Büyür merak etme, bana aşılamada 1 veya 2 yumurta büyütmek içim gonalfi 75 doz kullandırmıstı, ben olumlu bakıyorum senın tedavı neYaa öyle mi diyorsun ay hadi inşallah kuzum sıkı takip edicez dedi bu sefer kendiliğinden iğne verdi şaşırdım hiç beklemiyordum inşallah vesile olurpko olduğu için sürekli yumurta dolu ama minik minik böyle birden fazla büyüyormuş o yüzden bir tanesi tam büyüyemiyormuş dediğin gibi inşallah 2 tanesi tam büyür de çatlatma iğnesi verir 3 olursa vermicekmiş
Şifa olsun canım.İnşallah kuzum bakalım ben de çok merak ediyorum. Kalınlaşma olmamış yumurtalar da küçük olunca biraz moraller bozuldu tabii... Neyse hayırlısı olsun artık
Yumurta büyümemiş rahim de çok az kalınlaşmış ondan kuzum bu iğne direk fsh hormonu veriyormuş... Valla eşim alışman lazım dedi hastanede tüpbebek hemşiresi gösterdi ama videosunu izlemiş bir daha o anlattı başımda durdu ben yaptım morarma falan da olmadı çok şükürböyle beni ikna etti yaptırdı ya kendi yapıp geçebilirdi ama sabırla bekledi yaparsın dedi içimden dedim sen ne tatlı babiş olursun ama aaaah ah Heterozigot olması daha iyi sanırım ama yine de içime sinmiyor hamiş olursam başlamak istiyorum ilaca...
Ay benimkine göre hiçbir şeye gerek yok kuzum ama bence var onu dinlesem femara da kullanmayacaktım neredeyse neyse anladı sonunda da kendi iğne dedi ben yine femara verir bi bu kadar daha beklerim demiştim bu hiç duymadığım bir şey... Tüpbebek hemşiresi sen aşılama mı olacaksın dedi beni ona gönderincebu arada 2den fazla yumurta büyürse çatlama iğnesi yapmam dedi yaaa nedenmiiiş ben istiyorum
Araştırma hastanesinden kadın doğumcudan yada veriliyorsa randevu genetik bölümünden al randevu gidip durumunu anlat pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ve de bi kaç test daha var ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar var.@PembeAnkaKusu sen yaptırdığın testleri yazar mısın balımEşimle konuştum testi yaptırcam nasıl yapılıyor bilmiyorum ama
Çokk sevindiimBizim de sonuçlarda sıkıntı yoktu normaldi, bazı doktorlar genetiksiz yaptırabilirsiniz bu tesadüfi olduğu için dediler.Bazıları da garanti olsun diyerek genetikli önerdi.Biz tekrar o ihtimali göze alamadık genetikli yaptıracaktık ama başlamadan önce doğal gebelik oldu
3 günde neler olur kuzu, koskoca 3 günİnşallah canım benim evet çok haklısın seni dinlicem kendime o iğneyi de yaptım ya işe yaraması gerekir bence deBenim 3 günüm var amaaa daha da az neler olacak bakalım
Bakalım inşallah bu ay yine sil başa dönüp incelmezse kendince düzeldi gerisi de nasipEvet evet çok şükür başladık bakalımsenin de duvar ne güzel kalınlaşmıştı en son inşallah güzel haberler alırız bundan sonra
Ayy süper sana güveniyorum çok moral verdin sağ ol balımBüyür merak etme, bana aşılamada 1 veya 2 yumurta büyütmek içim gonalfi 75 doz kullandırmıstı, ben olumlu bakıyorum senın tedavı ne
Aaa öyle mi oluyormuş canım 3 günde de bir çok şey değişiyor demekki3 günde neler olur kuzu, koskoca 3 gün. Benim iğne kullandığım ilk günler Dr. doz yetersiz gelmiş olsaydı 4.günde düşük yapardın demişti.Bizim az gördüğümüz süreçte neler oluyormuş meğersem.
A akce canım ben manisa şehir hastanesinin genetik bölümüne randevu aldım eşim ve bana iki ayrı randevu aldım peşpeşe sonra birlikte girdik 1 düşüğüm olduğu halde 2 düşüğüm oldu 2.evde düştü dedim onlar ne yapacağını biliyorlar zaten ama pıhtılaşma ve genetik testleri istiyorum dersin... Pıhtılaşma 6’lı yaptılar bana onun 2’lisi falan da oluyormuş sorarsın. Ne kadar zamanda çıkar diye de sor kesinlikle bazı hastaneler 3-4 ay diyormuş benim şansıma dış laba verdikleri için 1 ayda çıkar dedi. Pıhtılaşma 3 haftada çıktı genetik için daha bekliyorum bu hafta çıkar heralde. Bir de dahiliyeye randevu aldım bağışıklık testleri için onlar yorumlamadığı için yapmak istemiyor romatoloji yada hematoloji falan bakıyor normalde sanırım ama ben ısrar ettim siz yapın ben başka doktora gösteririm özelde diye... Uzmanlıklara direk randevu alamıyorsun çünkü. Neyse o da ANA, lupus, protein c, protein s ve antitrombin 3 antijeni baktırmış... Eksik bir şey varsa kızlar tamamlasınAraştırma hastanesinden kadın doğumcudan yada veriliyorsa randevu genetik bölümünden al randevu gidip durumunu anlat pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ve de bi kaç test daha var ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar var.@PembeAnkaKusu sen yaptırdığın testleri yazar mısın balım?
