Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar burdan birşey anlayan varmı acaba patoloji sonucu bu çıkmış
Sonucu anlamadım ama hep diyorlar patolojiden bir şey çıkmıyor diye, bana kalsa asıl patolojiden net birşey öğrenmek lazım ama ne bileyim cidden karışık süreçler

Ay kızlar en yakın arkadaşımı aradım kendisi hamile ben ondan 2 hafta önde gidiyordum aynı ana denk gelmişti, neyse sesi hiç iyi gelmiyor ne oldu dedim ağrısı varmış baya, doktora gitmemiş geçer diye bekliyor

Telefonda kızdım diye tamam yemeğim pişsin gideceğim dedi gitti miyomu varmıs o kanama yapmış eğer kesede kanama oluşsa düşük yapacakmış. Allahım başıma birşey gelmese işte ben de bu kız gibi rahattım muhtemelen bende ağrım olsa bebek büyük ya normal derdim. Şimdi nerede o eski gamsızlık

Bende sabah akşam fitil kullandım rahımın kasılmasını engelleyip bebegın tutunmasını saglıyo aynen. Adetın 21. Gunu pik olmuyo mu progesteron adet olmayı mı saglıyo acaba onu bılmıyorum

Sonucu anlamadım ama hep diyorlar patolojiden bir şey çıkmıyor diye, bana kalsa asıl patolojiden net birşey öğrenmek lazım ama ne bileyim cidden karışık süreçler
Kesinlikle öyle canım hiç birşey yok tamam bitti nereye gitsen farklı bı sebep söylüyorlar insanda ne yapacağını şaşırıyor gerçekten karışık

Canım gebelık oldgnu falan yazmışlar gebelıkte rahım farklı kalınlaşıyo onları yazmışlar yani. Patolojıden hiç bişey cıkmıyo gebetiğe gitmesi lazımdı.

Valla ben de birbuçuk yıldır kullanıyorum hala tam anlamış değilim aynen dediğin gibi oluyor... Koyu olsa da kontrol çizgisinden daha koyu olmuyor. Geçen ay en koyu olduğu günle adet olduğum gün tuttu diye ben de ona göre bakıyorum. Bir de akıntıya göre bakıyorum yani akıntının çiğ yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir yapısı oluyor yumurtlama olacağı zaman. Ona da dikkat edebilirsin kuzum

Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama patolojide genelde mol gebelik yani üzüm gebeliği var mı diye bakıyorlar diye biliyorum o tekrarlayan bir şeymiş çünkü. Bende bir şey yok demişti doktor o yüzden çok sorgulamadım canım. Sana ne dedi doktorun?

Ben folidays kullanıyorum canım folat şeklinde o bide ayrıca iyot,b12 ,d vit falan da içeriyor

Canım gebelık oldgnu falan yazmışlar gebelıkte rahım farklı kalınlaşıyo onları yazmışlar yani. Patolojıden hiç bişey cıkmıyo gebetiğe gitmesi lazımdı.
Anladim canım ben ona gitti diye düşünüyordum valla ikisi farklı seylermis yeni öğrendim

Canım geçmiş olsun bir şey olmaz inşallah kaç haftalık şuan?
Miyomu çok mu büyükmüş acaba?

Oda baktı demin bu dedi düşük yaptığını gösterir birşey dedi ama bana ben sende pıhtılaşma tarzı birşey olduğunu düşünmüyorum dedi ihtimal var ama sezeryana bağlı rahimde şekil bozukluğu olabilir yada yapışıklık olabilir dedi rahim filmi çektir başka yerde dedi zaten çocuğun var dusummesen de olur bida çocuk dedi

Bende sabah akşam fitil kullandım rahımın kasılmasını engelleyip bebegın tutunmasını saglıyo aynen. Adetın 21. Gunu pik olmuyo mu progesteron adet olmayı mı saglıyo acaba onu bılmıyorum
Ögrendim kuzum dedıgın gıbymıs, şimdi çatlamadan sonra yanı yumurtlama olduktan 1 hafta progesteron yuksek cıkıyor, eger ki dollenme olduysa yükselmeye normal sartlarda devam edıyor.. Ama dollenme olmadıysa düşmeye baslıyor adet günü sıfırlanıyor adet oluyorsun..

Şimdi biz progestan kullanıyoruz dollenme olmadıysa bıle o yukselmeye devam edıyor, benım hemsıre oyuzden 14.gun kanda gebelık testı dıyor, eger negatifse progestan bırakıcam adet olmayı beklıcem.. O dusmeden adet olmıcakmısım

Canım geçmiş olsun bir şey olmaz inşallah kaç haftalık şuan?
Miyomu çok mu büyükmüş acaba?
Yanlış değilsem 23 haftalık gecen ay 2,5 mm olan miyom bir ayda 3 cm olmus ve 7 cm olursa tam riskli olacakmış doğumu inşallah yavaşlar büyümesi

Aynen bende 21. Gunu pik yapıyo sonra düşmeye başlıyo diye bılıyodum eger gebelık yoksa yani. Demekki progesteronu hep yuksek tuttugu için adet olunmuyo kullandıgın sürece. Eger tutmazsa 1 hafta 10 gun içinde adet olunuyo diye bılıyorum cok uzamıyo yani

Kızlar progestanı vajinal kullanırken de yan etki gören oldu mu aranızda?

Gece uygulayıp yatıyorum. Sabaha kıvranıp uyaniyorum bahsettiğiniz gibi minik parçalar oluyo o sorun değil ama bi huzursuz oluyorum, anlamsız. Kuruluk şikayetim de vardır genelde.
Aşırı halsizlik uyku ve baş dönmesi var acaba etkilemiş midir, uyumadan önce içsem çok daha kötü olurum dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…