Ben ilk siteye girdiğimde konudan konuya gecmeyı bilmiyordum, okumuş insan dersin bana daBir de bu arada şey konuları da arttı beni deli eden, testime bakar mısınız hamile miyim diye konu başlığı açıp soruluyor ama zaten 2. Çizgi net ortada bu neyin bilmemezliği üzerinde bile yazıyor laf söyleyene de ama benim ilk bu konuda çok tecrübesizim vs, buraya konu açacak kadar İnternet bilgisi olan kullandığı testin üstünü okuyup anlayamıyor mu kibelirsiz, silik değil ha bariz koyu
İnşallah geçer aynen. Ben kürtajın 30. Günü adet oldum. Bana kürtaj sonrası 4-6 hafta içinde olursun demişlerdi.MerhabaKanamam ve ağrım yok dediğiniz gibi ince sızı şeklinde ara ara geliyor. İnşallah benim de geçer siz kürtaj sonrası adetinizi kaçıncı gün olmuştunuz bir de
Benimkiler 17 haftada ikizlerdi( hersey o kadar guzel gidiyorduki. Kendimi en iyi hissettigim haftalardaydim. Tam rahatladim derken gece ani açilma oldu sonrasi bir hafta çeken zorlu seruven. Ama ben yeniden hamile kalirsam toparlana bilirim gibi geliyor. Ama bazilari sure istiyor. Ben dusuk yaşadigim ay hamile kalsaydim havalara uçardim . Çunki çok aci çekiyorum. 2 ay geçti. Benim omrumden kaç yil gitti bilmiyorum(bende 11 de (aslında 12.hafta) kaybettim kalp durması ile.sancı vererek ilkini diğerini de 6 gün sonra anestesiz vakumla kürtaj oldum. psikolojik olarak bitiğim... doktor bana da ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. ama psikolojik olarak bence eylül de deneyin demişti ruh halime bakarak. şimdi adet oldum o da korunmayı bırakabilirsiniz dedi. yani 6 ay acaba psikolojik açıdan toparlanmak için mi öyle dedi.
Allah sabır versin zor. İnşallah tekrar sağlıkla nasip etsin. Kendinizi hazır hissettiğinizde deneyin. Ben sanki hazırım gibi hissediyorum bunun da hazır i olmaz gerçi bambaşka bir psikolojiBenimkiler 17 haftada ikizlerdi( hersey o kadar guzel gidiyorduki. Kendimi en iyi hissettigim haftalardaydim. Tam rahatladim derken gece ani açilma oldu sonrasi bir hafta çeken zorlu seruven. Ama ben yeniden hamile kalirsam toparlana bilirim gibi geliyor. Ama bazilari sure istiyor. Ben dusuk yaşadigim ay hamile kalsaydim havalara uçardim . Çunki çok aci çekiyorum. 2 ay geçti. Benim omrumden kaç yil gitti bilmiyorum(
Çok sağ ol temiz kalpli arkadaşım sizin dualarınız o kadar önemli ki benim için allah razı olsun hepinizdenYa kuzum dur şimdi bozma moralini inşallah kanaman ciddi değildir, durur, bebişlerine sağlıkla kavuşursun dualarım seninle canım
İnşallah canım ara ara oluyor tam geçti diyorum bir daha geliyor ne diyeceğimi bilemiyorum o yüzdenŞu an nasılsın kuzum? Arkadaşımın sürekli şarıl şarıl kanaması olurdu ama çok şükür Rabbim nasip etti kızı var şimdi.Allah yar ve yardımcın olsun inş.kanama durur.
Tesekkur ederim. InsaAllah bu denemelerde hamile kalirim. Siz de ne zaman arzularsanjz o zaman. Allah yardimcimiz olsunAllah sabır versin zor. İnşallah tekrar sağlıkla nasip etsin. Kendinizi hazır hissettiğinizde deneyin. Ben sanki hazırım gibi hissediyorum bunun da hazır i olmaz gerçi bambaşka bir psikoloji
Amin inşallah.Tesekkur ederim. InsaAllah bu denemelerde hamile kalirim. Siz de ne zaman arzularsanjz o zaman. Allah yardimcimiz olsun
Tek suçlu oymuş demekKuzum sen yanlış anladın kızdan yana bişey yok o pislik takıntı haline getirmiş
Kızlar da yazmış, iğne yaptırmadı mı Dr.un o çok etkili. Yağlı bi iğne çok yakıyor ama ben de etkili olmuştu.Dua edelim bol bolÇok sağ ol temiz kalpli arkadaşım sizin dualarınız o kadar önemli ki benim için allah razı olsun hepinizden
İnşallah canım ara ara oluyor tam geçti diyorum bir daha geliyor ne diyeceğimi bilemiyorum o yüzdençok sağ ol kuzum
Yerlesme kanamasıdır belkı, devamı gelmez ınsallah, tam da gunlerıne uyuyor bakSohrab diğer mesajına da cevap veremedim şuan çok tuhaf bişey oldu benim daha adete var ve asla adetten 2 gün önce vs akıntı olmaz şuan kahverengi bi akıntı geldi sanki adet başlayacak gibi ama hiç ağrım adet belirtim yok
İnş. pozitifi görüceksin canım.Bi negatifi daha bünyenin kaldıracagını sanmıyorumbelki temelli giderim o zaman
İnşallah kuzumİnş. pozitifi görüceksin canım.Biz Allah tan isteyelim elbet verecektir.O günleri hep beraber göreceğiz.
İyiyim canım.İnşallah kuzumsiz nasılsınız, prensesımız nasıl, alısverıs basladınız mı?
Gelecek gibi her gittiğimde akıntı renkli çünkü, acaba yumurta çatlamasa kist olsa böyle yapar mı erkendenYerlesme kanamasıdır belkı, devamı gelmez ınsallah, tam da gunlerıne uyuyor bak
Valla artık büyük konuşmayım ama bir daha bakamayacagim Amin canım amin ak koyun kara koyun ortaya çıkacak yarın... hakkımızda hayırlısıAaah ah benim doktor cok kızıyor bana arastırma okuma dıyor, elimde deil benım de valla.. Yarın olsun hayrolsun inşallah
Kist durumlarını pek bilmiyorum canımGelecek gibi her gittiğimde akıntı renkli çünkü, acaba yumurta çatlamasa kist olsa böyle yapar mı erkenden
Aaa dogru seninki kış bebeği olacak, eylulden sonra daha mantıklı olur tabiİyiyim canım.İş güç uğraşıyorum bel ağrım fazlalaştı magnezyum içiyorum iyi geldi gibi.Klima açıyoruz uyurken belki etkisi vardır ama belimi örtüyorum.Detaylıya girdim ben çok şükür sonuçlarımız iyi, temiz.Alışverişi Eylül gibi düşündüm sezon değişeceği için kalın zıbınlar falan olur diye.Ablam ilk almış ilk organik tulumunu almış sağolsun Sen neler yapıyorsun? Memlekete gitmedin mi? İyi gelirdi havası, değişiklik olur
Hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım, saglıklıysa devam etsinValla artık büyük konuşmayım ama bir daha bakamayacagim Amin canım amin ak koyun kara koyun ortaya çıkacak yarın... hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?