Zaman nasıl hızlı geçti dimi, ne kadar zor olsa da geçtiValla inşallah bu nezle bebişin habercisidir
Bendeki olaylar güncellemesine gelince :
Kendi kadın doğum doktorum trombofoli sonucuma baktı gebelik öncesi için folat formunda folik asit +coraspirin gebelik öğrenince iğne+coraspirin dedi çünkü paı 4g 4g olması sıkıntıymış hatta haftaya genetik doktoruna gidince sor hamilelik olmasa bile yaşamında coraspirin kullanman gerekebilir dedi, rahim filmi işini iptal ettik bugün adetin 1.günü salı gel yumurtaya bakcaz dedi kendimi bir anda bu ay bebek deneme işi içinde buldum
Veeee bat 19 mart
Cok tehlıkelı cnm ya, neden kabul ettiniz ki.. Acıkcası ben guvememedım doktoruna da, hastaneye de.. Bize proseduru anlattılar asılama oncesı, kagit imzaladık, 3 yumurtada bıle tedavı ıptal olacaktı..İkisi zaten büyüktü 24 tü risklerini söylerek yaptı tüp bebeğe dönmek istedi Dr biz istemedik
Yaaa cok sevındım canım tedavinin planlanmasınaValla inşallah bu nezle bebişin habercisidir
Kendi kadın doğum doktorum trombofoli sonucuma baktı gebelik öncesi için folat formunda folik asit +coraspirin gebelik öğrenince iğne+coraspirin dedi çünkü paı 4g 4g olması sıkıntıymış hatta haftaya genetik doktoruna gidince sor hamilelik olmasa bile yaşamında coraspirin kullanman gerekebilir dedi, rahim filmi işini iptal ettik bugün adetin 1.günü salı gel yumurtaya bakcaz dedi kendimi bir anda bu ay bebek deneme işi içinde buldum
Veeee bat 19 mart
Ya ne güzel yazmışsın gözlerim dolduZaman nasıl hızlı geçti dimi, ne kadar zor olsa da geçti" ben marta kadar beklerim büyük ihtimal " deyişin sanki dün gibi. Ama şubat bitiyor bak
Hep birlikte heyecanla bekleriz. Hemen başlıyo musun folat formunda folik asit ve coraspine
Güzel haberler yakın olsun inşallahhh
Evet maalesef o tehlike durumuna gelmeyiz ,o kadar zor ki karar vermesi ama başka şansımız yoktu tüp bebeğe hazır değildik manevi olarak aylardır aşılamaya odaklanmıştım hemen karar vermek zorunda kaldık tedaviye aşırı cevap verdi yumurtalar yüksek dozla başladı Dr bilmem nedendir garantiye almak istedi diyorum ben ama benim normalde de yumurtam gelişiyordu yüksek doz vermesi benide şüpheye düşürdü , yapacak bir şey yok bulunduğumuz yerde en iyi Dr oydu sonu güzel olur inşallahCok tehlıkelı cnm ya, neden kabul ettiniz ki.. Acıkcası ben guvememedım doktoruna da, hastaneye de.. Bize proseduru anlattılar asılama oncesı, kagit imzaladık, 3 yumurtada bıle tedavı ıptal olacaktı..
İnsallah 1 veya 2sı tutar da sen de bebıslerde tehlıkleye gırmezsiniz.
Cidden ben de iyiki dedimYaaa cok sevındım canım tedavinin planlanmasına
İyiki de yaptırmıssın bak testi
Birde hiç tutmama durumuda var Allaha bıraktım artık elden bir şey gelmiyor.Cok tehlıkelı cnm ya, neden kabul ettiniz ki.. Acıkcası ben guvememedım doktoruna da, hastaneye de.. Bize proseduru anlattılar asılama oncesı, kagit imzaladık, 3 yumurtada bıle tedavı ıptal olacaktı..
İnsallah 1 veya 2sı tutar da sen de bebıslerde tehlıkleye gırmezsiniz.
Hadi hayırlısı olsun canım. Folat forumunda folik asit olarak ne verdi?Valla inşallah bu nezle bebişin habercisidir
Veeee bat 19 mart
Sali ogleden sonra gideceğim inşallah bugünden itibaren bir gün ara ile iliski deneyelim belki olirKorkma bence canımne zaman gideceksin yani kontrole
Onlar sadece kendini düşünüyor hani eski devirdeki gibi yaşıyorlar eşim ne derse o olucak hicbisey demiycem onun söylediğineOh valla ne güzel mantık millet cidden böyle böyle işini yürütüyor
Ocean methyl folat kullanıyorum şansıma ben kürtajdan bu yana doğru folik asit kullanıyormuşum MTHFR A1298C geni yüzünden folat olması lazımmışHadi hayırlısı olsun canım. Folat forumunda folik asit olarak ne verdi?
