Kromozom bozukluğu dedi doktorum malesef kalbi de cok hastaydı kızımınAynen bende o anda hemen telefona sarılıyorum yada eşim konuşturuyor beni konu acıyo falan konuştukça başka yöne kayıyo ya aklım unutuyorum kendimi o zamanda rahatlıyorum sizin bebek neden melek oldu biraz özel olcak ama Merak ettim bende düşük yapıyorum sürekli bebek tutunamıyor benimde
Başladı yine belirtiler cnm sanmıyorum..Bu ay adet olmasan keske, yıne guzel haber alsanız
Yarın öğlen eşimle gidicez ama biz baktık baktık anlayamadık bu çizgi mi değil mi? inanmadık yani:) Daha önceden de bir kaybımız olduğundan eşim hemen heves etmiyim diye du bakalım bir iki gün sonra gidelim falan dedi ama dış gebelik falan olur maazallah diye beklemicem.Yaa evet, uzun zamandır yazmadın,olsun.. Muhteşem bir dönüş yaptın, tebrik ederimkan testi ne zamana yaptırcaksın
Oy cnm Allah razı olsun..ıns güzel günler görelim o zaman mutlu oluruz tedavilerimiz ins olumlu sonuçlanır..
Bence normal benim ilk gebeliğimde aynı şekilde diyebilirim renk olarak iyi hatırlıyorum ablama sormuştum,beklemiştim ben de bi 3,5 gün kesin canım.İlkti çünkü hemen inanmamıştım galiba.5 gün gecikmeyle bu kadar silik olması normal mi sizce? Daha bariz oluyor ya test görsellerinde?
Siz şoka girmişsiniz, bu çizgi tabiikiYarın öğlen eşimle gidicez ama biz baktık baktık anlayamadık bu çizgi mi değil mi? inanmadık yani:) Daha önceden de bir kaybımız olduğundan eşim hemen heves etmiyim diye du bakalım bir iki gün sonra gidelim falan dedi ama dış gebelik falan olur maazallah diye beklemicem.
3 kere biri dış gebelik oldu ilaçla düşürdüm ikisi de kese oluştu bebek oluşmadı ilaç kullanmadım ben hiç normal dediler doktorlar deneyin dedilerKromozom bozukluğu dedi doktorum malesef kalbi de cok hastaydı kızımınsen kac kere düşük yaptın ve düşük yapmadan hangi ilaçları kullandin
Evet açıkcası şoka girdik :) İnsan bir kere kötü şeyler yaşayınca hep öyle gidecek sanıyorSiz şoka girmişsiniz, bu çizgi tabiikiönemli olan kan artısı
Yok yok oyle dusunme, bu sefer hersey cok guzel olacakEvet açıkcası şoka girdik :) İnsan bir kere kötü şeyler yaşayınca hep öyle gidecek sanıyor
2 defa boş gebelik olmuş yani.Acaba bu durumda trombofoli paneline baktırmak gerekiyor mu?3 kere biri dış gebelik oldu ilaçla düşürdüm ikisi de kese oluştu bebek oluşmadı ilaç kullanmadım ben hiç normal dediler doktorlar deneyin dediler
Hiç normal değil iyi bi doktor bulup takip altına alin,belki bağışıklık ta bi sıkıntı var belki pıhtılaşmada. Bu testlerin olması lazım3 kere biri dış gebelik oldu ilaçla düşürdüm ikisi de kese oluştu bebek oluşmadı ilaç kullanmadım ben hiç normal dediler doktorlar deneyin dediler
O nedir ben bilmiyorum dediğiniz şey2 defa boş gebelik olmuş yani.Acaba bu durumda trombofoli paneline baktırmak gerekiyor mu?Bazen Dr.lar hiç yönlendirmiyor çünkü ben kendim araştırma işlerine girmiştim.
Araştırma hastanesine de gittim orda da normal dediler test yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz dediler ama pandemi den dolayı testleri ertelemişler araştırma hastanesinde ekime kadarHiç normal değil iyi bi doktor bulup takip altına alin,belki bağışıklık ta bi sıkıntı var belki pıhtılaşmada. Bu testlerin olması lazım
Pıhtılaşma testleri kanda pıhtılaşmaya bakılıyor.Ekimde geç oluyormuş var mı üniversite hastanesi yakınında?O nedir ben bilmiyorum dediğiniz şey
Yakınımda yok uzakta var pıhtılaşma hamileliktede bakılmıyor mu acabaPıhtılaşma testleri kanda pıhtılaşmaya bakılıyor.Ekimde geç oluyormuş var mı üniversite hastanesi yakınında?
