Çok şükür canım, devamı bebiş olsunEvet dün gittim 16.gün 8,9mm olmuş buna da şükür
İyi diyelim iyi olalım canım, nedense bir umutsuzluk kapladı içimi artıkHoş buldum canım benımnasılsın
İyi olmaya çalışıyorum canım, hep kaybettiğim bebek geliyor aklımaNasılsın cnm
Onda ham bal ağırlıklı oluyor ama bu şekilde günlük arı sütü ve propolisi daha dengeli almış oluyoruz iyice baktım daHepsinin karışık halini de satıyorlar neden almadın kuzu
32 ye ramak kaldıSenin yaş kaçtı ki
Tez zamanda yeni meleğin seninle olsunÇok şükür canım, devamı bebiş olsun
İyi diyelim iyi olalım canım, nedense bir umutsuzluk kapladı içimi artık
İyi olmaya çalışıyorum canım, hep kaybettiğim bebek geliyor aklımageçen yıl bu zamanlar öğrenmiştim marta kadar bir garip olurum herhalde Martta kaybettim hemde doğum günümde, içim tuhaf oluyor
Ara ara olur oyle, kafanı mesgul et, gecer o umutsuzluk, gecmelı deÇok şükür canım, devamı bebiş olsun
İyi olmaya çalışıyorum canım, hep kaybettiğim bebek geliyor aklımageçen yıl bu zamanlar öğrenmiştim marta kadar bir garip olurum herhalde Martta kaybettim hemde doğum günümde, içim tuhaf oluyor
Hiç hatırlamıyorum inanki zaten 9. Haftaya kadar çok da bir belirti yoktuBisey soracagim hamileliginizde kabizlik sorunu cektiniz mi ? Kabizlik tamam iyi degil ama olmasi vucudun Progesteronu iyi urettigi ve bebegi rahim duvarinin Cok guzelce tuttugu anlamina geliyor, Benim en basindan beri kabizlik sorunum vardi ve kurtaj gunune kadar tuttu kalbi durmus bebisi. Yani rahim duvariniz zaten iyi olabilir demek istiyorum. Yumurta kalitesi de Cok onemli bence en azindan benim yasimdaAri sutu ben de istiyorum kullanmayi ama bi firsat olmadi arastirip almaya
HepimizinTez zamanda yeni meleğin seninle olsun
Kafam o kadarr meşgul ki anlatamam, fizikende çok yoruluyorum, geçer inşallah kısa süredeAra ara olur oyle, kafanı mesgul et, gecer o umutsuzluk, gecmelı de
Ya kiyamam sana cnm benim cok zor biliyorum, biz doğum tarihini aldık bi yanim cok heyecanlı mutlu ama bi yanim hep hüzünlü, ah diyorum ah kizimla da kavuşsaydim bu dünyadaÇok şükür canım, devamı bebiş olsun
Ya canım, sen bana bakma, bence doğuma oğluna odaklan inan kokusunu alınca daha farklı duygular yaşayacaksın, çok şükür bugünleri gösteren Rabbime dün gibi ilk haftaların sağlıkla kavuşun, kızlarımız bizi en güzel yerde bekliyor, şuan içimiz yanıyor ama vuslat güzel olacak, hep rüyama da giriyor kırmızı elbisesiyle kucağımda tıpkı da küçük abisine benziyor öyle güzel kiYa kiyamam sana cnm benim cok zor biliyorum, biz doğum tarihini aldık bi yanim cok heyecanlı mutlu ama bi yanim hep hüzünlü, ah diyorum ah kizimla da kavuşsaydim bu dünyada
Biz biraz rahatsızız canım,sen nasılsın ne var ne yok oğlanlar nasıl?☺❤Ha-ri canım sen ne yaptın gittin mi doktor kontrolüne rahim nasıl kalınlaşmış mı, çok birikmiş yazışmalar atlaya atlaya okudum da göremedim
Sohrab hoşgeldin canım, iyi ki geldin
Çok şükür iyisiniz
Teneffus Zili canım okudum iyisiniz sizde şükür, en yakın zamanda düzene girersiniz inşallah
