Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşünmesen de mi olur dedi
İnsanların bunu Dr da olsa çocuk diye kafayı yemis gibi düşünmeleri durumu
alıştım ben herkess aynı şeyi diyor bana hiç olmayan var falan ya ben zaten hep diyorum Allah önce olmayana versin tabiki ama insanın başına 3 kere gelmesi bunun sebebini öğrenmek istemesi çevremde bı tek bana doğal geliyor tek teselli var onlara gore hiç yokmuş gibi davranma bida olmasa nolurki deyip geçiyorlar Dr lar bile tam aksine suçlu oluyorsun abartıyorsun bide

Kızlar ya kürtajdan sonra adet miktarında azalma olan var mı ? Benimki eskiye gire bayagı az geliyor. Ilk gün hiç yok denecek kadar oldu. Bugun ikinci gün dun ki gibi degil ama yine cok az. Acaba duzene giriyor mu zamanla.

Kızlar ya kürtajdan sonra adet miktarında azalma olan var mı ? Benimki eskiye gire bayagı az geliyor. Ilk gün hiç yok denecek kadar oldu. Bugun ikinci gün dun ki gibi degil ama yine cok az. Acaba duzene giriyor mu zamanla.
Yarın hsg için randevu almaya gidersem ben de bunu soracağım. Çünkü benim de 1. Adetim 4 günden 3 güne düştü 2. Adet de 2 gün sürdü üçüncü gün lekenleme oldu o kadar, yarın aksilik olmazsa 3.adetim olacak bakalım o kaç gün sürecek

Bende randevu almayı düsünuyorum doktora canim bu konuyla alakali. Eskiden nasildi senin ? Benim normalde ilk iki gun cok yogun sonrasi normal ve 5 gunde biterdi. Hsg cektirirsen zaten cıkar bi problem olup olmadigi. Bakalım senin ucüncu nasil olcak eger biraz düzelirse sorun yok demektir canim.

Benim 4 gün olurdu belki 5. Gün leke olurdu ama onda kimisi günde 3,4 ped değiştirir ya benim öyle olmazdı en yogun da bile belki 3.değişirdi. Ama şimdi de 2.pedi bile ben rahatsız olmasam değiştirmesem beni idare eder bir hali var

Ay inşallah şu hsg işi de sorun çıkmadan aradan çıkar ama insan korkuyor böyle azalmasından

Suan bende oyle canim 1 ped bile dolmuyor. Insallh bi sorun yoktur bende cok korkuyorum yapısıklik vs ugrasması zor seyler. Zaten agir swyler yasadik. Bide bem acilden giris yapip üniversite hastanesinde olmustum kurtaj. Kimin yaptıgini bile bilmiyorum. Özensiz mi davrandı nasil yapti. Bilmiyordum kurtajin ne oldugunu risklerini. Simdiki aklim olsa hic tanimadigim birine yaptirmazdim canim.

Aynen kuzum Valla çok seviniyoruz hep beraber hepimiz bende çok seviniyorum. İsteyen hak eden herkese Nasib etsin rabbim bu güzel gece hürmetine amiiiin sana da güzel haberler versin kuzum
Amiinn canımsın, zamanı geldikçe hepimize nasip etsin en saglıklısından ınsallah

Kızlar iyi akşamlar Düşükten sonra adetiniz kaç gün sürdü? Benim rahmimde miyom varmış, bebek tutunamadı Beta 151 oldu ama lekelenmem vardı, sonra 50ye düşünce tüm ilaçları bıraktım. Doktor normal adet olacaksın dedi, adetin bitince gel ayrıntılı kontrol edelim dedi. Adet oldum ama normal adetim 6 gün sürer. Bugün 8. günüm ve hala açık pembe kan geliyor bundan daha önce de bir kimyasalım vardı onda normal 6 gün sürmüştü, o yüzden biraz tedirginim. Bu seferki bitmiyor sanki. Sizlerin düşük, kürtaj, kimyasal sonrası kaç gün kanamanız oldu?

Benim kendi doktorumdu çok da güveniyorum ama bilmiyorum bakalım yarın ne der

Kızlar Kandilimiz mübarek olsun.. Az once bizim icin dua ettim meryem suresi okudum nasıl dua edicem bilemedim de bizim topigin kızları için dedimRabbim dualarımızı kabul etsin ins.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda bize

Adet konusunda konuşmuşsunuz ilk aylar düzensizlik normal ama yapisiklik olunca da azalabiliyomus malesef adet kanamalari 3 aydan sonra duzene girmezse bence kontrole gidin

Adet konusunda konuşmuşsunuz ilk aylar düzensizlik normal ama yapisiklik olunca da azalabiliyomus malesef adet kanamalari 3 aydan sonra duzene girmezse bence kontrole gidin
Valla düzen konusunda hiç sıkıntım olmadı, ara kanamam bile olmadı ama 3.adet de giderek azalırsa zaten bitiminde hsg çekilecek belli olur deniyor ona bari umut bağladım

Canım geçmiş olsun Rabbim tez zaman da kavuştursun bebeğine.. Bende 3 ay önce düşük yaptım 2 ay düzenli ve normal geldi yoğun yaşadım kanamalarımı benimde bu ay az geldi leke leke. Bende rahimde yapışıklık olursa azalır adet diye okudum bu ay da öyle gelirse doktorum gel bakalım dedi. Sende takip et. Umarım söker düzene girer

Son düzenleme:
Allah razı olsun ❤
hayırlı kandiller canım Rabbim kabul etsin inşallah

Duzenli geliyorda canım az geliyor sıkinti o. Doktora randevu alıp bi gideyim bakalim hsg icin ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…