Yaaa çok iyimiş kuzum süper haberBakalım inşallah bu ay yine sil başa dönüp incelmezse kendince düzeldi gerisi de nasip
Tam bu ara yine aklımı dağıtacak konu oluştu kardeşim tercih yapıp aile bakanlığı sonucunu beklerken adalet bakanlığına da mülata gitmişti onu da geçmiş bu kez aklı karıştı çünkü adalat bakanlığı direk adliyeye kadrolu olarak psikolog alıyor diğeri sözleşmeli alacaktı ve 4 yılda direk kadroda vermiyordu, adalette ilerde tayin durumu kolay açılan yerlerde adliyeye yeni yeni böyle bir şey açtıkları için güzel Alanya, Manavgat, Serik, Silifke, erdemli gibi yerler var böyle olunca sil baştan tercih sürecine döndük
Yeterki hayırlı olan olsun her mesleğin zorluğu var zorlanır ama alışırYaaa çok iyimiş kuzum süper habersenin kardeşin psikoloji mi okumuştu benim ablam da pdr okudu aynı şey değil tabi atandı öğretmen olarak ama bazen göreve gidiyordu öyle bilir kişi gibi diye hatırlıyorum biraz zorlu olabiliyor çok tuhaf vakalar var adliyede zor meslek ama bir o kadar da güzel en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Doğru tabii canım yeter ki mesleği olsun haklısın hepimiz zorluklar yaşıyoruzYeterki hayırlı olan olsun her mesleğin zorluğu var zorlanır ama alışırbana da eğlence oldu vaktim bari geçiyor bunlara kafa yormaktan
Valla yine doktor sürecini vs unuttum tüm ilgi ondaDoğru tabii canım yeter ki mesleği olsun haklısın hepimiz zorluklar yaşıyoruzsana da eğlence çıktı desene ne güzel işte
Ya benim eksiklerim yok gebelik oluşuyor benim sadece bebek oluşmuyor benden henüz daha test istemedi ama bu pıhtılaşmayı denemek istiyorumA akce canım ben manisa şehir hastanesinin genetik bölümüne randevu aldım eşim ve bana iki ayrı randevu aldım peşpeşe sonra birlikte girdik 1 düşüğüm olduğu halde 2 düşüğüm oldu 2.evde düştü dedim onlar ne yapacağını biliyorlar zaten ama pıhtılaşma ve genetik testleri istiyorum dersin... Pıhtılaşma 6’lı yaptılar bana onun 2’lisi falan da oluyormuş sorarsın. Ne kadar zamanda çıkar diye de sor kesinlikle bazı hastaneler 3-4 ay diyormuş benim şansıma dış laba verdikleri için 1 ayda çıkar dedi. Pıhtılaşma 3 haftada çıktı genetik için daha bekliyorum bu hafta çıkar heralde. Bir de dahiliyeye randevu aldım bağışıklık testleri için onlar yorumlamadığı için yapmak istemiyor romatoloji yada hematoloji falan bakıyor normalde sanırım ama ben ısrar ettim siz yapın ben başka doktora gösteririm özelde diye... Uzmanlıklara direk randevu alamıyorsun çünkü. Neyse o da ANA, lupus, protein c, protein s ve antitrombin 3 antijeni baktırmış... Eksik bir şey varsa kızlar tamamlasın
Hamilelik yok görünmüyor üzgünümKızlar ben dün akşam hastaneye gittim kasık agrimdan dolayı gaz diye düşündüm ama değilmiş doktor bana önce bı test yap eğer negatif çıkarsa kadın doğuma git dedi bende dün akşam bı tane test yaptım Sabah kalktığımda çizgi gördüm silik bir çizgi ama kuruma çizgisi diye düşündüm az önce bı tane test daha yaptım şimdi foto koyucam bı bakarmisiniz
Eksiklerim derken neyden bahsettiğini anlamadım. Bebeğin oluşmaması demek genetik bi problem olabilir... Burada hepimizin düşüğü olduğu için hepimizin gebelik oluşuyor zaten sorun düşmesinde ya da kalbinin durmasında vb. Sen bilirsin yaptırmak istiyorsan genetiğe randevu alabilirsin anlattığım şekilde...Ya benim eksiklerim yok gebelik oluşuyor benim sadece bebek oluşmuyor benden henüz daha test istemedi ama bu pıhtılaşmayı denemek istiyorum
Peki sağolun teşekkürlerEksiklerim derken neyden bahsettiğini anlamadım. Bebeğin oluşmaması demek genetik bi problem olabilir... Burada hepimizin düşüğü olduğu için hepimizin gebelik oluşuyor zaten sorun düşmesinde ya da kalbinin durmasında vb. Sen bilirsin yaptırmak istiyorsan genetiğe randevu alabilirsin anlattığım şekilde...
Alla alla doktor neden direk kan testi yapmamış ki kuzum sana test yap diyeceğineKızlar ben dün akşam hastaneye gittim kasık agrimdan dolayı gaz diye düşündüm ama değilmiş doktor bana önce bı test yap eğer negatif çıkarsa kadın doğuma git dedi bende dün akşam bı tane test yaptım Sabah kalktığımda çizgi gördüm silik bir çizgi ama kuruma çizgisi diye düşündüm az önce bı tane test daha yaptım şimdi foto koyucam bı bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?