Pıhtılaşma testi istiyorum de mutlaka yaptır o testiBenimde korkum o ama bilmiyorum ya artık deneyin diyo doktorlar
Rica ederim canımAa süper sağol canım bilgilendirdiğin için bunu araştırıp duruyorum bikaç gündür
Aminnnnn inşallahPeki sana iğne dozu olarak ne verdilerbenim Paı homozigot olunca gebelik olursa oksapar 0,6 dedi doktor, ay inşallah senin miniğin sağlıkla sorunsuz dünyaya gelir
Evet gösterebiliyor, biz ikinci kaybımızda göndermiştik bebeğin genetiğinde sorun olduğunu o yüzden kaybettiğimizi öğrendik, tesadüfi olan birşeydi, iyi ki de göndermişsiniz.Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Testleriniz yapılmadıysa bence bütün testleri yaptırın eşinizle,ama tüp bebek olduğu için belki de yapılmıştır sizinkiler zatenMerhaba,
2. Tüp bebek denememde ikiz gebelik oluştu 10. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj ile alınan meteryaller genetik inceleme ve patolojiye gönderildi. Aranızda kürtajdan sonra alınan bebekler incelemeye gönderilen var mı? Gelen sonuç kalplerinin neden durduğunu gösterir mi? Şuan dondurulmuş embriyomuz yok kürtajdan sonra ne kadar sürede tekrar yumurta toplama işlemi yapılır? Daha doktora gitmeme var başına böyle bir durum gelmiş birisi var mı? Nasıl bir süreç beni bekliyor merak ediyorum.
Rica ederim canımBenim doktorum yine her zamanki gibi fazla pozitif çok önemli değil bu genler iğne falan vermeyi gerektirecek kadar değil dedi genetik sonuçlarım çıkınca genetikçiye sorucam ona sor dedi... Ama hamiş olursam isticem kesinlikleÇok teşekkür ederim kuzum bilgiler için
Benimki yine çok pozitif kuzum gerek yok birşeye dedi ama hamile olursam isticem kesinlikle
Kızlar randevu nasıl geçti tabii ki duvar çok az kalınlaşmış 5.3 mm duvar kalınlığım, yumurtalar da büyümemiş pek en büyükler bir tarafta 2 tane bir tarafta 1 tane 9mm civarı var ben bir şey demeden iğne verdi sonunda ciddiyetimi anladı galiba fostimon diye bir iğne 75lik 3 gün kendi kendime vurup ptesi kontrole gidicem tekrar. Baktım içeriğinde fsh diyor. İlkini vurdum çok tuhaf bir şeymiş kendine iğne vurmak... Dışarıdaydık da yazamadım o yüzden kusura bakmayın
Sen hiç moralini bozma bak bana o kadar dediniz sizi dinlemedim sanki 5 güne ne olacak diye diye dolandım sonucu biliyorsunİnşallah kuzum bakalım ben de çok merak ediyorum. Kalınlaşma olmamış yumurtalar da küçük olunca biraz moraller bozuldu tabii... Neyse hayırlısı olsun artık
Yumurta büyümemiş rahim de çok az kalınlaşmış ondan kuzum bu iğne direk fsh hormonu veriyormuş... Valla eşim alışman lazım dedi hastanede tüpbebek hemşiresi gösterdi ama videosunu izlemiş bir daha o anlattı başımda durdu ben yaptım morarma falan da olmadı çok şükürböyle beni ikna etti yaptırdı ya kendi yapıp geçebilirdi ama sabırla bekledi yaparsın dedi içimden dedim sen ne tatlı babiş olursun ama aaaah ah Heterozigot olması daha iyi sanırım ama yine de içime sinmiyor hamiş olursam başlamak istiyorum ilaca...
