Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ayın 2sinde boş gebelikten küretaj oldum ilk ılac la düşürdüm ama tamamı dusmeyınce parçalar için oldum ve kanamam var bildiğin adet kanaması doktor iki ay bekle dedi ama tahammülüm yok beklemeye siz neler yaptınız nasıl bir yol izlemeliyim korunmalıymıyım hıc istemıyorum korunmak kafam cok karışık

Geçmiş olsun.Bana da 2 ay denildi. Şu anda iki ayın geçmesini bekliyorum. Doktorunuzu dinleyin. Sizin iyiliğiniz ve bir dahaki gebeliğin daha sağlıklı olma I için önemli. 2 ay dediğin z çabuk geçer. Rahim içine o kadar müdahale oluyo. Yara gibi oluyo resmen..benim 40 gün geçti hala lekelenme var. Hamike olsa M yüreğim ağzımda olurdu heralde

Ya ama cok zor hamileliğim bile geçmedi iteleye iteleye 2sylık zor yapmıştım kendımi nasıl beklıcem bilmıyorum ama denicem forumda beklemeden hamıle kalan Arkadaşlarımız varmı acaba bi onlarla görülmek istiyorum

Gecmis olsun, ilk gebelik miydi? Bana da 2 ay bekle dedi doktorum, adeti bekliyorum şimdi, ben de doktoru dinlemekten yanayim ama beklemeden deneyen arkadaslar da var.Lekelenme bitene kadar zaten iliski önermiyorlar,benim 18gun lekelenmem sürdü

Valla canım 9 mart oluyo galiba ama adet gelmezsede ben yine de beklicem. Beta sıfırlandı mı bilmiyorum kuzum. O yüzden sıfırlanmadıysa idrar testinde pozitif felan çıkar bende heveslenirim yalandan

Evet ilk ve boş gebelikti bende kanamam bitince devam edicem gibi gözüküyor... dizimden mi ilk

Geçmiş olsun canım sana yazmıştım Doktor bana 3 ay dedi ben korunmadım 26 gün oldu kürtaj olalı beklemedeyimBen çok araştırdım kürtajdan sonra ve gördüğüm tablo şu eğer tekrar düşük yaşıcaksan 3 ay sonra da olsa 1 ay sonra da olsa yaşıyorsun. Devlette ki doktorlar 1 düşüğü araştırmıyolar zaten.

Bende beklemicem valla su kanama bi bitsin hele beklemek cok zor coook çocukta zaten ha deyince olmuyorki belki zaten denerken gececek o süre değilmi

Bende beklemicem valla su kanama bi bitsin hele beklemek cok zor coook çocukta zaten ha deyince olmuyorki belki zaten denerken gececek o süre değilmi
Zaten rahim hazır değilse gebelik olmuyo diyolar. Kürtajdan sonra hiç korunmayıp hemen hamile kalamayan insanlar var. Korunmayı bırakınca hamile kalcaksın diye bişey yok zaten. Kürtajdan sonra adet görmeyip hamile kalanlar ve bebeklerini sağlıklı şekilde kucaklarına alanlar var. Tekrar düşük yapanlarda var tabi. Ama bunu bilemeyiz. Biri vardı belli aralıklarla hamile kaldıgı halde yine düşük yapmış. Bende o yüzden korunmadım hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Senide çok iyi anlıyorum insan daha çok çocuk sahibi olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…