- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
bol bol dua et canim insallah tutar doktor ignede vermedimiKizlar merhaba . 3 haftalik hamileyim gec dollenme olmus . daha rahme cocuk yerlesemedi degerim 350 cikti iki gun sonra yani bugun yaptirdik 650cikti iki gun sonra yine yapilsin dedi doktor pazarteside eger cuma iyi cikarsa sonc keseyi gorebiliriz dedi insallah ama.kanamam var bi kahverengiye donuyo bi pembeye rahmimde bi agri var sizlama gibi sizce dusuk mu yapiyorum progestan kullaniyoum vajinadan sabah aksam . kizlar dua edin bu 4.hamileligim 3 dusugum var sizin duaniza ihtiyacim var
insallah gorusun canim moralini yuksek tutAminn canim.benim cok sagol insallah sende hayirlisiyla.evladini sag salim kucagina alirsin ayy bende gorurmuyum acaba 8 9 haftalik oldugunu
İnsallah canm benm cok sagolinsallah gorusun canim moralini yuksek tut
Yok canim progestan verdi sabah aksam kullaniyorum.vajinadan eger cuma gunu 1000kusurlerde cikarsa igne verr diye dusunuyorumbol bol dua et canim insallah tutar doktor ignede vermedimi
Annem de 23 yaşında evlenmiş.bir sene sonra hamile kalmış mesela.23 yasindayim aslinda ama ne bilim halamlarda 27 yaslarinda mi ne hamile kalmis.herkes aynisini soyluyor yasini bekliyorsun filan diyorlar
Aslinda genetigimize bakildiginda doktor bana 24 unu 25ini bekle dedi gercekten beklemekte fayda var yaAnnem de 23 yaşında evlenmiş.bir sene sonra hamile kalmış mesela.
göreceksin allahın izniyle doktorun ne diyor??Aminn canim.benim cok sagol insallah sende hayirlisiyla.evladini sag salim kucagina alirsin ayy bende gorurmuyum acaba 8 9 haftalik oldugunu
Kahverengi lekem var dedim yerlesme kanamasidir dedi bebegin tutunmaya calisiyor dedi cuma tekrar istiyorum dedi moralim.bozuldu ya 700 ciksaydi iyidi yani diger 3 kaybimida betanin ikiye katlamamsndan kaybettim. Rahimde gercekten bi sorun var bebek ne zman tutanacak olsa rahim istemiyor bebegi cok garip buda Rabbimin bana bi imtihani . sizlerle konusunca kendimi gercekten daha guclu hissediyorumgöreceksin allahın izniyle doktorun ne diyor??
İnsallah canim dedigin gibidir ne guzel evlatlarini kucagina almissin aslinda betaymis doktormus vs bi tarafa gercekten Rabbim ona ol demisse olur zaten ben ne yaparsam yapayimilk hamileliğimde değerim çok düşük çıktı. kanamam ve kahverengi akıntım oldu. ayakta biraz kalayım hemen kanama oluyordu nerdeyse bir ay boyunca da sürmüştü. doktorum tutunma ihtimali çok düşük demişti. beşinci ayda tekrar kanama olmuştu ve oğlum sağlıkla doğdu.
moralini bozma, inşallah sağlıklı bir hamileliktir.
Canım hayırlı olsun hamileliğin saglikla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.benimde bugün beta 35 cikti.kanamam var.dr beklememi ve cumartesi tekrar test yaptirmami istedi.değerim 70e çıkarsa progestana takviye yapacakmis...inşallah sorunsuz sağlıklı birsekilde kucagimiza alirizKizlar merhaba . 3 haftalik hamileyim gec dollenme olmus . daha rahme cocuk yerlesemedi degerim 350 cikti iki gun sonra yani bugun yaptirdik 650cikti iki gun sonra yine yapilsin dedi doktor pazarteside eger cuma iyi cikarsa sonc keseyi gorebiliriz dedi insallah ama.kanamam var bi kahverengiye donuyo bi pembeye rahmimde bi agri var sizlama gibi sizce dusuk mu yapiyorum progestan kullaniyoum vajinadan sabah aksam . kizlar dua edin bu 4.hamileligim 3 dusugum var sizin duaniza ihtiyacim var
Canim benim.sagol ama ben dusuk yaptim malesef insallah sen sag salim alirsin kucagina bizede bi dahakine insallah:)Canım hayırlı olsun hamileliğin saglikla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.benimde bugün beta 35 cikti.kanamam var.dr beklememi ve cumartesi tekrar test yaptirmami istedi.değerim 70e çıkarsa progestana takviye yapacakmis...inşallah sorunsuz sağlıklı birsekilde kucagimiza aliriz
