Bende hep yalnız kalmak istedim kimseyle görüşmemek konuşmamak. Anlıyorum seni. Gerçekten çok zor çok haklısın peş peşe düşükler. İnsan bebek istiyo ama yne aynısı olur mu diye düşünmeden edemiyoBen bu sefer birkaç ay bekleyeceğim korkuyorum yine düşer diye psikolojimde bozuldu eşimde diyor neden böylesin kimseyle konuşasım yok içime kapandım resmen
bakıldı ama kan pıhtılaşmasından değil benimkiler ilaç da kullanıyorum zatenGeçmiş olsun benimde 4 oldu kan pıhtılaşması varmı baktırın bence
Valla kafam karıştı.Test falan yapmayı düşünüyomusun
Bu kadar tesadüfte çok can sıkıcı olmalı. Canım iyi düşün,sen stres yaptıkca hem kendine zararın var. Ben inanıyorum ki burda konuştugum herkes bebek haberi vercek bir gün bize. Pozitif düşün asla kendini yıpratma. Kaç yaşındasın ne kadarlık evlisinilki kromozom bozukluğu, 2.
1. kromozom bozukluğu, 2. boş gebelik, 3. kimyasal, bunda da hep sıkıntlı gitti kanamam oldu kalbi durdu en son. doktorlar tesadüf diyor tüp bebeğe gerek yok diyor. artık o kadar hissizleştim ki 1 ay sonra yine denemeye başlarım o kadar boşverdim dünyayı, ama eşim kesinlikle istemiyor tüp bebek diyor.
29yaş, 3 yıllık evliyim. yaş sorun değil canım bu yaşananlar mahvetti beni çok yıprandım. insanların yaşadığım acıları bile bile yüzüme aman bekar gibi gez çocuk düşünme, biz yaptık çok pişmanız sen ne güzel gez toz demeleri o kadar içimi yakıyor ki artık insanlarla konuşmuyorum. sorana düşünmüyorum demeye başladım. nedir bunun çaresi kime nereye gitmeli bilmiyorum, kalite artıracak gıda takviyeleri var mıdırBu kadar tesadüfte çok can sıkıcı olmalı. Canım iyi düşün,sen stres yaptıkca hem kendine zararın var. Ben inanıyorum ki burda konuştugum herkes bebek haberi vercek bir gün bize. Pozitif düşün asla kendini yıpratma. Kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
Biraz daha bekle o zaman 14 gün geçsinValla kafam karıştı.bengisu022 dediği gibi 2 tane alıp koyulaşıyo mu diye mi baksam ama yumurtlamadan 11 gün geçti daha hemen belli olur mu ki
Hangi genlerde var canım? Benim de sonuçlarım yeni çıktı daAmin sağolun kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vurdum hergün ama bebek yinede tutunmadı kese hiç görünmedi 4 nde de kanama hemen başlıyor
Cok gecmıs olsun canım Allah sağlıklı hayırlı bebekler versin. Aynı sayılırız bende ilki kimyasal, ıkınci 6+3 kalbi hıc atmadı ama bebek vardı 3. 9+5 te kalbi durdu kromozom testi yaptırdık sonucunu beklıyoruz29 yaşındayım, 3 yı
29yaş, 3 yıllık evliyim. yaş sorun değil canım bu yaşananlar mahvetti beni çok yıprandım. insanların yaşadığım acıları bile bile yüzüme aman bekar gibi gez çocuk düşünme, biz yaptık çok pişmanız sen ne güzel gez toz demeleri o kadar içimi yakıyor ki artık insanlarla konuşmuyorum. sorana düşünmüyorum demeye başladım. nedir bunun çaresi kime nereye gitmeli bilmiyorum, kalite artıracak gıda takviyeleri var mıdır
canım bana onu da demiyorlar sen rahat gebe kalıyorsun denemeye devam diyor herkes, tüp bebek de çok masum değil en iyisi doğal yol diyor ama ondan da ümidim kalmadı. aslında bana kalsa doğal yoldan yine denerim ama eşim kesinlikle çaresini bulmak istiyor, artık tüp bebek diyor.Cok gecmıs olsun canım Allah sağlıklı hayırlı bebekler versin. Aynı sayılırız bende ilki kimyasal, ıkınci 6+3 kalbi hıc atmadı ama bebek vardı 3. 9+5 te kalbi durdu kromozom testi yaptırdık sonucunu beklıyoruzAllah hepimizin yardımcısı olsun bende tüp bebek denmesinden korkuyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Demi canım öyle yapim daha net olsunBiraz daha bekle o zaman 14 gün geçsin ☺
Sizin küretaj ne zamandıÜzülme sakın tatlımm neler hissettiğini anlayabiliyorum,hatta aklında hep bu olcak yerini doldurana kadar. İnşallah tez zamanda yerini doldururuzkürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diyolar doğru mu bakalım
Mthfr 677 c>polimorfizmi ve mthfr 1298 a>c polimorfizmide de var senin hangi genlerde acabaHangi genlerde var canım? Benim de sonuçlarım yeni çıktı da
8 şubatta oldum ben canım.Sizin küretaj ne zamandı
29 yaşındayım, 3 yı
29yaş, 3 yıllık evliyim. yaş sorun değil canım bu yaşananlar mahvetti beni çok yıprandım. insanların yaşadığım acıları bile bile yüzüme aman bekar gibi gez çocuk düşünme, biz yaptık çok pişmanız sen ne güzel gez toz demeleri o kadar içimi yakıyor ki artık insanlarla konuşmuyorum. sorana düşünmüyorum demeye başladım. nedir bunun çaresi kime nereye gitmeli bilmiyorum, kalite artıracak gıda takviyeleri var mıdır
Nasil yani anlamadim heterozigot mu homozigot mu? O şekilde sonuc yazmis olmalari lazim. Bende de c677t heterozigot çıktıMthfr 677 c>polimorfizmi ve mthfr 1298 a>c polimorfizmide de var senin hangi genlerde acaba
tamamiyle aynı durumdayım şimdi olsa gebelik için 1 gün bile beklemezdim, genetik her şey yapıldı bize ama hala inatla tüm tüp bebek doktorları doğal yoldan dene diyor, sanırım akıl sağlığımı kaybetmemi bekliyorlar.O kadar iyi anlıyorum ki
Benim de yaşım 29 , biz de 3 yıldır evliyiz.
