Allah razi olsun canim parca filan gelmiyor suanlik. Surekli doktor doktor gezmek istemiyorum cunku eger doktorum iki katina katlanmazsa degerin ona yapbilecegimz birsey yok sagliksiz bi gebeliktir dedi ben simdi anlamiyorum benim ki.nasil bi gebelik ilk testim 350 cikti doktor 700 cikmasi lazim dedi 650 cikti kafam allak bullak yaCnm oncelikle tebrik ederim hamileliğini düşük yaptıgını sanmıyorum ben düşük yaptım cunku kanamanın rengi kırmızı degılse dusuk degıldır yerlesme kanaması olabilir bide dusukte pıhtı gibi parca parca gelir ve inanılmaz agrısı olur kasıklarda yınede bi acile gıdip kontrol ettırebilirsın cok endişeleniyosan inşallah bebeğini hayırlısıyla kucagına alırsın
Cok asiri kanamam yok canim Allah razi olsun dualarin icin insallah bu seferki birsey olmaz . arastirildi ama ben yeterli ugrasmadim doktor rahim filmi istedi ben cektirmedim simdi onun pismanligini yasiyorum cocuk rahme tutanamadan dusuyor 3.hamileligimde kesesi olusmustu ama o da cok uzun surmedi dusmustu . ne yapcam bilmiyorum canim cok darlaniyorRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. 3 dusugun arastirilmadi mi?? Ayrica bol bol dinlen lavaboda ikinma goguslerinlede oynama. Eger cok kanaman varsa icin rahat degilse direk doktora git.
Allah in diledigi olur tabi ama insAllah yavrun seninle kalir.Cok asiri kanamam yok canim Allah razi olsun dualarin icin insallah bu seferki birsey olmaz . arastirildi ama ben yeterli ugrasmadim doktor rahim filmi istedi ben cektirmedim simdi onun pismanligini yasiyorum cocuk rahme tutanamadan dusuyor 3.hamileligimde kesesi olusmustu ama o da cok uzun surmedi dusmustu . ne yapcam bilmiyorum canim cok darlaniyor
İnsallahhh insallahh Allah im dualarimi kabul etsin . boyle uzuluyorum ama nedense hic icimden onu dusurecekmisim gibi gelmiyor cok garip sanirim Rabbim bana guc veriyorAllah in diledigi olur tabi ama insAllah yavrun seninle kalir.
Aynenn oyle cnmİnsallahhh insallahh Allah im dualarimi kabul etsin . boyle uzuluyorum ama nedense hic icimden onu dusurecekmisim gibi gelmiyor cok garip sanirim Rabbim bana guc veriyor
Canım 50-100eksik yada fazla olabilir oraya takılma.güzel katlamış beta değerin.ama kimse net bişey söleyemez maalesef bekleyip görebileceğiniz bişey.lütfen sabret ve hayırlısını iste.yaşadıklarını çok iyi anlayan biriyim konularıma bakarsan yada yorumlarıma görürsün.Allah kalbine tez zamanda selamet versinAllah razi olsun canim parca filan gelmiyor suanlik. Surekli doktor doktor gezmek istemiyorum cunku eger doktorum iki katina katlanmazsa degerin ona yapbilecegimz birsey yok sagliksiz bi gebeliktir dedi ben simdi anlamiyorum benim ki.nasil bi gebelik ilk testim 350 cikti doktor 700 cikmasi lazim dedi 650 cikti kafam allak bullak ya
Canım 50-100eksik yada fazla olabilir oraya takılma.güzel katlamış beta değerin.ama kimse net bişey söleyemez maalesef bekleyip görebileceğiniz bişey.lütfen sabret ve hayırlısını iste.yaşadıklarını çok iyi anlayan biriyim konularıma bakarsan yada yorumlarıma görürsün.Allah kalbine tez zamanda selamet versin
İnsallahh canim benim cok sagol Allah razi olsun hepinizdenrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet şükürler olsun ,darısı tüm isteyenlerin başınaAmin canim benim cok sagol insallah hersey guzel gider senin ne guzel dogumuna az kalmis masallah bizede nasip olur insallah
Amincanim benim sebebi belli degil canim genetigimiz iyi cikti ama rahimde bi sorun var galibaa yada yasimi bekliyor olabilirim bazi insanlarin rahmi gec gelisirmis ya o da olabilir mi eger bu da dusuk olursa rahim filmi cekilcemSebebi neydi canım düşüklerinin ?
Inşallah sımsıkı yapışır yavrun sana,sağ salim alırsın kucağına.Allah nasip etsin sana da anne olmayı
Evet şükürler olsun ,darısı tüm isteyenlerin başına
Küçüksün o zaman:)Amincanim benim sebebi belli degil canim genetigimiz iyi cikti ama rahimde bi sorun var galibaa yada yasimi bekliyor olabilirim bazi insanlarin rahmi gec gelisirmis ya o da olabilir mi eger bu da dusuk olursa rahim filmi cekilcem
Küçüksün o zaman:)
Aminn canim.benim cok sagol insallah sende hayirlisiyla.evladini sag salim kucagina alirsin ayy bende gorurmuyum acaba 8 9 haftalik oldugunuinşallah bu kez sımsıkı tutunur allah tekrar yaşatmaz sana o acıyı ve sağlıkla kucağına alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?