Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Günaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gideceğiz bol bol dua edin bize inşallah kanama alanı yok olmuştur
Canım inşallah yok olmuştur ve bir dahada olmaz...güzel haberlerle gel inşallah. Kahverengi çamurumsu akıntı bende var. Normal diyor doktor. İnşallah eriyip kaybolur hepimizin hematomları. Bugün baktık bizde bebiş hamdolsun gayet iyi hematomda duruyor yine ama yok olma çabasında inşallah bian önce erir gider kuzuma zarar vermeden.. Rabbim benim kuzumu ve tüm kuzucukları korusun inşallah..

Amin canım amin inşallah. Benim de kesenin altındaydı ama bugün baktığında kesenin sağ tarafında gördü biraz geçer inşallah dedi doktor ama dinlenmeye devam.

Günaydın canım...bir kaç gündür Boğaz Ağrı'mı geçirmeye çalışıyorum ama yok largoben yazmıştı direndim içmemek için ama sanırım kaçış yok geçmiyor...ilerler diye korkuyorum sanırım kullanıcam..

bademciklerin mi ağrıyor canım ?

Denemediğim şey kalmadı onuda yaptım canım ya enfeksiyon ilerler diye tırsıyorum

günaydın canım hafif lekelenmelere devam sen nasılsın yarın sabah kontrolüm var benim
Ooo hadi bakalım güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım benim
Lekelenmeyide okadar takmıyalım kafaya o gebeliğimizle ilerleyecek sanırım dua edelim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı

Canım
geçen ay ben öyleydim ama tuzlu su gargara-burnuma ve sirkeli suyu gargara yaparak atlattim

Bir kaç gündür elimden geleni yaptım ya yok bu sabah baş Ağrı'sı halsizlik ve boğazım seviye atlamış gibi hapşuruk filan azap çekerek başladım sabah akşam largopen 1 g lık içmeye. Cadı kızım 4. Sınıfta çok direndim ama bu sefer bulaştı sanırım ne diyim Rabbim beterinden korusun. İnşallah minikte zarar görmez takdir Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…