Hamile olmadan önce iyice gezeyim tozayım öyle kalırım diye düşünüyordum. Kaldım da...
Ama sonu kürtajla bitti. Ne kadar yanlış düşünmüşüm. Çok pişmanım.
Allah'tan istediğim tek şey hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gebe kalmak.
Genetikten kaynaklanan durum olduğu için eşimle ben tahlil yaptırdık. Siz de yaptırdınız mı?
Ayrıca tüp bebek ve kendi kadın doğum doktorumla görüştüm.
Genetik tahlilerinde bir şey çıkmazsa ve ikinci de bile düşük olursa tüp bebek yapmamı tavsiye ediyorlar.
Günümüzde herkes zaten tüp bebek yöntemiyle hamile kalıyor.
İnanın gıda takviyeleri boş.
Ben o kadar kendime dikkat etmiştim ki. Anlatamam...
Kader işte ...
Çok teşekkür ederim ben konyadayım kese hiç görülmüyor bende beta hcg 800 lere çıkıyor kanama başlıyor sonra progestan fitil iğne pruloton depot iğne hepsinden vuruldum yine tutmuyor benim sıkıntı sanırım bebek rahme tutunamıyor anlamadım neden öyle hormonlarım normal kan sulandırıcı iğne vurundum
Merhaba kızlar eğer her ikinizde de pıhtılaşma vs gibi sorun yok ise rahim de perde olabilir. Bunu doktorlar farkedemeyebiliyor. İnce bir perde olabilir. Bebek rahim yerine o perdeye yerleşiyor ve tutunamayıp düşük ile sonuçlanıyor. Bunu da bir sorun doktorunuza istersenizselamlar herkese, ben de bu hafta 4. düşüğümü yaptım kalbi durdu 9. haftada. her gebelikte farklı sorunlar yaşadım artık denemeye korkuyorum. görünürde bir neden yok tüm testler normal ama neden böyle oluyor sebep yok, pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünmeye başladım.
Hayırlısı olsun ınsallah saglıklı olur bir dahakicanım bana onu da demiyorlar sen rahat gebe kalıyorsun denemeye devam diyor herkes, tüp bebek de çok masum değil en iyisi doğal yol diyor ama ondan da ümidim kalmadı. aslında bana kalsa doğal yoldan yine denerim ama eşim kesinlikle çaresini bulmak istiyor, artık tüp bebek diyor.
ona da baktırmayı düşünüyorum, rahim hafif kalp şeklinde ama hiçbir önemi yok dendi bana ama yine de baktırıcam.Merhaba kızlar eğer her ikinizde de pıhtılaşma vs gibi sorun yok ise rahim de perde olabilir. Bunu doktorlar farkedemeyebiliyor. İnce bir perde olabilir. Bebek rahim yerine o perdeye yerleşiyor ve tutunamayıp düşük ile sonuçlanıyor. Bunu da bir sorun doktorunuza isterseniz
Merhaba sizin gende nasıl bir problem cıktı, bebek incelemesinde mı sorun cıktı?O kadar iyi anlıyorum ki
Benim de yaşım 29 , biz de 3 yıldır evliyiz.
Hamile olmadan önce iyice gezeyim tozayım öyle kalırım diye düşünüyordum. Kaldım da...
Ama sonu kürtajla bitti. Ne kadar yanlış düşünmüşüm. Çok pişmanım.
Allah'tan istediğim tek şey hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gebe kalmak.
Genetikten kaynaklanan durum olduğu için eşimle ben tahlil yaptırdık. Siz de yaptırdınız mı?
Ayrıca tüp bebek ve kendi kadın doğum doktorumla görüştüm.
Genetik tahlilerinde bir şey çıkmazsa ve ikinci de bile düşük olursa tüp bebek yapmamı tavsiye ediyorlar.
Günümüzde herkes zaten tüp bebek yöntemiyle hamile kalıyor.
İnanın gıda takviyeleri boş.
Ben o kadar kendime dikkat etmiştim ki. Anlatamam...
Kader işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?