Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor ne dediyse onu yap, bak emın ellerdesın artık.. Takıbın yapılıyor.. Pazartesi gidersin
Pazartesi yok prof ya sali var ilac bitiminin 3. Gunu oluyor simdi normal ücretsiz muayene ye gitsem dite düşündüm daha mesai bitimine var ama dr ekranda sali görürse laf eder diye çekindim biraz değişik bi adam başka dr a gidemezsin benle devam edersen diyo

Yani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo ya
Yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor zaten akıntı canım o zamana kadar anca büyür yumurtalar. Gayet makul bi tarih doktorunun söylediği yani

Kızlar bende bugün oldum aşılama hareket ederken çok acı oluyor bende normal mi bu ya sanki ameliyat oldum

Hayır deyin. Şu dünyada en mutlu insan hayır demeyi bilen insandır.. o sorumluluklar zor geliyorsa yüklenmeyin.. hele şu psikolijk surecinizde kendinizi yıpratmayın.
Diyorum emin ol diyorum ama illa calisicak illa bana bı iş cikaricak resmen benim kürtaj olmam hoşuna gitti diye düşünüyorum bı insan nasıl böyle söyleyebilir aklım almıyor

Peki siz anne biz bakamayız ona göre plan yap deyince ne diyor?
Her ay 200 lira veririm diyo dalga geçer gibi haftada bı gün iznim var o zaman herşeyi ben hallederim diyo ben kendi evimemi bakicam onun evine mi bakicam hayvanlarami bakicam yemekmi yapicam bide sabah 7 de kendi eşimi ise gonderiyorum kürtajdan sonra geceleri artık 3 30 civarı uyuyabiliyorum düşün biraz yani

Kızlar bende bugün oldum aşılama hareket ederken çok acı oluyor bende normal mi bu ya sanki ameliyat oldum
Ben asılama olurken hıcbısey hissetmedim, sonrası da normaldi.. Belkı katater yuzunden tahrıs olmustur.. Nerde yaptırdın asılamanı..güvenilir bi yer mi

İşlem esnasında bende herhangi bir acı yaşamadım ama sonrasında oldu ve hareket edemiyorum diyebilirim.ozel hastanede yaptırdım Dr baya iyi

Haklısınız ben biraz paniğim bi de ilk kez kullanınca heyecan yaptım
Evet ilk kez kullanınca insan kaçıracak mıyım paniğine kapılıyor. Beni doktor adetin 14.günü çağırdı hep ve o gün pik oluyordu hakkaten de. 2 aydır ilaç kullanmıyorum 12 ya da 13.gün oluyor şimdi. İlaçlar aynı zamanda regli de düzenliyor hiç şaşmadı o zamanlar yumurtlama günüm.

Geçmiş olsun canım ins miyom zarar vermez bazı miyomlar var zarar vermeiyor kendi kendine büyüyor ins bebeğin sağlıklı olur Rabb'im şifa versin bebeğine
Benim değil canım bebek arkadaşımın evet giderek büyüyor malesef miyom ya

Oh valla ne güzel mantık millet cidden böyle böyle işini yürütüyor

İkisi zaten büyüktü 24 tü risklerini söylerek yaptı tüp bebeğe dönmek istedi Dr biz istemedik

Cumartesı gununden bu yana nezle ile bogusuyorum cnm, ondan kaynaklı dusmus olabılır bagısıklık
Valla inşallah bu nezle bebişin habercisidir

Bendeki olaylar güncellemesine gelince :

Kendi kadın doğum doktorum trombofoli sonucuma baktı gebelik öncesi için folat formunda folik asit +coraspirin gebelik öğrenince iğne+coraspirin dedi çünkü paı 4g 4g olması sıkıntıymış hatta haftaya genetik doktoruna gidince sor hamilelik olmasa bile yaşamında coraspirin kullanman gerekebilir dedi, rahim filmi işini iptal ettik bugün adetin 1.günü salı gel yumurtaya bakcaz dedi kendimi bir anda bu ay bebek deneme işi içinde buldum
Veeee bat 19 mart

Yani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo ya
Korkma bence canım ne zaman gideceksin yani kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…