Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef, bi de okuyorum, kafamda kuruyorum, ıkı saat de ona ağlıyorum.. Haklısın, denicemokulların acıması bana da iyi gelecek, bu ay cabucak gecer gider ınsallah

Evet sana demiştim fena değil ama çok da lazım değil gözlerinin ardında da güzeldi diğerlerini izlemedim. Outlander da 6. Sezon tamamlanmış
6. Sezon yeni mı cıktı, kafam karıstı, bız kac ızledık, ölüm tarihlerını ogrenmıslerdı en son

Bianda bırakınca da yaşamış olabilirsin bu kadar zor.. Hamileyken de kulaniliyor bazı ilaclar istersen daha kötü olmadan git doktora
Aynen İzmit’te bi doktoru aradık randevu almak için hemde biraz benimle konuştu oda aynısını dedi ilacı bıraktığın için yoksunluk hissediyosındur o yüzden artmış olabilir dedi sanırım o yüzden arttı hamilelikte kullanılan ilaçlar var ama şöyle bi durum yaşadım doktorum izine çıkmıştı bende ilaç yazdırmak için başka bi doktora gitmiştim tabi ilaç kullandığım zaman olmuştu bu olay oradaki doktorla konuştum biraz kendimden bahsettim bebek düşündüğümü söyledim doktorum hamileyken panik atak yaşarsan 3. Aydan itibaren kullanılan ilaçlar var sorun olmaz dedi diye söyledim gittiğim doktora oda bana eğer benim hastam olsaydın sana bu öneriyi sunmazdım dedi çünkü ne olursa olsun o bi hap yüzde yüz kanıtlanmış bi teorisi yok bebeğe geçip geeçmediğinin ben hastalarıma hamileyken kesinlikle ilaç önermiyorum hastanelik derecesine gelirlerse öneriyorum demişti Buda beni biraz etkiledi açıkçası

Benimde ağrım aynı şekilde oldu biraz daha uzun sürüyordu yani iki veya 3falan diyemem ağrı hep vardı ama dün çok fazla siddetliydi eşimin yengesi bugün bana yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı sıcak suya koydu içine bir çay kaşığı şeker koydu onu içtim dahada kendime geldim çok iyi geldi

Amin inşAllah sağolun.. benim eşimde çok iyi hep olumlu düşünür düşüncelerinide bana yansıtır hatta ataklarımı onun sayesinde yenebiliyorum diyebilirim o sakinleştirir hep beni o yüzden onun gibi bi eşe sahip olduğum için şükürler olsun Sizede geçmiş olsun ayrıca sevindim hamilesiniz galiba Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

6. Sezon yeni mı cıktı, kafam karıstı, bız kac ızledık, ölüm tarihlerını ogrenmıslerdı en son
En son biz 5 izledik hatta netflixde 4 sezon vardı başka siteden izledim bende şimdi 6 çekilmiş daha yayınlanmadı

Böyle bi topik var burda panik atakli hamileler için bi çoğu ilac kullandı ve sağlıkla aldı kucağına. Ilk 3 ay içinde kullanan bile vardi.. Kar zarar ilişkisi bence, eğer kullanmayinca stresin daha cok oluyorsa bu bebeğine daha zarar diye açıklamış bazi doktorlar

Ne güzel o zaman destekçin var.Sağol, Allah razı olsun.

Zor bir sınavın varmış kuzum tabi beyin uykuda bilinç altına geçtiği için ve bilinç altı bilinçten daha kuvvetli olduğu için, korkular kaygılar günlük yaşantılar orada birikip uykuda gün yüzüne çıkıyor. Oda sende panik atağa sebebiyet veriyor. Allahım esirgesin canım benim, nacizhane olumlu şeyler düşünmeye çalış çünkü beynin ne düşünürsen onu gösteriyor sana, inşallah öyle birşey olmaz canım tabiki.. Bence hatta bunu bilirsin ve bilerek zarar vermezsin. Yardım alıyor musun, önce bu konuda biraz hafiglesen daha iyi olmaz mı senin için tabi bunların hepsi bir öneri canım, ne istersen onu yaparsın.

Merhaba kızlar, bu ara bi yoğunum Bi yoğunum anlatamam, evde misafir tarfiği var, şimdide annem gelecek benim kız hasta oldu iyi mi havalar biraz dengesiz üşüttü galiba ya, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar. Adet yeni bitti, aşı vurulmak istiyorum hamile kalmadan önce ama bakalım. Nasip

Evet hatta ben demıstım sana son sezon netflıxte yok dıye, o kadar süre bekletıyolar kı ınsanın kafası karısıyor
Aynen araya başka diziler de girince bende jamie yi takip ediyorum da instada oradan gördüm

Hımm... yani eğer baktım ki beni baya bi zorluyor tabiki kullanırım artık yapacak bişeyim yok sağlığıma zarar vericek kadar şiddetli olursa bende kullanırım ilaç şöyleki doktorlar ilaçın kesin tedavisi olmadığını söylüyor o sadece hastalığı ilerletmiyor ve sakinleştiriyor diyo acaba bu hastalıktan tamamen kurtulmak mümkünmüdür

Yok yardım almıyorum ilaç kullanıyordum o iyi geliyordu şimdi beynimin bi tarafı ilaça başla rahatlıyosunn diyo beni teşfik ediyo bi yanım hayır sakın kullanma hazır bırakmışken kendi kendine yenebilirsin diyo valla napcağımı hiç bilmiyorum eşim destekçim sağolsun hep yardımcı onun terapisi biraz rahatlatıyor genelde atak anında o sakinleştiriyor gece geçirdiğim için saat kaç olursa olsun o anda hep dışarı çıkıp yürüyüş yaparız o çok iyi geliyo

Çok geçmiş olsun canım, ınsallah cabucak atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…