Düşük tehlikesi

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Merhaba kizlar 3+5 gunluk hamileyim ama dusuk tehlikem var idrar yolu iltihabi nedeniyle progesteron filan düşük cikti doktor ilaclar verdi. Bu durumu yasayanlar varmi ne gibi zamanlardan gectiniz neler yaptiniz bilgilendirirmisiniz

Merhaba kizlar 3+5 gunluk hamileyim ama dusuk tehlikem var idrar yolu iltihabi nedeniyle progesteron filan düşük cikti doktor ilaclar verdi. Bu durumu yasayanlar varmi ne gibi zamanlardan gectiniz neler yaptiniz bilgilendirirmisiniz

Canım öncelikle bebeğin hayırlı , uğurlu , sağlıklı gelsin .
Lütfen korkma ama dikkat etmeyi de ihmal etme .
Bende de en başından düşük tehlikesi vardı ve hala devam etmekte , progestan kullanmaya devam ediyorum .
İltihap için doktorun bir ilaç tavsiye edecektir muhtemelen fakat bol bol su tüketmen bu problemi ortadan kaldırabilir .
Stres yapma lütfen , sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim .

Tesekkur ederim canim Allah sanada nasio etsin insallah saglikla kucagina almayi tesekkur ederim tavsiyelerin icin bende kullaniyorum progestan

Progesteron hiçbir işe yaramıyor düşün bu hormon eksikliğinden olmuyor. Dr eski tıp yönteminde kalmış. Düşecekse zaten düşüyor progesteron engellemiyor düşüğü geciktiriyor. Banada verdi kullanmadım

benim ilk hamileliğimde az bi kanamam olmuştu doktoruma ulaşamadm acile gittim ordaki doktor hemen progestan başlattı kendi doktoruma gittiğimde keşke başlamasaydın dedi şimdi bıraktırırsak buna bağlı kanaman olabilir dedi. bu ikinci gebeliğim 6. haftamda resmen adet oluyormuşum gibi kanamam oldu heralde düşüyor dedim. acil bi doktora gittim o progestan vermek istemiyorum dedi bende kullanmak istemiyorum zaten dedim. sonra kalp atışı duyulamadı radyolojiye sevk edildim. oraya gitmedim başka bir doktora gittim baktı kalp atışı var. kanama alanı 2cm dedi progestan yazdı. kullanmasam dedim. kullanmazsan olmaz dedi. korkuma mecbur başladım hiç bi doktorun dediği diğerini tutmuyor o ilaçta bana acayip dokunuyor kaç ay daha kullanıcam bilmyorum ve keşke başlamasaydımda diyorum. nisanın ilk haftası kontrolüm var inşallah bıraktırır

daha çok minnakmış :) hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin Rabbim. benim baya yoğun kanamam oldu. doktorum sadece ağır kaldırma ve bol su tüket dedi. bide progestan başladı. onuda almaya başladığıma pişman oldum düşük tehlikesi olan gebelikler sıkıntılı olabiliyormuş. hayırlısı ile tamamına erdiririz inşallah

Selam canim. İlk haftalarda bende de kanama oldu sonrasinda idrar yollarinda enfeksiyon oldu lekelenmelerim oldu cok uzun sure. Proluton depot igne oldum iki gun arayla, sonrasinda oncr gunde 3 tane progestan sonra gunde 2 ye dusurdum. İdrar yollari icinde antibiyotik kullandim. Cok sukur ne enfeksiyon ne lekelenme kalmadi. Gecer hepsi merak etme

Nasil mesela? Sikintili derken?

Tatlim ilk 12 hafta herkesin riski oluyor. Progesteron degerim benimde cok dusuktu doktor hatta dis gebelik yda bos gebelik olma riskin yüksek dedi. Progestan kullandim cok sukur yarin doguma gircem. Ama idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme. Bol suyla atmaya calis

Nasil mesela? Sikintili derken?

kromozom bozukluğunda vücut bebeği otomatik olarak atmaya çalışırmış ablam 2 tane düşük yapmıştı ve çok üzülmüştü o zaman doktoru o şekilde izah etmişti yani sağlıklı bir gebelik değilmiş. bende şu an kanamadan ötürü progestan kullanıyorum ve acaba kullanmasammıki diyede düşünmeden edemiyorum :/

Gebeliğim 4+2 gündü yoğun kanama başladı dr keseyi gördü iğne yaptı. Progesteron fitil olarak kullan dedi. İlk gün kullandım(başka kullanmadım)dört gün boyunca kanama sürdü. Bugun gittim dr kese yok olmuş içim temizlenmiz kürtajsız sonlandı hamdolsun.
Progesteron sadece geciktiriyor düşecek olan düşüyor, oyüzden kullanmadım kullansam belkide kürtajlık olacaktım.
İçim rahat Veren Allah Alan Allah neyaparsan yap taktir onun.

Neden boyle dusunuyorsunuz? Progestan sayesinde saglikli dogum yapan cok insan var. Bende kanama yasamistim 4 haftalikken igne yaptilar progestan verdiler sonra bir kac gun sonra kalp atisini gorduk cok sukur. Belki de mudehale edilmeseydi kaybedecektim bebegimi

Canım Allah ömür vermiş olmuş dünyanın hapını yesek Allah nefis yaratmayacaksa olmaz. İlaç yerine tevekkül ettim tedbiri güvenmekte buldum hamdolsun. Dünyanın sonu değil üç beş aylık canlı kayıp da değil embriyo bile olamamış sağlıksız döllenme.
Oyüzden üzülmedim. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Bende riskli gebeyim, bir kaybım oldu. Şuan 35. Haftamdayim, çok şükür. Tevekkül şudur, allah nasip etmiş ki şu zamanda bu ilaçların olduğu, teknolojinin bu denli geliştiği anlarda yaşıyoruz. Doktor sana kullan diyorsa kullanmalısın bence. Bana da biri gereksiz dedi, diğer 2 doktor kullan dedi, ben kullandım ve şu zamana gelebildim. Her bedenin gücü aynı değil, hamile kalmak bile günümüzde çok zorlaştı, bu nedenle tıp yardımı almak durumunda kalıyoruz ne yazık ki. Ana konu bence sakinlik, bende üzüldüm ama hiçbir zaman bir daha çocuğum olmayacak düşüncesine girmedim. Genetik testlerimi yaptırdım ve ilk deneme de hamile kaldım şükürler olsun. Siz allah'ın izniyle içinizi ferah tutun ve tıp yardımını onemseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…