Hamileyken büyüyor galiba inşallah büyümez canım Allah yrdımcısı olsunYanlış değilsem 23 haftalık gecen ay 2,5 mm olan miyom bir ayda 3 cm olmus ve 7 cm olursa tam riskli olacakmış doğumu inşallah yavaşlar büyümesi
Bende hiç böyle etkiler yaratmıyordu canım doktorunla bir konuş istersen belki haftada bir iğne verir. Ya da farklı bir çözümü vardır sormakta fayda var.Kızlar progestanı vajinal kullanırken de yan etki gören oldu mu aranızda?
Gece uygulayıp yatıyorum. Sabaha kıvranıp uyaniyorum bahsettiğiniz gibi minik parçalar oluyo o sorun değil ama bi huzursuz oluyorum, anlamsız. Kuruluk şikayetim de vardır genelde.
Aşırı halsizlik uyku ve baş dönmesi var acaba etkilemiş midir, uyumadan önce içsem çok daha kötü olurum dimi?
Geçmiş olsun canım filmi çektir için rahat etsin o zaman inşallah bir şey çıkmazOda baktı demin bu dedi düşük yaptığını gösterir birşey dedi ama bana ben sende pıhtılaşma tarzı birşey olduğunu düşünmüyorum dedi ihtimal var ama sezeryana bağlı rahimde şekil bozukluğu olabilir yada yapışıklık olabilir dedi rahim filmi çektir başka yerde dedi zaten çocuğun var dusummesen de olur bida çocuk dedi
İnsallah 9 ay kadar hıç olmamAynen bende 21. Gunu pik yapıyo sonra düşmeye başlıyo diye bılıyodum eger gebelık yoksa yani. Demekki progesteronu hep yuksek tuttugu için adet olunmuyo kullandıgın sürece. Eger tutmazsa 1 hafta 10 gun içinde adet olunuyo diye bılıyorum cok uzamıyo yani
İnşallah canım sağolasınGeçmiş olsun canım filmi çektir için rahat etsin o zaman inşallah bir şey çıkmaz
Kuzum sen Vajinal kullanmıyor musun? İçince yere çarpar senı demişti doktor, o yuzden Vajinal tavsiye ediyorlarKızlar progestanı vajinal kullanırken de yan etki gören oldu mu aranızda?
Gece uygulayıp yatıyorum. Sabaha kıvranıp uyaniyorum bahsettiğiniz gibi minik parçalar oluyo o sorun değil ama bi huzursuz oluyorum, anlamsız. Kuruluk şikayetim de vardır genelde.
Aşırı halsizlik uyku ve baş dönmesi var acaba etkilemiş midir, uyumadan önce içsem çok daha kötü olurum dimi?
Sen yinede pıhtılaşma testini de yaptır.Ben özelde bi doktora gittim muayene ve danışmak için.Bi çocuğum olduğunu filan da söyledim ama doktor direkt bana büyük bi ihtimal pıhtılaşma sebep dedi.Oda baktı demin bu dedi düşük yaptığını gösterir birşey dedi ama bana ben sende pıhtılaşma tarzı birşey olduğunu düşünmüyorum dedi ihtimal var ama sezeryana bağlı rahimde şekil bozukluğu olabilir yada yapışıklık olabilir dedi rahim filmi çektir başka yerde dedi zaten çocuğun var dusummesen de olur bida çocuk dedi
Evet ya, ben içiyordum berbat bişeydi.Dünya dönüyordu resmen.Bi yarım saat sonra biraz daha normale dönüyordu.Allah ım o ilaç kabus gibiydi.Kuzum sen Vajinal kullanmıyor musun? İçince yere çarpar senı demişti doktor, o yuzden Vajinal tavsiye ediyorlar
Bende sana katılıyorum canım tabiki olabilir o yüzden bBende yaza kadar bekleyip yazın hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım perinatolog a gidecem yaza anca ama hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıprandım etrafımdaki herkes hiç rengimin kalmadığını falan söylüyorlar hakkımızda hayırlısı ya herkes başka birşey söylüyor inan kafam Allak bullak o yüzden iyi bir Dr bulup ona devam etmek istiyorumSen yinede pıhtılaşma testini de yaptır.Ben özelde bi doktora gittim muayene ve danışmak için.Bi çocuğum olduğunu filan da söyledim ama doktor direkt bana büyük bi ihtimal pıhtılaşma sebep dedi.Şehir has. Riskli gebelik uz.perinatolog du doktor o hemen pıhtılaşma testlerini istedi bu yapılmasa yine sonuç düşük olucaktır demişti.Hematoloji doktoruna da belirttim çocuğum olduğunu o da 2 düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıcaksın dedi.Benim de kafam karışık açıkçası uzman bi perinatologa görünmeyi isterdim.Artık hakkımızda hayırlısı..
