Sen yakin zamanda baktirmissin canim. Insallah hayirlisi olsunBen aralıkta baktırmıştım canım değerlerme prolaktin hafif yüksekti ilaç vermedi e2 düşüktü ilaç vermişti bi daha baktırmadım
Benım eşim de öyle diyor hep,, yumurtan senden nazlı der hepİnşallah canım sağol nazlı kuzular bunlar
Evet insandan insana değişiyo bence kemik yapısı etkiliyor ben lisede 45 kiloydum hep çok zayıftım sonra ünide falan max 53 oldum hatta evlenirken 46 kiloya düşmüştüm yine ama o hallerim çok kötüydü 34 bedeni daralttığım oluyordu eşim ailem üzülüyorduBak senin için 53 ler ideal benim için 57 58ben lisede filan 53 dum galiba
Işte benimde bi sonraki gebeliğe kadar ısrarla döneyim öylehamile kalayım istiyorum kuzim
İnşallah burdan bebişlere sesleniyorum gelin artıkAynen bebiş gelsin de bak ne güzel bakacakların da hazırmış bir yol bulunur canım
Evetttt bekliyoruzzzzİnşallah burdan bebişlere sesleniyorum gelin artık
Evet insandan insana değişiyo bence kemik yapısı etkiliyor ben lisede 45 kiloydum hep çok zayıftım sonra ünide falan max 53 oldum hatta evlenirken 46 kiloya düşmüştüm yine ama o hallerim çok kötüydü 34 bedeni daralttığım oluyordu eşim ailem üzülüyordusonra herkes zorla yedirip durdu ve şuan bu haldeyim 53-55 iyidir bakalım vermeye çalışıyorum
Evet kuzuMersinde mi oturuyor şunuz
WuhuuuuKızlar kese göründü çok şükür
Bebek de daha çok minikmiş. Sata göre 6+1 ama 4. Haftadayız geç döllenmeden dolayı.
Haftaya salı gideceğim tekrardesteğiniz için teşekkür ederim hepinize.
Rabbim hepimize sağlıkla anne olmayı nasip etsin.
Allah seniAyy kızlar kafam nasıl yerinde değilse eşim yerine kendime randevu almışım ürolojiden
Ay çok güldüm cidden ya artık ben veririm örnekAllah seniaklıma çok espri geliyor ama yapamicam. Biz alıştık tabi kuzu doktora gitmeye, alışkanlık olmuş
Korkma canım düşer ilaçla prolaktin değeri gün içinde bile değişkenmiş bir çok şeyden etkileniyormuşKizlar selam, tahlillerim ikmis
Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.
Prolaktin 47.4dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?
Bende 1.69 a 62 kiloyum, gebelikte hiç almamışım. Aldığım kilo hep bebiş ten dolayıymış. Böylede iyi gibiyim ya bu senelerdir en düşük kilomAynı boydayızben de hamilelik düşük falan derken 60 61 olmuştum bu ara 58e düştüm inşallah 55 olmak istiyorum hayatımda 53ü geçtiğim hiç olmamıştı 2 senedir gebelik için yok vitaminler kullan yok ağır spor yapma yok stresten ye yok korona var evde otur derken kilo aldım inşallah hepimiz ideal kilolarımıza dönelimmm
Benim arkadaşımın da yüksekti düzelttiler hemen hamile kaldı doğdu bile gayet sağlıklı bir bebiş maşşallahKizlar selam, tahlillerim ikmis
Tsh 0.04 cok fazla dusmus, ilac dozum yuksekti. 6 ayda 3.99 dan bu kadar dusmus.
Prolaktin 47.4dehsete dustum. Ilk kez bakildi ama cok yuksek cikmis. Ilacla falan dusuyor mu?
Insallah canim ya valla ne zaman yeni bir deger baktirsam bir sikinti cikiyor korkuyorum artikKorkma canım düşer ilaçla prolaktin değeri gün içinde bile değişkenmiş bir çok şeyden etkileniyormuş
Yaa masallahBenim arkadaşımın da yüksekti düzelttiler hemen hamile kaldı doğdu bile gayet sağlıklı bir bebiş maşşallah
Benim yerime sen yaptınAy çok güldüm cidden ya artık ben veririm örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?