Malesef ara ara yokluyor yine beni yıllardır kurtulamadim. Ama ilac ve terapiyi beraber almak beni biraz iyi yapti. Emdr terapisi tavsiye ederim. Bide eğer yaşın cok yoksa ve evliliğin cok değilse bi süre bence bebeği erteleyebilirsin bianda ilac bırakmak cok etkiler vücudunu. Bi süre tedavi görürsün iyi olunca kademeli bıraktirir doktorunHımm... yani eğer baktım ki beni baya bi zorluyor tabiki kullanırım artık yapacak bişeyim yok sağlığıma zarar vericek kadar şiddetli olursa bende kullanırım ilaç şöyleki doktorlar ilaçın kesin tedavisi olmadığını söylüyor o sadece hastalığı ilerletmiyor ve sakinleştiriyor diyo acaba bu hastalıktan tamamen kurtulmak mümkünmüdür
Kademeli bırakma aşamasındaydım dozum yüksekti yavaş yavaş dozu düşürüyorduk en son en düşük dozu kullanıyordum ki hamileliğimi öğrendim ondan dolayı birden bıraktım hapı oda düşük oldu 3 ay önce şimdi tekrardan hamililik düşünüyoruz oda beni düşündürüyor ataklarımın bitmemesi engelliyorMalesef ara ara yokluyor yine beni yıllardır kurtulamadim. Ama ilac ve terapiyi beraber almak beni biraz iyi yapti. Emdr terapisi tavsiye ederim. Bide eğer yaşın cok yoksa ve evliliğin cok değilse bi süre bence bebeği erteleyebilirsin bianda ilac bırakmak cok etkiler vücudunu. Bi süre tedavi görürsün iyi olunca kademeli bıraktirir doktorun
Bence durumunu anlat doktorunun önerisini dinle. Mesela bana doktorum en düşük dozda şuan hazırsın hamileliğe demişti ama ben bırakmadan düşünmedim hatta bi süre daha bekledimKademeli bırakma aşamasındaydım dozum yüksekti yavaş yavaş dozu düşürüyorduk en son en düşük dozu kullanıyordum ki hamileliğimi öğrendim ondan dolayı birden bıraktım hapı oda düşük oldu 3 ay önce şimdi tekrardan hamililik düşünüyoruz oda beni düşündürüyor ataklarımın bitmemesi engelliyor
Yaşımdan dolayı aslında biraz acele ediyorum bebek konusunda bide eşim tek erkek çocuk o yüzden aileside bizden bi atak bekliyor yani bende kendimi suçlu hissetmek istemiyorum ailesi benim panik atak hastası olduğumu bilmiyor o yüzden de biraz sıkıntılı bir durumdayımBence durumunu anlat doktorunun önerisini dinle. Mesela bana doktorum en düşük dozda şuan hazırsın hamileliğe demişti ama ben bırakmadan düşünmedim hatta bi süre daha bekledim
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin küçük hanımefendiye.Merhaba kızlar, bu ara bi yoğunum Bi yoğunum anlatamam, evde misafir tarfiği var, şimdide annem gelecekbenim kız hasta oldu iyi mi havalar biraz dengesiz üşüttü galiba ya, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar. Adet yeni bitti, aşı vurulmak istiyorum hamile kalmadan önce ama bakalım. Nasip
Kızlar pıhtılaşma sonuçlarımı gidip almış eşim anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
Bunu en güzelKızlar pıhtılaşma sonuçlarımı gidip almış eşim anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
Evet bugün 16da kuzum birazdan eşim gelip alıcak götürücek işteyim şimdi gelmeden önce de hastaneye gidip sonuçları almış atayım dedim size iki gen heterozigot sanırım doktoruma göstereyim bugün kan sulandırıcı verecek mi bakalımPembeAnkaKusu senın kontrol bugundu deıl mı kuzum, gıttın mı
İnsallah guzel haberlerle dönersinEvet bugün 16da kuzum birazdan eşim gelip alıcak götürücek işteyim şimdi gelmeden önce de hastaneye gidip sonuçları almış atayım dedim size iki gen heterozigot sanırım doktoruma göstereyim bugün kan sulandırıcı verecek mi bakalım
The walking dead izledin miAynen araya başka diziler de girincebende jamie yi takip ediyorum da instada oradan gördüm
Kendi sağlığın kimin ne dediğinden daha önemli. Kesinlikle doktorunun önerisini almadan bence korunmayi birakma. Bende biliyorum bu hastalığı yaşadım gerçekten çok zorYaşımdan dolayı aslında biraz acele ediyorum bebek konusunda bide eşim tek erkek çocuk o yüzden aileside bizden bi atak bekliyor yani bende kendimi suçlu hissetmek istemiyorum ailesi benim panik atak hastası olduğumu bilmiyor o yüzden de biraz sıkıntılı bir durumdayım
Aaaa benimkisiyle aynı sayılırKızlar pıhtılaşma sonuçlarımı gidip almış eşim anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
SiZinki uykuda oluyor mu yoksa normal gündüz vakitte hiç ummadığın anda mı geliyoKendi sağlığın kimin ne dediğinden daha önemli. Kesinlikle doktorunun önerisini almadan bence korunmayi birakma. Bende biliyorum bu hastalığı yaşadım gerçekten çok zor
Akşamlari daha cok olur benim gece uyumadan falan. Genelde ummadığın anda olmuyor aslında biseyleri cok Taktığımız için oluyor malesefSiZinki uykuda oluyor mu yoksa normal gündüz vakitte hiç ummadığın anda mı geliyo
Benim hiç gündüz olmaz gündüz çok rahatım ama gece 12 oldu mu başlıyor sanki gece vardiyasında çalışan bi işçi gibi gündüz uyuyo gece çalışıyo özellikle saati var 1 ila 5 arası internete bakmıştım araştırdım nokturnal yarasa misali gece uyanır gündüz uyur panik atak yazıyorduAkşamlari daha cok olur benim gece uyumadan falan. Genelde ummadığın anda olmuyor aslında biseyleri cok Taktığımız için oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?