Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa tuh.Ben de çok yoğun olan Dr.lardan bi çekiniyorum, muayenede fazla vakit ayıramıyorlar gibi.Başka Dr.la da görüşün tahlillerinizi falan gösterin başka görüşte almak iyidir aslında ama bu Dr.ununda avantajı takipli olduğun için bütün bilgilerin bulunuyor tabi.

Baska doktora gitmeye de korkuyorum, butun tedavımı o yaptı, herseyi o biliyor..zaten yorgunum, bunlar da olunca ıyice halsızlesıyorum.. Bılmıyorum bu dunyadan elimi eteğimi cekip gidesim geliyor.. Ooff cok kotuyum ya

O zaman belli oldu modunun sebebiHak da veriyorum neden böylesin diyemiyorum çünkü bende senin gibiyim hele de böyle ince bir konuda öte öte gitti mi, plansız iş oldu mu işler rutin gitmedi mi hem moralim bozuluyor hem de günlük hayatımda işlerime bile odaklanamayacak hale geliyorum ama bir kırılma noktası oluyor bak benim çarşamba gününe kadar senin gibiydim kırılma noktam kendimce o gün iyiye gitti dediğinde oldu, emin ol sende bir anda kendini sürece başlamış bulduğunda üstündeki o ağırlık gidecek sadece birazcık sabret, bir anlık daralma ile doktor değiştirme iyice sürece bak şimdi bunaldığın için böyle düşünüyor olabilirsin

Baska doktora gitmeye de korkuyorum, butun tedavımı o yaptı, herseyi o biliyor..zaten yorgunum, bunlar da olunca ıyice halsızlesıyorum.. Bılmıyorum bu dunyadan elimi eteğimi cekip gidesim geliyor.. Ooff cok kotuyum ya
Olur mu olur mu hiç senin gibiler lazım şu adaletsiz dünyaya ama insanoğlunun adaleti tabi demek istediğim. Benim de böyle süreçlerim oldu kimsenin hayatı kusursuz değil zaten canım bakma sen kuzum.Yüreğin yaralı şu an.İçinde bi yangın var inş.sönecek...

Planlama o zamann yapmıcaksan deıl mi, yapcagın zaman bu ay yapıyoruz de.. Pazartesi arıcam, umudugum gıbı olmazsa dusuncem tekrar. Diğer adete 1 ay var, ozamana kadar düşünürüm, olmazsa da napıyım cok yoruldum ya

İnşallah, bi aksilik cıkıyor iste hep

Hayır birde şöyle birşey var sen aradın değil mi bugün sen aramasan haberin olmayacak mıydı birde belli yani sende sıradasın sevmediğim işler ya

Ayy mesajı okuyunca aglamaya basladım, cok tatlısın canım benim.. Ben bugun erken uyuyayım en iyisi, yarına geçer ınsallah..
Oğlumun adı Pablo bu arada
Off isme bak çok havalıymış yaa bi gün tatliş bi halini çekip at da bizim oğlana da gösteririm.

Arkadaşlar merhaba. Ben ilk başlarda yazıyordum sonra uzun süre adetim gecikti, testler negatif çıktı. Doktora bir gittim ki rahim ağzı yarası oluşmuş. Yaklaşık 2sene önce de olmuştu. Simir testi hpv testi derken çok üzüldüm sıkıntılı günler geçirdim ve o süreçte buraya yazmayı bırakmıştım. Testler temiz çıktı. Yara kendiliğinden kapandı fitille. Mantar tedavisi oldum ekstradan. Bu ay tekrar denemeye başladık. 1mayısta adet oldum 31 mayısta ikinci adeti bekliyordum. Ovulasyon testi yaptım 16.günde aktifti tam. Sonra bata bir kaç gün kala tekrar yapmaya başladım. Koyuluk vardı aynı kontrol çizgisi gibi. Gebelik testi yaptım bu sabah ilk idrarla, eklicem fotoyu.
Bu çizgi bariz çizgi mi silik mi? 5dk dan 30dk ya kadar doğru gösterirmiş test (miratech normal kaset test) ben bu fotoyu 10. dakikada çektim. Sonrasında da ekstra koyumadı böyle kaldı.

İkinci adette baslıyor genelde doktorlar, ilk adetini oluyorsun, bir sonrakinde yani..kürtajda genetik inceleme için gönderdiler
3 ay sonra başladım ben
Kürtajdan sonra parçaları genetiğe yolladılar. Peki sizce embriyolara da mı genetik teste yollayıp öyle mi dondururlar? İlk 2 transferde pgt yapılmadı acaba diyorum şimdi yapılır mı

Allah sabrını artırsın kuzum ne denir ki hastane işleri çok yoğundur bilirim cidden her uğraşıp emek veren arkadaşlarımızı görüyorum...Allah yardımcımız olsun hepimizin.Şöyle önümüze bakalım hep birlikte.Arkamızda bırakılım herşeyi...

Tebrikler bariz bi çizgi benim ilk gebeliğimde aynen bu şekilde idi koyuluğu.

İnşallah canım inşallah , tükenme noktasındayım artık

Yaa evet, uzun zamandır yazmadın,olsun.. Muhteşem bir dönüş yaptın, tebrik ederim kan testi ne zamana yaptırcaksın

Kürtajdan sonra parçaları genetiğe yolladılar. Peki sizce embriyolara da mı genetik teste yollayıp öyle mi dondururlar? İlk 2 transferde pgt yapılmadı acaba diyorum şimdi yapılır mı
Genetik testınız cıksın, ona göre doktorunuz yonlendırır sızı.. Ama genetik testi temız cıkıp pgtli yaptırmak isteyenler de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…