- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar 3+5 gunluk hamileyim ama dusuk tehlikem var idrar yolu iltihabi nedeniyle progesteron filan düşük cikti doktor ilaclar verdi. Bu durumu yasayanlar varmi ne gibi zamanlardan gectiniz neler yaptiniz bilgilendirirmisiniz
Tesekkur ederim canim Allah sanada nasio etsin insallah saglikla kucagina almayi tesekkur ederim tavsiyelerin icin bende kullaniyorum progestanCanım öncelikle bebeğin hayırlı , uğurlu , sağlıklı gelsin .
Lütfen korkma ama dikkat etmeyi de ihmal etme .
Bende de en başından düşük tehlikesi vardı ve hala devam etmekte , progestan kullanmaya devam ediyorum .
İltihap için doktorun bir ilaç tavsiye edecektir muhtemelen fakat bol bol su tüketmen bu problemi ortadan kaldırabilir .
Stres yapma lütfen , sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim .![]()
Tesekkur ederim canim Allah sanada nasio etsin insallah saglikla kucagina almayi tesekkur ederim tavsiyelerin icin bende kullaniyorum progestan
Progesteron hiçbir işe yaramıyor düşün bu hormon eksikliğinden olmuyor. Dr eski tıp yönteminde kalmış. Düşecekse zaten düşüyor progesteron engellemiyor düşüğü geciktiriyor. Banada verdi kullanmadım
Merhaba kizlar 3+5 gunluk hamileyim ama dusuk tehlikem var idrar yolu iltihabi nedeniyle progesteron filan düşük cikti doktor ilaclar verdi. Bu durumu yasayanlar varmi ne gibi zamanlardan gectiniz neler yaptiniz bilgilendirirmisiniz
Nasil mesela? Sikintili derken?daha çok minnakmış :) hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin Rabbim. benim baya yoğun kanamam oldu. doktorum sadece ağır kaldırma ve bol su tüket dedi. bide progestan başladı. onuda almaya başladığıma pişman oldum düşük tehlikesi olan gebelikler sıkıntılı olabiliyormuş. hayırlısı ile tamamına erdiririz inşallah
Nasil mesela? Sikintili derken?
Neden boyle dusunuyorsunuz? Progestan sayesinde saglikli dogum yapan cok insan var. Bende kanama yasamistim 4 haftalikken igne yaptilar progestan verdiler sonra bir kac gun sonra kalp atisini gorduk cok sukur. Belki de mudehale edilmeseydi kaybedecektim bebegimiGebeliğim 4+2 gündü yoğun kanama başladı dr keseyi gördü iğne yaptı. Progesteron fitil olarak kullan dedi. İlk gün kullandım(başka kullanmadım)dört gün boyunca kanama sürdü. Bugun gittim dr kese yok olmuş içim temizlenmiz kürtajsız sonlandı hamdolsun.
Progesteron sadece geciktiriyor düşecek olan düşüyor, oyüzden kullanmadım kullansam belkide kürtajlık olacaktım.
İçim rahat Veren Allah Alan Allah neyaparsan yap taktir onun.