Doktorunun seni yönlendirmesi lazım Allah korusun önlem almazsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsinAraştırma hastanesine de gittim orda da normal dediler test yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz dediler ama pandemi den dolayı testleri ertelemişler araştırma hastanesinde ekime kadar
Benimde korkum o ama bilmiyorum ya artık deneyin diyo doktorlarDoktorunun seni yönlendirmesi lazım Allah korusun önlem almazsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsin
İnşallah kuzum bakalım ben de çok merak ediyorum. Kalınlaşma olmamış yumurtalar da küçük olunca biraz moraller bozuldu tabii... Neyse hayırlısı olsun artıkEtkılı ıgne vermıs sana, 3 gun sonra sen gör farkıbazı yumurtalar gonalf e de cevap vermeyince fostımon veriyorlar diye biliyorum
Yumurta büyümemiş rahim de çok az kalınlaşmış ondan kuzum bu iğne direk fsh hormonu veriyormuş... Valla eşim alışman lazım dedi hastanede tüpbebek hemşiresi gösterdi ama videosunu izlemiş bir daha o anlattı başımda durdu ben yaptım morarma falan da olmadı çok şükürİğne ne için oluyo?Tuhaf ama alışılıyor yine de sen ilk iğneyi kendin vurabilmişsin tebrik ederim .Bi daha ki kontrolde daha güzel şeyler duyarsın inş. canım . Ben de çok iyi anlamıyorum tabi ama bencede pıhtılaşman hafif ama genetik Dr.un da yorumlar ona göre belirlenir kafanda bişeyler. Ben de iki homozigot vardı.
Ay benimkine göre hiçbir şeye gerek yok kuzum ama bence var onu dinlesem femara da kullanmayacaktım neredeyse neyse anladı sonunda da kendi iğne dedi ben yine femara verir bi bu kadar daha beklerim demiştim bu hiç duymadığım bir şey... Tüpbebek hemşiresi sen aşılama mı olacaksın dedi beni ona gönderinceRahim kalınlığı 3mm iken yumurtalar hareketlenince bile bak 5mm olmuş iğne ile yumurta büyüyüp çatlayınca demekki ideal boya gelecek şükür bence senin rahim kalınlığı sıkıntı yaratmayacak gibi geldi bana beni hatırla 12 gün estrofem ile anca 5.8 di ilkiğne işini ben hiç bilmiyorum ama hep daha çok işe yaradığını okudum hamilelikle sonuçlanma açısından hadi bakalım pazartesi herşey belli olur pıhtılaşma eğilimi için seninki de gerek yok diyen taraf işte hiç ortak nokta yok
Canım bariz koyu çıkmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar merhaba. Ben ilk başlarda yazıyordum sonra uzun süre adetim gecikti, testler negatif çıktı. Doktora bir gittim ki rahim ağzı yarası oluşmuş. Yaklaşık 2sene önce de olmuştu. Simir testi hpv testi derken çok üzüldüm sıkıntılı günler geçirdim ve o süreçte buraya yazmayı bırakmıştım. Testler temiz çıktı. Yara kendiliğinden kapandı fitille. Mantar tedavisi oldum ekstradan. Bu ay tekrar denemeye başladık. 1mayısta adet oldum 31 mayısta ikinci adeti bekliyordum. Ovulasyon testi yaptım 16.günde aktifti tam. Sonra bata bir kaç gün kala tekrar yapmaya başladım. Koyuluk vardı aynı kontrol çizgisi gibi. Gebelik testi yaptım bu sabah ilk idrarla, eklicem fotoyu.
Eki Görüntüle 2864555 Bu çizgi bariz çizgi mi silik mi? 5dk dan 30dk ya kadar doğru gösterirmiş test (miratech normal kaset test) ben bu fotoyu 10. dakikada çektim. Sonrasında da ekstra koyumadı böyle kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?