Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum, amh yükseliyor mu kuzu beslenme ile falan. Önce onu yükseltmeye çalışsan biraz, sonra genetik tüp bebek denesen?

Haftaya gümbür gümbür geliyoruz, butun sınıflar gelicek
Ankaradaydın değil mi kuzu sarı mı Ankara biz turuncuyuz, şimdilik sadece 8 ler var iyiyiz. Allah yardımcınız olsun aman kendine dikkat et

İyi olmanıza çok sevindim kuzum Allah esirgesin.

Kuzum akışına bırakmaya çalış bazen ister istemez yapıyoruz. İnşallah sakinleşirsin

Çoook sevindim kuzum ay hadi inşallah koyulaşır. Bizi haberdar et mutlaka

Dur kız heves ettim, benım hıc ama hıc tecrübem yok, 5 sırada mahvoldum, yarınkı 5 sırada pes etmek ıstemıyorum, ilmek atmayı zar zor basardım zaten, o cok oyaladı benı
Örgü falan yapamam ama Alize puffy diye bişey var. Şiş, tığ falan kullanmıyorsun. Onunla olmayan bebeğime o kadar güzel model battaniyeler yaptım ki acayip keyifli. Hatta bugün yine başladım. Bilmeyenler bi bakın. Bi de nasıl yumuşacık pofuduk olsun da sarıp sarmayalım onunla inşallah

Ellerine saglık cnmrabbim tez zamanda doldursun ıclerını ınsallah
Bı bakayım

Ben test yaptım ama beklediğim kadar koyulaşmadı bide tuhaf 2.çizgi yarım gibi acaba testler bozuk mu diyorum bu böyle çıkınca birdaha yaptım elimdeki son erken testi de kullandım onda da anca çarşamba akşamki gibi çıktı koyulaşmadı bence. Hatta aceleyle çekmeye çalıştım hiç görünmemiş atmıyorum o yüzden negatif gibi. Birdaha almıcam bu testlerden... ilk hamileliğimde daha belirgindi bu günlerde daha koyu çıkması gerekirdi bata 2 yada 3 gün var sadece. Evden aceleyle çıktım işe geldim ama kafamda deli sorular... Akşam kan testi yaptırıcam kesinleşsin bari Aynı idrara iki farklı test batırsam da sonuncun aynı çıkması gerekirdi değil mi? Bu attığım foto ilk yaptığım diğerinde hiç görünmüyor o yüzden atmıyorum. Her hamilelikte beta hcg aynı mı olur bir de?

Eklentiler

• 6EC628A7-7820-4A39-98E6-E5DEB529175B.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın bence koyulaşma var her hamilelikte beta hcg aynı olmaz boşuna moral bozma bence kan vermelisin
Herkese günaydın

Kuzum tebrik ederim tekrardan gayet güzel belirgin.. şu ucuz 5 tl lik testlerden al valla onlar daha koyu çıkartıyor tecrübe ile sabit. Erken.gebelik testi hikaye..
Kan Verince gayet de için rahatlicakk güzel sonuçlarını bekliyoruz

Günaydın bence koyulaşma var her hamilelikte beta hcg aynı olmaz boşuna moral bozma bence kan vermelisin
Herkese günaydın

İnşallah ama 2. neredeyse negatif objektif olmaya çalışıyorum Belirtilerim de vardı ama psikolojik de olabilir adet belirtilerine de benziyor... Bakalım bugün nasıl geçecek de akşam olacak Çok sağolun desteğiniz için inşallah dediğiniz gibidir değilse de vardır bir hayır diyecek birşeyim yok... Geçen sefer aman bir sorun çıkar mı diye sevinememiştim bile bebeğime ki çıktı da çok içimde kaldı bari birkaç hafta da tadını çıkarsaymışım diye bu sefer sevinicem kötü düşünmücem dedim o da 1 gün sürdü hayırlısı... erkenden test yapmaya töbe ediyorum ama şuan itibariyle siz de şahitsiniz

Bence gayet iyi kan ver kuzum

Canım düne göre bariz koyulasma var, dun gonderdıgın ve bugun gonderdıgın aynı marka, koyulasma var, zaten bu testin c cızgısı de ince zaten..

Farklı testlerin hassasiyetleri farklıdır, ona takılma, sen en guzeli bugun iş cıkısı kan ver

Valla attığın resimde öncekine göre bariz koyulaşma var, 3. Çok silik diyorsun ama bak 3. De hiç çıkmadı demiyorsun sadece çeksem siz görmezsiniz diyorsun. Demekki onun duyarlılığı az olsa bile yine çıkmış. Bilmiyorum bana göre attığın resimde koyulaşma var ama 3 testten sonra da kanda çıkmayıp hepimiz yanılacaksak da vardır bir hayır

Ama içinden geçen ne dersen bence akşam bize değerim şu çıkmış kızlar diyeceksin

Lütfen tadını çıkar. Is yerinde kendini strese sokma. Aksam çabucak gelir sen stresten uzak bir gün gecir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…