Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Ayyy kusura bakma bende oyle okurken hic tarihe bakmadan yazdım geçmiş olsun inşallah tekrar hamile olursun sağlıklıca gever ve bebegin de sağlıklı olur inşallah bende 2 ay önce oldum kurtaj
Simdi adeti bekliyorum ama hala gelmedi 32. gun oldu gebelik testi yaptim pozitif cikti ama heralde diger hamileligimden kalan hormonlar

Canım burdayım cumartesi kontrolüm vardı bi sıkıntı yok yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi haftanın 4 günü 15er dakika ama kanamâ alanlarım duruyor daha hareketsizlik bebeğin gelişimini yavaşlatıyor dedi yavaş yavaş yürümeye başladım bugün de bir tuhaf idim baş ve ense ağrısı beni mahfetti ve tüm gün hormonlardân dolayı duygusala bağladım dakka başı aglamalar falan tansiyon da yüksek

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Dileyen bekleyen hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın Rabbim güç versin...Stresli bir süreç.. Benimde sabahtan beri ayağa kalkınca sağ kasığımda Ağrı'm oluyor. Rabbime emanetler inşallah ömürleri vardır ne diyelim. Ah o hormonlar yok mu deli düşüncelere gark oluyor insan.. İyi olmana çok sevindim bebişte iyi anladığım kadarıyla. Biz artık kıpır kıpırız o nedenle kıpırdamasını hissettikçe rahatlıyorum bende.

Simdi adeti bekliyorum ama hala gelmedi 32. gun oldu gebelik testi yaptim pozitif cikti ama heralde diger hamileligimden kalan hormonlar
Hmmm evet o olabilir bendede oyle oluyordu ben 37. Gunde oldum adetimi simdi ikinci adetimi görüyorum duzene giresiye 2 ayi buluyor hayırlısı olsun inşallah

Dünden beri karnımda sancı var kızlar birincisi dün bayağı yol yürüdüm. İkincisi duş alıp üstüm açık yattım. Acaba üşüttüm mü diyorum kistim de var o da sancı yapıyor ara sıra bir de ama korkuyorum yine de. Kanamalı geçirince ilk ayları

selamlar,
bende aynı dertten mustaribim. Rabbim şu mübarek ayın hürmetine yardımcımız olsun. Çabucak kurtulalım inşallah.

selamlar,
bende aynı dertten mustaribim. Rabbim şu mübarek ayın hürmetine yardımcımız olsun. Çabucak kurtulalım inşallah.
Canım selam inşallah çok kısa sürede geçer gider herşey normale döner senin için...
Kızlar sesisiniz çıkmıyor inşallah hepiniz çok iyisinizdir. Sıcaklar çok fena ayy hamdolsun buralar esiyor Allah sıcak yerde olan hamişlere yardım etsin. Biz hamdolsun iyiyiz. Kanama leke filan hamdolsun yok bir süredir. Değişik renk beyaz krem akıntılarım oluyor. Bebiş kıpırdandıkça rahatlıyorum. İlk kızımda bu Zaman'lar hiçbişeyin farkında değildim ama bu tırtıl geliyooooorum diye inletiyor ortalığı Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Kızlar benim de canım çok sıkkın gerçekten. Çok zor bir süreç. 3 gündür kanamalarım devam ediyor. İlk başta kahverengi lekelenmeydi, sonra biraz yapışkan siyah-pembeye dönüştü, sonra pembeye dönüştü. Dün doktora gidip ilk kez kalp atışını duyduk, o biraz içimi rahatlatsa da kanamaların devam etmesiyle yine canım sıkıldı. Progestan alıyorum ama geçmiyor. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Ben de benzer bir sorun yaşıyorum. 8. Hafta bitti.geçen hafta bi kanamam oldu 3 gün yattım hastanede. Bi kaç gündür kahverengi ye dönmüştü akıntilarim. Dün yine kırmızı bi kaç damla gelince tedirgin oldum. Bugün doktora gittim. Neyseki kalp atışlarında bi problem yok. Doktor yatmaya devam dedi.Eve geldim tekrar kırmızı akıntım geldi ama artık takmiyorum. doktora gidip gelirken ayakta kaldım herhalde ondan oldu. Hayirlisi artık.