genetik pıhtılaşmaya bakıldı mı?Kizlar merhaba . 3 haftalik hamileyim gec dollenme olmus . daha rahme cocuk yerlesemedi degerim 350 cikti iki gun sonra yani bugun yaptirdik 650cikti iki gun sonra yine yapilsin dedi doktor pazarteside eger cuma iyi cikarsa sonc keseyi gorebiliriz dedi insallah ama.kanamam var bi kahverengiye donuyo bi pembeye rahmimde bi agri var sizlama gibi sizce dusuk mu yapiyorum progestan kullaniyoum vajinadan sabah aksam . kizlar dua edin bu 4.hamileligim 3 dusugum var sizin duaniza ihtiyacim var
geçmiş olsun.adete çevirdi o zaman bence progestanı iğne olarak vermeleri lazim ben şuan pıhtılasma testini bekliyorum.Canim benim.sagol ama ben dusuk yaptim malesef insallah sen sag salim alirsin kucagina bizede bi dahakine insallah:)
ayyyy çok üzüldüm.okumamış.geçmiş olsun.sanırım bende az önce dusurdum.çünkü peceteye bir küçük pihti geldi.birazda karnim in alt tarafı ağrıyor.benim de daha önce senin gibi 3 dusugum var ama benimkiler 4 er aylık suyumun gelmesi ile olan dusuklerdi.rahim ağzı yetmezligi var bende ve normal yolla oldu hep hamileliklerim.3 yıl aradan sonra bu ay tekrar bebek istedim dr um klomen ve çatlatma ignesi verdi.hemen hamile kalmam için.ama sanırım oda azonce dustuCanim benim.sagol ama ben dusuk yaptim malesef insallah sen sag salim alirsin kucagina bizede bi dahakine insallah:)
Kotu dusunme canim insallah dusuk yapmiyosundur tup bebek filan denemeyi dusundun mu hic . belki oyle tutunur .ayyyy çok üzüldüm.okumamış.geçmiş olsun.sanırım bende az önce dusurdum.çünkü peceteye bir küçük pihti geldi.birazda karnim in alt tarafı ağrıyor.benim de daha önce senin gibi 3 dusugum var ama benimkiler 4 er aylık suyumun gelmesi ile olan dusuklerdi.rahim ağzı yetmezligi var bende ve normal yolla oldu hep hamileliklerim.3 yıl aradan sonra bu ay tekrar bebek istedim dr um klomen ve çatlatma ignesi verdi.hemen hamile kalmam için.ama sanırım oda azonce dustu
Canim simdi biz esimle uroloji bolumune geldik o doktor esimin patranonun tanidigiymis o bizi yonlendirecek ne yapilmasi gerektigini soylicek bekliyoruz simdigenetik pıhtılaşmaya bakıldı mı?
geçmiş olsun.adete çevirdi o zaman bence progestanı iğne olarak vermeleri lazim ben şuan pıhtılasma testini bekliyorum.
Insallah canim.benimkilerin sagliginda falan hiç bi sorun olmuyor.sadece erken doğum yapıyorum.rahim keseye belli ağırlıktan sonra tasiyamiyormus ve açılıyor.oyüzden tek care hamileliğin 11 ci haftasi dikiş atilacak mis rahim agzinaKotu dusunme canim insallah dusuk yapmiyosundur tup bebek filan denemeyi dusundun mu hic . belki oyle tutunur .
Hmm anladim canim iyi olsun ya disik atilirsa daha iyi tutunur .bi gun bizde insallah anne oluruz hayirlisi bakalimInsallah canim.benimkilerin sagliginda falan hiç bi sorun olmuyor.sadece erken doğum yapıyorum.rahim keseye belli ağırlıktan sonra tasiyamiyormus ve açılıyor.oyüzden tek care hamileliğin 11 ci haftasi dikiş atilacak mis rahim agzina
amin inşallah canım yaaaHmm anladim canim iyi olsun ya disik atilirsa daha iyi tutunur .bi gun bizde insallah anne oluruz hayirlisi bakalim
Ne oldu durumun canım kanaman cogaldimiayyyy çok üzüldüm.okumamış.geçmiş olsun.sanırım bende az önce dusurdum.çünkü peceteye bir küçük pihti geldi.birazda karnim in alt tarafı ağrıyor.benim de daha önce senin gibi 3 dusugum var ama benimkiler 4 er aylık suyumun gelmesi ile olan dusuklerdi.rahim ağzı yetmezligi var bende ve normal yolla oldu hep hamileliklerim.3 yıl aradan sonra bu ay tekrar bebek istedim dr um klomen ve çatlatma ignesi verdi.hemen hamile kalmam için.ama sanırım oda azonce dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?