- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Uğraşmadım sonra zaten ama şaşırtıcıYa gülüp geçiyorum artık bunlara canım yaa bu ne cahillik yaatövbee, hiç bulaşmasaydın
Evet ya araştırmak daha çok kafa yoruyor ben de böyleydim azalttım stres yapabiliyorum.Ben de durmadan araştırıyorum , ama doktor kızıyor bana bu yuzden
Halbuki sen de uğraşacak bi enerji var gibi.Buradan öyle hissediyorum.Uğraşmadım sonra zaten ama şaşırtıcı
Ah kuzum sen ayrısın onlar ayrı konu açıp bariz koyu çizgiyi paylaşıp ben anlamadım bunu diyenleri demiş heraldeŞimdi ben de buraya atmıştım pozitif test sonucumu ama sevincimi arkadaşlarımla paylaşmaktı maksadım.Hiç bunun havası mı olurmuş çok saçma gelir bana böyle şeylerle nispet falan yapmak hiç benlik değil.
Hahaha var var yılmam normalde de en son kabul etti üzüldü diye kıyamadım ah şu yumoş kalbimHalbuki sen de uğraşacak bi enerji var gibi.Buradan öyle hissediyorum.
Evet evet ne demek istediğinizi anladım balımAh kuzum sen ayrısın onlar ayrı konu açıp bariz koyu çizgiyi paylaşıp ben anlamadım bunu diyenleri demiş heraldesen esas paylaşmasan kızardık burada bu tabloyu doldurmak için toplanmış bulunuyoruz benim dediğim de laftan anlamıyordu yoksa cahilliğe de lafım yok hadi bilmiyor gerçekten üşenmemiş de buraya yazmış yardımcı olmaya çalışırım ama sana biri cevap veriyor bak bu böyle diye kabul etmiyor kafasındakini söylüyor ille bide tersliyor bilmiyor değilim bi çocuğum var diye e o zaman neden sordun
Canım kasdettiğim o değil, sevincini paylaşmak için atmak başka bariz pozitif cıkmış, arkadaşlar hamilemiyim bakar mısınız anlamadım diye post açmak başkaŞimdi ben de buraya atmıştım pozitif test sonucumu ama sevincimi arkadaşlarımla paylaşmaktı maksadım.Hiç bunun havası mı olurmuş çok saçma gelir bana böyle şeylerle nispet falan yapmak hiç benlik değil.
Eveeet gelsin teyzoşlar bekliyor çok bekletmesinEvet evet ne demek istediğinizi anladım balımTablomuz dolup taşar inş. en kısa sürede benim bu platformda en büyük arzum bu Gelsin yeğenler..
Kesınlıkle katılıyorum, ama elimde deilEvet ya araştırmak daha çok kafa yoruyor ben de böyleydim azalttım stres yapabiliyorum.Sen de bi dene cnm biraz olsun tutmaya çalış kendini. Belki yükün hafifler.
Amin inşAllah hastalığımın vermiş olduğu düşüncelerdende oluyo aslında panik atak gerçekten çok zor bi hastalık Rabbim kimseye böyle sıkıntı dert vermesin benim panik atak biraz farklı uykuda geliyo ve uyku sersemi gerçekten ne yaptığımı bilemiyorum Allah korusun o anda intihara kadar gidenler varmış ben şuana kadar öyle bişey yaşamadım çok şükür ama hamile olursam yine uykularda geçirirsem bebeğe Zarar verirmiyim çünkü o anda vücudumu da çok kasıyorum bilinçsiz bir şekilde sıkıyorum kendimi oda rahimde sıkıntıya girip tekrar düşer mi hep bunu düşünüyorumHepimizin düşüncesi aynı canım içimizde bir korku, panik atak olup doğuran tanıdıklarım var canım, inşallah sana da Nasib olur, zamanla hafifler inşallah korkuların canım, bir kere oldu diye yine olacak diye birşey yok tabiki öyle düşünme
Cnm geçmiş olsun benim de var malesef panik atak. Aslında terapi v e ilacla baya geçmişti ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor yine. Ilac kullanıyor musun ve terapi aldın miAmin inşAllah hastalığımın vermiş olduğu düşüncelerdende oluyo aslında panik atak gerçekten çok zor bi hastalık Rabbim kimseye böyle sıkıntı dert vermesin benim panik atak biraz farklı uykuda geliyo ve uyku sersemi gerçekten ne yaptığımı bilemiyorum Allah korusun o anda intihara kadar gidenler varmış ben şuana kadar öyle bişey yaşamadım çok şükür ama hamile olursam yine uykularda geçirirsem bebeğe Zarar verirmiyim çünkü o anda vücudumu da çok kasıyorum bilinçsiz bir şekilde sıkıyorum kendimi oda rahimde sıkıntıya girip tekrar düşer mi hep bunu düşünüyorum
