Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolasin canim insallh bi sorun yoktur, surwkli bisey cikiyor. Bakalim buna ne diycek doktor.

Sagolasin canim insallh bi sorun yoktur, surwkli bisey cikiyor. Bakalim buna ne diycek doktor.
İnşallah canım benim. Rabbim hayırlı zamanda versin. Benimde kafama takılıyor bu az gelme konusu. Şuan kasık ağrım ve gögüs ağrım var. Geçmiyor. Neyden kaynaklı doktorum da çok ilgili değil. Değiştiricem bu adetimde sorun olursa.

Doğru doktoru bulmak cok zor canim. Sen kurtaj oldun mu yoksa kendiliginden mi düsuk oldu. Eger kurtaj olmadiysan sorun etme bi sikinti yoktur .

Doğru doktoru bulmak cok zor canim. Sen kurtaj oldun mu yoksa kendiliginden mi düsuk oldu. Eger kurtaj olmadiysan sorun etme bi sikinti yoktur .
Evde düşürdüm kuzum ama içerde kan pıhtıları kalmış parça var dedi doktor kürtaj oldum maalesef

Kızlar herkese merhaba başlığı yeni gördüğüm için buraya yazmak istedim, ben Kasım ayının sonunda 5 haftalıkken düşük yaptım doktor çok yeni olduğu için kimyasal gebelikte olabileceğini söyledi çünkü değerim 27 idi. gerçekten zor bir süreçti neyse ki kürtaj olmama gerek kalmadı ama yine de psikolojim bayağı bir bozuldu, doktor ara vermene gerek yok bir şey olmaz dedi biz devam ettik denemeye Aralık ayında reglim gecikmeden test yaptım yine pozitif çıktı ama regli oldum. Çamur gibi bir regl dönemi geçirdim. O zamandan beri de daha testim pozitif çıkmadı hala deniyoruz şubat ayında da tekrar şimdi regl oldum darısı artık Mart ayının başına ama tekrar cesaret edebilir miyim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Geçmiş olsun cnm. Kan pıhtılaşmasi olabilir üst üste kimyasal gebelik lerde genelde sorun bu oluyor

Bende Meryem suresi okudum Allah kabul etsin dualarımızı canım

Rabbim bi daha yasatmasın insallh canım böyle bişey yasamak cok zor ve sonrasinda da böyle problemlerle ugrasmak üzücü..
Aynen canım. Bu mübarek aylarda Rabbim hepimizin muradını versin inşallah hayırlıs sağlıklı ❤

Çok zor bir süreç.Rabbim yardımcınız olsun.Ben bunu yaşayacağım rüyamda görmüştüm,bebeğimi kendim karnımdan çıkarıyordum ve tam oluşmamış halde cinsiyetini saklıyordu.Bak diyip açık yaralarını gösteriyordu.Korku halinde uyanmıştım 10 gün sonra da düşük yaptım.
Mayıstan beri bekliyorum,hala bir gebelik yok.Bugün test yaptım yine negatif.Eşim yurtdışında çalıştığı için çok denk gelemiyoruz zaten.Bu ay da boşa gitti.Ağlamaktan bi hal oldum.Rabbim en kısa zamanda hepimizin gönlüne göre yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Duzenli geliyorda canım az geliyor sıkinti o. Doktora randevu alıp bi gideyim bakalim hsg icin ne diyecek.
Bi sıkıntı yoktur inşaAllah canım,önce bi mutlaka dr. na gözük o ne dicek bakalım.Sıkıntılar hiç bitmiyor bende de yalnız değilsin.☺ InşaAllah bundan sonra herşey çok güzel olur hepimiz için.

Kızlar sizce pikmi test

Eklentiler

• IMG_20210219_020013.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…