs akıntı olmaz şuan kahverengi bi akıntı geldi sanki adet başlayacak gibi ama hiç ağrım adet belirtim yok

Merhaba Kanamam ve ağrım yok dediğiniz gibi ince sızı şeklinde ara ara geliyor. İnşallah benim de geçer siz kürtaj sonrası adetinizi kaçıncı gün olmuştunuz bir de
İnşallah geçer aynen. Ben kürtajın 30. Günü adet oldum. Bana kürtaj sonrası 4-6 hafta içinde olursun demişlerdi.
Adetten 1 hafta öncesinde mantar şikayetim var diye doktora gittim. hem vajinal muayene oldum, hem vajinal ultrasonla baktı. Denemende bir sakınca yok dedi. Tüp bebekti benim bu arada.
Neyse Ama benim de şöyle ilginç bugün adetin 10. Günü kanamam hala devam.. birkaç gün daha izlemede olup doktora gideceğim hala devam ederse. Herkeste bir sıkıntılar var işte inşallah hepimizin yoku hayra çıkar

Benimkiler 17 haftada ikizlerdi( hersey o kadar guzel gidiyorduki. Kendimi en iyi hissettigim haftalardaydim. Tam rahatladim derken gece ani açilma oldu sonrasi bir hafta çeken zorlu seruven. Ama ben yeniden hamile kalirsam toparlana bilirim gibi geliyor. Ama bazilari sure istiyor. Ben dusuk yaşadigim ay hamile kalsaydim havalara uçardim . Çunki çok aci çekiyorum. 2 ay geçti. Benim omrumden kaç yil gitti bilmiyorum(

Allah sabır versin zor. İnşallah tekrar sağlıkla nasip etsin. Kendinizi hazır hissettiğinizde deneyin. Ben sanki hazırım gibi hissediyorum bunun da hazır i olmaz gerçi bambaşka bir psikoloji

Ya kuzum dur şimdi bozma moralini inşallah kanaman ciddi değildir, durur, bebişlerine sağlıkla kavuşursun dualarım seninle canım
Çok sağ ol temiz kalpli arkadaşım sizin dualarınız o kadar önemli ki benim için allah razı olsun hepinizden
Şu an nasılsın kuzum? Arkadaşımın sürekli şarıl şarıl kanaması olurdu ama çok şükür Rabbim nasip etti kızı var şimdi.Allah yar ve yardımcın olsun inş.kanama durur.
İnşallah canım ara ara oluyor tam geçti diyorum bir daha geliyor ne diyeceğimi bilemiyorum o yüzden çok sağ ol kuzum

Allah sabır versin zor. İnşallah tekrar sağlıkla nasip etsin. Kendinizi hazır hissettiğinizde deneyin. Ben sanki hazırım gibi hissediyorum bunun da hazır i olmaz gerçi bambaşka bir psikoloji
Tesekkur ederim. InsaAllah bu denemelerde hamile kalirim. Siz de ne zaman arzularsanjz o zaman. Allah yardimcimiz olsun

Kızlar da yazmış, iğne yaptırmadı mı Dr.un o çok etkili. Yağlı bi iğne çok yakıyor ama ben de etkili olmuştu.Dua edelim bol bol kanama önemsizdir belki canım.Ne zaman muayeneye gidiceksin tekrar?

Yerlesme kanamasıdır belkı, devamı gelmez ınsallah, tam da gunlerıne uyuyor bak

İnşallah kuzum siz nasılsınız, prensesımız nasıl, alısverıs basladınız mı?
İyiyim canım.İş güç uğraşıyorum bel ağrım fazlalaştı magnezyum içiyorum iyi geldi gibi.Klima açıyoruz uyurken belki etkisi vardır ama belimi örtüyorum.Detaylıya girdim ben çok şükür sonuçlarımız iyi, temiz.Alışverişi Eylül gibi düşündüm sezon değişeceği için kalın zıbınlar falan olur diye.Ablam ilk almış ilk organik tulumunu almış sağolsun Sen neler yapıyorsun? Memlekete gitmedin mi? İyi gelirdi havası, değişiklik olur

Yerlesme kanamasıdır belkı, devamı gelmez ınsallah, tam da gunlerıne uyuyor bak
Gelecek gibi her gittiğimde akıntı renkli çünkü, acaba yumurta çatlamasa kist olsa böyle yapar mı erkenden

Aaah ah benim doktor cok kızıyor bana arastırma okuma dıyor, elimde deil benım de valla.. Yarın olsun hayrolsun inşallah
Valla artık büyük konuşmayım ama bir daha bakamayacagim Amin canım amin ak koyun kara koyun ortaya çıkacak yarın... hakkımızda hayırlısı

Aaa dogru seninki kış bebeği olacak, eylulden sonra daha mantıklı olur tabi
Yumurtalar toplandıktan sonra gıdıcem ınsallah, evi tasımıcaz büyük ihtimalle

Valla artık büyük konuşmayım ama bir daha bakamayacagim Amin canım amin ak koyun kara koyun ortaya çıkacak yarın... hakkımızda hayırlısı
Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım, saglıklıysa devam etsincok merak ediyorum ben de sabah erken mı verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…