Oyle gercekten, insan acısını da yasayabılmelı, bazı insanlar karsıma gecıo aglama üzülme diyor, bu mumkun olabılır mı, hıcbısey olmamıs gıbı nasıl davranabılırım. Bı tanıdık bagıra bagıra agla gerekırse dedı sadece, ben ıcıme attım panik atak hastası oldum dıyor..Ben de hala atlatmış değilim canım, ama şunun ayrımına vardım artık olumlu olumsuz hiçbir şey bizim elimizde değil bu gebelik süreçlerinde. Olacak olan oluyor bir şekilde.
Gerçek sevginin hüznü de gerçek oluyor. Acılarımız travmalarımız bundan hep.
Acı da yaşanmayı hakediyor mutluluk gibi. Sadece belki bazen ufak bir destek almak gerekebilir; biraz daha ayağa kalktığında belki bunu değerlendirebilirsin. Çok sevdikleri merhem olamayabiliyor bazen insana.
Kımın nasıl etkıleneceği Hıc bellı olmuyor 70likler sapasağlam atlatıyor 30luklar mezara gıdıyor, bız tedbırımızı aldık gerısı takdiri ilahi, öleceksek öyle de ölürüz böyle deCidden başını düşünüyorum da bebek süreci için yaptırmıyordum ya o şekilde yakalansaydık düşünmek bile istemiyorum inşallah siz hiç yakalanmadan devam edersiniz yaaşının yan etkileri vs diyorlar ama biz şuan hastahanelik olmadan geçirdiğimiz halde ciğerde bir ses kaldı resmen valla hiç de masum bir hastalık değil
Bu arada seninde okudum inşallah sana da memleket çok iyi gelsin, ilaçlar ile adet sökülüp bir de rahatladın mı miss
Off bu ağlama diyenlere bir sinir oluyorum ki böyle bir mantık mı var yaaOyle gercekten, insan acısını da yasayabılmelı, bazı insanlar karsıma gecıo aglama üzülme diyor, bu mumkun olabılır mı, hıcbısey olmamıs gıbı nasıl davranabılırım. Bı tanıdık bagıra bagıra agla gerekırse dedı sadece, ben ıcıme attım panik atak hastası oldum dıyor..
İlk düşükten sonraki 6. Ayda ancak hamile kaldım, o da düşükle sonuçlandı 2 ay sonra yeniden hamile kaldım.Kızlar bisey sorucam bende 2 ay önce düşük yaptım.ne kadar süre sonra hamile kalabiliriz çevremdekiler hemen düşünme diyor ama ben istiyorum zaten kolay hamile kalamıyorum. Siz ne kadar zaman sonra hamile kaldınız
Nar nar nar, ben düşükten sonra hep nar yedim nar suyu içtim korunmaya bile gerek görmedi doktorum canımAdetim 5. Gün bitti, bugün döngümün 7. Günü. Erken döllenmede döllenme olsw bile rahim duvarı ince kaldığı için tutunma olmuyormuş. Avokado dışında ne yapabilirim rahim duvarı için? Eki Görüntüle 3026704
Avokado ve nar yemeye başlayayım bugün kuzum çok sağolNar nar nar, ben düşükten sonra hep nar yedim nar suyu içtim korunmaya bile gerek görmedi doktorum canım
Hah rahim duvarı bir buçuk yıllık ilgi alanımAdetim 5. Gün bitti, bugün döngümün 7. Günü. Erken döllenmede döllenme olsw bile rahim duvarı ince kaldığı için tutunma olmuyormuş. Avokado dışında ne yapabilirim rahim duvarı için? Eki Görüntüle 3026704
Zaten bütün gün ayakta ders anlattığım için yürüyüşten muafım sanırım. Avokado aldım, nar da alayım yarın. Ayva duydun mu hiç kuzu?Hah rahim duvarı bir buçuk yıllık ilgi alanımbol su hafif yürüyüş rahime düzgün kan gitsin diye , nar, avakado, birde protein özellikle haşlama yumurta birde zor da olsa kalınlaştı mı etti mi demeyip stresten uzak durup bol bol aklını dağıt, ilaç tedavim bittiğinden beri bunlara dikkat ediyorum yine
Onu rahim kalınlaştırır olarak duymadım ama rahim iltihabı varsa durdurur olarak okumuştumZaten bütün gün ayakta ders anlattığım için yürüyüşten muafım sanırım. Avokado aldım, nar da alayım yarın. Ayva duydun mu hiç kuzu?
