Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak senin için 53 ler ideal benim için 57 58 ben lisede filan 53 dum galiba
Işte benimde bi sonraki gebeliğe kadar ısrarla döneyim öylehamile kalayım istiyorum kuzim
Evet insandan insana değişiyo bence kemik yapısı etkiliyor ben lisede 45 kiloydum hep çok zayıftım sonra ünide falan max 53 oldum hatta evlenirken 46 kiloya düşmüştüm yine ama o hallerim çok kötüydü 34 bedeni daralttığım oluyordu eşim ailem üzülüyordu sonra herkes zorla yedirip durdu ve şuan bu haldeyim 53-55 iyidir bakalım vermeye çalışıyorum

hadi bakalım hedefe adım adim

Wuhuuuu sağlıkla kucağına al kuzum

Kizlar selam, tahlillerim ikmis
Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.

Prolaktin 47.4 dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?

Ayy kızlar kafam nasıl yerinde değilse eşim yerine kendime randevu almışım ürolojiden
Allah seni aklıma çok espri geliyor ama yapamicam. Biz alıştık tabi kuzu doktora gitmeye, alışkanlık olmuş

Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.

Prolaktin 47.4 dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?
Korkma canım düşer ilaçla prolaktin değeri gün içinde bile değişkenmiş bir çok şeyden etkileniyormuş

Bende 1.69 a 62 kiloyum, gebelikte hiç almamışım. Aldığım kilo hep bebiş ten dolayıymış. Böylede iyi gibiyim ya bu senelerdir en düşük kilom 68 lerde falandım kendiliğinden zayıflıyor zayıflayınca da, bıraktım yani

Benim arkadaşımın da yüksekti düzelttiler hemen hamile kaldı doğdu bile gayet sağlıklı bir bebiş maşşallah

PembeAnkaKusu canım benim, ah o çaresiz ağlamalar, umudunu yitirme canım, olacak Allahın izniyle, bu günleri unutacaksın.. Rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…