Ay benimkine göre hiçbir şeye gerek yok kuzum ama bence var onu dinlesem femara da kullanmayacaktım neredeyse neyse anladı sonunda da kendi iğne dedi ben yine femara verir bi bu kadar daha beklerim demiştim bu hiç duymadığım bir şey... Tüpbebek hemşiresi sen aşılama mı olacaksın dedi beni ona gönderincebu arada 2den fazla yumurta büyürse çatlama iğnesi yapmam dedi yaaa nedenmiiiş ben istiyorum
Aslında yaptırsam iyi olur eşimle bi konuşayımda bakalım ona göre yaptırırımPıhtılaşma testi istiyorum de mutlaka yaptır o testi
İnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence deSen hiç moralini bozma bak bana o kadar dediniz sizi dinlemedim sanki 5 güne ne olacak diye diye dolandım sonucu biliyorsunama gidince yine aynı her ikisinin de ölçümünü sor sakın unutma eğer yerinde saymayıp da kalınlaşmıyorsa sende kurtuldun demektir inşallah yumurtalar da istenen boyuta gelir de çifte güzel haber ile dönersin
Teşekkür ederimAminnnnn inşallah0.4 kullanıyorum ben canım
Evet gösterebiliyor, biz ikinci kaybımızda göndermiştik bebeğin genetiğinde sorun olduğunu o yüzden kaybettiğimizi öğrendik, tesadüfi olan birşeydi, iyi ki de göndermişsiniz.Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Testleriniz yapılmadıysa bence bütün testleri yaptırın eşinizle,ama tüp bebek olduğu için belki de yapılmıştır sizinkiler zaten
Rica ederim canımİnşallah en kısa sürede olursun
Olsun az olsun önemli olan harekete geçirmesi misal yumurta 9 mm den büyük bir ölçüye gelmesi demek tamam onu büyütmeye başladı demek değil mi şu gün yine gel bakalım kaç olmuş diye çağırır yine benimki gibi sonradan kaybolmadığı sürece sorun yokİnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence deBenim 3 günüm var amaaa daha da az neler olacak bakalım
Gebelikten önce bakılıp ona göre tedavin şekilleniyor. Sen bu konuyu kafanı da çok bulandırmadan araştır.Yakınımda yok uzakta var pıhtılaşma hamileliktede bakılmıyor mu acaba
Sohrab canım bugünki ruh halin için çok üzüldüm zaman zaman geliyor böyle işte napalım, allah sabrını veriyor bir şekilde... doktorunu çok sevmiştim ama hoş olmamış tabi yaptıkları sürekli ertelenince moraller bozuluyor inşallah bir hayır vardır vesile olur sabrının mükafatını fazlasıyla alırsın bu ay çetin geçicek biliyorduk bunu ben de zorlanıyorum
CanımSohrab her zaman mutlu olamıyoruz ne yazık ki aklımız hep dolu ama biraz kafanı boşaltmaya çalış okula gidip gelmek bile iyi gelir inşallah sana canım bende hamileliği öğrendiğim mayıs ayında çok duygusaldım çok zor geçti haziran 24 de de kürtaj olmuştum nasıl geçer bilmem evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü bide Allah hepimize sabır versin bir daha yaşatmasın İnşallah bu günleri gülerek anımsarız..
