Canım sen genetik test vs yaptırdın mı düşükten sonra ben yaptırmayı düşünüyorum da ilk düşükte yapmak istemiyorlarmış doktorlar yalan mı söylesemBen ilk ay ovulasyon testi yapmadığım için bilmiyorum.kanama bittikten sonra doktor ilişkiye onay verdi.
İnşallah cnm inşallah, bakalim ne pozlar vericek oğlumYaa çok.guzel oluyor detaylı, her şeyi gösteriyor doktor tek tek, inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız kuzumm❤
Canım benim Allah razı olsun, hamişler in duasını almak beni daha bir mutlu ediyor, inşallah bende en kısa zamanda güzel haberler veririmİnş toparlar tamamen cnm, Allah razı olsun inşallah cnm inşallah güzel haberler alirizevet ya maşallah diyelim ne güzel hamilerimiz arttı darısı en güzel zamanda başına olsun
Canım o 44. Gün arada rreglin gelene kadar ilsiki yaşadınız mı ve o arada yumurtlama oluyormu? Diğer regl gelene kadar benim doktorum hiç korunma dedi kanamam bitsin ilişkiye başlıcam ama diğer regle kadar yumurtlama olucak mı onu anlamadım
Benim doktorumda kanama sonrası ilişki olabilir dedi, ama ben 4 gün bekledim 4 ay da korundumAllah razı olsun benimde bitişe geldi 8.gundeyim tahminen 10da biter sanırım dediğiniz gibi
Yaaİnşallah cnm inşallah, bakalim ne pozlar vericek oğlum
Yüzde 60 yüzde 100 arası normal diye biliyorum canımKızlar size biley soracağım.İlk yaptırdığım beta testinde 113 2. 266 3. İse 500 çıktı ama bana 500 düşük geldi.İlk gebeliğimde 270ten 700 e fırlamıştı.bu konuda çok endişelendim sizce de artış biraz az değil mi?
Hormon testi yaptıracağım doktor istedi sanırım amh vs onlar bakılacak ben de onların ne tahlili nr tam bilmiyorum burda bilen varsa sormak istedimSağlık ocağında kan tahlili yapılıyor canım. Adetin 3.günü neyin testini veriyorsun?
Yaa ben demıstım, dogalgazı acanlar var da, biz de daha acmadık, aksamları 1 saat kadar ufo acıyoruz simdilik..ama 1 haftaya kadar acarız sanırım.. Sabah buz gıbı oluyor.. Yarın kacta randevunSohrab annemlerin evi buz gibi valla Diyarbakır dan sonra kutuplar gibi geldi Ankara ama ben soğuk seviyorum Allah'tan
Sağlık ocağı bu tahliller bakmıyor canım, hgb, tsh falan bakıyor eskiden vitaminlere bakarlardı, şimdi ona da bakmıyorlarHormon testi yaptıracağım doktor istedi sanırım amh vs onlar bakılacak ben de onların ne tahlili nr tam bilmiyorum burda bilen varsa sormak istedimgelecek aya doktor adetin 3. Günü orda olmayabilir bazı günler geliyormuş hastaneye ondan şimdiden nr yapabilirim onu düşünüyorum
10 buçukta canım, bakalım ne diyecekler çok meraktayımYaa ben demıstım, dogalgazı acanlar var da, biz de daha acmadık, aksamları 1 saat kadar ufo acıyoruz simdilik..ama 1 haftaya kadar acarız sanırım.. Sabah buz gıbı oluyor.. Yarın kacta randevun
Bende yaln söylemek zorunda kaldım 2 düşük dedim genetik test yaptırdım benim 1 buçuk ay sonra kan yeterli değil diye dönüş yapıldı.tekrar kan verince 1 haftaya geldi sonuçlarCanım sen genetik test vs yaptırdın mı düşükten sonra ben yaptırmayı düşünüyorum da ilk düşükte yapmak istemiyorlarmış doktorlar yalan mı söylesem
Güzel haberler ver bize10 buçukta canım, bakalım ne diyecekler çok meraktayım
Ben onun için özele gitmiştim kan tahlili verince bakıyor doktor.Hormon testi yaptıracağım doktor istedi sanırım amh vs onlar bakılacak ben de onların ne tahlili nr tam bilmiyorum burda bilen varsa sormak istedimgelecek aya doktor adetin 3. Günü orda olmayabilir bazı günler geliyormuş hastaneye ondan şimdiden nr yapabilirim onu düşünüyorum
Nerde yaptırdın peki devlette mı özelde mı sonuçlarla alakası varmıymış düşüğün bende korkuyorum yine aynı şeyleri yasamak istemiyorum bari yalan diyip bende tes yaptırımayım ama ozelemi gitsem devlete mı bilemedimBende yaln söylemek zorunda kaldım 2 düşük dedim genetik test yaptırdım benim 1 buçuk ay sonra kan yeterli değil diye dönüş yapıldı.tekrar kan verince 1 haftaya geldi sonuçlar
Ben üniversite hastanesine gitmiştim canım.Ama testlerim temiz çıktıBen onun için özele gitmiştim kan tahlili verince bakıyor doktor.
Nerde yaptırdın peki devlette mı özelde mı sonuçlarla alakası varmıymış düşüğün bende korkuyorum yine aynı şeyleri yasamak istemiyorum bari yalan diyip bende tes yaptırımayım ama ozelemi gitsem devlete mı bilemedim
Ben sormuştum yapmıyoruz dedi sağlık ocağı bu testiHormon testi yaptıracağım doktor istedi sanırım amh vs onlar bakılacak ben de onların ne tahlili nr tam bilmiyorum burda bilen varsa sormak istedimgelecek aya doktor adetin 3. Günü orda olmayabilir bazı günler geliyormuş hastaneye ondan şimdiden nr yapabilirim onu düşünüyorum
Peki testi adetin gelmesini bekledinmi yaptırmak için sadece kan mı alıyorlar adetli olman vs var ediyor muBen üniversite hastanesine gitmiştim canım.Ama testlerim temiz çıktı
ÜzüldümBen sormuştum yapmıyoruz dedi sağlık ocağı bu testi
Ay üzüldüm ya teşekkür ederim canımSağlık ocağı bu tahliller bakmıyor canım, hgb, tsh falan bakıyor eskiden vitaminlere bakarlardı, şimdi ona da bakmıyorlar
Teşekkürler kızlarBen onun için özele gitmiştim kan tahlili verince bakıyor doktor.
Nerde yaptırdın peki devlette mı özelde mı sonuçlarla alakası varmıymış düşüğün bende korkuyorum yine aynı şeyleri yasamak istemiyorum bari yalan diyip bende tes yaptırımayım ama ozelemi gitsem devlete mı bilemedim
Geçmiş olsun canım Rabb'im şifa veridn eşine2 gündür daha iyi canım çok şükür, 14.gün test yaptı tekrar pozitif çıktı, evde dinleniyor, teşekkür ederim canım
Yukarıda okudum ayrıntılıya girecekmişsin, hemen duamı ettim, çok çok güzel haberlerle inşallah canımçok güzel geçsin, çok şükür güzel şeylerde oluyor sayfamızda
Hiç öyle bişey demediler kürtajdan 25 gün sonra falan yaptırmıştımPeki testi adetin gelmesini bekledinmi yaptırmak için sadece kan mı alıyorlar adetli olman vs var ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?