5 milyondan 32 mılyona cıktı degerler hem de sadece ıkı bucuk ayda.. dogal yoldan hamıleyım.. kecı boynuzu kürü ve bırkaç vıtamınle allaha sükür bu mutluluğu tattım... en önemlısı ve bırıncısı dua ile. sonra bu takvıyelerle... rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın..
Ben de kesinlikle öneriyorum 8 ay önce ilk testte sayı 3,000,000 hız 0 dı, bir sürü kür vitamin falan kullandıuk, 5 ayda 7,000,000na çıktı, daha sonra kaan hoca kürleri bırak sadece proxeed ve klomen kullanın dedi ve 3 ayde 12,000,000 hız da %35 olmuş şşşoooooookkkk oldum şiddetle tavsiye ediyorum.. Ki, biz çok düzenli kullanmadık 1 hafta boyunca içmediği oldu bikaç defa yada sabah içip akşam içmediği çok oldu. 1 kutu 15 günde bitio ama biz 1 aydan önce hiç bititremedik mesela :)) buna rağmen bu sonuç beni çok mutlu etti. Acaba bu değerlerle hamile kalabilir miyim??
kaan hoca sıze klomen vermıs acaba hormon degerelerınız nasıldı.lutfen mesajımı cevaplarsanız cok sevıınırım.teşk.
Cnm bizim hormonal bir sıkıntımız yoktu tsh sınırdaydı sadece. Ben tüp bebekle hamile kaldım ama proxeed 3 ay kullandım yanında başka takviyelerle 3 milyon yada 6 milyondan 42 milyona fırlamıştı eşim rahatsız olunca tekrar bıraktı ve 1ayda eski haline döndü. Tekrar kullanmk istemeyince tüpe geçtik. Allah yardımcınız olsun hepinizinm benim gibi mutlu sona kavuşun
anladım canım bende o sınırda olan fsh sın kaç olduğunu hatırlıyorsan eger bırde sperm değerlerınızı hız morfolojı bakımından ne durumdan ne kadar yukseldınız onu merak ettım.bırde canım başka takvıyeler derken neler kullandınız hatırlıyorsan yazarsan sevınırım.tüp bebek ilk denemedemı tuttu,nerde yaptırdınız.çok teşekkürler.kusura bakma bıraz uzun oldu.
merhaba ,
acaba klomen ve proxeed plus kullanırken klomen de sabah akşam mı kullanılıyor.
Bir de klomenin uzun süre kullanılmasının acaba sorunu olurmu ne kadar süre ile kullanılmalı
Kaç ay kullandı eşiniz kaçıncıda hamile kaldınız acabaaminnnnnnnnn canımmmmmmm bak görüceksin mükavatını alcaksın boş geçirme denemeye devam tatlım inşşlahhhh hamile kalırsın bende kalbini duyarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?