Maalesef, bi de okuyorum, kafamda kuruyorum, ıkı saat de ona ağlıyorum.. Haklısın, denicemIsrar ediyorum canım bu kez olmamaya çalış azalt bunu birazçok merak ettiğin konulara azıcık ucundan bak çık.Kafamı bulandırmayacağım de.Benim bu gebeliğimde Dr. rahimde çok sıvı var dış gebelikten de kaynaklı olabilir demişti.Hiç araştırmaya girmedim azıcık belki bakıp çıktım iyi geldi ama, bilgi kirliliğiyle dolu internet.
6. Sezon yeni mı cıktı, kafam karıstı, bız kac ızledık, ölüm tarihlerını ogrenmıslerdı en sonEvet sana demiştim fena değil ama çok da lazım değilgözlerinin ardında da güzeldi diğerlerini izlemedim. Outlander da 6. Sezon tamamlanmış
Aynen İzmit’te bi doktoru aradık randevu almak için hemde biraz benimle konuştu oda aynısını dedi ilacı bıraktığın için yoksunluk hissediyosındur o yüzden artmış olabilir dedi sanırım o yüzden arttı hamilelikte kullanılan ilaçlar var ama şöyle bi durum yaşadım doktorum izine çıkmıştı bende ilaç yazdırmak için başka bi doktora gitmiştim tabi ilaç kullandığım zaman olmuştu bu olay oradaki doktorla konuştum biraz kendimden bahsettim bebek düşündüğümü söyledim doktorum hamileyken panik atak yaşarsan 3. Aydan itibaren kullanılan ilaçlar var sorun olmaz dedi diye söyledim gittiğim doktora oda bana eğer benim hastam olsaydın sana bu öneriyi sunmazdım dedi çünkü ne olursa olsun o bi hap yüzde yüz kanıtlanmış bi teorisi yok bebeğe geçip geeçmediğinin ben hastalarıma hamileyken kesinlikle ilaç önermiyorum hastanelik derecesine gelirlerse öneriyorum demişti Buda beni biraz etkiledi açıkçasıBianda bırakınca da yaşamış olabilirsin bu kadar zor.. Hamileyken de kulaniliyor bazı ilaclar istersen daha kötü olmadan git doktora
Benimde ağrım aynı şekilde oldu biraz daha uzun sürüyordu yani iki veya 3falan diyemem ağrı hep vardı ama dün çok fazla siddetliydi eşimin yengesi bugün bana yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı sıcak suya koydu içine bir çay kaşığı şeker koydu onu içtim dahada kendime geldim çok iyi geldiBen yeni gördüm nasıl bir ağrı yaşadın acaba, benim iki kez sağ tarafımda tek bir noktada biriken şiddetli yürütmeyecek ağrım oldu ikisini de sabahtan akşama kadar çektim sonra anladık ki kanda enfeksiyon çıktı biraz da idrarda, bir daha aynısı olursa bol su soda içip bol bol tuvate gitmeye çalışın geçmezse serum veriyorlar geçiyor
Benim ilk kürtajımda bi atak gibi bir şeyler geçirdim sanki bi kaygı bozukluğu herşey de bi negatif düşünme kaldı biraz ama zamanla aslında birşeylerde rayına girmeye başlayınca ben pozitif düşünmeye tevekkül etmeye daha çok gayret ettim.Benim eşim çok pozitiftir onunda bana olan etkisi muhakkak vardır.Mesela ben iki defa kürtaj geçirdiğim için rahmin zarar gördüğünü düşünüyordum çocuğumun olamayacağını falan ama eşim hayır neden olmasın ki derdi hep. İnş.sende atlatırsınbugünler çok uzaklarda kalır.. Seni çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.
Amin inşAllah sağolun.. benim eşimde çok iyi hep olumlu düşünür düşüncelerinide bana yansıtır hatta ataklarımı onun sayesinde yenebiliyorum diyebilirim o sakinleştirir hep beni o yüzden onun gibi bi eşe sahip olduğum için şükürler olsunBenim ilk kürtajımda bi atak gibi bir şeyler geçirdim sanki bi kaygı bozukluğu herşey de bi negatif düşünme kaldı biraz ama zamanla aslında birşeylerde rayına girmeye başlayınca ben pozitif düşünmeye tevekkül etmeye daha çok gayret ettim.Benim eşim çok pozitiftir onunda bana olan etkisi muhakkak vardır.Mesela ben iki defa kürtaj geçirdiğim için rahmin zarar gördüğünü düşünüyordum çocuğumun olamayacağını falan ama eşim hayır neden olmasın ki derdi hep. İnş.sende atlatırsınbugünler çok uzaklarda kalır.. Seni çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun.
