O da yok ama yarın alcam. E devlet şifrem olunca onun üzerinden e nabız şifresi alınıyor değil mie devlet şifren var mı
evet canım alınıyorO da yok ama yarın alcam. E devlet şifrem olunca onun üzerinden e nabız şifresi alınıyor değil mi
Ay tamam o zaman yarın alıp bakarım çok iyi oldu ne kadara düşmüş o zaman görmüş olurumevet canım alınıyor
aynen canım iyi olur tabiki.Ay tamam o zaman yarın alıp bakarım çok iyi oldu ne kadara düşmüş o zaman görmüş olurum
Onumuzdeki hafta vermeyi düşünüyorumkızlar gidip bir kan veripte son durumunuzu öğrenmiyorsunuz
Bence sen hamilesinBende de bi uyku hali var kiiii. Eğer bu kadar belirtiye hamile değilsem daha hiç bir belirtiyi hamilelikten saymam
İnşallah öyledirBence sen hamilesin
bencede verin bakmak lazım muallakta yaşamaktansaOnumuzdeki hafta vermeyi düşünüyorum
Aralik ayındaki kromozom sonuçları bile hala çıkmamış ben 10 şubatta verdim daha çooooook bekleyecekmişim böyle dediler bana moralim çok bozuldu ben o kadar beklersem kafayı yiyeceğim
Adet gecikmen ne zaman belli olacak ?İnşallah öyledirbende merakla bekliyorumm.
Benim mi canımAdet gecikmen ne zaman belli olacak ?
Evet kuzumBenim mi canım
Geçmiş olsun.Bana da 2 ay denildi. Şu anda iki ayın geçmesini bekliyorum. Doktorunuzu dinleyin. Sizin iyiliğiniz ve bir dahaki gebeliğin daha sağlıklı olma I için önemli. 2 ay dediğin z çabuk geçer. Rahim içine o kadar müdahale oluyo. Yara gibi oluyo resmen..benim 40 gün geçti hala lekelenme var. Hamike olsa M yüreğim ağzımda olurdu heraldeSelam kızlar ayın 2sinde boş gebelikten küretaj oldum ilk ılac la düşürdüm ama tamamı dusmeyınce parçalar için oldum ve kanamam var bildiğin adet kanaması doktor iki ay bekle dedi ama tahammülüm yok beklemeye siz neler yaptınız nasıl bir yol izlemeliyim korunmalıymıyım hıc istemıyorum korunmak kafam cok karışık
Ya ama cok zor hamileliğim bile geçmedi iteleye iteleye 2sylık zor yapmıştım kendımiGeçmiş olsun.Bana da 2 ay denildi. Şu anda iki ayın geçmesini bekliyorum. Doktorunuzu dinleyin. Sizin iyiliğiniz ve bir dahaki gebeliğin daha sağlıklı olma I için önemli. 2 ay dediğin z çabuk geçer. Rahim içine o kadar müdahale oluyo. Yara gibi oluyo resmen..benim 40 gün geçti hala lekelenme var. Hamike olsa M yüreğim ağzımda olurdu heralde
Gecmis olsun, ilk gebelik miydi? Bana da 2 ay bekle dedi doktorum, adeti bekliyorum şimdi, ben de doktoru dinlemekten yanayim ama beklemeden deneyen arkadaslar da var.Lekelenme bitene kadar zaten iliski önermiyorlar,benim 18gun lekelenmem sürdüSelam kızlar ayın 2sinde boş gebelikten küretaj oldum ilk ılac la düşürdüm ama tamamı dusmeyınce parçalar için oldum ve kanamam var bildiğin adet kanaması doktor iki ay bekle dedi ama tahammülüm yok beklemeye siz neler yaptınız nasıl bir yol izlemeliyim korunmalıymıyım hıc istemıyorum korunmak kafam cok karışık
Valla canım 9 mart oluyo galibaEvet kuzum
Evet ilk ve boş gebelikti bende kanamam bitince devam edicem gibi gözüküyor... dizimden mi ilkGecmis olsun, ilk gebelik miydi? Bana da 2 ay bekle dedi doktorum, adeti bekliyorum şimdi, ben de doktoru dinlemekten yanayim ama beklemeden deneyen arkadaslar da var.Lekelenme bitene kadar zaten iliski önermiyorlar,benim 18gun lekelenmem sürdü
Geçmiş olsun canım sana yazmıştımSelam kızlar ayın 2sinde boş gebelikten küretaj oldum ilk ılac la düşürdüm ama tamamı dusmeyınce parçalar için oldum ve kanamam var bildiğin adet kanaması doktor iki ay bekle dedi ama tahammülüm yok beklemeye siz neler yaptınız nasıl bir yol izlemeliyim korunmalıymıyım hıc istemıyorum korunmak kafam cok karışık
Bende beklemicem valla su kanama bi bitsin heleGeçmiş olsun canım sana yazmıştımDoktor bana 3 ay dedi ben korunmadım 26 gün oldu kürtaj olalı beklemedeyim Ben çok araştırdım kürtajdan sonra ve gördüğüm tablo şu eğer tekrar düşük yaşıcaksan 3 ay sonra da olsa 1 ay sonra da olsa yaşıyorsun. Devlette ki doktorlar 1 düşüğü araştırmıyolar zaten.
Zaten rahim hazır değilse gebelik olmuyo diyolar. Kürtajdan sonra hiç korunmayıp hemen hamile kalamayan insanlar var. Korunmayı bırakınca hamile kalcaksın diye bişey yok zaten. Kürtajdan sonra adet görmeyip hamile kalanlar ve bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına alanlar var. Tekrar düşük yapanlarda var tabi. Ama bunu bilemeyiz. Biri vardı belli aralıklarla hamile kaldıgı halde yine düşük yapmış. Bende o yüzden korunmadım hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Senide çok iyi anlıyorum insan daha çok çocuk sahibi olmak istiyorBende beklemicem valla su kanama bi bitsin helebeklemek cok zor coook çocukta zaten ha deyince olmuyorki belki zaten denerken gececek o süre değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?