İyi ki trombofoli testini yaptırmışsın bak ne iyi oldu canım.☺ Bi de şu folik asiti yaz bakim bende alayım.Valla inşallah bu nezle bebişin habercisidir
Veeee bat 19 mart
Ey eşimin anne babası değil de sülalesi de aynı böyle karısından akıl alıyor derler, ne demek tatillerinde eşit ailelere giderler erkek tarafında fazla kalınır derler, aynı laf ya aynı bana da babaannesi artık annemler için bizim ev deme annemin evi de senin evin artık koca tarafı ailen onlar demiştiOnlar sadece kendini düşünüyor hani eski devirdeki gibi yaşıyorlar eşim ne derse o olucak hicbisey demiycem onun söylediğine
Ama benle eşim öyle değiliz bı sorun yada başka bişey varsa oturup konuşup karşılıklı karar veriyoruz diye arkamızdan karısına laf geciremiyo diyolar gelinler çalışamaz ama kaynana çalışabilir kaynana bişey dediği zaman yada kızdığı zaman tamam dicek gelin bide artık benim annemde oymuş öyle söylüyorlar şuan elimde olsa orda bı saniye bile durmamm
Valla iyiki dedim ya, ocean methyl folat kullanıyordum zaten doğru kullanıyormuşum devam dedi, ben bugün biraz hamile kalıncaya kadar omaga 3 kullanayım dedim onun için de eczehanede bişey öğrendim oda bir yer onaylı olmalıymış o onaylı olanlarda civa oranı az oluyormuşİyi ki trombofoli testini yaptırmışsın bak ne iyi oldu canım.☺ Bi de şu folik asiti yaz bakim bende alayım.
4g 4g sıkıntı oluyor demişsin ya, homozigot mu oluyo acaba?Ocean methyl folat kullanıyorum şansıma ben kürtajdan bu yana doğru folik asit kullanıyormuşum MTHFR A1298C geni yüzünden folat olması lazımmış
Sağol canım.Ben de kardeşime söylim yarın göndersin folbiolü bırakırım artık.Valla iyiki dedim ya, ocean methyl folat kullanıyordum zaten doğru kullanıyormuşum devam dedi, ben bugün biraz hamile kalıncaya kadar omaga 3 kullanayım dedim onun için de eczehanede bişey öğrendim oda bir yer onaylı olmalıymış o onaylı olanlarda civa oranı az oluyormuş
Benim MTHFR A1298C heterozigot bu MTHFR olanlar da sıkıntı çıkınca folik asiti folat formunda olanı kullanacakmışsın bir de b12 baktıracakmışsın bana doktorum b12 ile ilgili bişey demedi bu kısmı İnternette okumuştum ama folik asit kısmını dedi, 4g4g homozigot olduğu için sıkıntılıymış zaten direk eeee senin 4g4g varmış dedi zaten adam, ovulasyona kadar omega 3 alsam sıkıntı olur mu ki4g 4g sıkıntı oluyor demişsin ya, homozigot mu oluyo acaba?Benim 5g 5g. MTHFR homozigot benimde.Aspirinde vermediler gebelik öncesi.
Bana gebeliği geçtim günlük yaşamında bile aspirin kullanman gerekebilir genetik doktoruna iyice sor dedi4g 4g sıkıntı oluyor demişsin ya, homozigot mu oluyo acaba?Benim 5g 5g. MTHFR homozigot benimde.Aspirinde vermediler gebelik öncesi.
Evet maalesef o tehlike durumuna gelmeyiz ,o kadar zor ki karar vermesi ama başka şansımız yoktu tüp bebeğe hazır değildik manevi olarak aylardır aşılamaya odaklanmıştım hemen karar vermek zorunda kaldık tedaviye aşırı cevap verdi yumurtalar yüksek dozla başladı Dr bilmem nedendir garantiye almak istedi diyorum ben ama benim normalde de yumurtam gelişiyordu yüksek doz vermesi benide şüpheye düşürdü , yapacak bir şey yok bulunduğumuz yerde en iyi Dr oydu sonu güzel olur inşallah
İnsallah 1veya 2 si döllenir, benım ikinci kontrolde 4 yumurta vardı, nerdeyse hepsı aynı boyurlardaydı, korktum iptl olcak dıye, zaten oyle durumda korunma öneriliyor.. Senın doktorun da öyle yapması gerekiyordu, tahlılıne gore ilacın dozunu ayarlamalıydı.. Dozunuz kactı?Birde hiç tutmama durumuda var Allaha bıraktım artık elden bir şey gelmiyor.
Senin kaç ml di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?