Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dün gittim 16.gün 8,9mm olmuş buna da şükür
Çok şükür canım, devamı bebiş olsun
Hoş buldum canım benım nasılsın
İyi diyelim iyi olalım canım, nedense bir umutsuzluk kapladı içimi artık
İyi olmaya çalışıyorum canım, hep kaybettiğim bebek geliyor aklıma geçen yıl bu zamanlar öğrenmiştim marta kadar bir garip olurum herhalde Martta kaybettim hemde doğum günümde, içim tuhaf oluyor

Tez zamanda yeni meleğin seninle olsun

Ara ara olur oyle, kafanı mesgul et, gecer o umutsuzluk, gecmelı de

Hiç hatırlamıyorum inanki zaten 9. Haftaya kadar çok da bir belirti yoktu benim uzun süredir rahim duvarı ölçülerde ince çıkmıştı zaten şükür şimdi düzeldi de, bende anca araştırıp alabildim işte

Ya kiyamam sana cnm benim cok zor biliyorum, biz doğum tarihini aldık bi yanim cok heyecanlı mutlu ama bi yanim hep hüzünlü, ah diyorum ah kizimla da kavuşsaydim bu dünyada

Ya kiyamam sana cnm benim cok zor biliyorum, biz doğum tarihini aldık bi yanim cok heyecanlı mutlu ama bi yanim hep hüzünlü, ah diyorum ah kizimla da kavuşsaydim bu dünyada
Ya canım, sen bana bakma, bence doğuma oğluna odaklan inan kokusunu alınca daha farklı duygular yaşayacaksın, çok şükür bugünleri gösteren Rabbime dün gibi ilk haftaların sağlıkla kavuşun, kızlarımız bizi en güzel yerde bekliyor, şuan içimiz yanıyor ama vuslat güzel olacak, hep rüyama da giriyor kırmızı elbisesiyle kucağımda tıpkı da küçük abisine benziyor öyle güzel ki
Neyse sen bakma bana, oğlanın herşeyi hazır mı, ne zamana gün aldınız

Biz biraz rahatsızız canım,sen nasılsın ne var ne yok oğlanlar nasıl?☺❤

Off kızlar beni de duygulandırdınız. Herşey geride kalacak Rabbim acılarını dindirecek ve geçilmiş bi imtihan olarak geride kalacak inş.❤ Güzel gönlüne göre versin Allah ım inş.senden de müjdeyi alabiliriz en kısa sürede amin☺

Öyle cnm cennette kavusucaz inşallah.. Buraya yazmasam da hep içimde be kuzum unutamıyorum ki.. Hala ultrason resimlerine bakıyorum, bazen omerime anlatıyorum ablasını.. Cok şükür cnm herşey imiz hazır, 02.02.2022 de geliyor inşallah küçük oğlum

Tarıh süper saglıkla gelsın ınsallah

Eşim sağolsunbaşından beri hep istedi bu tarihi cnm doktorum da onayladi, hatta dalga geçiyor, biz o gün muayaneyi kapatsak mi acaba, herkes o gün istiyormus
Herkes haklı, adam aksama kadar doguma girer durur ne guzel bır gunde kurtulur hepinizden

Herkes haklı, adam aksama kadar doguma girer durur ne guzel bır gunde kurtulur hepinizden
Onu da sorduk öğleden sonraya kalır miyiz diye, ben sabah 7de baska hastanede doğurtur gelirim 8 buçukta oraya dedi valla erkenden yazdırdik bakalım insalalh kalmayız öğleden sonraya, ay sorma ya gözleri doldu az kaldı gidiyosun dedi, ay dedim keşke çocuk doktoru da olsanizben cok seviyorum doktorumu ya kizimda da ona gitmiştim

Hemen pesine bir bebek daha yapın, arayı cok acmazsınız

Ee kuzum doğum sezeryan mı peki? Ama tarih on numara olmuş.Ömerimize şans getirsin inş.

Çok güzeeel yaa az kalmış, çok heyecanlı sağlıkla gelsin tatlı kuzu Allah her acının mükâfatını veriyor canım, mis kokusunu içine çekeceğin güne odaklan

Kızlar, sabah test yaptım, negatif. ara kanamam sanırım 3. aşı yüzünden oldu. yarın bat günü, bu ayı da pas geçtik. ocak ayında devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…