Canım inşallah yok olmuştur ve bir dahada olmaz...güzel haberlerle gel inşallah. Kahverengi çamurumsu akıntı bende var. Normal diyor doktor. İnşallah eriyip kaybolur hepimizin hematomları. Bugün baktık bizde bebiş hamdolsun gayet iyi hematomda duruyor yine ama yok olma çabasında inşallah bian önce erir gider kuzuma zarar vermeden.. Rabbim benim kuzumu ve tüm kuzucukları korusun inşallah..Günaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gideceğiz bol bol dua edin bize inşallah kanama alanı yok olmuştur
Canım ne yaptın gittin mi doktora güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım biz bugün kontrole gideceğiz bol bol dua edin bize inşallah kanama alanı yok olmuştur
Amin canım amin inşallah. Benim de kesenin altındaydı ama bugün baktığında kesenin sağ tarafında gördü biraz geçer inşallah dedi doktor ama dinlenmeye devam.Canım inşallah yok olmuştur ve bir dahada olmaz...güzel haberlerle gel inşallah. Kahverengi çamurumsu akıntı bende var. Normal diyor doktor. İnşallah eriyip kaybolur hepimizin hematomları. Bugün baktık bizde bebiş hamdolsun gayet iyi hematomda duruyor yine ama yok olma çabasında inşallah bian önce erir gider kuzuma zarar vermeden.. Rabbim benim kuzumu ve tüm kuzucukları korusun inşallah..
Canım evet gittim doktora şükür iyi sıkıntı eskisi gibi değil kesenin sağında var dinlemeye devam dedi.Canım ne yaptın gittin mi doktora güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
günaydın canım hafif lekelenmelere devam sen nasılsın yarın sabah kontrolüm var benimHayırlı sabahlar olsun kızlar nasılsınız bakalım
bademciklerin mi ağrıyor canım ?Günaydın canım...bir kaç gündür Boğaz Ağrı'mı geçirmeye çalışıyorum ama yok largoben yazmıştı direndim içmemek için ama sanırım kaçış yok geçmiyor...ilerler diye korkuyorum sanırım kullanıcam..
tuzlu ılık suyu burnuna çek canım bide gargara yap iyi geliyorEvet canım ya bugün daha tuhaf Ağrı'sı
Ooo hadi bakalım güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım benimgünaydın canım hafif lekelenmelere devam sen nasılsın yarın sabah kontrolüm var benim
Geçmiş olsun canımGünaydın canım...bir kaç gündür Boğaz Ağrı'mı geçirmeye çalışıyorum ama yok largoben yazmıştı direndim içmemek için ama sanırım kaçış yok geçmiyor...ilerler diye korkuyorum sanırım kullanıcam..
geçen ay ben öyleydim ama tuzlu su gargara-burnuma ve sirkeli suyu gargara yaparak atlattimGünaydın canım...bir kaç gündür Boğaz Ağrı'mı geçirmeye çalışıyorum ama yok largoben yazmıştı direndim içmemek için ama sanırım kaçış yok geçmiyor...ilerler diye korkuyorum sanırım kullanıcam..
Sağol canım buarada hematomun üstüne bonus oldu budaGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?