Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi kontrolllu olcak kı ılıskı gunlerıi söylıcek sana, catlatma ignesi verır belkı yeterli boyuta gelınce
Çok iyi o zaman, beni bir heyecan bastı demiştim ya sen önden ben arkadan geleceğim diye inşallah doğru hissetmişimdir ilk güzel haberi sen verirsino zaman 19 mart ile listede yerimi alabilirim

Yaa insallahh vallahi cok sevındım, heyecan bastı de mı yenıden
Evet hepimize ayrı ayrı dua ediyorum inanın, ramazan yaklaşıyor ben çok yavaş okuyorum kuranı gözüm sulanıyor diye şimdiden başlamıştım okumaya onda bile günlük sayfam bitince buradaki kızlara diye dua ediyorum, içimi aldığı bir kıpırtı valla bakalım ne zaman gelecek minnaklar

Bilmiyorum ki ama ben şu an kullanıyorum balık yağı.Allah yardımcımız olsun artık bakalım hamile kalırsak iğne ile gebelik nasıl olucak.

Bilmiyorum ki ama ben şu an kullanıyorum balık yağı.Allah yardımcımız olsun artık bakalım hamile kalırsak iğne ile gebelik nasıl olucak.
Ben iğneden o kadar korkarım ki İnan o bile gözümde değil valla inşallah hepimiz en iyi şekilde şu süreçleri atlatırız

Allah kabul etsin.Ben de yavaş okuyorum. Oruç tutmuştum herkese dua ettim iftar açınca.Dua herşeyden önemli.En çok kabul olan dua kişinin mümin kardeşine ettiği dua dır.❤

Allah kabul etsin.Ben de yavaş okuyorum. Oruç tutmuştum herkese dua ettim iftar açınca.Dua herşeyden önemli.En çok kabul olan dua kişinin mümin kardeşine ettiği dua dır.❤
Valla elimden geldiğince yapıyorum yaptıkça da hep duamdasınız inşallah

Kızlar bu arada 41 meryem süresi okunuyor istiyorsanız katılabilirsiniz..

Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin ınsallah

Ay ben yine pat diye hiç uyarmamışlar resimli diye birini adet mi düşük mü diye peçeteye çektiği şeyi gördüm ya
Dün de ben gördüm, adetıne bi kac gun varmıs kan gelmıs, kızın bırı de az mı cok mu dıye sormus sadece.. Kadın da cevap olarak pat diye resmı koymus, ıgrenıyorum onları gorunce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…