canım selam..bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır ve dün test yaptırmıştık, sonuçları proxeed plus kullananlar isimli topiğe yazmıştım ama tekrar söyleyim..benim eşim azospermliydi ama şimdi çok şükür mlde 15 miyon 500 sayı çıktı..hareketlerimiz ise 1 ay öncesine kadar hepsi sıfır ve %100 hareketsizdi şimdi ise ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketli ise %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyor..çok şükür bizde etki etmiş gibi görünüyor artık ondanmı bilmem, klomende kullanıyor eşim, ayrıca keçiboynuzu kürü içiyor.
canım çok sevindimmm abbim büyük isterse bi sperm zeresinden verir ne mucizeler duyduk inşşlh bizde güzel sonuç alırız bizdede değerle iyiken stesten 0 ra düştü sonra varikosel olduk çok az bi spemle bile hamile kaldım inşşlhb yine kalırım bi kaç ay sona başlmak istiyorum umudumun yaım kalanına eşimde bi kullansın bende depesan ilaç kullanıyorum bitsin çok istiyorum gelsin bebeğimizzzzzzzz
Bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oncesi tup denedik tutmadi
merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..Bizde 3 ay kullandik sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben normal yolla hamile kaldim
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oncesi tup denedik tutmadi
merhaba krishazel kullandığınız ilaç proxeed plusmıydı.dr kendi mi yazdı..eşiminki 10 milyon da drdan biz mi isteyelim,ne yapacağımı şaşırdım valla..
doktorun reçete etmesi gerekmiyo canım çünkü ssk nın karşıladığı bir ilaç değil yurt dışından geliyor kutusu 110 tl eczanelerde var ebay dan da alabilirsiniz o zaman fiyatı daha uygun oluyor
sağol canım ilgin için..siz kaç ay kullandınız,sayı kaçken kaç oldu..bazı doktorlar o ilaca para tuzağı güvenmeyin diyor..sen de problem var mı..
2 ay önce baktırdığınızda 10 milyon çıktı anladığım kadarıyla,diğeri ne zaman yapılacak..birde bu motilite dediğin a.b.c.d den hangisi oluyor testte öyle maddelendirmişler hangisi anlamadım,morfolojiyede hiç bakmamışlar off sinir oldum ya..bu ilaçla ilgili farklı görüşler var sanırım ama ben genelde olumlu şeyler duydum
biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz henüz test yaptırmadık,milimde 10 milyon bizim morfoloji %4
motilite %60 bende bi sorun yok,
biraz pahalı ama bence değer çünkü sonuçta multivitamin insan vücudu için çok faydalı vitamin ve mineraller var içinde ,faydası olur zararı olmaz bence
2 ay önce baktırdığınızda 10 milyon çıktı anladığım kadarıyla,diğeri ne zaman yapılacak..birde bu motilite dediğin a.b.c.d den hangisi oluyor testte öyle maddelendirmişler hangisi anlamadım,morfolojiyede hiç bakmamışlar off sinir oldum ya..
doktorun reçete etmesi gerekmiyo canım çünkü ssk nın karşıladığı bir ilaç değil yurt dışından geliyor kutusu 110 tl eczanelerde var ebay dan da alabilirsiniz o zaman fiyatı daha uygun oluyor
canım siz ebaydanmı aldınız paketi ne kadar oluyor.biz eczaneden aldık birde altı ay kullanmak gerekiyor ebey bahalıya geleçek bizdemi ebaydan alsak internet üzerinden sipariş ediliyor galiba kredi kartı bilgilerinimi veriyorsunuz ,kapıda ödeme olmuyor galiba.güvenilirmi.
valla ya gereksiz şeyleri yazarlar,soru cevaplaya gelince yok,neyse ki sen varsın..1ccde 5milyon,toplam 10 milyon..hızlı hareketli 7,yavaş hareketli 27,yerinde hareketli 16,hareketsiz 50..3yıllık evliyiz evlenmeden önceki testlerde 64 milyon çıkıyordu diyor,bu kadar mı düşer anlamadım ki..ben artacağına da inanmıyorm,aşılama ya geçilcek benim tahminim..evet canım ekimin sonlarıda yaptırmıştık testi
toplam sayı:45 milyon_ milimde 10 milyon
motilite tüm hareketlilerin toplamı yani dediğinşeyle aynı %60 canım
sen test sonucunu dtaylı olarak yaz istersen ,ne durumdasınız yani
bu ilacı kullanan ve faydasını gçören çok insan var ama nedense şuraya dönüpte bi yazma gereği duymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?