- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Pazartesi yok prof ya sali var ilac bitiminin 3. Gunu oluyor simdi normal ücretsiz muayene ye gitsem dite düşündüm daha mesai bitimine var ama dr ekranda sali görürse laf eder diye çekindim biraz değişik bi adam başka dr a gidemezsin benle devam edersen diyoDoktor ne dediyse onu yap, bak emın ellerdesın artık.. Takıbın yapılıyor.. Pazartesi gidersin
Yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor zaten akıntı canım o zamana kadar anca büyür yumurtalar. Gayet makul bi tarih doktorunun söylediği yaniYani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo ya
Haklısınız ben biraz paniğim bi de ilk kez kullanınca heyecan yaptımYumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor zaten akıntı canım o zamana kadar anca büyür yumurtalar. Gayet makul bi tarih doktorunun söylediği yani
Diyorum emin ol diyorum ama illa calisicak illa bana bı iş cikaricak resmen benim kürtaj olmam hoşuna gitti diye düşünüyorum bı insan nasıl böyle söyleyebilir aklım almıyorHayır deyin. Şu dünyada en mutlu insan hayır demeyi bilen insandır.. o sorumluluklar zor geliyorsa yüklenmeyin.. hele şu psikolijk surecinizde kendinizi yıpratmayın.
Her ay 200 lira veririm diyo dalga geçer gibi haftada bı gün iznim var o zaman herşeyi ben hallederim diyo ben kendi evimemi bakicam onun evine mi bakicam hayvanlarami bakicam yemekmi yapicam bide sabah 7 de kendi eşimi ise gonderiyorum kürtajdan sonra geceleri artık 3 30 civarı uyuyabiliyorum düşün biraz yaniPeki siz anne biz bakamayız ona göre plan yap deyince ne diyor?
Ben asılama olurken hıcbısey hissetmedim, sonrası da normaldi.. Belkı katater yuzunden tahrıs olmustur.. Nerde yaptırdın asılamanı..güvenilir bi yer miKızlar bende bugün oldum aşılama hareket ederken çok acı oluyor bende normal mi bu yasanki ameliyat oldum
Evet ilk kez kullanınca insan kaçıracak mıyım paniğine kapılıyor. Beni doktor adetin 14.günü çağırdı hep ve o gün pik oluyordu hakkaten de. 2 aydır ilaç kullanmıyorum 12 ya da 13.gün oluyor şimdi. İlaçlar aynı zamanda regli de düzenliyor hiç şaşmadı o zamanlar yumurtlama günüm.Haklısınız ben biraz paniğim bi de ilk kez kullanınca heyecan yaptım
Çok şaşırdım, doktoruna sordun mu, neden boyle oldu dıye.. Olmaması gerktı cunkuİşlem esnasında bende herhangi bir acı yaşamadım ama sonrasında oldu ve hareket edemiyorum diyebilirim.ozel hastanede yaptırdım Dr baya iyi
Yok sormadım yaa benim aşılamaya girmeden de yoğun baskı vardı Dr sordum çatlaması mi acaba diye çok fazla yumurtan gelişti ondan baskı fazla olabilir dediÇok şaşırdım, doktoruna sordun mu, neden boyle oldu dıye.. Olmaması gerktı cunku
Kac yumurta ile asılama yaptı?B
Yok sormadım yaa benim aşılamaya girmeden de yoğun baskı vardı Dr sordum çatlaması mi acaba diye çok fazla yumurtan gelişti ondan baskı fazla olabilir dedi
6 yumurta var dedi amaKac yumurta ile asılama yaptı?
Benim değil canım bebek arkadaşımın evet giderek büyüyor malesef miyom yaGeçmiş olsun canım ins miyom zarar vermez bazı miyomlar var zarar vermeiyor kendi kendine büyüyor ins bebeğin sağlıklı olur Rabb'im şifa versin bebeğine
Oh valla ne güzel mantık millet cidden böyle böyle işini yürütüyorHer ay 200 lira veririm diyo dalga geçer gibi haftada bı gün iznim var o zaman herşeyi ben hallederim diyo ben kendi evimemi bakicam onun evine mi bakicam hayvanlarami bakicam yemekmi yapicam bide sabah 7 de kendi eşimi ise gonderiyorum kürtajdan sonra geceleri artık 3 30 civarı uyuyabiliyorum düşün biraz yani
Gelişmiş 6 yumurta mı6 yumurta var dedi ama
Valla inşallah bu nezle bebişin habercisidirCumartesı gununden bu yana nezle ile bogusuyorum cnm, ondan kaynaklı dusmus olabılır bagısıklık
Korkma bence canımYani gitme diyorsun demi canım anladım cok yoğun akintim oldu bugün ovualsyon da koyuya yakin cikinca pko olduğum için sali ya kiste doner mi dite korktum kendi kendine catlamiyo ya
A sorryBenim değil canım bebek arkadaşımın evet giderek büyüyor malesef miyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?