En son biz 5 izledik hatta netflixde 4 sezon vardı başka siteden izledim bende şimdi 6 çekilmiş daha yayınlanmadı6. Sezon yeni mı cıktı, kafam karıstı, bız kac ızledık, ölüm tarihlerını ogrenmıslerdı en son
Evet hatta ben demıstım sana son sezon netflıxte yok dıye, o kadar süre bekletıyolar kı ınsanın kafası karısıyorEn son biz 5 izledik hatta netflixde 4 sezon vardı başka siteden izledim bende şimdi 6 çekilmiş daha yayınlanmadı
Böyle bi topik var burda panik atakli hamileler için bi çoğu ilac kullandı ve sağlıkla aldı kucağına. Ilk 3 ay içinde kullanan bile vardi.. Kar zarar ilişkisi bence, eğer kullanmayinca stresin daha cok oluyorsa bu bebeğine daha zarar diye açıklamış bazi doktorlarAynen İzmit’te bi doktoru aradık randevu almak için hemde biraz benimle konuştu oda aynısını dedi ilacı bıraktığın için yoksunluk hissediyosındur o yüzden artmış olabilir dedi sanırım o yüzden arttı hamilelikte kullanılan ilaçlar var ama şöyle bi durum yaşadım doktorum izine çıkmıştı bende ilaç yazdırmak için başka bi doktora gitmiştim tabi ilaç kullandığım zaman olmuştu bu olay oradaki doktorla konuştum biraz kendimden bahsettim bebek düşündüğümü söyledim doktorum hamileyken panik atak yaşarsan 3. Aydan itibaren kullanılan ilaçlar var sorun olmaz dedi diye söyledim gittiğim doktora oda bana eğer benim hastam olsaydın sana bu öneriyi sunmazdım dedi çünkü ne olursa olsun o bi hap yüzde yüz kanıtlanmış bi teorisi yok bebeğe geçip geeçmediğinin ben hastalarıma hamileyken kesinlikle ilaç önermiyorum hastanelik derecesine gelirlerse öneriyorum demişti Buda beni biraz etkiledi açıkçası
Ne güzel o zaman destekçin var.Sağol, Allah razı olsun.Amin inşAllah sağolun.. benim eşimde çok iyi hep olumlu düşünür düşüncelerinide bana yansıtır hatta ataklarımı onun sayesinde yenebiliyorum diyebilirim o sakinleştirir hep beni o yüzden onun gibi bi eşe sahip olduğum için şükürler olsunSizede geçmiş olsun ayrıca sevindim hamilesiniz galiba Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Zor bir sınavın varmış kuzumAmin inşAllah hastalığımın vermiş olduğu düşüncelerdende oluyo aslında panik atak gerçekten çok zor bi hastalık Rabbim kimseye böyle sıkıntı dert vermesin benim panik atak biraz farklı uykuda geliyo ve uyku sersemi gerçekten ne yaptığımı bilemiyorum Allah korusun o anda intihara kadar gidenler varmış ben şuana kadar öyle bişey yaşamadım çok şükür ama hamile olursam yine uykularda geçirirsem bebeğe Zarar verirmiyim çünkü o anda vücudumu da çok kasıyorum bilinçsiz bir şekilde sıkıyorum kendimi oda rahimde sıkıntıya girip tekrar düşer mi hep bunu düşünüyorum
Binbirtürlü insan var gerçektenUğraşmadım sonra zaten ama şaşırtıcı
Bekliyoruz yine hep beraberAminn canım, inşallah
Evet canımbakalım ne gun diyecekler
Aynen araya başka diziler de girinceEvet hatta ben demıstım sana son sezon netflıxte yok dıye, o kadar süre bekletıyolar kı ınsanın kafası karısıyor
Hımm... yani eğer baktım ki beni baya bi zorluyor tabiki kullanırım artık yapacak bişeyim yok sağlığıma zarar vericek kadar şiddetli olursa bende kullanırım ilaç şöyleki doktorlar ilaçın kesin tedavisi olmadığını söylüyor o sadece hastalığı ilerletmiyor ve sakinleştiriyor diyo acaba bu hastalıktan tamamen kurtulmak mümkünmüdürBöyle bi topik var burda panik atakli hamileler için bi çoğu ilac kullandı ve sağlıkla aldı kucağına. Ilk 3 ay içinde kullanan bile vardi.. Kar zarar ilişkisi bence, eğer kullanmayinca stresin daha cok oluyorsa bu bebeğine daha zarar diye açıklamış bazi doktorlar
Yok yardım almıyorum ilaç kullanıyordum o iyi geliyordu şimdi beynimin bi tarafı ilaça başla rahatlıyosunn diyo beni teşfik ediyo bi yanım hayır sakın kullanma hazır bırakmışken kendi kendine yenebilirsin diyo valla napcağımı hiç bilmiyorum eşim destekçim sağolsun hep yardımcı onun terapisi biraz rahatlatıyor genelde atak anında o sakinleştiriyor gece geçirdiğim için saat kaç olursa olsun o anda hep dışarı çıkıp yürüyüş yaparız o çok iyi geliyoZor bir sınavın varmış kuzumtabi beyin uykuda bilinç altına geçtiği için ve bilinç altı bilinçten daha kuvvetli olduğu için, korkular kaygılar günlük yaşantılar orada birikip uykuda gün yüzüne çıkıyor. Oda sende panik atağa sebebiyet veriyor. Allahım esirgesin canım benim, nacizhane olumlu şeyler düşünmeye çalış çünkü beynin ne düşünürsen onu gösteriyor sana, inşallah öyle birşey olmaz canım tabiki.. Bence hatta bunu bilirsin ve bilerek zarar vermezsin. Yardım alıyor musun, önce bu konuda biraz hafiglesen daha iyi olmaz mı senin için tabi bunların hepsi bir öneri canım, ne istersen onu yaparsın.
Sizden de Allah razı olsunNe güzel o zaman destekçin var.Sağol, Allah razı olsun.
Çok geçmiş olsun canım, ınsallah cabucak atlatırMerhaba kızlar, bu ara bi yoğunum Bi yoğunum anlatamam, evde misafir tarfiği var, şimdide annem gelecekbenim kız hasta oldu iyi mi havalar biraz dengesiz üşüttü galiba ya, dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar. Adet yeni bitti, aşı vurulmak istiyorum hamile kalmadan önce ama bakalım. Nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?