- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Yok çok geçmiş. Bidaha ver canim ne olduğunu net anlarsın1 şubatta vermiştim en son kan canım. o da korunmayı bıraktım değerlerim nasıl diye görmek için beta 1,20 çıkmıştı.
İnsanların bunu Dr da olsa çocuk diye kafayı yemis gibi düşünmeleri durumuDüşünmesen de mi olur dedi
Yarın hsg için randevu almaya gidersem ben de bunu soracağım. Çünkü benim de 1. Adetim 4 günden 3 güne düştü 2. Adet de 2 gün sürdü üçüncü gün lekenleme oldu o kadar, yarın aksilik olmazsa 3.adetim olacak bakalım o kaç gün sürecekKızlar ya kürtajdan sonra adet miktarında azalma olan var mı ? Benimki eskiye gire bayagı az geliyor. Ilk gün hiç yok denecek kadar oldu. Bugun ikinci gün dun ki gibi degil ama yine cok az. Acaba duzene giriyor mu zamanla.
Bende randevu almayı düsünuyorum doktora canim bu konuyla alakali. Eskiden nasildi senin ? Benim normalde ilk iki gun cok yogun sonrasi normal ve 5 gunde biterdi. Hsg cektirirsen zaten cıkar bi problem olup olmadigi. Bakalım senin ucüncu nasil olcak eger biraz düzelirse sorun yok demektir canim.Yarın hsg için randevu almaya gidersem ben de bunu soracağım. Çünkü benim de 1. Adetim 4 günden 3 güne düştü 2. Adet de 2 gün sürdü üçüncü gün lekenleme oldu o kadar, yarın aksilik olmazsa 3.adetim olacak bakalım o kaç gün sürecek
Benim 4 gün olurdu belki 5. Gün leke olurdu ama onda kimisi günde 3,4 ped değiştirir ya benim öyle olmazdı en yogun da bile belki 3.değişirdi. Ama şimdi de 2.pedi bile ben rahatsız olmasam değiştirmesem beni idare eder bir hali varBende randevu almayı düsünuyorum doktora canim bu konuyla alakali. Eskiden nasildi senin ? Benim normalde ilk iki gun cok yogun sonrasi normal ve 5 gunde biterdi. Hsg cektirirsen zaten cıkar bi problem olup olmadigi. Bakalım senin ucüncu nasil olcak eger biraz düzelirse sorun yok demektir canim.
Suan bende oyle canim 1 ped bile dolmuyor. Insallh bi sorun yoktur bende cok korkuyorum yapısıklik vs ugrasması zor seyler. Zaten agir swyler yasadik. Bide bem acilden giris yapip üniversite hastanesinde olmustum kurtaj. Kimin yaptıgini bile bilmiyorum. Özensiz mi davrandı nasil yapti. Bilmiyordum kurtajin ne oldugunu risklerini. Simdiki aklim olsa hic tanimadigim birine yaptirmazdim canim.Benim 4 gün olurdu belki 5. Gün leke olurdu ama onda kimisi günde 3,4 ped değiştirir ya benim öyle olmazdı en yogun da bile belki 3.değişirdi. Ama şimdi de 2.pedi bile ben rahatsız olmasam değiştirmesem beni idare eder bir hali var
Ay inşallah şu hsg işi de sorun çıkmadan aradan çıkar ama insan korkuyor böyle azalmasından
Amiinn canımsın, zamanı geldikçe hepimize nasip etsin en saglıklısından ınsallahAynen kuzum Valla çok seviniyoruz hep beraber hepimizbende çok seviniyorum. İsteyen hak eden herkese Nasib etsin rabbim bu güzel gece hürmetine amiiiin sana da güzel haberler versin kuzum
Aynen, progestanı bırakmayınca adet de olmuyormus, o yuzden kanda gebelık baktır demıs demek kı hemsıremizHamile kalırsan diye düşünüyor canım, Bi süre kullandıracak bebek tutunsun iyice diye
Ayyy amın cumlemiz olmasın artıkİnsallah 9 ay kadar hıç olmam
Benim kendi doktorumdu çok da güveniyorum ama bilmiyorum bakalım yarın ne derSuan bende oyle canim 1 ped bile dolmuyor. Insallh bi sorun yoktur bende cok korkuyorum yapısıklik vs ugrasması zor seyler. Zaten agir swyler yasadik. Bide bem acilden giris yapip üniversite hastanesinde olmustum kurtaj. Kimin yaptıgini bile bilmiyorum. Özensiz mi davrandı nasil yapti. Bilmiyordum kurtajin ne oldugunu risklerini. Simdiki aklim olsa hic tanimadigim birine yaptirmazdim canim.
Demekki canım zaten en sağlamı kanda baktırmakAynen, progestanı bırakmayınca adet de olmuyormus, o yuzden kanda gebelık baktır demıs demek kı hemsıremiz
Valla düzen konusunda hiç sıkıntım olmadı, ara kanamam bile olmadı ama 3.adet de giderek azalırsa zaten bitiminde hsg çekilecek belli olur deniyor ona bari umut bağladımAdet konusunda konuşmuşsunuz ilk aylar düzensizlik normal ama yapisiklik olunca da azalabiliyomus malesef adet kanamalari3 aydan sonra duzene girmezse bence kontrole gidin
Canım geçmiş olsun Rabbim tez zaman da kavuştursun bebeğine.. Bende 3 ay önce düşük yaptım 2 ay düzenli ve normal geldi yoğun yaşadım kanamalarımı benimde bu ay az geldi leke leke. Bende rahimde yapışıklık olursa azalır adet diye okudum bu ay da öyle gelirse doktorum gel bakalım dedi. Sende takip et. Umarım söker düzene girerKızlar ya kürtajdan sonra adet miktarında azalma olan var mı ? Benimki eskiye gire bayagı az geliyor. Ilk gün hiç yok denecek kadar oldu. Bugun ikinci gün dun ki gibi degil ama yine cok az. Acaba duzene giriyor mu zamanla.
Allah razı olsun ❤Kızlar Kandilimiz mübarek olsun.. Az once bizim icin dua ettim meryem suresi okudum nasıl dua edicem bilemedim debizim topigin kızları için dedim Rabbim dualarımızı kabul etsin ins.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda bize
Duzenli geliyorda canım az geliyor sıkinti o. Doktora randevu alıp bi gideyim bakalim hsg icin ne diyecek.Adet konusunda konuşmuşsunuz ilk aylar düzensizlik normal ama yapisiklik olunca da azalabiliyomus malesef adet kanamalari3 aydan sonra duzene girmezse bence kontrole gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?