Dusuk tehlikesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bol bol dua et canim insallah tutar doktor ignede vermedimi

bol bol dua et canim insallah tutar doktor ignede vermedimi
Yok canim progestan verdi sabah aksam kullaniyorum.vajinadan eger cuma gunu 1000kusurlerde cikarsa igne verr diye dusunuyorum

23 yasindayim aslinda ama ne bilim halamlarda 27 yaslarinda mi ne hamile kalmis.herkes aynisini soyluyor yasini bekliyorsun filan diyorlar
Annem de 23 yaşında evlenmiş.bir sene sonra hamile kalmış mesela.

Annem de 23 yaşında evlenmiş.bir sene sonra hamile kalmış mesela.
Aslinda genetigimize bakildiginda doktor bana 24 unu 25ini bekle dedi gercekten beklemekte fayda var ya

göreceksin allahın izniyle doktorun ne diyor??
Kahverengi lekem var dedim yerlesme kanamasidir dedi bebegin tutunmaya calisiyor dedi cuma tekrar istiyorum dedi moralim.bozuldu ya 700 ciksaydi iyidi yani diger 3 kaybimida betanin ikiye katlamamsndan kaybettim. Rahimde gercekten bi sorun var bebek ne zman tutanacak olsa rahim istemiyor bebegi cok garip buda Rabbimin bana bi imtihani . sizlerle konusunca kendimi gercekten daha guclu hissediyorum

ilk hamileliğimde değerim çok düşük çıktı. kanamam ve kahverengi akıntım oldu. ayakta biraz kalayım hemen kanama oluyordu nerdeyse bir ay boyunca da sürmüştü. doktorum tutunma ihtimali çok düşük demişti. beşinci ayda tekrar kanama olmuştu ve oğlum sağlıkla doğdu.
moralini bozma, inşallah sağlıklı bir hamileliktir.

İnsallah canim dedigin gibidir ne guzel evlatlarini kucagina almissin aslinda betaymis doktormus vs bi tarafa gercekten Rabbim ona ol demisse olur zaten ben ne yaparsam yapayim

Canım hayırlı olsun hamileliğin saglikla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.benimde bugün beta 35 cikti.kanamam var.dr beklememi ve cumartesi tekrar test yaptirmami istedi.değerim 70e çıkarsa progestana takviye yapacakmis...inşallah sorunsuz sağlıklı birsekilde kucagimiza aliriz

Canim benim.sagol ama ben dusuk yaptim malesef insallah sen sag salim alirsin kucagina bizede bi dahakine insallah:)

genetik pıhtılaşmaya bakıldı mı?

Canim benim.sagol ama ben dusuk yaptim malesef insallah sen sag salim alirsin kucagina bizede bi dahakine insallah:)
geçmiş olsun.adete çevirdi o zaman bence progestanı iğne olarak vermeleri lazim ben şuan pıhtılasma testini bekliyorum.

ayyyy çok üzüldüm.okumamış.geçmiş olsun.sanırım bende az önce dusurdum.çünkü peceteye bir küçük pihti geldi.birazda karnim in alt tarafı ağrıyor.benim de daha önce senin gibi 3 dusugum var ama benimkiler 4 er aylık suyumun gelmesi ile olan dusuklerdi.rahim ağzı yetmezligi var bende ve normal yolla oldu hep hamileliklerim.3 yıl aradan sonra bu ay tekrar bebek istedim dr um klomen ve çatlatma ignesi verdi.hemen hamile kalmam için.ama sanırım oda azonce dustu

Kotu dusunme canim insallah dusuk yapmiyosundur tup bebek filan denemeyi dusundun mu hic . belki oyle tutunur .

genetik pıhtılaşmaya bakıldı mı?

geçmiş olsun.adete çevirdi o zaman bence progestanı iğne olarak vermeleri lazim ben şuan pıhtılasma testini bekliyorum.
Canim simdi biz esimle uroloji bolumune geldik o doktor esimin patranonun tanidigiymis o bizi yonlendirecek ne yapilmasi gerektigini soylicek bekliyoruz simdi

Kotu dusunme canim insallah dusuk yapmiyosundur tup bebek filan denemeyi dusundun mu hic . belki oyle tutunur .
Insallah canim.benimkilerin sagliginda falan hiç bi sorun olmuyor.sadece erken doğum yapıyorum.rahim keseye belli ağırlıktan sonra tasiyamiyormus ve açılıyor.oyüzden tek care hamileliğin 11 ci haftasi dikiş atilacak mis rahim agzina

Hmm anladim canim iyi olsun ya disik atilirsa daha iyi tutunur .bi gun bizde insallah anne oluruz hayirlisi bakalim

Ne oldu durumun canım kanaman cogaldimibenim sadece peceteye Gelen kanli akintim kesildi gibi yeniden olurmu olmazmi bilmiyorum senin hic kesilme oldumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…