Bende zor tutuyorum kendimi nasıl 3 ay geçecek diye ama ben 4 u bekliyorum takı hareket günlerini o zaman demeyi düşünüyorumHayır demıcezburaya gel 1000 kere yaz, ama kımseye Bı sure demıcez, bu bızım sırrımız olcak
O nedir bilmiyorum daYok bebegım, sebepsiz infertilite bızımkısı
Cinsiyeti belli olunca mı desekBende zor tutuyorum kendimi nasıl 3 ay geçecek diye ama ben 4 u bekliyorum takı hareket günlerini o zaman demeyi düşünüyorum
Kuzu biz de bilmiyoz sebebini doktor da.. Oyle bişeyO nedir bilmiyorum da
Vsllshi ben de 4 düşük yaptığım için eşim akillabmiscodanenden çok düşünüyor söylemiyor garibim normalde annesine hemen oterdi ne yapsın sevmediği yengesi hamile benim onunla kıyaslanması istemiyo gözü var kadının
kısmet o zaman belli olur mu ki nub teilorisi varda 3 ayda bile anlaşılıyor hayırlısı ins o günleri görürüzCinsiyeti belli olunca mı desek
Aynen tembih et söylemesinbirazcik büyüsün soylersiniz canim. Diyorumya kimin hangi gozle baktıgini bilemiyoruz. Benim eşimde akıllanmistir diye umut ediyorum.
Benim düştükleri mile de nedeni bilinmeyen sebepsiz düşükler dendi o gibi birşey herhaldeKuzu biz de bilmiyoz sebebini doktor da.. Oyle bişey
Ne garip değil mi?? Benim bi arkadaşımın sebepsiz infertilite demişti doktor yine senin gibi, 3 4 yıl çocukları olmadı, doktor şöyle demiş, yani sen belki başkasıyla evlensen çocuğun olur, eşin belki başkasıyla evlense çocuğu olur. İkinizin çocuğu olmuyorKuzu biz de bilmiyoz sebebini doktor da.. Oyle bişey
Ay sinir oluyor boyle erkek cocuk olsun diye sayıklayan kaynanalara.. Saglıklı olsun vatana millete hayırlı evlat olsunkısmet o zaman belli olur mu ki nub teilorisi varda 3 ayda bile anlaşılıyor hayırlısı ins o günleri görürüzaçık konusim bu hamile eltim 3. Ye hamile erkek istiyor kv zaten erkek çocuk isteği var o yüzden kısmet bir bsktim yine kız olur o yüzden kıyaslanması istemiyor m sende ne belirti var nasıl diye sorar ağzımdan laf alır sınır eder onun da cinsiyeti belli değil Allah vergisi şans yani kismetimizde ne var bilemeyiz sağlıklı olsun da
İşte bizimki de sebepsiz döllenmiyor, ilk gebeliğim de aşılama ile olmustu benımBenim düştükleri mile de nedeni bilinmeyen sebepsiz düşükler dendi o gibi birşey herhalde
Amin ins canımAslında detaylı da ortaya çıkmıştı benimki, 20 21 arası detaylıya girip öyle mi söylesem. Tam hareket zamanı o zaman işteefkar bastı yine.. Hatırladım üzüldüm.. Allah kuzumu cennetinde çok mutlu etsin..
Malesef benim kv o tiplerdenAy sinir oluyor boyle erkek cocuk olsun diye sayıklayan kaynanalara.. Saglıklı olsun vatana millete hayırlı evlat olsun
Kimya meselesine degınmıs galıba doktoru, onun ıcın de hamılelık serumu dıye bısey yapıyolar..Ne garip değil mi?? Benim bi arkadaşımın sebepsiz infertilite demişti doktor yine senin gibi, 3 4 yıl çocukları olmadı, doktor şöyle demiş, yani sen belki başkasıyla evlensen çocuğun olur, eşin belki başkasıyla evlense çocuğu olur. İkinizin çocuğu olmuyoraçıklamaya bak.. Onlarda ankarada gürgen mi, öyle bir klinikte mikro diye bir yöntemle çocuk sahibi oldular önce ikiz kızları oldu, sonra tekrar ikiz kızları oldu 4lediler aynı kilinikten..
Gerçketen cinsiyetçi insanları sevemiyorum. Allah Nasib edip evlat verirse daha ne istenir ki.kısmet o zaman belli olur mu ki nub teilorisi varda 3 ayda bile anlaşılıyor hayırlısı ins o günleri görürüzaçık konusim bu hamile eltim 3. Ye hamile erkek istiyor kv zaten erkek çocuk isteği var o yüzden kısmet bir bsktim yine kız olur o yüzden kıyaslanması istemiyor m sende ne belirti var nasıl diye sorar ağzımdan laf alır sınır eder onun da cinsiyeti belli değil Allah vergisi şans yani kismetimizde ne var bilemeyiz sağlıklı olsun da
Bugun Esra erolda adam erkek cocugu olmuyor diye Baska kadınla İmam nikahlı evlenmis, aıle Bı güzel kandırmış sonradan evlendıgı kadını bekarım diye kayınbaba gıtmıs ıstemıs kızıMalesef benim kv o tiplerden
Noal yollarla gebe kalmıyorsun o zaman hiç eşin sperm testi yspti mı belki tembel kalitesiz spermdir yumurta spermi kabul eder ama yaşama ihtimali düşük ya kimyasal oluyor yada 3 aydan önce gelişmiyor kalp duruyotİşte bizimki de sebepsiz döllenmiyor, ilk gebeliğim de aşılama ile olmustu benım
İnşallah kuzum, ilk defa duyuyorum bunu hamilelik serumu falan.. Demekki Bi şekilde tıpta ilerliyor ne güzel. Aşılama ile tutması da çok iyi kuzum inşallah bu aşılama da tutacak sağlıkla kucağına alacaksın kuzumKimya meselesine degınmıs galıba doktoru, onun ıcın de hamılelık serumu dıye bısey yapıyolar..
Aşılama tutmustu bızım, ınsallah bu asılamam da tutar
Evet hayırlısını dileyeceklwrine erkek diyorlar y erkek olsa sakat özürlü olsa daha mı iyi sağlıklı olsun daha iyi oda hayatı yaşasınGerçketen cinsiyetçi insanları sevemiyorum. Allah Nasib edip evlat verirse daha ne istenir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?