Erkek İnfertilitesi düşük sperm için POXEED kullanan vamıııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim
kesinlikle tavsiye ederim.
Oncesi tup denedik tutmadi

benim eşimin ileri hareketliliği %5 sperm sayısı 76 milyon fakat hamile kalamadım doktor bu ialcı önerdi proxeed-plus acaba hareketlilik artarmı ?

gözün aydın canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
proxed kullanmaya devam etmişmiydin sen değerlerinizde gelişme oldumu vede en önemlisi normalmi hamile kaldın canım

canım eşim 2 ay devam etti değerler düşüktü ona bağlıyorum inşşlah sende tadrsın bu güzel duyguyu

selam benim eşiminde proxed plus kullanıyor şuan 3. paketteyiz ilk başladığımızda sperm sayımız 9milyon/ml de ileri hızlı hareketli 0 yavaş hareketli yüzde 20 30 arasıydı şimdi en son sonuçlarımız 37milyon /mlde ileri hareketli %5 yavaş harektli %62 yani çoook faydasını gördük devam ediyoruz henüz hamile dğilim ama çook yaklaştık hissediyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın zor bi durum gerçekten takdir Rabbimden ona sığındık sebeplere sarıldık
hpt_honey tebrik ederim Allah sonuna ulaştırsın sağlıcakla darısı bizeee

kızlar mehabalar benim eşim 1 aydır proxeed plus kullanıyor ve ayrıca keçiboynuzu kürüne de 1,5 aydır düzenli devam ediyor. ilk sonuçlarımızda sayı 18 milyon, ileri hareketlilik ise 0 dı. daha 1 ay olmasına rağmen merakımızdan 2 ayrı yerde test yaptırdık ve sayımız 45 milyona ve ileri hareketliliğimiz de %15 e çıktı...

aaayyyy ne güzel hayırlı olsun... bizde daha yeni kullanmaya başladık rabbim inşallah yüzümüzü güldürür

benim eşimde kullanıyor ve ilkkez ileri hareketli %15 e çıktı umarım dahada faydalı olur:))

benim eşimde kullanıyordu ama tadı kötü olduğu için 6 ay sonra bıraktı, bizim sperm sonuçlarınıda arttırmıştı ml de 14 milyon olmuştu, totalde 46 milyon.
şimdi keçiboynuzu kürüne devam..

benim eşimde tadı kötü diye ilk günler zorla içiyordu portakal suyunun içine döküp içiyor şimdi hiçte şikayetçi değil bide öyle dene derim :)

biz faydasini gorduk sonuctada hamileyim

bizim sayi 7 milyondu
ileri hizli sifirdi
morfoloji sifirdi

tedavimin 6. ayinda hamile kaldim

onu soyleyen doktora selamlarimi soyleyin

ayy gerçekten miii ya .okuyunca nasıl sevindim.bizde 10 aydır istiyoz.morfoloji sıfır.ilacı 2 ay düzensiz içtik.bu ay tekrar başladık içmeye düzenli şekilde en az 6 ay içicez.proxeed plus.
siz ne yaptınız anlatır mısın

selam canim allahim kimseye aratmasin benim esiminde 7 ve dun basladik proxeed e dogru cok hapali ama asilama yaptiracagimiza bu ilaci kulanalim dedik allahim verecek biz alicaz bende rahi filmi cekildim benim tupler acik

Merhaba arkadaşım benim elşimde klomen kullanıyor sizde klomeni ne kadar kullandınız biz birde arginmaks man kullanıyoruz

esim klomenide kullandi ama fazla fayda gormedi 6 milyondan 7 milyon oldu insallah size faydasi olur

allahim insallahim insallah bizlerede tatdirir bu guzel duyguyu allahim nelere kadir yasiyorsan umudun var demektir canim bol dua

biz de kullanmaya bugün itibariyle başladık,en iyi profesörlerimizin her hastasına tavsiye ettiği bir besin desteği,çok umutluyum.

hayirli ugurlu olsun canim allahim kucagina almayi nasip etsin cnm

benim eşimde tadı kötü diye ilk günler zorla içiyordu portakal suyunun içine döküp içiyor şimdi hiçte şikayetçi değil bide öyle dene derim :)

hayirli ugurlu olsun canim allahim bagislasin melegini

5 milyondan 32 mılyona cıktı degerler hem de sadece ıkı bucuk ayda.. dogal yoldan hamıleyım.. kecı boynuzu kürü ve bırkaç vıtamınle allaha sükür bu mutluluğu tattım... en önemlısı ve bırıncısı dua ile. sonra bu takvıyelerle... rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın..

yeni yaptırdığımız testimizle bir önceki durum. pek içime sinmedi. yeterli değil. hala daha kullanılacak aşılama yapsak olmaz mı bu değerlerle ?

şu an 5 kutu proxedden önce

15 milyon ml de, 9 milyon
37.5 milyon total, 27 milyon
%53 motilite, 33
%20 progressif, 22
%33 non-progressif 11
%47 de ımmotilite.. 67
morfolojiyi ölçmemişler.. 1 di
TPMS 7.50 5.940

Ben de kesinlikle öneriyorum 8 ay önce ilk testte sayı 3,000,000 hız 0 dı, bir sürü kür vitamin falan kullandıuk, 5 ayda 7,000,000na çıktı, daha sonra kaan hoca kürleri bırak sadece proxeed ve klomen kullanın dedi ve 3 ayde 12,000,000 hız da %35 olmuş şşşoooooookkkk oldum şiddetle tavsiye ediyorum.. Ki, biz çok düzenli kullanmadık 1 hafta boyunca içmediği oldu bikaç defa yada sabah içip akşam içmediği çok oldu. 1 kutu 15 günde bitio ama biz 1 aydan önce hiç bititremedik mesela :)) buna rağmen bu sonuç beni çok mutlu etti. Acaba bu değerlerle hamile kalabilir miyim??

Merhaba melisela benim eşimde azospermi Mikro tese ameliyatı oldu ama ondada çıkmadı ve Gen-art tüp bebek merkezi doktoru bize hiçbirşey önermeden gönderdi proxeed iyi gelirmi nohut kürü yapıyoruz ve ballı karışım yiyor sen neler önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…