Benim yok ilktiBaşka varmı cocugunuz
Test yapsana canm hemen anlarsın. Eczaneden test al. İki gün üst üste yap koyuluuk artarsa gebelik vardır. Ya da yarın ve pazar kan ver acilden hiç Dr muayene olmadan yine anlarsın.Valla canım 9 mart oluyo galibaama adet gelmezsede ben yine de beklicem. Beta sıfırlandı mı bilmiyorum kuzum. O yüzden sıfırlanmadıysa idrar testinde pozitif felan çıkar bende heveslenirim yalandan
Benim var çok şükür. 2.dğşünüyorum.Başka varmı cocugunuz
Malesef benımde ilk tiBenim yok ilktiseninde ilk sanırım
Bu hiç aklıma gelmemiştiTest yapsana canm hemen anlarsın. Eczaneden test al. İki gün üst üste yap koyuluuk artarsa gebelik vardır. Ya da yarın ve pazar kan ver acilden hiç Dr muayene olmadan yine anlarsın.
Üzülme sakın tatlımm neler hissettiğini anlayabiliyorum,hatta aklında hep bu olcak yerini doldurana kadar. İnşallah tez zamanda yerini doldururuzMalesef benımde ilk ti
Kendi hamileliğinde biliyorum. Gece yaptm testte zar zor gördük çizgiyi sabah ki daha belirgindi. 24 saat sonraki dahada kırmızı oldu. Evde testm vardı zaten gebe kalınca kullandm:) sen iki gün sabah test yap anlarız sonucu.Bu hiç aklıma gelmemiştikoyuluk olursa vardır demi. Diğer türlü hep silik çıkar heycan yaptım şimdi
Senin kadar heyecanla bekliyorum valla. Bize umut olacaksınValla canım 9 mart oluyo galibaama adet gelmezsede ben yine de beklicem. Beta sıfırlandı mı bilmiyorum kuzum. O yüzden sıfırlanmadıysa idrar testinde pozitif felan çıkar bende heveslenirim yalandan
Ben diğer hamileliğimde bile adetimin geçmesini beklemiştimKendi hamileliğinde biliyorum. Gece yaptm testte zar zor gördük çizgiyi sabah ki daha belirgindi. 24 saat sonraki dahada kırmızı oldu. Evde testm vardı zaten gebe kalınca kullandm:) sen iki gün sabah test yap anlarız sonucu.
Çok teşekkür ederim ben konyadayım kese hiç görülmüyor bende beta hcg 800 lere çıkıyor kanama başlıyor sonra progestan fitil iğne pruloton depot iğne hepsinden vuruldum yine tutmuyor benim sıkıntı sanırım bebek rahme tutunamıyor anlamadım neden öyle hormonlarım normal kan sulandırıcı iğne vurundumEvet muhtemelen öyle yapacağım...Hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun inşallah son olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de evladinizihangi şehirdesiniz? Ben de riskli gebelik uzmanı arıyorum da, ama muhtemelen beni kabul etmeyecek tek kayıp olduğu için ve testlerde birsey çıkmadığı için.Dusukler hangi haftalarda oluyor bebek ya da kalp atışı görülüyor mu?
Herkese günaydın bu arada
Oyy kuzuummm. İnşallah hamileyimdir ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım da herkese umut olurumm ne çok isterim biliyo musunSenin kadar heyecanla bekliyorum valla. Bize umut olacaksın
Amin sağolun kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vurdum hergün ama bebek yinede tutunmadı kese hiç görünmedi 4 nde de kanama hemen başlıyorÇok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun. Bence pıhtılaşma ya Baktrın.benim de ilk kanamam yoğun oldu
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzücü biz bi tanesiyle kahroldul 4 tanesi çok zor. Hepsinde ayrı problemlerin çıkması da garip. Kaçıncı haftaya kadar ilerliyolar? Doktorlar ne diyo peki bu düşükler için. İllaki bi sebebi olmalı.selamlar herkese, ben de bu hafta 4. düşüğümü yaptım kalbi durdu 9. haftada. her gebelikte farklı sorunlar yaşadım artık denemeye korkuyorum. görünürde bir neden yok tüm testler normal ama neden böyle oluyor sebep yok, pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünmeye başladım.
Test falan yapmayı düşünüyomusunOyy kuzuummm. İnşallah hamileyimdir ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım da herkese umut olurumm ne çok isterim biliyo musun
Geçmiş olsun benimde 4 oldu kan pıhtılaşması varmı baktırın benceselamlar herkese, ben de bu hafta 4. düşüğümü yaptım kalbi durdu 9. haftada. her gebelikte farklı sorunlar yaşadım artık denemeye korkuyorum. görünürde bir neden yok tüm testler normal ama neden böyle oluyor sebep yok, pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünmeye başladım.
1. kromozom bozukluğu, 2. boş gebelik, 3. kimyasal, bunda da hep sıkıntlı gitti kanamam oldu kalbi durdu en son. doktorlar tesadüf diyor tüp bebeğe gerek yok diyor. artık o kadar hissizleştim ki 1 ay sonra yine denemeye başlarım o kadar boşverdim dünyayı, ama eşim kesinlikle istemiyor tüp bebek diyor.Çok geçmiş olsun canım. Çok üzücü biz bi tanesiyle kahroldul 4 tanesi çok zor. Hepsinde ayrı problemlerin çıkması da garip. Kaçıncı haftaya kadar ilerliyolar? Doktorlar ne diyo peki bu düşükler için. İllaki bi sebebi olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?