Dusuk tehlikesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim var hala kanamam kırmızı canim amaAMA koyu kırmızı değil.peceteye de silince geliyor çok.klozet akıyor idrarla

Benim var hala kanamam kırmızı canim amaAMA koyu kırmızı değil.peceteye de silince geliyor çok.klozet akıyor idrarla
Ayyy cok özüldüm gülüm ya kimyalsal gebelik oldu seninkisi benimde ne olacaksa yarina kadar olur herhalde ama simdilik peceteye temiz sefaf akinti geliyor ikimiz icin hayirlisi artik canım

Ne oldu durumun canım kanaman cogaldimibenim sadece peceteye Gelen kanli akintim kesildi gibi yeniden olurmu olmazmi bilmiyorum senin hic kesilme oldumu canım
Canim benim carsamba gunu kanamam gelmisti doktora gittim beta ya baktik 350den 650ye cikmis kanamam var hafif dedim doktora o da yerlesme kanamasidir dedi . sonra ben eve geldim progestan kullandim ve daha da kanamam gelmedi cuma gunu bi hevesle gittik beta istemisti doktor 500 e dusmus iki uc gune kanaman baslar dedi basladi bitti kanamam ama beta inmedi hala . insallah senin yavrun tutunur sana canim benim

Suan istedigim beta sifirlansin adet olayim yeniden cocuk yapmaya baslayalim gercekten ben evliligimden hic bir sey anlamadim cocuk istemem yuzunden surekli ayni mesele 4 kere dusuk yaptim ama esimde bende yiprandik . doktor iliski yasak diyor bu sefer esim yanasmiyor cocuk dusuyor esim soguyo aman valla ne diyim herseyde vardir bir hayir

Hatta cocuk yapmak icin bile cirpinmak istemiyorum valla artik doktordan hastaneden sikildim biktim yani . surekli her sene ayni terane tamam tabikide bu da benim sinavim ama daha yasim 23 bu kadar cocuk cocuk diye cirpinmamin bir anlami yok diye dusunuyorum

Gecmis olsun canım Allah saglikla hayirlisini nasip etsin inşallah canım bende iki ay önce hamile kalmistim ama melesef kimyalsal gebelik yasadim ve tekrardan hüsrana ugramaktan korkuyorum iki sene bekledigim ilk melegim Beni tekrar birakmaz inşallah Allah yardimcimiz olsun canım:)

bende öyle 6 yıldır evliyim 3 tane dediğim gibi 4 er aylık dusugum var mersinde gitmedigim Dr kalmadı diyebilirim.rahim filmi bile cektirdim hiç bi sorun yok.bi sürü test mest.sadece dikiş dedi dr lar.şimdi niye bole oldu anlamadim

Kendini üzme canım demek teseli olmaz gercekten de zor bir sinavdan geciyorsun Allah sabirlar versin gülüm inşallah senden giden meleklegin sana saglikli ve hayirli olarak sana geri gelir ve bu sefer sana sikica tutunur daularim seninle gülüm

Allah tan canim hersey dert etmeye gerek yok gercekten olacagi varsa olur okunmayada gidicem insallah iyi gelir ama artik gercekten fazla cirpinmak istemiyorum 3gunluk dunya ne zaman olecegimiz belli degil her saniyem her dakikam cocuk olsun olsun diye geciyor . valla bu kadar bos gecirdigime gunlerimi uzuluyorum . bide baskasinin cocugu oluncada uzuluyordum artik hic uzulmuyorum kimi olursa olsun

saol canim senin kimyasal gebelik nasıl olmuştu.değerin nasildi

saol canim senin kimyasal gebelik nasıl olmuştu.değerin nasildi
Tekrar gecmis olsun canım benim iki ay önce hamile oldugumu ögrendim öncelikle idrar testini yaptim pozitif di sevincle Doktora gitim kan tahlilinide yaptim hersey yolundaydi benim 6 haftalik olmustu ve doktorda randevum vardi o gün geceyaris uyandigimda peceteye Gelen pempemsi akintim oldu kendimi korkutmadan bekledim cünkü birkac Saat sonra Doktora gidecem diye uyuya kaldim Sabah uyandigimda o akinti kanamaya dönmüstü Doktora gitigimde kan degerim düsmüstü ve kimyalsal gebelik yasadim ama korunma gerekmedigi icin ikinci ayimda tekrar hamile kaldim sükür darisi basina gülüm inşallah sende en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canım.

SLM kizlar bügün Gene hüsrana ugradim sevincim Gene kursagimda kaldi melegim Beni Gene terk eti Gene kimyalsal gebelik yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin

SLM kizlar bügün Gene hüsrana ugradim sevincim Gene kursagimda kaldi melegim Beni Gene terk eti Gene kimyalsal gebelik yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin
Canım çok üzüldüm inan.bende suan riskliyim.adet gününden beri kanamam var.8 gündür yani.senin nasıl oldu..kaç haftalikti

Canım ya bu kaç haftalıktı değerin nasıl ilerliyirdu

Canım çok üzüldüm inan.bende suan riskliyim.adet gününden beri kanamam var.8 gündür yani.senin nasıl oldu..kaç haftalikti
Tskr ederim Canım benim üc aydir üst üste yasadigim ikinci kimyalsal gebelik oldu gülüm kan degerim 6 haftasina kadar doktor gayet iyi diyordu hatta kese gôrülüyor ama önce leke seklinde baslayan kahverengi akintim oluyor iki gün sonrada kanamaya dönüyor ve kan tahlili yaptiriyorum hizli bir sekilde düsüyor ve gebelik kendi kendine sonlaniyor gülüm

Canım senin kanaman kac gündür sürüyor eski msj larda kanamanin oldugunu yazmissin ve Hala devami ediyor doktor ne diyor bu duruma
adet günümden beri devam ediyor 8 gündür yani.dr ilk düşük tehliken var dedi.çarşamba muayenede düşecek sanırım ,rahim duvarın incelmeye başlamış dedi.bir test yapalım yine dedi.sonra aradı 155 di 255 olmus dedi.progestan a devam dedi.bugün gittim.senin bebis ugrastircak bizi dedi.şaşırdım dedi.yumurtsliklar iyiydi.rahim duvarım kalinlasmis yine.sıvı birikimide yok güzel gorunuyor dedi.test yapıldı tekrar.473 olmuş dediki sağlıklı gebeliğe dönüyor inşallah dedi.kanama için birsey demiyor.bende ilk defa böyle birşey yaşıyorum.rahim ağzı yetmezligim var.hep doğal yolla hamile kaldım daha önce 3 tane 4 er aylık dusugum var.rahim ağzı yetmezliginden dolayı erken suyum geliyor.bu değişik oldu bende anlamadim

peki dr bu duruma ne dedi.neden oluyormus

Ayyy inşallah hersey yolunda gider kanaman melegine zarari olmaz inşallah degerin yukselir saglikla kucagina alirsin gülüm ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…