Hadi bakalımAma YouTube da tane tane anlatmış kadın, hosuma gıttı.. Model cıkmaya baslarsa hızlanırım ınsallah
Cabuk gectı ama belim agrıyor, uzun zamandır bu kadar ayakta kalmamıstım, ben derste de oturamıyorum hıc, hep ayakta gectı
Haftaya gümbür gümbür geliyoruz, butun sınıflar gelicekKondisyondan düşmüşüz kuzu, alışırız inşallah
Geçmiş olsun kuzum, amh yükseliyor mu kuzu beslenme ile falan. Önce onu yükseltmeye çalışsan biraz, sonra genetik tüp bebek denesen?7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu
Doktorum amh düşüklüğünden beklediğimiz birşeydi dedi bundan dolayı tüp bebekte genetiği önerdi onuda araştırdım ama garantisi yokmuş onunda
Yaşarak görecem bakalım
Ankaradaydın değil mi kuzu sarı mı AnkaraHaftaya gümbür gümbür geliyoruz, butun sınıflar gelicek
Evet canım sarı buralar, ama 15 gun sonra kıpkırmızı olabılırAnkaradaydın değil mi kuzu sarı mı Ankarabiz turuncuyuz, şimdilik sadece 8 ler var iyiyiz. Allah yardımcınız olsun aman kendine dikkat et
İyi olmanıza çok sevindim kuzumKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
Kuzum akışına bırakmaya çalışBiz bu tahlıllerın hıc bırını yaptırmadan denedık bu ay o da olmadı galıba pek bır belırtı yaşamıyorum da zaten kürtajdan sonrakı ılk ay dıye mı bılmıyorum ben cok stres yaptım gerıldım bu au gunler gecmek bılmedı resmen esımle ogluma da bellı etmemeye çalışıyorum ama olmuyor galıba insanın içindekı o istek herseyın onune gecıyor konuda. Uzak tutmaya çalışıyorum kendımı onu da beceremiyorum
Çoook sevindim kuzumKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Örgü falan yapamam ama Alize puffy diye bişey var. Şiş, tığ falan kullanmıyorsun. Onunla olmayan bebeğime o kadar güzel model battaniyeler yaptım kiDur kız heves ettim, benım hıc ama hıc tecrübem yok, 5 sırada mahvoldum, yarınkı 5 sırada pes etmek ıstemıyorum, ilmek atmayı zar zor basardım zaten, o cok oyaladı benı
Ellerine saglık cnmÖrgü falan yapamam ama Alize puffy diye bişey var. Şiş, tığ falan kullanmıyorsun. Onunla olmayan bebeğime o kadar güzel model battaniyeler yaptım kiacayip keyifli. Hatta bugün yine başladım. Bilmeyenler bi bakın. Bi de nasıl yumuşacık pofuduk olsun da sarıp sarmayalım onunla inşallah
İnşallah yaaa çok amin kuzumEllerine saglık cnmrabbim tez zamanda doldursun ıclerını ınsallah
Bı bakayım
Günaydın bence koyulaşma varBen test yaptım ama beklediğim kadar koyulaşmadı bide tuhaf 2.çizgi yarım gibi acaba testler bozuk mu diyorum bu böyle çıkınca birdaha yaptım elimdeki son erken testi de kullandım onda da anca çarşamba akşamki gibi çıktı koyulaşmadı bence. Hatta aceleyle çekmeye çalıştım hiç görünmemiş atmıyorum o yüzden negatif gibi. Birdaha almıcam bu testlerden... ilk hamileliğimde daha belirgindi bu günlerde daha koyu çıkması gerekirdi bata 2 yada 3 gün var sadece. Evden aceleyle çıktım işe geldim ama kafamda deli sorular... Akşam kan testi yaptırıcam kesinleşsin bariAynı idrara iki farklı test batırsam da sonuncun aynı çıkması gerekirdi değil mi? Bu attığım foto ilk yaptığım diğerinde hiç görünmüyor o yüzden atmıyorum. Her hamilelikte beta hcg aynı mı olur bir de?
Kuzum tebrik ederim tekrardan gayet güzel belirgin.. şu ucuz 5 tl lik testlerden al valla onlar daha koyu çıkartıyor tecrübe ile sabit. Erken.gebelik testi hikaye..Ben test yaptım ama beklediğim kadar koyulaşmadı bide tuhaf 2.çizgi yarım gibi acaba testler bozuk mu diyorum bu böyle çıkınca birdaha yaptım elimdeki son erken testi de kullandım onda da anca çarşamba akşamki gibi çıktı koyulaşmadı bence. Hatta aceleyle çekmeye çalıştım hiç görünmemiş atmıyorum o yüzden negatif gibi. Birdaha almıcam bu testlerden... ilk hamileliğimde daha belirgindi bu günlerde daha koyu çıkması gerekirdi bata 2 yada 3 gün var sadece. Evden aceleyle çıktım işe geldim ama kafamda deli sorular... Akşam kan testi yaptırıcam kesinleşsin bariAynı idrara iki farklı test batırsam da sonuncun aynı çıkması gerekirdi değil mi? Bu attığım foto ilk yaptığım diğerinde hiç görünmüyor o yüzden atmıyorum. Her hamilelikte beta hcg aynı mı olur bir de?
