Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum sen ayrısın onlar ayrı konu açıp bariz koyu çizgiyi paylaşıp ben anlamadım bunu diyenleri demiş heralde sen esas paylaşmasan kızardık burada bu tabloyu doldurmak için toplanmış bulunuyoruz benim dediğim de laftan anlamıyordu yoksa cahilliğe de lafım yok hadi bilmiyor gerçekten üşenmemiş de buraya yazmış yardımcı olmaya çalışırım ama sana biri cevap veriyor bak bu böyle diye kabul etmiyor kafasındakini söylüyor ille bide tersliyor bilmiyor değilim bi çocuğum var diye e o zaman neden sordun

Evet evet ne demek istediğinizi anladım balım Tablomuz dolup taşar inş. en kısa sürede benim bu platformda en büyük arzum bu Gelsin yeğenler..

Canım kasdettiğim o değil, sevincini paylaşmak için atmak başka bariz pozitif cıkmış, arkadaşlar hamilemiyim bakar mısınız anlamadım diye post açmak başka

Amin inşAllah hastalığımın vermiş olduğu düşüncelerdende oluyo aslında panik atak gerçekten çok zor bi hastalık Rabbim kimseye böyle sıkıntı dert vermesin benim panik atak biraz farklı uykuda geliyo ve uyku sersemi gerçekten ne yaptığımı bilemiyorum Allah korusun o anda intihara kadar gidenler varmış ben şuana kadar öyle bişey yaşamadım çok şükür ama hamile olursam yine uykularda geçirirsem bebeğe Zarar verirmiyim çünkü o anda vücudumu da çok kasıyorum bilinçsiz bir şekilde sıkıyorum kendimi oda rahimde sıkıntıya girip tekrar düşer mi hep bunu düşünüyorum

Cnm geçmiş olsun benim de var malesef panik atak. Aslında terapi v e ilacla baya geçmişti ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor yine. Ilac kullanıyor musun ve terapi aldın mi

Cnm geçmiş olsun benim de var malesef panik atak. Aslında terapi v e ilacla baya geçmişti ama kızımı kaybedince ara ara yokluyor yine. Ilac kullanıyor musun ve terapi aldın mi
İlaç kulllandım üç yıl Şubat ayında hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ilaç kullandığım zamanlarda hemde çalışıyordum iş gidip gelmek ve ilaç kullanmak baya iyi geldi üç ay da bir ara ara geliyordu bu kadar sık değildi düşük yaptım kürtaj oldum Mayıs ayı ve bu ay çok sıklaştı sürekli uykudan uyanıyorum uyumak istemiyorum uykularım resmen harap oldu terapi hiç almadım ayrıca sizede çok geçmiş olsun inşAllah tekrardan bebişiniz olur zor bi acı Rabbim kimseye yaşatmasın

Bianda bırakınca da yaşamış olabilirsin bu kadar zor.. Hamileyken de kulaniliyor bazı ilaclar istersen daha kötü olmadan git doktora terapiyle beraber mutlaka iyi gelir

Benim ilk kürtajımda bi atak gibi bir şeyler geçirdim sanki bi kaygı bozukluğu herşey de bi negatif düşünme kaldı biraz ama zamanla aslında birşeylerde rayına girmeye başlayınca ben pozitif düşünmeye tevekkül etmeye daha çok gayret ettim.Benim eşim çok pozitiftir onunda bana olan etkisi muhakkak vardır.Mesela ben iki defa kürtaj geçirdiğim için rahmin zarar gördüğünü düşünüyordum çocuğumun olamayacağını falan ama eşim hayır neden olmasın ki derdi hep. İnş.sende atlatırsın bugünler çok uzaklarda kalır.. Seni çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.

Camdaki kızı izliyor musun canım? Sohrab Bridgertownu izledin mi bide?
Camdaki kızı izlemedim ama benım diziler sezon finaline girince izlemeyi dusunuyorum, persemeb gunune izlediğim 2 dizi var da suan bir zamanlar çukurovayı ızlıyorum, TRT de bir zamanlar Kıbrıs var takıp ettıgım.. Camdaki kız da persembe

Bridgerton ı izledim, ama öyle böyle deil, hani izlenir oylesıne.. The serpent, self made, gozlerının ardında yı ızledım üstüne de, hepsı mini dizi, bu üçü bridgertondan daha ıyı bence..

Kesınlıkle katılıyorum, ama elimde deil kontrolcu bır ınsanım ondan hep
Israr ediyorum canım bu kez olmamaya çalış azalt bunu biraz çok merak ettiğin konulara azıcık ucundan bak çık.Kafamı bulandırmayacağım de.Benim bu gebeliğimde Dr. rahimde çok sıvı var dış gebelikten de kaynaklı olabilir demişti.Hiç araştırmaya girmedim azıcık belki bakıp çıktım iyi geldi ama, bilgi kirliliğiyle dolu internet.

Bir zamanlar Kıbrıs ı bende çok beğendim.Hiç fena değil.

Evet sana demiştim fena değil ama çok da lazım değil gözlerinin ardında da güzeldi diğerlerini izlemedim. Outlander da 6. Sezon tamamlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…