Tabi kontrolllu olcak kı ılıskı gunlerıi söylıcek sana, catlatma ignesi verır belkı yeterli boyuta gelınceCidden ben de iyiki dedimama salı neden yumurta takibi yapacak anlamadım daha kolay olsun diye mi acaba
Çok iyi o zaman, beni bir heyecan bastı demiştim ya sen önden ben arkadan geleceğim diye inşallah doğru hissetmişimdir ilk güzel haberi sen verirsinTabi kontrolllu olcak kı ılıskı gunlerıi söylıcek sana, catlatma ignesi verır belkı yeterli boyuta gelınce
Ocean methyl folat kullanıyorum şansıma ben kürtajdan bu yana doğru folik asit kullanıyormuşum MTHFR A1298C geni yüzünden folat olması lazımmış
Yaa insallahhÇok iyi o zaman, beni bir heyecan bastı demiştim ya sen önden ben arkadan geleceğim diye inşallah doğru hissetmişimdir ilk güzel haberi sen verirsino zaman 19 mart ile listede yerimi alabilirim
Evet hepimize ayrı ayrı dua ediyorum inanın, ramazan yaklaşıyor ben çok yavaş okuyorum kuranı gözüm sulanıyor diye şimdiden başlamıştım okumaya onda bile günlük sayfam bitince buradaki kızlara diye dua ediyorum, içimi aldığı bir kıpırtı valla bakalım ne zaman gelecek minnaklarYaa insallahhvallahi cok sevındım, heyecan bastı de mı yenıden
Bilmiyorum ki ama ben şu an kullanıyorum balık yağı.Allah yardımcımız olsun artık bakalım hamile kalırsak iğne ile gebelik nasıl olucak.Benim MTHFR A1298C heterozigot bu MTHFR olanlar da sıkıntı çıkınca folik asiti folat formunda olanı kullanacakmışsın bir de b12 baktıracakmışsın bana doktorum b12 ile ilgili bişey demedi bu kısmı İnternette okumuştum ama folik asit kısmını dedi, 4g4g homozigot olduğu için sıkıntılıymış zaten direk eeee senin 4g4g varmış dedi zaten adam, ovulasyona kadar omega 3 alsam sıkıntı olur mu ki
Ben iğneden o kadar korkarım ki İnan o bile gözümde değil vallaBilmiyorum ki ama ben şu an kullanıyorum balık yağı.Allah yardımcımız olsun artık bakalım hamile kalırsak iğne ile gebelik nasıl olucak.
Allah kabul etsin.Ben de yavaş okuyorum.Evet hepimize ayrı ayrı dua ediyorum inanın, ramazan yaklaşıyor ben çok yavaş okuyorum kuranı gözüm sulanıyor diye şimdiden başlamıştım okumaya onda bile günlük sayfam bitince buradaki kızlara diye dua ediyorum, içimi aldığı bir kıpırtı valla bakalım ne zaman gelecek minnaklar
Valla elimden geldiğince yapıyorum yaptıkça da hep duamdasınız inşallahAllah kabul etsin.Ben de yavaş okuyorum.Oruç tutmuştum herkese dua ettim iftar açınca.Dua herşeyden önemli.En çok kabul olan dua kişinin mümin kardeşine ettiği dua dır.❤
Ben hiç korkmam ama nasıl olucak süreç onu bende merak ediyorum.Ben iğneden o kadar korkarım ki İnan o bile gözümde değil vallainşallah hepimiz en iyi şekilde şu süreçleri atlatırız
Ben çok yavaş okuyorum bir tane okurum ama olur muKızlar bu arada 41 meryem süresi okunuyor istiyorsanız katılabilirsiniz..
O günleri nasipse bir görelim heleBen hiç korkmam ama nasıl olucak süreç onu bende merak ediyorum.
Topik var cnm 2 günde 1 kişiye falan okunuyor kisi basi 4 dediler şimdilik. Bi bak istersen dua grubundaBen çok yavaş okuyorum bir tane okurum ama olur mu
Tamam teşekkür ederimTopik var cnm 2 günde 1 kişiye falan okunuyor kisi basi 4 dediler şimdilik. Bi bak istersen dua grubunda
Allah kabul etsin.Ben okumak isterim ama sayı konusu sıkıntı. Dinen sayıyla olmaz bu benim fikrim tabi size saygı duyarım.Ben evde okurum ama.Kızlar bu arada 41 meryem süresi okunuyor istiyorsanız katılabilirsiniz..
Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin ınsallahEvet hepimize ayrı ayrı dua ediyorum inanın, ramazan yaklaşıyor ben çok yavaş okuyorum kuranı gözüm sulanıyor diye şimdiden başlamıştım okumaya onda bile günlük sayfam bitince buradaki kızlara diye dua ediyorum, içimi aldığı bir kıpırtı valla bakalım ne zaman gelecek minnaklar
Amin aminAllahım dualarını, dualarımızı kabul etsin ınsallah
Ay ben yine pat diye hiç uyarmamışlar resimli diye birini adet mi düşük mü diye peçeteye çektiği şeyi gördüm yaAllahım dualarını, dualarımızı kabul etsin ınsallah
Dün de ben gördüm, adetıne bi kac gun varmıs kan gelmıs, kızın bırı de az mı cok mu dıye sormus sadece.. Kadın da cevap olarak pat diye resmı koymus, ıgrenıyorum onları gorunce..Ay ben yine pat diye hiç uyarmamışlar resimli diye birini adet mi düşük mü diye peçeteye çektiği şeyi gördüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?