Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır deyin. Şu dünyada en mutlu insan hayır demeyi bilen insandır.. o sorumluluklar zor geliyorsa yüklenmeyin.. hele şu psikolijk surecinizde kendinizi yıpratmayın.

Kardeşimin de bağışıklığı yeterki düşmesin hemen uçuğu çıkar o yüzden ondan bilirim baya sıkıntı yaratmıştır sana. Başka bir halsizliğin var mı peki?
Cumartesı gununden bu yana nezle ile bogusuyorum cnm, ondan kaynaklı dusmus olabılır bagısıklık

Bende asilamiyi bilmiyorum sanıyordum ki spermi hastanede rahme enjektr etmek siz ilişkiye giriyorsunuz üzerine sabah akşam progestsn alıyorsunuz yani demi anladığım

Kizlar bi bana yardımcı olur musunuz? Klomeni ilk kez kullanıyorum yarin bitiyor bugun bütün gün devam eden yoğun akintim vardi kıvamlı ben de ovulasyon yaptım pik değil ama koyu çıktı dr klomen bittikten 3 gun sonra gel demisti sizce bugün gitmeli miyim kontrole pkoyum catlamaz kiste dönüşür mu ? Yoksa sali mi gitmeliyim?

Kızlar burdan birşey anlayan varmı acaba patoloji sonucu bu çıkmış
Bende de hep temiz çıktı sadece bir tabesi vardı göbek bağı bölümünde enfeksiyon oluşmuştu denmişti ama senin kimse de birşey yok sadece sanırım bebeğin olduğu bölge kanamaliymis spekulum Varya rahmi aciyon metaldir onunla rahmi açmışlar işlem yapmışlar kürtaj olmuşsun sanırım kanamaliymis bebeğin olduğu alanda anlamadım bende herhalde öyle demiyor amakotu birşey herhanfi bir sebep yok sonuçta koyrtaj neden oldun diye siz nedne düşük yaptınız bebeğin oldugi yer kanamalı miydi kanama mi olmuştu yada eski kanlar mi kalmıştı rahminiz de

Canım 2. Klomen kullanışım bu ay ama adetten 13-14 gün sonra anca yumurtlama oluyor benim. Bittikten 3 gün sonra çağırmış ya bence öyle belli olur direk

Bende asilamiyi bilmiyorum sanıyordum ki spermi hastanede rahme enjektr etmek siz ilişkiye giriyorsunuz üzerine sabah akşam progestsn alıyorsunuz yani demi anladığım
Hayır canım, sen dogru bılıyorsun, spermi doktor yumurtanın yanına bırakıyor, ilişki yok.. Eş sperm testi veriyor, o yıkanıyor, %100hızlı olarak ayıklanıyor..
Sonra da doktor ılac yazıyor tutunması kolay olsun diye..

Canım 2. Klomen kullanışım bu ay ama adetten 13-14 gün sonra anca yumurtlama oluyor benim. Bittikten 3 gün sonra çağırmış ya bence öyle belli olur direk
Yani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo ya

Geçmiş olsun canım ins miyom zarar vermez bazı miyomlar var zarar vermeiyor kendi kendine büyüyor ins bebeğin sağlıklı olur Rabb'im şifa versin bebeğine
Yanlış değilsem 23 haftalık gecen ay 2,5 mm olan miyom bir ayda 3 cm olmus ve 7 cm olursa tam riskli olacakmış doğumu inşallah yavaşlar büyümesi

Bak yaa e sen yine panik olmuşsun.. Canım bi sakin ol, doktorun ne dediyse onu yap.. Pko oldugundan dolayı lh fazla salgılanıyor, o yuzden testte koyu goruyorsun.

Ya sadece 1 seferlik mi bu sperm işi

Uyumadan önce yap ama çoğunda aynı belirtilwr olur baş dönmesi sersemlik rahatça uyursun ben ilk gebelik te progestsni sabah akşam ağızdan alıyordum düşük tehlikem vardı diye doktor önermişti ruh gibi yaşıyordum aşırı sersem baş dönmesi uykucu

Bak yaa e sen yine panik olmuşsun.. Canım bi sakin ol, doktorun ne dediyse onu yap.. Pko oldugundan dolayı lh fazla salgılanıyor, o yuzden testte koyu goruyorsun.
E beni tanıdın canımcim ben = panik canim avuc dolusu şeffaf akıntı geliyor hic böyle olmamıştı cok yoğun ve araya hafta sonu giriyor bi arkadas dr a gitmelisin benim klomen bitti yyumurta O gün oluşmuş cok büyümüş çatlayamamis dedi kiste dönmesinden korkuyorum pko yum ya çatlamıyor benim de ilac yarın bitiyor uc gün sonra gel dedi bi sey olmaz demi gitmeyim mi simdi ben

Evet benım 1.asılamada oncesınde de sonrasında ılsıkı olmadı hıc, asılama ile tutmustu.. Cunku sperm temiz, yumurta hazır..
Ya inşallah buda öyle olur clbende çok merak ediyorum arkadaşlar gibi inşallah sen ve di ger arkadaşlarmiızın ki pozitif olur peşpeşe güzle mutlu haberler alırız

Doktor ne dediyse onu yap, bak emın ellerdesın artık.. Takıbın yapılıyor.. Pazartesi gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…