Biliyorum beni en iyi siz anlıyorsunuz, ara ara boyle zamanlarımız hepimizin oluyor, cok sükür diyorum her zaman ama, bazen gardımız düşüyor.. Herseyi bırakasım geliyor.. Sonra diyorum bunda da vardır bir hayır.. Bekleyip yasayıp göreceğiz.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSohrab Canım insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor, düşüyoruz ama her düştüğümüzde kalkmasını da biliyoruz şükür, çok zor hak veriyorum bir plan yapıyoruz ama o plan çerçevesinde gitmiyor hiç bir şey, biliyor musun ben bebeğimi kaybettikten sonra kendime dedim ki plann yapmayacağım bir daha, hayal kurmaya ağrım, ama bakıyorum yine planlar hayaller insanoğluyuz işte, elden bişey gelmiyor, vardır bundan da bir hayır demekten... Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah, şu haziran ayı bitse inşallah sonrası güzelliklerle güzel haberlerle gelsin canım
Hıc oyle dusunme, 0.5 bile kıpırdasa ılaca yanıt veriyor demektir, bak 225 doz gonal f 3 gunde 8 yumurtayı sadece 2mm buyuttu, doktor tamam kıpırdamıs bunlar deyıp ıkı gunde bır cagırdı sonrasında.. Yumurta sayısı fazla oldugu ıcın yavas buyumesi normal. Sen de de suan 3 yumurta var, femara 3 yumurtayı harekete gecırdı, kı sadece ilac, en bastan ıgne baslasaydı daha fazla yumurta olurdu, tüp yapmasaydınız tedavjnı yarıda keserdi doktor, suan guzel ılerlıyor.. Doktorunu sevdımİnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence deBenim 3 günüm var amaaa daha da az neler olacak bakalım
Evet bir taraftaki 9u geçmişti 10a yakındı bakalım inşallah öyledir duvar kalınlaşsın da en azından içimiz rahatlasın moral verdin çok sağol fıstığımOlsun az olsun önemli olan harekete geçirmesi misal yumurta 9 mm den büyük bir ölçüye gelmesi demek tamam onu büyütmeye başladı demek değil mi şu gün yine gel bakalım kaç olmuş diye çağırır yine benimki gibi sonradan kaybolmadığı sürece sorun yokeee üç günde rahim kalınlığı da aşama kaydetse o da içini rahatlatır zaten rahim kalınlığı en çok yumurta çatlayıncaya kaç mm o önemliymiş
Yaa öyle mi diyorsun ay hadi inşallah kuzum sıkı takip edicez dedi bu sefer kendiliğinden iğne verdi şaşırdım hiç beklemiyordum inşallah vesile olurHıc oyle dusunme, 0.5 bile kıpırdasa ılaca yanıt veriyor demektir, bak 225 doz gonal f 3 gunde 8 yumurtayı sadece 2mm buyuttu, doktor tamam kıpırdamıs bunlar deyıp ıkı gunde bır cagırdı sonrasında.. Yumurta sayısı fazla oldugu ıcın yavas buyumesi normal. Sen de de suan 3 yumurta var, femara 3 yumurtayı harekete gecırdı, kı sadece ilac, en bastan ıgne baslasaydı daha fazla yumurta olurdu, tüp yapmasaydınız tedavjnı yarıda keserdi doktor, suan guzel ılerlıyor.. Doktorunu sevdım
Bizim de sonuçlarda sıkıntı yoktu normaldi, bazı doktorlar genetiksiz yaptırabilirsiniz bu tesadüfi olduğu için dediler.Bazıları da garanti olsun diyerek genetikli önerdi.Biz tekrar o ihtimali göze alamadık genetikli yaptıracaktık ama başlamadan önce doğal gebelik olduTeşekkür ederimpeki bebeğim genetiğinde sorun olduğunu öğrendikten sonra nasıl bir süreç izlediniz? Embriyolarında mı genetiğine bakıldı? Bizim genetik Sonuçlarımız Da bir problem yoktu
Eee daha ne olsunEvet bir taraftaki 9u geçmişti 10a yakındı bakalım inşallah öyledir duvar kalınlaşsın da en azından içimiz rahatlasın moral verdin çok sağol fıstığıminşallah gelsin bebişlerimiz artık
Evet evet çok şükür başladık bakalımEee daha ne olsunSohrab ın dediği gibi kıpırdamış artık yumurtalar ilerleyecek demekki rahim duvarı da kalınlaşması devam etti mi tamamdır içini rahat tut başladın artık resmen tedaviye gerisi olur olur gider, ha bu ay olmadı diyelim onda da üzülme bu ilaçlar hep diyorum genelde 2. Veya 3.de daha net etki ediyor okuduklarım hep öyleydi kendimde de onu fark etmiştim ama malum rahim duvarı işi araya girmişti
Eşimle konuştum testi yaptırcam nasıl yapılıyor bilmiyorum amaGebelikten önce bakılıp ona göre tedavin şekilleniyor. Sen bu konuyu kafanı da çok bulandırmadan araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?