Öyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor biraz daBenim hiç gündüz olmaz gündüz çok rahatım ama gece 12 oldu mu başlıyor sanki gece vardiyasında çalışan bi işçi gibi gündüz uyuyo gece çalışıyo özellikle saati var 1 ila 5 arası internete bakmıştım araştırdım nokturnal yarasa misali gece uyanır gündüz uyur panik atak yazıyordu
Öyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor
Uykusuzlukta çok tetikliyor panik atağı doğru haklısın bizim gibi hastaların zaten günlük akşam uykusunu alması gerekiyormuş beynini dinlendirmek için vücudunu dinlendirmek içinÖyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor biraz da
Aynen cnm ben vücudum çok yorgun olunca uyuyamıyorum bide gündüz biraz şekerleme yaparsam kafam dinleniyor istersen bi dene. Bide hani gece kötü oluyosun ya cnm o saatlerde kafanı biseylerle meşgul etmeye çalış olur mu bi dene iyi gelir belkiUykusuzlukta çok tetikliyor panik atağı doğru haklısın bizim gibi hastaların zaten günlük akşam uykusunu alması gerekiyormuş beynini dinlendirmek için vücudunu dinlendirmek için
Yok canım izlemedim onuThe walking dead izledin mi
Kusura bakma şimdi gördümHa-ri senin böyle miydi sanki kuzum?
Peki sana iğne dozu olarak ne verdilerAaaa benimkisiyle aynı sayılırMthfr’lerden birisinde ve pai’de heterozigot mutasyon var bu sonuçlara hafif pıhtılaşma eğilimi diyorlar kuzum.Mthfr’yi ciddiye alan yok da pai’yi ciddiye alanlar var, almayanlar da var..Birden fazla kayıp olunca genelde iğne + hap verme eğilimindeler zararı yok diye.Bu konuda fikir birliği yok kadın doğumcular arasında.Ama bence acaba demektense iğnenin eziyetini çekmeye değer
Bu aralar fazla giremiyorum herkes çoooooooook iyidir inşallah
Iyi keyifler cnmBugün adet gelip doktor koşuşturması başlamadan bir kaçamak yapalım dedik onda da maşallah hiç hastalık yok gibi her yer tıklım tıklımdı kendimize insansız bir kıyıcık zor bulduk Phaselis Antik kentinde
Şekerlemede de geçiriyorum ki ben derin dalıyorum baya derin o zamanda geçiriyorumAynen cnm ben vücudum çok yorgun olunca uyuyamıyorum bide gündüz biraz şekerleme yaparsam kafam dinleniyor istersen bi dene. Bide hani gece kötü oluyosun ya cnm o saatlerde kafanı biseylerle meşgul etmeye çalış olur mu bi dene iyi gelir belki
aynen geçen hafta baya kötüydüm artık hastanelik olma safhasına geldik ama bu hafta iyiyim baya baya düzeldim uyuyabiliyorum bazen öyle sinirleniyorum ki çarpıntım olunca artık bazen pes ediyorum diyorum ulan at be hızlı at uyutma beni ama ben uyucam sana inat uyucam diyorum bazen ona karşı direniyorum o zamanda pes ediyoAynen cnm ben vücudum çok yorgun olunca uyuyamıyorum bide gündüz biraz şekerleme yaparsam kafam dinleniyor istersen bi dene. Bide hani gece kötü oluyosun ya cnm o saatlerde kafanı biseylerle meşgul etmeye çalış olur mu bi dene iyi gelir belki
Bizim de ilk kez bu yıl hafta içi de boş günü var normalde 5 gün baya yoğun olurduIyi keyifler cnmbenim eşim cumartesi günleri de çalışıyor hic bi yere gidemiyoruz
Hu hu nasıl geçti randevuEvet bugün 16da kuzum birazdan eşim gelip alıcak götürücek işteyim şimdi gelmeden önce de hastaneye gidip sonuçları almış atayım dedim size iki gen heterozigot sanırım doktoruma göstereyim bugün kan sulandırıcı verecek mi bakalım
Aynen bak oyalamaya çalış kafanı inan iyi geliyor.bana telefonla oynamak iyi geliyor mesela. Bide atak gelmeden mutlaka belirti verir o belirtide oyalamaya çalış kafanı.Şekerlemede de geçiriyorum ki ben derin dalıyorum baya derin o zamanda geçiriyorum
aynen geçen hafta baya kötüydüm artık hastanelik olma safhasına geldik ama bu hafta iyiyim baya baya düzeldim uyuyabiliyorum bazen öyle sinirleniyorum ki çarpıntım olunca artık bazen pes ediyorum diyorum ulan at be hızlı at uyutma beni ama ben uyucam sana inat uyucam diyorum bazen ona karşı direniyorum o zamanda pes ediyoçok değişik bi hastalık ya aslında kendimiz kontrol altına alabiliriz biraz dişimizi sıksak
İyi olmuş cnm sveindim. Esin öğretmendi demiBizim de ilk kez bu yıl hafta içi de boş günü var normalde 5 gün baya yoğun olurdu
Evet o bari atandı şükürİyi olmuş cnm sveindim. Esin öğretmendi demi
Senin branşın neydi cnm? Olsun sende atanirsin ins ya nasipEvet o bari atandı şükür
Şuan orada olmak isterdim, saatlerce oturup aglayabılırdım orda, bütün dertlerimi denize atar kalkardımBugün adet gelip doktor koşuşturması başlamadan bir kaçamak yapalım dedik onda da maşallah hiç hastalık yok gibi her yer tıklım tıklımdı kendimize insansız bir kıyıcık zor bulduk Phaselis Antik kentinde
Sosyal bilgiler bakalım nasipse bir gün olacaktırSenin branşın neydi cnm? Olsun sende atanirsin ins ya nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?