bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim
kesinlikle tavsiye ederim.
Oncesi tup denedik tutmadi
kızlar mehabalar benim eşim 1 aydır proxeed plus kullanıyor ve ayrıca keçiboynuzu kürüne de 1,5 aydır düzenli devam ediyor. ilk sonuçlarımızda sayı 18 milyon, ileri hareketlilik ise 0 dı. daha 1 ay olmasına rağmen merakımızdan 2 ayrı yerde test yaptırdık ve sayımız 45 milyona ve ileri hareketliliğimiz de %15 e çıktı...
benim eşimde kullanıyor ve ilkkez ileri hareketli %15 e çıktı umarım dahada faydalı olur:))
benim eşimde kullanıyor ve ilkkez ileri hareketli %15 e çıktı umarım dahada faydalı olur:))
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
biz faydasini gorduk sonuctada hamileyim
bizim sayi 7 milyondu
ileri hizli sifirdi
morfoloji sifirdi
tedavimin 6. ayinda hamile kaldim
onu soyleyen doktora selamlarimi soyleyin
merhaba arkadaşlar,benim eşimin sperm sayısı 10 milyon ve bu da doğal yoldan hamile kalmak için yetersiz..dr klomen dedi ama tam tedaviye başlanmadı..benim rahim filminde tüplerin ikiside kapalı çıkmıştı,tüp bebek teşhisi için laparoskopi yapıldı,yeni..şimdi tüpler açık bir sorun yok derken sperm sayısı çıktı başıma :84: bu klomen veya sperm sayısını artıran başka ilaç varsa cevaplarınızı bekliyorm.bye..
Merhaba arkadaşım benim elşimde klomen kullanıyor sizde klomeni ne kadar kullandınız biz birde arginmaks man kullanıyoruz
merhaba arkadaşlar benin eşimin sperm sayısı 4 milyondu bize doktorumuz proxeed plus ve kılomen verdi 6 ay kullandık ve eşim tahlil yaptı sperm sayısı nekadar oldu biliyormusunuz 48 milyon olmuş üstelik hareketliliğide düzelmiş doktor bize normal yoldan hamile kalabileceğimizi söyledi nolur bize dua edin arkadaşlar çünkü çooook yoruldum 2 kere tüp 3 aşılama yapmadığım şey kalmadı bizi birbirimizden daha iyi kim anlar eşim çok heycanlı biliyorum artık adet günlerimi sabırsızlıkla bekliycek oyüzden bana dua edin 13 yıllık evliyiz dile kolay rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkinide amiinnnnn.
biz de kullanmaya bugün itibariyle başladık,en iyi profesörlerimizin her hastasına tavsiye ettiği bir besin desteği,çok umutluyum.
benim eşimde tadı kötü diye ilk günler zorla içiyordu portakal suyunun içine döküp içiyor şimdi hiçte şikayetçi değil bide öyle dene derim :)
canım selam..bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır ve dün test yaptırmıştık, sonuçları proxeed plus kullananlar isimli topiğe yazmıştım ama tekrar söyleyim..benim eşim azospermliydi ama şimdi çok şükür mlde 15 miyon 500 sayı çıktı..hareketlerimiz ise 1 ay öncesine kadar hepsi sıfır ve %100 hareketsizdi şimdi ise ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketli ise %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyor..çok şükür bizde etki etmiş gibi görünüyor artık ondanmı bilmem, klomende kullanıyor eşim, ayrıca keçiboynuzu kürü içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?