Off kızlar beni de duygulandırdınız.Ya canım, sen bana bakma, bence doğuma oğluna odaklan inan kokusunu alınca daha farklı duygular yaşayacaksın, çok şükür bugünleri gösteren Rabbime dün gibi ilk haftaların sağlıkla kavuşun, kızlarımız bizi en güzel yerde bekliyor, şuan içimiz yanıyor ama vuslat güzel olacak, hep rüyama da giriyor kırmızı elbisesiyle kucağımda tıpkı da küçük abisine benziyor öyle güzel ki
Neyse sen bakma bana, oğlanın herşeyi hazır mı, ne zamana gün aldınız
Öyle cnm cennette kavusucaz inşallah.. Buraya yazmasam da hep içimde be kuzum unutamıyorum ki.. Hala ultrason resimlerine bakıyorum, bazen omerime anlatıyorum ablasını.. Cok şükür cnm herşey imiz hazır, 02.02.2022 de geliyor inşallah küçük oğlumYa canım, sen bana bakma, bence doğuma oğluna odaklan inan kokusunu alınca daha farklı duygular yaşayacaksın, çok şükür bugünleri gösteren Rabbime dün gibi ilk haftaların sağlıkla kavuşun, kızlarımız bizi en güzel yerde bekliyor, şuan içimiz yanıyor ama vuslat güzel olacak, hep rüyama da giriyor kırmızı elbisesiyle kucağımda tıpkı da küçük abisine benziyor öyle güzel ki
Neyse sen bakma bana, oğlanın herşeyi hazır mı, ne zamana gün aldınız
Tarıh süperÖyle cnm cennette kavusucaz inşallah.. Buraya yazmasam da hep içimde be kuzum unutamıyorum ki.. Hala ultrason resimlerine bakıyorum, bazen omerime anlatıyorum ablasını.. Cok şükür cnm herşey imiz hazır, 02.02.2022 de geliyor inşallah küçük oğlum
Eşim sağolsunTarıh süpersaglıkla gelsın ınsallah
Herkes haklı, adam aksama kadar doguma girer dururEşim sağolsunbaşından beri hep istedi bu tarihi cnm doktorum da onayladi, hatta dalga geçiyor, biz o gün muayaneyi kapatsak mi acaba, herkes o gün istiyormus
Onu da sorduk öğleden sonraya kalır miyiz diye, ben sabah 7de baska hastanede doğurtur gelirim 8 buçukta oraya dediHerkes haklı, adam aksama kadar doguma girer dururne guzel bır gunde kurtulur hepinizden
Hemen pesine bir bebek daha yapın, arayı cok acmazsınızOnu da sorduk öğleden sonraya kalır miyiz diye, ben sabah 7de baska hastanede doğurtur gelirim 8 buçukta oraya dedivalla erkenden yazdırdik bakalım insalalh kalmayız öğleden sonraya, ay sorma ya gözleri doldu az kaldı gidiyosun dedi, ay dedim keşke çocuk doktoru da olsaniz ben cok seviyorum doktorumu ya kizimda da ona gitmiştim
Ee kuzum doğum sezeryan mı peki? Ama tarih on numara olmuş.Ömerimize şans getirsin inş.Onu da sorduk öğleden sonraya kalır miyiz diye, ben sabah 7de baska hastanede doğurtur gelirim 8 buçukta oraya dedivalla erkenden yazdırdik bakalım insalalh kalmayız öğleden sonraya, ay sorma ya gözleri doldu az kaldı gidiyosun dedi, ay dedim keşke çocuk doktoru da olsaniz ben cok seviyorum doktorumu ya kizimda da ona gitmiştim
Çok güzeeel yaa az kalmış, çok heyecanlıOnu da sorduk öğleden sonraya kalır miyiz diye, ben sabah 7de baska hastanede doğurtur gelirim 8 buçukta oraya dedivalla erkenden yazdırdik bakalım insalalh kalmayız öğleden sonraya, ay sorma ya gözleri doldu az kaldı gidiyosun dedi, ay dedim keşke çocuk doktoru da olsaniz ben cok seviyorum doktorumu ya kizimda da ona gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?