Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Sohrab her zaman mutlu olamıyoruz ne yazık ki aklımız hep dolu ama biraz kafanı boşaltmaya çalış okula gidip gelmek bile iyi gelir inşallah sana canım bende hamileliği öğrendiğim mayıs ayında çok duygusaldım çok zor geçti haziran 24 de de kürtaj olmuştum nasıl geçer bilmem evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü bide Allah hepimize sabır versin bir daha yaşatmasın İnşallah bu günleri gülerek anımsarız..

Peki sana iğne dozu olarak ne verdiler benim Paı homozigot olunca gebelik olursa oksapar 0,6 dedi doktor, ay inşallah senin miniğin sağlıkla sorunsuz dünyaya gelir
Aminnnnn inşallah 0.4 kullanıyorum ben canım
Evet gösterebiliyor, biz ikinci kaybımızda göndermiştik bebeğin genetiğinde sorun olduğunu o yüzden kaybettiğimizi öğrendik, tesadüfi olan birşeydi, iyi ki de göndermişsiniz.Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Testleriniz yapılmadıysa bence bütün testleri yaptırın eşinizle,ama tüp bebek olduğu için belki de yapılmıştır sizinkiler zaten
Rica ederim canım İnşallah en kısa sürede olursun

Sen hiç moralini bozma bak bana o kadar dediniz sizi dinlemedim sanki 5 güne ne olacak diye diye dolandım sonucu biliyorsun ama gidince yine aynı her ikisinin de ölçümünü sor sakın unutma eğer yerinde saymayıp da kalınlaşmıyorsa sende kurtuldun demektirinşallah yumurtalar da istenen boyuta gelir de çifte güzel haber ile dönersin

İnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence de Benim 3 günüm var amaaa daha da az neler olacak bakalım

Teşekkür ederim peki bebeğim genetiğinde sorun olduğunu öğrendikten sonra nasıl bir süreç izlediniz? Embriyolarında mı genetiğine bakıldı? Bizim genetik Sonuçlarımız Da bir problem yoktu

İnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence de Benim 3 günüm var amaaa daha da az neler olacak bakalım
Olsun az olsun önemli olan harekete geçirmesi misal yumurta 9 mm den büyük bir ölçüye gelmesi demek tamam onu büyütmeye başladı demek değil mi şu gün yine gel bakalım kaç olmuş diye çağırır yine benimki gibi sonradan kaybolmadığı sürece sorun yok eee üç günde rahim kalınlığı da aşama kaydetse o da içini rahatlatır zaten rahim kalınlığı en çok yumurta çatlayıncaya kaç mm o önemliymiş

Sohrab Canım insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor, düşüyoruz ama her düştüğümüzde kalkmasını da biliyoruz şükür, çok zor hak veriyorum bir plan yapıyoruz ama o plan çerçevesinde gitmiyor hiç bir şey, biliyor musun ben bebeğimi kaybettikten sonra kendime dedim ki plann yapmayacağım bir daha, hayal kurmaya ağrım, ama bakıyorum yine planlar hayaller insanoğluyuz işte, elden bişey gelmiyor, vardır bundan da bir hayır demekten... Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah, şu haziran ayı bitse inşallah sonrası güzelliklerle güzel haberlerle gelsin canım

Biliyorum beni en iyi siz anlıyorsunuz, ara ara boyle zamanlarımız hepimizin oluyor, cok sükür diyorum her zaman ama, bazen gardımız düşüyor.. Herseyi bırakasım geliyor.. Sonra diyorum bunda da vardır bir hayır.. Bekleyip yasayıp göreceğiz.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hepinize ayrıca tesekkür ediyorum, destek oldugunuz ıcın

Kızlar yaşça büyüğüyüm sizden ama inanın sizin kadar bilgili değilim, yumurtlama ovulasyon kan pıhtılaşma, dış gebelik, boş gebelik, yumurtanın büyümesi çatlaması rahim duvarının ince olması durumları ve daha fazlasını hep sizden öğrendim. Dilerim burada bu kadar emek veren, anneliği de sonuna kadar yaşayan arkadaşlarım o listemiz hep bebişlere dolar, sağlıkla hayırla

Hıc oyle dusunme, 0.5 bile kıpırdasa ılaca yanıt veriyor demektir, bak 225 doz gonal f 3 gunde 8 yumurtayı sadece 2mm buyuttu, doktor tamam kıpırdamıs bunlar deyıp ıkı gunde bır cagırdı sonrasında.. Yumurta sayısı fazla oldugu ıcın yavas buyumesi normal. Sen de de suan 3 yumurta var, femara 3 yumurtayı harekete gecırdı, kı sadece ilac, en bastan ıgne baslasaydı daha fazla yumurta olurdu, tüp yapmasaydınız tedavjnı yarıda keserdi doktor, suan guzel ılerlıyor.. Doktorunu sevdım

Evet bir taraftaki 9u geçmişti 10a yakındı bakalım inşallah öyledir duvar kalınlaşsın da en azından içimiz rahatlasın moral verdin çok sağol fıstığım inşallah gelsin bebişlerimiz artık

Yaa öyle mi diyorsun ay hadi inşallah kuzum sıkı takip edicez dedi bu sefer kendiliğinden iğne verdi şaşırdım hiç beklemiyordum inşallah vesile olur pko olduğu için sürekli yumurta dolu ama minik minik böyle birden fazla büyüyormuş o yüzden bir tanesi tam büyüyemiyormuş dediğin gibi inşallah 2 tanesi tam büyür de çatlatma iğnesi verir 3 olursa vermicekmiş

Teşekkür ederim peki bebeğim genetiğinde sorun olduğunu öğrendikten sonra nasıl bir süreç izlediniz? Embriyolarında mı genetiğine bakıldı? Bizim genetik Sonuçlarımız Da bir problem yoktu
Bizim de sonuçlarda sıkıntı yoktu normaldi, bazı doktorlar genetiksiz yaptırabilirsiniz bu tesadüfi olduğu için dediler.Bazıları da garanti olsun diyerek genetikli önerdi.Biz tekrar o ihtimali göze alamadık genetikli yaptıracaktık ama başlamadan önce doğal gebelik oldu

Eee daha ne olsun Sohrab ın dediği gibi kıpırdamış artık yumurtalar ilerleyecek demekki rahim duvarı da kalınlaşması devam etti mi tamamdır içini rahat tut başladın artık resmen tedaviye gerisi olur olur gider, ha bu ay olmadı diyelim onda da üzülme bu ilaçlar hep diyorum genelde 2. Veya 3.de daha net etki ediyor okuduklarım hep öyleydi kendimde de onu fark etmiştim ama malum rahim duvarı işi araya girmişti

Evet evet çok şükür başladık bakalım senin de duvar ne güzel kalınlaşmıştı en son inşallah güzel haberler alırız bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…