Arkadaşlar merhaba,
2 hafta önce doktora gittim Ga(lmp) 5 hafta görünüyordu ancak erken gebelik olduğunu söyledi. bugün kontrole gittim. 7 hafta görünüyor ancak kalp atışlarını duyamadığını, gebelik kesesinin etrafında kanamalar olduğunu ve gebelik kesesinin yuvarlak olması gerekirken elips şeklinde olduğunu, bebeğin de normalden küçük olduğunu söyledi. bugünkü ıltrason sonuçlarında ga(lmp) 7 hafta 2 gün, ga'nın ise 5 hafta oldupu yazıyor. işin garip yanında doktor bana hiç kan tahlili yapmadı. ben evde idrar testi yaparak gitmiştim ultrason sonucuna göre de hamilesin demişti. içinde küçğk de olsa zigot olduğunu. söylemişti. iki hafta önce Gs 3.2 mm ikrn bugün 13.2 mmdi. Doktor bir hafta sonra tekrar bakacaz net sonucu o zaman söyleyeceğim dedi. atelefonla görüştğğümizde de bu durumun ili üç hafta sürebileceğini belirtti. hiçbir iş yapmadın yatıp dinlensin dedi. şimdi benim bebeğim düşük mü anlayamadım. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşım sonuç ne oldu? Ne yaptın?

Canim benim kesemde olmasi gerektigi goruntude degildi duzensiz bi keseydi kalp atisi vs. Yoktu mesela 7.haftada gittim7 haftalik gibi degildi bende 1 hafta bekledim kese buyumustu ama hala kalp atisi yoktu ve kurtaj oldum ve benimkiler ikizdi

Canim benim kesemde olmasi gerektigi goruntude degildi duzensiz bi keseydi kalp atisi vs. Yoktu mesela 7.haftada gittim7 haftalik gibi degildi bende 1 hafta bekledim kese buyumustu ama hala kalp atisi yoktu ve kurtaj oldum ve benimkiler ikizdi
Anormal bir gebelik varsa ondan kurtulmak en hayırlısı. Ben de yaşadım böyle bir şey. Bebeğimin kalp atışı yoktu ve ben 10. Haftaya kadar bekledim. Son 2 hafta kahverengi lekelerim olmuştu meğer vücudum bebeği atıyormuş yavaş yavaş. Kürtajdan bir gün önce de iç çamaşırımda ıslaklık vardı meğer suyu gelmiş. Ertesi gün doktora gittim ultrasona girdim bebeğin üzerine kesesi yapışmıştı. O zaman anladım o ıslakmışım bebeğin suyu olduğunu. O gün kürtaj oldum. Biraz daha beklesem beni zehirleyecekti doktorum böyle söylemişti. Şimdi yine hamileyim bebeğim çok şükür sağlıklı görünüyor gelişimi iyi gidiyor. Rabbim her şerde bir hayır gizliyor mutlaka.

Zaten bu sekilde anormal gelisen gebeliklerde muhakkak bebekte sıkıntı olurmus dogsa bile Allah beterinden saklasin .. hergun aglayacagima 1 gun aglarim daha iyi dedim bende ilk adetimide oldum simdi tekrar deneyecegiz insallah siz kurtajdan sonra ne zaman hamile kaldiniz ??

Ben kendi isteğimle biraz uzattım arayı 7 ay sonra tekrar olsun dedik çok şükür nasip etti Rabbim istedikten bir ay sonra hamile kaldım öncesinde de soğan suyu içmiştim bir de. Aynen ağlamaya gerek bile yok. Ben hiç ağlamadım iki saat kadar olayı sindiremedim çok üzüldüm sonra baktım Bebek anormalse neden üzülüyorsun dedim o son oldu.

Valla ben hemen istiyorum adetliyim suan insallah Raabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…