Vajinal kullanıyorum ama ilaçtan beri böyleyim. Belki kendiliginden oldu o günlere denk geldi ama sorayim dedim sizde bi etki var mı diye.Kuzum sen Vajinal kullanmıyor musun? İçince yere çarpar senı demişti doktor, o yuzden Vajinal tavsiye ediyorlar
Inşallah en iyi en hayırlı doktorla karşılaşırsınBende sana katılıyorum canım tabiki olabilir o yüzden bBende yaza kadar bekleyip yazın hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım perinatolog a gidecem yaza anca ama hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıprandım etrafımdaki herkes hiç rengimin kalmadığını falan söylüyorlar hakkımızda hayırlısı ya herkes başka birşey söylüyor inan kafam Allak bullak o yüzden iyi bir Dr bulup ona devam etmek istiyorum
Fitilde bile Bı yarım saat sonra tatlı bi uyku gelıyor, yarım saatlik sekerleme yapıyorumEvet ya, ben içiyordum berbat bişeydi.Dünya dönüyordu resmen.Bi yarım saat sonra biraz daha normale dönüyordu.Allah ım o ilaç kabus gibiydi.
Seni çok iyi anlıyorum kansızlığımı ancak toparlamıştım ki 5 tüp kan verince yine etkiledi.Çok etkiliyo aslında düşük, kürtaj.Hem bedenen hem ruhen.Ben ancak toparlandım psikolojikmen iyi olman en önemlisi canım. O zaman ayrı bi güçlü olucaksın.❤Bende sana katılıyorum canım tabiki olabilir o yüzden bBende yaza kadar bekleyip yazın hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım perinatolog a gidecem yaza anca ama hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıprandım etrafımdaki herkes hiç rengimin kalmadığını falan söylüyorlar hakkımızda hayırlısı ya herkes başka birşey söylüyor inan kafam Allak bullak o yüzden iyi bir Dr bulup ona devam etmek istiyorum
Bebegim senın hormonlar yuzunden halsızlık oluyordur, hcg de hayli yukseldı ostrejende progestoron da.. Bence o sebeptenVajinal kullanıyorum ama ilaçtan beri böyleyim. Belki kendiliginden oldu o günlere denk geldi ama sorayim dedim sizde bi etki var mı diye.
Icmiyim hakkaten çarpar öyleyse ya
Yan etkiden dolayı böyle verdi doktor seninki gibi kuzum.
Yatmadan vajinal devam o halde
İnşaallah herşey hepimiz için güzel olurSeni çok iyi anlıyorum kansızlığımı ancak toparlamıştım ki 5 tüp kan verince yine etkiledi.Çok etkiliyo aslında düşük, kürtaj.Hem bedenen hem ruhen.Ben ancak toparlandım psikolojikmen iyi olman en önemlisi canım. O zaman ayrı bi güçlü olucaksın.❤
Evet kuzum, millete laf anlatmak zorunda kalmayız inşallahEvet Bı de ası olmadın mı, Aaa neden aşı olmamıs kı soylentılerı cıkıcak, belkı de dıslanmalar olcak.. Kafalar cok karısık yaa...
Aynen kuzum Valla çok seviniyoruz hep beraber hepimizYaa canımsınbirisi hamile kalınca o kadar mutlu oluyorum ki, hatta topıklerde denk geliyor hamıle mıyım dıyıp test resımlerı paylasıyorlar, bayılıyorum onlara bakmaya
Hamile kalırsan diye düşünüyor canım, Bi süre kullandıracak bebek tutunsun iyice diyeBen de sadece progestan kullanıyorum, doktor da hıc bırakmıcaksın dedı.. E nasıl olcak o zaman
Düşünmesen de mi olur dediOda baktı demin bu dedi düşük yaptığını gösterir birşey dedi ama bana ben sende pıhtılaşma tarzı birşey olduğunu düşünmüyorum dedi ihtimal var ama sezeryana bağlı rahimde şekil bozukluğu olabilir yada yapışıklık olabilir dedi rahim filmi çektir başka yerde dedi zaten çocuğun var dusummesen de olur bida çocuk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?