- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Daha değil gibi. Akşam sabah pik olurKızlar sizce pikmi test
Canım o testi gece yapmıştım. Şimdi sabah yatım pik çıktıDaha değil gibi. Akşam sabah pik olur
Hayır deyin. Şu dünyada en mutlu insan hayır demeyi bilen insandır.. o sorumluluklar zor geliyorsa yüklenmeyin.. hele şu psikolijk surecinizde kendinizi yıpratmayın.Kızlar hepinize günaydın geçen hafta hastaneye gittim şükür hicbi sıkıntı çıkmadı iki ay bekle dedi doktor ama 1 ay olucak nerdeyse hafifledi ama hala kanamam var
Bide cok üzgün ve sinirliyim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kaynanam işe baslicam diyodu her iki evi ve hayvanları bana birakicakti herşeye ben bakicaktim hamile olduğumu öğrendik bı ay iyi geçti 2 ay boyunca kapımı bile çalmadı evlerimiz aynı avluda olmasına rağmen aramadı bile şimdide daha kürtaj olalı 1 ay bile olmadan hemen işe baslicam diyo kafayı yemek üzereyim benim bu hale gelmemimi bekliyormuş yani tamam kürtajdan sonra şuana kadar yanımdaydı yemeğimi yapıyordu 2 hafta bile gcemeden hemen iş çıkarmaya başladı biraz dertlesmeye ihtiyacım var yoksa kafayı yiycem
O zamannnn mutlaka değerlendirin ❤Canım o testi gece yapmıştım. Şimdi sabah yatım pik çıktı
Cumartesı gununden bu yana nezle ile bogusuyorum cnm, ondan kaynaklı dusmus olabılır bagısıklıkKardeşimin de bağışıklığı yeterki düşmesin hemen uçuğu çıkar o yüzden ondan bilirim baya sıkıntı yaratmıştır sana. Başka bir halsizliğin var mı peki?
Bende asilamiyi bilmiyorum sanıyordum ki spermi hastanede rahme enjektr etmekAsılama yapıldığı gunden itibaren sabah aksam fitil olarak alıyorum.. Estrofem yok sadece.. Progestan için sunu bılıyorum ben de, döllenme olduysa bebegın tutunmasını saglıyor, dollenme yoksa adet olmayı saglıyor diye..
Bende de hep temiz çıktı sadece bir tabesi vardı göbek bağı bölümünde enfeksiyon oluşmuştu denmişti ama senin kimse de birşey yok sadece sanırım bebeğin olduğu bölge kanamaliymis spekulum Varya rahmi aciyon metaldir onunla rahmi açmışlar işlem yapmışlar kürtaj olmuşsun sanırım kanamaliymis bebeğin olduğu alandaKızlar burdan birşey anlayan varmı acaba patoloji sonucu bu çıkmış
Canım 2. Klomen kullanışım bu ay ama adetten 13-14 gün sonra anca yumurtlama oluyor benim. Bittikten 3 gün sonra çağırmış ya bence öyle belli olur direkKizlar bi bana yardımcı olur musunuz? Klomeni ilk kez kullanıyorum yarin bitiyor bugun bütün gün devam eden yoğun akintim vardi kıvamlı ben de ovulasyon yaptım pik değil ama koyu çıktı dr klomen bittikten 3 gun sonra gel demisti sizce bugün gitmeli miyim kontrole pkoyum catlamaz kiste dönüşür mu ? Yoksa sali mi gitmeliyim?
Hayır canım, sen dogru bılıyorsun, spermi doktor yumurtanın yanına bırakıyor, ilişki yok.. Eş sperm testi veriyor, o yıkanıyor, %100hızlı olarak ayıklanıyor..Bende asilamiyi bilmiyorum sanıyordum ki spermi hastanede rahme enjektr etmeksiz ilişkiye giriyorsunuz üzerine sabah akşam progestsn alıyorsunuz yani demi anladığım
Yani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo yaCanım 2. Klomen kullanışım bu ay ama adetten 13-14 gün sonra anca yumurtlama oluyor benim. Bittikten 3 gün sonra çağırmış ya bence öyle belli olur direk
Yanlış değilsem 23 haftalık gecen ay 2,5 mm olan miyom bir ayda 3 cm olmus ve 7 cm olursa tam riskli olacakmış doğumu inşallah yavaşlar büyümesi
Bak yaaKizlar bi bana yardımcı olur musunuz? Klomeni ilk kez kullanıyorum yarin bitiyor bugun bütün gün devam eden yoğun akintim vardi kıvamlı ben de ovulasyon yaptım pik değil ama koyu çıktı dr klomen bittikten 3 gun sonra gel demisti sizce bugün gitmeli miyim kontrole pkoyum catlamaz kiste dönüşür mu ? Yoksa sali mi gitmeliyim?
Ya sadece 1 seferlik mi bu sperm işiHayır canım, sen dogru bılıyorsun, spermi doktor yumurtanın yanına bırakıyor, ilişki yok.. Eş sperm testi veriyor, o yıkanıyor, %100hızlı olarak ayıklanıyor..
Sonra da doktor ılac yazıyor tutunması kolay olsun diye..
EvetYa sadece 1 seferlik mi bu sperm işi
Uyumadan önce yap ama çoğunda aynı belirtilwr olur baş dönmesi sersemlik rahatça uyursun ben ilk gebelik te progestsni sabah akşam ağızdan alıyordum düşük tehlikem vardı diye doktor önermişti ruh gibi yaşıyordum aşırı sersem baş dönmesi uykucuKızlar progestanı vajinal kullanırken de yan etki gören oldu mu aranızda?
Gece uygulayıp yatıyorum. Sabaha kıvranıp uyaniyorum bahsettiğiniz gibi minik parçalar oluyo o sorun değil ama bi huzursuz oluyorum, anlamsız. Kuruluk şikayetim de vardır genelde.
Aşırı halsizlik uyku ve baş dönmesi var acaba etkilemiş midir, uyumadan önce içsem çok daha kötü olurum dimi?
E beni tanıdın canımcim ben = panikBak yaae sen yine panik olmuşsun.. Canım bi sakin ol, doktorun ne dediyse onu yap.. Pko oldugundan dolayı lh fazla salgılanıyor, o yuzden testte koyu goruyorsun.
Ya inşallah buda öyle olurEvetbenım 1.asılamada oncesınde de sonrasında ılsıkı olmadı hıc, asılama ile tutmustu.. Cunku sperm temiz, yumurta hazır..
Doktor ne dediyse onu yap, bak emın ellerdesın artık.. Takıbın yapılıyor.. Pazartesi gidersinE beni tanıdın canımcim ben = panikcanim avuc dolusu şeffaf akıntı geliyor hic böyle olmamıştı cok yoğun ve araya hafta sonu giriyor bi arkadas dr a gitmelisin benim klomen bitti yyumurta O gün oluşmuş cok büyümüş çatlayamamis dedi kiste dönmesinden korkuyorum pko yum ya çatlamıyor benim de ilac yarın bitiyor uc gün sonra gel dedi bi sey olmaz demi gitmeyim mi simdi ben
İnsallahh, Allah razı olsun cnm, ben de cok merak edıyorumYa inşallah buda öyle olurclbende çok merak ediyorum arkadaşlar gibi inşallah sen ve di ger arkadaşlarmiızın ki pozitif olur peşpeşe güzle mutlu haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?