Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gebelikte çok zulu gözlü olduğum doğru canım, ama son ana kadar her işimi kendim görür kimseye naz yapıp yük olmam asla, sadece kayıptan sonra bi süre çok duygusaldım ve ağladım baya ama bunu yaşamam gerekiyordu.. İnşallah zamanla değişir kuzum.. Kısmet.

İnşallah vardır tabi de belirti aramak için çok erken kendimi dinlemiyorum bu sefer ama ara ara rahatsız eden bişeyler var. Belki daha yumurtlama döneminin etkisidir bilmiyorum. Nasip diyelim çok da takılmayayım
Belirtiler çok etkili olmuyor kuzum ya, çoğu regl dönemiyle çok benzeşiyor, ne zamandı bat

Bence kuruntu yapıyorsun kuzum, dediğin gibi sinirli bi anında söylemiştir bence de. Erkeklerin kafa hep aynı çalışıyor. Benim eşim de ne kadar istiyor da olsa hiç heyecanını belli etmiyor, hiç gündemimizde hamilelik yok. Ben de bozuluyorum çoğu zaman sadece ben mi heyecanlanıyorum diye. Biz çok belli edemeyiz, tabii ki çok istiyorum ama senin üzülmeni de istemiyorum. Foruma girip sürekli bişeyler okuyorsun, araştırıyorsun kendini strese sokuyorsun, akışına bırak diyor.
Yani tatlım bu konularda sıkıya gelmeyi ya da üzerlerinde baskı varmış gibi hissetmeyi sevmiyorlar, huzursuz oluyorlar. Sen de bırak akışına. Allahın izniyle olduğunda o da çok sevinecektir ben eminim

Antalyadaki evimize uzak ama hep geçiş güzergahımız yandı burada ailelerin evi hep risk altında iki tarafında
Çok üzücü ya inşallah bunu yapanlar yakalanır ,bizim oralara kadar sıçramış Mersin'in köylerine Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah Soner o yangınlar
Canım inşallah hsg sonucun güzel ve temiz ağrısız çıkar denedin mi testi

Inşallah allah gönlünüze göre versin

Canım oda sen kadar üzülüyor bir anlık sınırlı hali denk gelmiştir onuda anlamak lazım oda kendince üzülüyor stres yapıyor, belki de kendinde acaba bir sorun vsr mı diye de düşünebilir , benim eşim de 4 düşükten sonra stres yaptı bezen bende mi sorun diye stres yapıp kavga ederdik istemiyorum çocuk falan derdi bazen yumurtlama günlerimizi o kavgslardan dolayı kaçırirdik sen üzülme o birkaç güne yumuşar adım atar unutur söylediklerini belki bu orman yangınları olsun başka sorunalr olsun onunda canını sıkıyor dur sabır elbet oda sakın birgunde kafası yerine gelir kendi ister konuşur seninlen, sen gitme üstüne açmayın bu bebek konularını anlıyorum kızına kardeş istiyorsun tabi oda istiyor ,biraz sabır canım

Canım inşallah hsg sonucun güzel ve temiz ağrısız çıkar denedin mi testi
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur. Stresliyim daha öncekinde şüpheli bir sonuç çıktığı için

Ovü testi denedim silik çıktı yumurtlama yok çok şükür, sıvı alımına çok dikkat etmedim gerçi ama.
İnşallah filmden sonra yumurtalarım da değerlendiririm

Allah esirgesin canım benim, inşallah olmaz, yanan yerler bir an evvel durur inşallah

Kuzum zaten eşimde vardı malesef spermlerde sorun ama iyileşti düzeldi çok şükür, o zman takıyordu ama artık biliyor bizden kaynaklı olmadığını sorunun, zor günler geçiriyoruz ülkecek ve her konuda hayat bizi sınıyor, haklısın biraz sabır ve zman inşallah

Hele sevinmesin , onun yanında girmemeye özen göstereceğim belki etkiliyordur ben zaten şu anda rahatım aslında ya saldım yani, özellikle çaba sarf etmiyorum birşey yapmıyorum. Kısmet kuzu inşallah değişir fikri düşüncesi, ya da sinirse anlık bu geçer umarım..

Bazen her şey üst üste geliyor ve hassaslaşıyoruz, bazen içimizde çok büyütüyoruz. Biz de eşlerimiz de kolay şeyler yaşamadık. Karşılıklı anlayış olursa her şey hallolur. Tabii ki bu da bi süreç geçecek

Ben de sıkıntısız olduğumu düşünürdüm hala da öyle düşünüyorum ama eşim kürtaj sonrası köye kaçmıştı. Burda da bahsetmiştim. Sonra çok yakın bi erkek arkadaşıma anlattım. Benden daha farklı yaklaştı olaya. Yani biz ne desek boş onlar olaya başka bakıyor Eşin bu dönemde, bu ülkeye başka bir çocuk getirmek istemiyor da olabilir belki. Herşey ateş pahası, tuhaf tuhaf insanlar doldu ülkeye. Bilmiyorum ben de çok istiyorum ama düşünüyorum bazen bunları da. İnşallah hayırlı, doğru zamanda gelir bebişiniz

Rabbim neden olanları daha beter ateşlerde yaksın inşallah. Söylenecek çok şey var... Allah yardımcınız olsun

Mammamia2 ben de öyle diyorum işte onların beyin kimyaları çok farklı benim de yaşadıklarımdan ötürü müthiş hassasiyetim var. En ufacık şeyde vazgeçtim bebek falan istemiyorum diyesim geliyor, sonra bi durup sakinleşiyorum. Kafalar gel git hepimizde yani olur böyle dönemler

Belirtiler çok etkili olmuyor kuzum ya, çoğu regl dönemiyle çok benzeşiyor, ne zamandı bat
Evet doğru söylüyosun ama ben ilkinde emindim biliyo musun. Hatta 7. gün falandı sanırım, otururken hafif bi ağrı saplandı yerleşti kesin dedim. Yumurtlamadan 10 gün sonra aşırı silik çizgi vardı. Bu sefer emin değilim 5 gün sonra belli olur sanırım.

Müzeye ulasmadan söndürüldü, müzeyi tahlıye kararı alınmıştı, binlerce yıllık tarıh eserler, bazı evlere ulasmıs, bı gazeteci var haber yapan ben de oradan takıp edıyorum, dumanı bizim yaylaya kadar geldı

Nabza göre şerbet vermek lazım o zaman tuhaf gelebilir ama ben affetmek için madden pahalı bişey istedim, bana nerden aklına geldi dedi. Eğer şimdi seni bir özürle affedersem yine yaparsın demiştim. Çünkü daha önce de bunun gibi küçük bi olay yaşamıştık. İyiyiz şimdi şükür ben hadi çocuk yapın sıra sizde denilince hassaslık ve asabiyeti aynı anda yaşıyorum ama onun dışında rahatım. Yine olur gözüyle bakıyorum. En yakın zamanda sağlıkla gelirler inşallah

Zaman herseyin ılacı, hakkınızda en hayırlı olan ne ıse o olsun canım

Amin insalalh canim bu zor gunelrin üstesinden ulkecek geliriz rabjim verecek inşallah hayırlı zamanda evlat ya sabır

İnşallah csnim sonuclarin bu sefer temiz çıkar
Yarın bizi bilgilendirirsin Rabb'im gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…