Günaydın bence koyulaşma varher hamilelikte beta hcg aynı olmaz boşuna moral bozma bence kan vermelisin
Herkese günaydın
İnşallah ama 2. neredeyse negatif objektif olmaya çalışıyorumKuzum tebrik ederim tekrardan gayet güzel belirgin.. şu ucuz 5 tl lik testlerden al valla onlar daha koyu çıkartıyor tecrübe ile sabit. Erken.gebelik testi hikaye..
Kan Verince gayet de için rahatlicakk güzel sonuçlarını bekliyoruz
Bence gayet iyi kan ver kuzumBen test yaptım ama beklediğim kadar koyulaşmadı bide tuhaf 2.çizgi yarım gibi acaba testler bozuk mu diyorum bu böyle çıkınca birdaha yaptım elimdeki son erken testi de kullandım onda da anca çarşamba akşamki gibi çıktı koyulaşmadı bence. Hatta aceleyle çekmeye çalıştım hiç görünmemiş atmıyorum o yüzden negatif gibi. Birdaha almıcam bu testlerden... ilk hamileliğimde daha belirgindi bu günlerde daha koyu çıkması gerekirdi bata 2 yada 3 gün var sadece. Evden aceleyle çıktım işe geldim ama kafamda deli sorular... Akşam kan testi yaptırıcam kesinleşsin bariAynı idrara iki farklı test batırsam da sonuncun aynı çıkması gerekirdi değil mi? Bu attığım foto ilk yaptığım diğerinde hiç görünmüyor o yüzden atmıyorum. Her hamilelikte beta hcg aynı mı olur bir de?
Canım düne göre bariz koyulasma var, dun gonderdıgın ve bugun gonderdıgın aynı marka, koyulasma var, zaten bu testin c cızgısı de ince zaten..Ben test yaptım ama beklediğim kadar koyulaşmadı bide tuhaf 2.çizgi yarım gibi acaba testler bozuk mu diyorum bu böyle çıkınca birdaha yaptım elimdeki son erken testi de kullandım onda da anca çarşamba akşamki gibi çıktı koyulaşmadı bence. Hatta aceleyle çekmeye çalıştım hiç görünmemiş atmıyorum o yüzden negatif gibi. Birdaha almıcam bu testlerden... ilk hamileliğimde daha belirgindi bu günlerde daha koyu çıkması gerekirdi bata 2 yada 3 gün var sadece. Evden aceleyle çıktım işe geldim ama kafamda deli sorular... Akşam kan testi yaptırıcam kesinleşsin bariAynı idrara iki farklı test batırsam da sonuncun aynı çıkması gerekirdi değil mi? Bu attığım foto ilk yaptığım diğerinde hiç görünmüyor o yüzden atmıyorum. Her hamilelikte beta hcg aynı mı olur bir de?
Valla attığın resimde öncekine göre bariz koyulaşma var, 3. Çok silik diyorsun ama bak 3. De hiç çıkmadı demiyorsun sadece çeksem siz görmezsiniz diyorsun. Demekki onun duyarlılığı az olsa bile yine çıkmış. Bilmiyorum bana göre attığın resimde koyulaşma var ama 3 testten sonra da kanda çıkmayıp hepimiz yanılacaksak da vardır bir hayırİnşallah ama 2. neredeyse negatif objektif olmaya çalışıyorumBelirtilerim de vardı ama psikolojik de olabilir adet belirtilerine de benziyor... Bakalım bugün nasıl geçecek de akşam olacak Çok sağolun desteğiniz için inşallah dediğiniz gibidir değilse de vardır bir hayır diyecek birşeyim yok... Geçen sefer aman bir sorun çıkar mı diye sevinememiştim bile bebeğime ki çıktı da çok içimde kaldı bari birkaç hafta da tadını çıkarsaymışım diye bu sefer sevinicem kötü düşünmücem dedim o da 1 gün sürdü hayırlısı... erkenden test yapmaya töbe ediyorum ama şuan itibariyle siz de şahitsiniz
Lütfen tadını çıkar. Is yerinde kendini strese sokma. Aksam çabucak gelir sen stresten uzak bir gün gecirİnşallah ama 2. neredeyse negatif objektif olmaya çalışıyorumBelirtilerim de vardı ama psikolojik de olabilir adet belirtilerine de benziyor... Bakalım bugün nasıl geçecek de akşam olacak Çok sağolun desteğiniz için inşallah dediğiniz gibidir değilse de vardır bir hayır diyecek birşeyim yok... Geçen sefer aman bir sorun çıkar mı diye sevinememiştim bile bebeğime ki çıktı da çok içimde kaldı bari birkaç hafta da tadını çıkarsaymışım diye bu sefer sevinicem kötü düşünmücem dedim o da 1 gün sürdü hayırlısı... erkenden test yapmaya töbe ediyorum ama şuan itibariyle siz de şahitsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?