Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda 10 dakikadan sonrasi ovulasyon böyle cikiyo ama benim süt beyazi akintim var

Eklentiler

• 2960F53C-B5EC-4B64-9029-474CBF25E71A.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 41
Birde umutlandırmak istemem ama ben iki hamileliğimide ovulasyonda koyu görünce şüphelenip test yapıp öğrenmiştim
Yaa bende öyle ögrenmistim ama hamile degilsem bu test neden pozitif Kürtajdan sonra düzenimi biomedigimden aslinda yaptim ama test hic negatif olmadi cok kafama takildi hormonlardan desem 30 temmuzda oldum kürtaj mümküm degildir galiba

Rahimde perde olup olmadığı hsg ya da vajinal ultrasonla anlaşılabilen bir şey mi acaba ?

Bekle biraz bakalım tekrarlarsın testi birkaç gün sonra inşallah güzel haberler olur

Merhaba
Ne yazık ki 3 olumsuz gebeliğim var. En son tedaviyle olan hamileliğimde 8 haftada kalp durmasıyla sonlandırıldı.
3 hafta önce kadar genetik testi verdim. Sizler yaptırdınızmı testleri ne kadar sürede çıkıyor. Sormadımda hastaneye hala bir haber yok

Merhaba kızlar bizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Gözünüz aydın canım ben kalp atısından sonra rahatlarım herhalde diyordum, 2 gun sürdü rahatlık, şimdi merakla diğer kontrolu beklıyorum

Merhaba kızlar bizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ağlamaz mi cnm ben hala agliyorum.. Stresten tansiyonum çıkıyor her kontrolde

Gözünüz aydın canım ben kalp atısından sonra rahatlarım herhalde diyordum, 2 gun sürdü rahatlık, şimdi merakla diğer kontrolu beklıyorum

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ağlamaz mi cnm ben hala agliyorum.. Stresten tansiyonum çıkıyor her kontrolde
Ben 13. Haftada kaybettim bebeğimi hiç bir sorunum yokken cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştim şöyle 13-14 haftalık olsa ikili tarama testleri vs bitse rahatlıcam sanki

Ben 13. Haftada kaybettim bebeğimi hiç bir sorunum yokken cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştim şöyle 13-14 haftalık olsa ikili tarama testleri vs bitse rahatlıcam sanki
Biraz daha rahatlama oluyor cnm bende 18. Haftamda kaybetmiştim tam o haftalarda inanılmaz stresliydim şimdi biraz daha azaldı ama insanın aklına kötü şeyler geliyor malesef bazen..

selam kızlar güzel anneler ve anne adayları
sayfa ne güzel gebişlerle doluyor
kalanlarda en kısa zmanda bekledikleri haberi duysunlar inşallah
neler yapıyorsunuz kızlarr benim acayip yoğun geçiyor son zamanlar
ağrılar yanmalar yorgunluklar uykusuzluk hepsi üst üste

Allah yardımcın olsun cnm zordur son zamanlar ya sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim inşallah bizim evde de tadilat vardi baya yoğundum 1aya yakındır, cok şükür dün temizlikci ablalar geldi yaptılar bi kac toplama isim kaldi, annemle yapıcaz inşallah hafta sonu, artık haftaya da oğluma kıyafet bakmaya baslicam

saol kuzum benim amin inşallah hepimize
valla benimde yatak odam bi taraftan su almış onu tadilata gelecekler
bana rahat gün yok valla bakalım inşallah bikaç güne hallolur.
bende yardımcı çagırdım kaç yeri aradım dolular kabul etmiyorlar.
en son siteye temizlğe gelen ablayla konuştum bakalım ayarlarsa gelsin bari cam kapı silse bana yeter diğerlerini yaptım zaten de son ana kalınca hiç birşey yetişmicek sanırım benim annemde çalışıyor yakınımda ama bi gelemedi bakalım doğurana kadar ne yaptık yaptık görcez

Yaaaaa Maşallah canım benim çok mıtlu oldum rabbim sağlıkla huzurla kucuganıza almaya nasip etsin ne güzel oldu grupta artık nerdeyse herkes hamile

Ay cok zormuş cnm tadilat ya biz Bayadır uğraşıyoruz, aynen valla cam silseler yetiyor inan, eşim yaptı hep şimdiye kadar temizlik ama erkek ne kadar yapabilir ki, bi gün dedim cam sil üstünden silivermisbide wc banyo mutfak temizliği de önemli. Olur cnm ya temizlik bi şekilde hallolur Allahın izniyle ama cok yorma kendini, ayakta kalmak bile insani yoruyor valla

yok be kuzum benim eşimde yapmaya çalışıyorda asla beceremiyor yzık yardım etsin diye dolanıyor peşimde ama elinden gelmiyo inşallah hallolcak canım.
zaten çalışıyorum eve zor atıyorum kendimi son zamanlar gerçekten agırlaşıyormuş insan bu hafta anladım kemiklerimin arasında dans ediyor resmen ve artık agırlık merkezi değiştiği için ayakta durmak işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…