Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasıninşallah enfeksiyon kısmından da bir an önce kurtulursunuz, rahim bir işlem görmeden süreci atlatmış olmanız iyi bir şey ama bana kalırsa en az 2 ay bari ara verin derim. Neden derseniz şuan antibiyotik tedavisi alıyorsunuz, 2 ayda döngünüz anca düzene girer, 17 haftalık ve ikiz kaybınız var bünyenizden illaki bir çok vitamin gitti. Sizin yerinizde olsam 3 ay bile kendimi bakıma alırım ama siz bir an önce denemek istediğiniz için en az 2 bari korunun ama tabi siz bilirsiniz

Başınız sağolsun içinizdeki yangını Rabbim en hayırlı ve sağlıklı bir bebekle söndürün inşallah, suan böyle hissetmeniz çok normal çok çok yeni, bende hemen hamile kalmak istedim, bana bir doktorum istersen hemen deneyebilirsin diğeri ikisi vücut için 2 3 ay dinlen dedi, ama ben hemen istiyordum o ara tabii hormonların da etkisi var bu durumda, beta sıfırlanınca hormonlarıö normal düzene girince kendimize 3 ay verdik, bendee 12 haftalık kızımı kaybettim, Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin her birimize inşallah, bu sürede vştaminlerinizi eksik etmeyin benim d vit düşüktür mesela doktor kullanmamı söyledi şimdi onu kullanıuorum

Cok cok cok geçmiş olsun, rabbim sabır versın insallah, doktorunuz korunma suresı ile ilgili ne dedi, benım erken hafta dusuk oldugu ıcın ilk adetten sonra korunmayı bırakmıstımm, enfeksıyon olayı da tehlıkelı, vucdunuz tamamen arınsın, ınsallah saglıklı bır gebelık gevırırsınız tekrardan
Düşük sebebı neydı?

Haklisiniz ama bir an once hamile kalip içimdeki boşlugu doldurmak istiyorum. Hayirlisi kismet Allahin nasibi diyerek tabiki durumu kabul ettim. Ama insaniz işte. Artik oyle hale geldim ki biri yuzume bakinca ağliyofum. Gozlerim kipkirmizi. Kapatinca aciyor. Derin nefes alamiyorum. Alinca sanki birseyler batiyor içime. Aklimi yitirmeden en azindan yeniden deneyerek teselli bulmak istiyorum.

Amin canim çok tesekkurler. Onumuzdeki hafta ultrasonda bakicak rahim toparlanmis mi. Kanama alani var mi diye. Çok guclu antibiyotikler kullaniyorum. Enfeksiyon aniden geliştiği için hemen toparlanmaya çalişildi. Doktor 3 ay diyor. ama bilmiyorum. Enfeksiyonum geçerse, rahim de iyi durumdaysa beklemek istemiyorum.(

Allah size de sabir versin. Çok çok aci ama kismet Allahin takdiri. Kendimi çok bağlamişdim yavrularima. Asla kabedecegim aklima gelmezdi. Şu an minik mezarlari var. En acisi da hastane kalidorunda dogum odasina yetisemeden elime dogmalari. Sicakliklarini hissettim. Ama bakamadim. Izin vermediler. Ellerimi yikamaya izin vermiyordum. Bu sicakligi nerede saklasam somra da hissetsem diye kendimi yeyip bitirdim. Yeniden anne olamamakdan, yine ayni şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum. Hamile olsam bile sevine bilecekmiyim bilmjyorum. Allah herkese kucagina almayi nasib etsin sagsaglim

Cnm çok geçmiş olsun kaderimiz aynı bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim bende normal doğum yaptım benimde bebeğimin kesesi delindi su kalmadı ve vücuduma enfeksiyon yaydı erken önlem aldılar ilaçlarla enfeksiyonun yayılma hızını yavaşlatmasi için gerçekten çok üzüldüm seni okuyunca birden aklıma geldi herşey
Bide çok düşünmüştüm ben hastaneye gitmeden önce bayıldım o zamandan beridir akıntım fazlalasmisti tahmin edemedim ben sende böyle bişey yaşamış olabilirmisin acaba

Kızlar ya sudan bile midem bulanıyor benimm
Annemden test istedim getirdi ama ondan alamadım daha sizce pzrts günü yapsam erkenmi olur bat 14 Mayıs

Rabbim sabır versin cnm cok zor benimde 18 haftalık bi kaybım var kızımın suyu bitti benimde öyle kaybettim.. Kişiye göre değişiyor vücudun toparlama süresi benim adetim 3 4 ay sonra anca düzene girdi hala bile arada aksamalar oluyor adetimde. Psikolojik olarak hazır hissetmek de önemli gerçekten.. Malesef bu aci geçmiyor malesef cok zor benim 8 ay olucak 16 sinda hala agliyorum her gun..

Ya kiyamam senin de meleğin büyükmüş baya ben kacirmisim

Evet kuzum büyüktü karnimda baya çıkmıştı oğlum olucakti ama nasip değilmiş
Benimde baska hastaneye gitmiştik bi kere kadın doğuma mi demişlerdi minicik bi göbeğim vardı 3 buçuk kilo almıştım sadece göbeğime cok guzel oldun diyodu her gören

Çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın... ne desek boş bir süre kendine gelemiyor insan Bebekleriniz büyükmüş rahimin toparlanması gerekiyor ve antibiyotik kullanıyorsanız 3 ay korunsanız iyi olur bence. Sizin sağlığınız iyi olacak ki bebiş olacak. Biraz psikolojinizin düzelmesi için de zamana ihtiyacınız var. Hiç iyi olamıcam gibi geliyor size şuan ama hayat devam ediyor. Hepimiz bir şekilde toparladık. 6 ay geçti hala aklıma gelince içim sızlıyor haziranda doğacaktı bebeğim ama elden bir şey gelmiyor... Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Merhaba canım başkanı n sağ olsun ins umarım bİrdaha bu acıyı yaşamazsın bence sen acele etme birinci adeti ol içindeki kalan kanlarda adet yolu ile atılır rahmin toplansın bir kaç adet gör öyle çocuk düşünün adetten sonra hemen yapma derim enfeksiyon kapma ihtimali herturlu olur i yuzden 2 yada 3 adetten sonra düşünün derim ailenin kararın tabi canım bende en az 3 aydan sonra bir gebelik yaşadım oda gitti olmadı oyüzden sabır Allah büyük canım sabret biraz toparlan Rabb'im kucağını boş irakmasin ins ümidini kaybetme bende 4 düşükten sonra şükür tekrar hamile kalıp çocugumu dogurda burda yeni katildi aramıza ümidini asla kaybetme asla kötü düşünme elbet birgün kucağına alacaksın ins

Rabbim kalbine ferahlık versin arkadaşım, inşallah en hayırlı zamanda yeniden sağlıklı ve hayırlı evladın olur
Annemden test istedim getirdi ama ondan alamadım daha sizce pzrts günü yapsam erkenmi olur bat 14 Mayıs
Ben iki hamileliğimi de adete 5 gün kala yaptım çıkmıştı normal test, erken gebelik testlerini hiç denemedim, geç döllenmeyse görünmez ama, belli de olmuyor aslında
İçim acıdı, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Bulantılar için çok erken değil mi kuzum başka birşeyden olmasın? Ovulasyon testi yapmış mıydın? Ptesi yapsan olur bence idrar testlerine güven olmuyor ama silik falan bir şey çıkarsa kan verirsin...

Amin ins hepimiz kavususalim mucizelerimize cnm ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…