Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kromozom bozukluğu dedi doktorum malesef kalbi de cok hastaydı kızımın sen kac kere düşük yaptın ve düşük yapmadan hangi ilaçları kullandin

Yaa evet, uzun zamandır yazmadın,olsun.. Muhteşem bir dönüş yaptın, tebrik ederim kan testi ne zamana yaptırcaksın
Yarın öğlen eşimle gidicez ama biz baktık baktık anlayamadık bu çizgi mi değil mi? inanmadık yani:) Daha önceden de bir kaybımız olduğundan eşim hemen heves etmiyim diye du bakalım bir iki gün sonra gidelim falan dedi ama dış gebelik falan olur maazallah diye beklemicem.

5 gün gecikmeyle bu kadar silik olması normal mi sizce? Daha bariz oluyor ya test görsellerinde?
Bence normal benim ilk gebeliğimde aynı şekilde diyebilirim renk olarak iyi hatırlıyorum ablama sormuştum,beklemiştim ben de bi 3,5 gün kesin canım.İlkti çünkü hemen inanmamıştım galiba. Yine de kan testi daha önemli onun sonucunda şöyle biraz daha netleşir herşey.

Siz şoka girmişsiniz, bu çizgi tabiiki önemli olan kan artısı

Kromozom bozukluğu dedi doktorum malesef kalbi de cok hastaydı kızımın sen kac kere düşük yaptın ve düşük yapmadan hangi ilaçları kullandin
3 kere biri dış gebelik oldu ilaçla düşürdüm ikisi de kese oluştu bebek oluşmadı ilaç kullanmadım ben hiç normal dediler doktorlar deneyin dediler

3 kere biri dış gebelik oldu ilaçla düşürdüm ikisi de kese oluştu bebek oluşmadı ilaç kullanmadım ben hiç normal dediler doktorlar deneyin dediler
2 defa boş gebelik olmuş yani.Acaba bu durumda trombofoli paneline baktırmak gerekiyor mu? Bazen Dr.lar hiç yönlendirmiyor çünkü ben kendim araştırma işlerine girmiştim.

Hiç normal değil iyi bi doktor bulup takip altına alin,belki bağışıklık ta bi sıkıntı var belki pıhtılaşmada. Bu testlerin olması lazım

Hiç normal değil iyi bi doktor bulup takip altına alin,belki bağışıklık ta bi sıkıntı var belki pıhtılaşmada. Bu testlerin olması lazım
Araştırma hastanesine de gittim orda da normal dediler test yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz dediler ama pandemi den dolayı testleri ertelemişler araştırma hastanesinde ekime kadar

Araştırma hastanesine de gittim orda da normal dediler test yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz dediler ama pandemi den dolayı testleri ertelemişler araştırma hastanesinde ekime kadar
Doktorunun seni yönlendirmesi lazım Allah korusun önlem almazsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsin

Etkılı ıgne vermıs sana, 3 gun sonra sen gör farkı bazı yumurtalar gonalf e de cevap vermeyince fostımon veriyorlar diye biliyorum
İnşallah kuzum bakalım ben de çok merak ediyorum. Kalınlaşma olmamış yumurtalar da küçük olunca biraz moraller bozuldu tabii... Neyse hayırlısı olsun artık
Yumurta büyümemiş rahim de çok az kalınlaşmış ondan kuzum bu iğne direk fsh hormonu veriyormuş... Valla eşim alışman lazım dedi hastanede tüpbebek hemşiresi gösterdi ama videosunu izlemiş bir daha o anlattı başımda durdu ben yaptım morarma falan da olmadı çok şükür böyle beni ikna etti yaptırdı ya kendi yapıp geçebilirdi ama sabırla bekledi yaparsın dedi içimden dedim sen ne tatlı babiş olursun ama aaaah ah Heterozigot olması daha iyi sanırım ama yine de içime sinmiyor hamiş olursam başlamak istiyorum ilaca...
Ay benimkine göre hiçbir şeye gerek yok kuzum ama bence var onu dinlesem femara da kullanmayacaktım neredeyse neyse anladı sonunda da kendi iğne dedi ben yine femara verir bi bu kadar daha beklerim demiştim bu hiç duymadığım bir şey... Tüpbebek hemşiresi sen aşılama mı olacaksın dedi beni ona gönderince bu arada 2den fazla yumurta büyürse çatlama iğnesi yapmam dedi yaaa nedenmiiiş ben istiyorum

Sohrab canım bugünki ruh halin için çok üzüldüm zaman zaman geliyor böyle işte napalım, allah sabrını veriyor bir şekilde... doktorunu çok sevmiştim ama hoş olmamış tabi yaptıkları sürekli ertelenince moraller bozuluyor inşallah bir hayır vardır vesile olur sabrının mükafatını fazlasıyla alırsın bu ay çetin geçicek biliyorduk bunu ben de zorlanıyorum

Canım bariz koyu çıkmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ilk gebeliğin mi? Biz ne silik çizgilere bile gebelik diyoruz bu çok net maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…