Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor biraz da

Öyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor
Öyle oluyor genelde ama emin ol o saatlerde olucak diye düşündüğün için de öyle oluyor. Mesela genelde benim eşimin 4 12 Vardiyasinda oluyor tam uykum geliyor eşimi bekliyorum uykusuzluk da yapıyor biraz da
Uykusuzlukta çok tetikliyor panik atağı doğru haklısın bizim gibi hastaların zaten günlük akşam uykusunu alması gerekiyormuş beynini dinlendirmek için vücudunu dinlendirmek için

Uykusuzlukta çok tetikliyor panik atağı doğru haklısın bizim gibi hastaların zaten günlük akşam uykusunu alması gerekiyormuş beynini dinlendirmek için vücudunu dinlendirmek için
Aynen cnm ben vücudum çok yorgun olunca uyuyamıyorum bide gündüz biraz şekerleme yaparsam kafam dinleniyor istersen bi dene. Bide hani gece kötü oluyosun ya cnm o saatlerde kafanı biseylerle meşgul etmeye çalış olur mu bi dene iyi gelir belki

Ha-ri senin böyle miydi sanki kuzum?
Kusura bakma şimdi gördüm senin benden bir tık iyi benim pai homozigot ama baya Facebook da grupta okudum Paı de sıkıntı varsa heterozigot homozigot fark etmez iğne veren de var aman yok gerekli değil diyen de maşallah ortası yok, Facebook grubunda çoğu ilkinde kullanmayıp 2.kayıp olunca kullanmış mis gibi ilerlemiş hamileliği demekki hafif de olsa etki ediyor

Peki sana iğne dozu olarak ne verdiler benim Paı homozigot olunca gebelik olursa oksapar 0,6 dedi doktor, ay inşallah senin miniğin sağlıkla sorunsuz dünyaya gelir

Bugün adet gelip doktor koşuşturması başlamadan bir kaçamak yapalım dedik onda da maşallah hiç hastalık yok gibi her yer tıklım tıklımdı kendimize insansız bir kıyıcık zor bulduk Phaselis Antik kentinde

Eklentiler

• IMG_20210604_171637.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 32
Iyi keyifler cnm benim eşim cumartesi günleri de çalışıyor hic bi yere gidemiyoruz

Şekerlemede de geçiriyorum ki ben derin dalıyorum baya derin o zamanda geçiriyorum
aynen geçen hafta baya kötüydüm artık hastanelik olma safhasına geldik ama bu hafta iyiyim baya baya düzeldim uyuyabiliyorum bazen öyle sinirleniyorum ki çarpıntım olunca artık bazen pes ediyorum diyorum ulan at be hızlı at uyutma beni ama ben uyucam sana inat uyucam diyorum bazen ona karşı direniyorum o zamanda pes ediyo çok değişik bi hastalık ya aslında kendimiz kontrol altına alabiliriz biraz dişimizi sıksak

Kızlar aşı konusunda daha önce benim gibi kararsız olablar için, bugün doktorumla görüstüm hiç bir sakıncasının olmadığını, ne gebelik oluşmasında ne de aşı olduktan sonra hamile kalmakta bi sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Biontech olanı önerdi birde.

Hu hu nasıl geçti randevu

Aynen bak oyalamaya çalış kafanı inan iyi geliyor.bana telefonla oynamak iyi geliyor mesela. Bide atak gelmeden mutlaka belirti verir o belirtide oyalamaya çalış kafanı.

Şuan orada olmak isterdim, saatlerce oturup aglayabılırdım orda, bütün dertlerimi denize atar kalkardım

Merhaba,
2. Tüp bebek denememde ikiz gebelik oluştu 10. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj ile alınan meteryaller genetik inceleme ve patolojiye gönderildi. Aranızda kürtajdan sonra alınan bebekler incelemeye gönderilen var mı? Gelen sonuç kalplerinin neden durduğunu gösterir mi? Şuan dondurulmuş embriyomuz yok kürtajdan sonra ne kadar sürede tekrar yumurta toplama işlemi yapılır? Daha doktora gitmeme var başına böyle bir durum gelmiş birisi var mı? Nasıl bir süreç beni bekliyor merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…