Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır demıcez buraya gel 1000 kere yaz, ama kımseye Bı sure demıcez, bu bızım sırrımız olcak
Bende zor tutuyorum kendimi nasıl 3 ay geçecek diye ama ben 4 u bekliyorum takı hareket günlerini o zaman demeyi düşünüyorum

birazcik büyüsün soylersiniz canim. Diyorumya kimin hangi gozle baktıgini bilemiyoruz. Benim eşimde akıllanmistir diye umut ediyorum.

Aslında detaylı da ortaya çıkmıştı benimki, 20 21 arası detaylıya girip öyle mi söylesem. Tam hareket zamanı o zaman işte efkar bastı yine.. Hatırladım üzüldüm.. Allah kuzumu cennetinde çok mutlu etsin..

Cinsiyeti belli olunca mı desek
kısmet o zaman belli olur mu ki nub teilorisi varda 3 ayda bile anlaşılıyor hayırlısı ins o günleri görürüz açık konusim bu hamile eltim 3. Ye hamile erkek istiyor kv zaten erkek çocuk isteği var o yüzden kısmet bir bsktim yine kız olur o yüzden kıyaslanması istemiyor m sende ne belirti var nasıl diye sorar ağzımdan laf alır sınır eder onun da cinsiyeti belli değil Allah vergisi şans yani kismetimizde ne var bilemeyiz sağlıklı olsun da

birazcik büyüsün soylersiniz canim. Diyorumya kimin hangi gozle baktıgini bilemiyoruz. Benim eşimde akıllanmistir diye umut ediyorum.
Aynen tembih et söylemesin ama sen dayanamazsın eşine söylersin bu güzel haberi muska ni tak uyu ins olur şuan ne durumda sin ne zaman oldu düşük

Kuzu biz de bilmiyoz sebebini doktor da.. Oyle bişey
Ne garip değil mi?? Benim bi arkadaşımın sebepsiz infertilite demişti doktor yine senin gibi, 3 4 yıl çocukları olmadı, doktor şöyle demiş, yani sen belki başkasıyla evlensen çocuğun olur, eşin belki başkasıyla evlense çocuğu olur. İkinizin çocuğu olmuyor açıklamaya bak.. Onlarda ankarada gürgen mi, öyle bir klinikte mikro diye bir yöntemle çocuk sahibi oldular önce ikiz kızları oldu, sonra tekrar ikiz kızları oldu 4lediler aynı kilinikten..

Ay sinir oluyor boyle erkek cocuk olsun diye sayıklayan kaynanalara.. Saglıklı olsun vatana millete hayırlı evlat olsun

Amin ins canım onlar hepsi cennetlik biryerde okudum ölmüş bebeklerimiz bizi öbür dünyada karşılıyorlar mis bizi bekliyorlar ne kadar güzel birde öyle. Düşün onlara kavusacagiz

Kimya meselesine degınmıs galıba doktoru, onun ıcın de hamılelık serumu dıye bısey yapıyolar..
Aşılama tutmustu bızım, ınsallah bu asılamam da tutar

Gerçketen cinsiyetçi insanları sevemiyorum. Allah Nasib edip evlat verirse daha ne istenir ki.

İşte bizimki de sebepsiz döllenmiyor, ilk gebeliğim de aşılama ile olmustu benım
Noal yollarla gebe kalmıyorsun o zaman hiç eşin sperm testi yspti mı belki tembel kalitesiz spermdir yumurta spermi kabul eder ama yaşama ihtimali düşük ya kimyasal oluyor yada 3 aydan önce gelişmiyor kalp duruyot

Kimya meselesine degınmıs galıba doktoru, onun ıcın de hamılelık serumu dıye bısey yapıyolar..
Aşılama tutmustu bızım, ınsallah bu asılamam da tutar
İnşallah kuzum, ilk defa duyuyorum bunu hamilelik serumu falan.. Demekki Bi şekilde tıpta ilerliyor ne güzel. Aşılama ile tutması da çok iyi kuzum inşallah bu aşılama da tutacak sağlıkla kucağına alacaksın kuzum

Gerçketen cinsiyetçi insanları sevemiyorum. Allah Nasib edip evlat verirse daha ne istenir ki.
Evet hayırlısını dileyeceklwrine erkek diyorlar y erkek olsa sakat özürlü olsa daha mı iyi sağlıklı olsun daha iyi oda hayatı yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…