Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç böyle etkiler yaratmıyordu canım doktorunla bir konuş istersen belki haftada bir iğne verir. Ya da farklı bir çözümü vardır sormakta fayda var.

Geçmiş olsun canım filmi çektir için rahat etsin o zaman inşallah bir şey çıkmaz

İnsallah 9 ay kadar hıç olmam

Kuzum sen Vajinal kullanmıyor musun? İçince yere çarpar senı demişti doktor, o yuzden Vajinal tavsiye ediyorlar

Sen yinede pıhtılaşma testini de yaptır.Ben özelde bi doktora gittim muayene ve danışmak için.Bi çocuğum olduğunu filan da söyledim ama doktor direkt bana büyük bi ihtimal pıhtılaşma sebep dedi.Şehir has. Riskli gebelik uz.perinatolog du doktor o hemen pıhtılaşma testlerini istedi bu yapılmasa yine sonuç düşük olucaktır demişti.Hematoloji doktoruna da belirttim çocuğum olduğunu o da 2 düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıcaksın dedi.Benim de kafam karışık açıkçası uzman bi perinatologa görünmeyi isterdim.Artık hakkımızda hayırlısı..

Bende sana katılıyorum canım tabiki olabilir o yüzden bBende yaza kadar bekleyip yazın hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım perinatolog a gidecem yaza anca ama hem psikolojik olarak hem bedenen çok yıprandım etrafımdaki herkes hiç rengimin kalmadığını falan söylüyorlar hakkımızda hayırlısı ya herkes başka birşey söylüyor inan kafam Allak bullak o yüzden iyi bir Dr bulup ona devam etmek istiyorum

Kuzum sen Vajinal kullanmıyor musun? İçince yere çarpar senı demişti doktor, o yuzden Vajinal tavsiye ediyorlar
Vajinal kullanıyorum ama ilaçtan beri böyleyim. Belki kendiliginden oldu o günlere denk geldi ama sorayim dedim sizde bi etki var mı diye.
Icmiyim hakkaten çarpar öyleyse ya
Yan etkiden dolayı böyle verdi doktor seninki gibi kuzum.

Yatmadan vajinal devam o halde

Inşallah en iyi en hayırlı doktorla karşılaşırsın

Seni çok iyi anlıyorum kansızlığımı ancak toparlamıştım ki 5 tüp kan verince yine etkiledi.Çok etkiliyo aslında düşük, kürtaj.Hem bedenen hem ruhen.Ben ancak toparlandım psikolojikmen iyi olman en önemlisi canım. O zaman ayrı bi güçlü olucaksın.❤

Bebegim senın hormonlar yuzunden halsızlık oluyordur, hcg de hayli yukseldı ostrejende progestoron da.. Bence o sebepten

İnşaallah herşey hepimiz için güzel olur

Kızlar eşim tahlil yaptırdı e nabız da hiç değer gözükmüyor sadece sonuçta normospermia yazıyor . Normal mi demek bu?sonradan değerler gelir mi sisteme acaba anlamadım hiç

Evet Bı de ası olmadın mı, Aaa neden aşı olmamıs kı soylentılerı cıkıcak, belkı de dıslanmalar olcak.. Kafalar cok karısık yaa...
Evet kuzum, millete laf anlatmak zorunda kalmayız inşallah , bende aynı sen gibiyim kafam karışık kuzu

Yaa canımsın birisi hamile kalınca o kadar mutlu oluyorum ki, hatta topıklerde denk geliyor hamıle mıyım dıyıp test resımlerı paylasıyorlar, bayılıyorum onlara bakmaya
Aynen kuzum Valla çok seviniyoruz hep beraber hepimiz bende çok seviniyorum. İsteyen hak eden herkese Nasib etsin rabbim bu güzel gece hürmetine amiiiin sana da güzel haberler versin kuzum

Düşünmesen de mi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…