Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk ay ovulasyon testi yapmadığım için bilmiyorum.kanama bittikten sonra doktor ilişkiye onay verdi.
Canım sen genetik test vs yaptırdın mı düşükten sonra ben yaptırmayı düşünüyorum da ilk düşükte yapmak istemiyorlarmış doktorlar yalan mı söylesem

Sohrab annemlerin evi buz gibi valla Diyarbakır dan sonra kutuplar gibi geldi Ankara ama ben soğuk seviyorum Allah'tan

İnş toparlar tamamen cnm, Allah razı olsun inşallah cnm inşallah güzel haberler alirizevet ya maşallah diyelim ne güzel hamilerimiz arttı darısı en güzel zamanda başına olsun
Canım benim Allah razı olsun, hamişler in duasını almak beni daha bir mutlu ediyor, inşallah bende en kısa zamanda güzel haberler veririm
Allah razı olsun benimde bitişe geldi 8.gundeyim tahminen 10da biter sanırım dediğiniz gibi
Benim doktorumda kanama sonrası ilişki olabilir dedi, ama ben 4 gün bekledim 4 ay da korundumpsikolojik olarak kendimi anca toparlayabildim, inşallah bundan sonraki gebeliğiniz çok sağlıklı geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah cnm inşallah, bakalim ne pozlar vericek oğlum
Yaainşallah en güzel pozla annesini karşılasın minik bey

Yüzde 60 yüzde 100 arası normal diye biliyorum canım Umarım sağlıkla ilerlesin

Sağlık ocağında kan tahlili yapılıyor canım. Adetin 3.günü neyin testini veriyorsun?
Hormon testi yaptıracağım doktor istedi sanırım amh vs onlar bakılacak ben de onların ne tahlili nr tam bilmiyorum burda bilen varsa sormak istedim gelecek aya doktor adetin 3. Günü orda olmayabilir bazı günler geliyormuş hastaneye ondan şimdiden nr yapabilirim onu düşünüyorum

Sohrab annemlerin evi buz gibi valla Diyarbakır dan sonra kutuplar gibi geldi Ankara ama ben soğuk seviyorum Allah'tan
Yaa ben demıstım, dogalgazı acanlar var da, biz de daha acmadık, aksamları 1 saat kadar ufo acıyoruz simdilik..ama 1 haftaya kadar acarız sanırım.. Sabah buz gıbı oluyor.. Yarın kacta randevun

Sağlık ocağı bu tahliller bakmıyor canım, hgb, tsh falan bakıyor eskiden vitaminlere bakarlardı, şimdi ona da bakmıyorlar

Yaa ben demıstım, dogalgazı acanlar var da, biz de daha acmadık, aksamları 1 saat kadar ufo acıyoruz simdilik..ama 1 haftaya kadar acarız sanırım.. Sabah buz gıbı oluyor.. Yarın kacta randevun
10 buçukta canım, bakalım ne diyecekler çok meraktayım

Canım sen genetik test vs yaptırdın mı düşükten sonra ben yaptırmayı düşünüyorum da ilk düşükte yapmak istemiyorlarmış doktorlar yalan mı söylesem
Bende yaln söylemek zorunda kaldım 2 düşük dedim genetik test yaptırdım benim 1 buçuk ay sonra kan yeterli değil diye dönüş yapıldı.tekrar kan verince 1 haftaya geldi sonuçlar

Ben onun için özele gitmiştim kan tahlili verince bakıyor doktor.
Bende yaln söylemek zorunda kaldım 2 düşük dedim genetik test yaptırdım benim 1 buçuk ay sonra kan yeterli değil diye dönüş yapıldı.tekrar kan verince 1 haftaya geldi sonuçlar
Nerde yaptırdın peki devlette mı özelde mı sonuçlarla alakası varmıymış düşüğün bende korkuyorum yine aynı şeyleri yasamak istemiyorum bari yalan diyip bende tes yaptırımayım ama ozelemi gitsem devlete mı bilemedim

Ben üniversite hastanesine gitmiştim canım.Ama testlerim temiz çıktı

Ben sormuştum yapmıyoruz dedi sağlık ocağı bu testi

Teşekkürler kızlar doktor belirli günler burada diğer günler başka ilde o yüzden denk gelmezse diye düşündüm de bakalım o zamana da çok var daha ama B Bonncuk

Geçmiş olsun canım Rabb'im şifa veridn eşine insalalh bir an önce iyileşir negatif olur
Sohrab neyapiyosun canım nasılsın gebelik nasıl gidiyor ne zaman duymayaya gideceksin minik kalpleriinsalalh herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…