İlaç kulllandım üç yıl Şubat ayında hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ilaç kullandığım zamanlarda hemde çalışıyordum iş gidip gelmek ve ilaç kullanmak baya iyi geldi üç ay da bir ara ara geliyordu bu kadar sık değildi düşük yaptım kürtaj oldum Mayıs ayı ve bu ay çok sıklaştı sürekli uykudan uyanıyorum uyumak istemiyorum uykularım resmen harap oldu terapi hiç almadım ayrıca sizede çok geçmiş olsun inşAllah tekrardan bebişiniz olur zor bi acı Rabbim kimseye yaşatmasınCnm geçmiş olsun benim de var malesef panik atak. Aslında terapi v e ilacla baya geçmişti ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor yine. Ilac kullanıyor musun ve terapi aldın mi
Bianda bırakınca da yaşamış olabilirsin bu kadar zor.. Hamileyken de kulaniliyor bazı ilaclar istersen daha kötü olmadan git doktora terapiyle beraber mutlaka iyi gelirİlaç kulllandım üç yıl Şubat ayında hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ilaç kullandığım zamanlarda hemde çalışıyordum iş gidip gelmek ve ilaç kullanmak baya iyi geldi üç ay da bir ara ara geliyordu bu kadar sık değildi düşük yaptım kürtaj oldum Mayıs ayı ve bu ay çok sıklaştı sürekli uykudan uyanıyorum uyumak istemiyorum uykularım resmen harap oldu terapi hiç almadım ayrıca sizede çok geçmiş olsun inşAllah tekrardan bebişiniz olur zor bi acı Rabbim kimseye yaşatmasın
Sıkıntı yok canım, anladım.Canım kasdettiğim o değil, sevincini paylaşmak için atmak başka bariz pozitif cıkmış, arkadaşlar hamilemiyim bakar mısınız anlamadım diye post açmak başka
Benim ilk kürtajımda bi atak gibi bir şeyler geçirdim sanki bi kaygı bozukluğu herşey de bi negatif düşünme kaldı biraz ama zamanla aslında birşeylerde rayına girmeye başlayınca ben pozitif düşünmeye tevekkül etmeye daha çok gayret ettim.Benim eşim çok pozitiftir onunda bana olan etkisi muhakkak vardır.Mesela ben iki defa kürtaj geçirdiğim için rahmin zarar gördüğünü düşünüyordum çocuğumun olamayacağını falan ama eşim hayır neden olmasın ki derdi hep. İnş.sende atlatırsınİlaç kulllandım üç yıl Şubat ayında hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ilaç kullandığım zamanlarda hemde çalışıyordum iş gidip gelmek ve ilaç kullanmak baya iyi geldi üç ay da bir ara ara geliyordu bu kadar sık değildi düşük yaptım kürtaj oldum Mayıs ayı ve bu ay çok sıklaştı sürekli uykudan uyanıyorum uyumak istemiyorum uykularım resmen harap oldu terapi hiç almadım ayrıca sizede çok geçmiş olsun inşAllah tekrardan bebişiniz olur zor bi acı Rabbim kimseye yaşatmasın
Camdaki kızı izlemedim ama benım diziler sezon finaline girince izlemeyi dusunuyorum, persemeb gunune izlediğim 2 dizi var da
Israr ediyorum canım bu kez olmamaya çalış azalt bunu birazKesınlıkle katılıyorum, ama elimde deilkontrolcu bır ınsanım ondan hep
Bir zamanlar Kıbrıs ı bende çok beğendim.Hiç fena değil.Camdaki kızı izlemedim ama benım diziler sezon finaline girince izlemeyi dusunuyorum, persemeb gunune izlediğim 2 dizi var dasuan bir zamanlar çukurovayı ızlıyorum, TRT de bir zamanlar Kıbrıs var takıp ettıgım.. Camdaki kız da persembe
Bridgerton ı izledim, ama öyle böyle deil, hani izlenir oylesıne.. The serpent, self made, gozlerının ardında yı ızledım üstüne de, hepsı mini dizi, bu üçü bridgertondan daha ıyı bence..
Evet sana demiştim fena değil ama çok da lazım değilCamdaki kızı izlemedim ama benım diziler sezon finaline girince izlemeyi dusunuyorum, persemeb gunune izlediğim 2 dizi var dasuan bir zamanlar çukurovayı ızlıyorum, TRT de bir zamanlar Kıbrıs var takıp ettıgım.. Camdaki kız da persembe
Bridgerton ı izledim, ama öyle böyle deil, hani izlenir oylesıne.. The serpent, self made, gozlerının ardında yı ızledım üstüne de, hepsı mini dizi, bu üçü bridgertondan daha ıyı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?