Tamam kuzucum çok sağolOnu rahim kalınlaştırır olarak duymadım ama rahim iltihabı varsa durdurur olarak okumuştum
Ne demek hadi inşallah gönlünden geçen sağlıkla olsun ki benden önce şu tabloda adını görelimTamam kuzucum çok sağol
Tez zamanda sağlıkla üçümüz deNe demek hadi inşallah gönlünden geçen sağlıkla olsun ki benden önce şu tabloda adını görelim
Yaa o cocugun aklı bile ermiyordur, büyüyünce parca parca hatırlayacak yasadıklarınıi, yazık yaa.. İnsanlarımız ne kadar gaddar, kendilerinin basına gelse sankı ağlamayacaklar.. Bekara karı bosamak kolay derler, hakikaten cok dogru yaşamayan asla anlamıyor bızlerıOff bu ağlama diyenlere bir sinir oluyorum ki böyle bir mantık mı var yaaeşimin vafat eden kuzeninin eşi ile ilgili bazen arayıp işte cenazede neler oldu anlatıyor eşimin kardeşi biz karantinada olunca, kadına da sürekli bi ağlama diye baskı yapmışlar çocukların var dirayetli dur diye susturmuşlar ya daha ilk gün bırakın acısını yaşasın, 1. Sınıf çocuga ağlama sen artık iki kardeşinin hem abisi hem babasının diye saçma şeyler demişler, 1.sınıf çocuk ya o ölümü bile zor anlıyor bide yük bindirmek ne
VallaSohrab hepimiz kendimizce acımızı da sevincimizi de yerli yerinde yaşamalıyız cidden öteledin mi ruha zarar kesinlikle
Rahım agzı yetmezliği, herhangi bir sancı kasılma vs.plmadan rahım agzı uzunlugunun kısalması seklinde oluyormus, dogum baslıyor anne bunu hissetmiyormus bıle.. Bebek düşüyormuş dirwk.. Sen de oyle mı oldu?Merhaba kızlar benim kaç zamandır aklımı kurcalayan bir sorun var 16 haftalık bebeğimi kaybettim dr hiçbir neden söylemedi, benim tahminim rahim ağzı yetmezliği bidaha hamile kalırsam serklaj olmam gerekir die düşünüyorum ama her hamilelikte aynı şey olur muki ilk çocuğumda bi sıkıntı yaşamadım, serklaj her hamilelikte gerekir mi yada serklajlıyken hep yatmak mı gerekir çalışamazmıyız daha hamile kalmadan düşüncelerden kurtulamadım..
Sohrabcım sana bir şey sormak istiyorum, senin yaşadığın bu tecrübe ikiz gebelik olmasından mı kaynaklı? Yani eğer tek gebelik olmuş olsaydı rahim bunu kaldırabilecek miydi? İstemezsen hiç yanıtlama seni üzüp hatırlatmayı hiç istemem ama duyduğumdan beri aklımda bu soru var..Rahım agzı yetmezliği, herhangi bir sancı kasılma vs.plmadan rahım agzı uzunlugunun kısalması seklinde oluyormus, dogum baslıyor anne bunu hissetmiyormus bıle.. Bebek düşüyormuş dirwk.. Sen de oyle mı oldu?
Cunku benım rahım agzı uzunlugum 2 hafta ıcınde cok ama cok kısalmıstı, doktora sordum sende bu tanrıyı koyamayız agrın ve sancın oldugu ıcın dedı.. Ustte yazdığım acıklamayı yaptı.. Ama bi sonrakı gebelik te daha sıkı takip ve tedbir amaclı belkı serklaj yapılır dedı o da kesın deıl dedı
Estagfurullah canım, ıkız gebelık olmasından kaynaklı kanamalarım oldu hep biliyorsun, her kanama rahım ıcın tehdit enfeksıyon sebebi, enfeksıyon da rahımin kasılma sını tetikliyor, kasılmalar erken baslayıp, dogum sancısına donustu, kısaca boyle ozetledı doktor.. Ikı bebek de fazlaca Baska yapıyordu, cunku fazla ayakta kalınca kanamam oluyordu, bebegın biriasagıdaydı, plesanta da, ıkı kere parca bıle geldı..Sohrabcım sana bir şey sormak istiyorum, senin yaşadığın bu tecrübe ikiz gebelik olmasından mı kaynaklı? Yani eğer tek gebelik olmuş olsaydı rahim bunu kaldırabilecek miydi? İstemezsen hiç yanıtlama seni üzüp hatırlatmayı hiç istemem ama duyduğumdan beri aklımda bu soru var..
O kadar hiçbir şey bilmeyerek başladık ki bu yola.. öyle çok hikayesi var ki hepimizin. Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var bizim burdaEstagfurullah canım, ıkız gebelık olmasından kaynaklı kanamalarım oldu hep biliyorsun, her kanama rahım ıcın tehdit enfeksıyon sebebi, enfeksıyon da rahımin kasılma sını tetikliyor, kasılmalar erken baslayıp, dogum sancısına donustu, kısaca boyle ozetledı doktor.. Ikı bebek de fazlaca Baska yapıyordu, cunku fazla ayakta kalınca kanamam oluyordu, bebegın biriasagıdaydı, plesanta da, ıkı kere parca bıle geldı..Sonuc olarak, nasip olmadı kucagımıza almak.. Elimizden geleni yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?