Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka varmı cocugunuz

Valla canım 9 mart oluyo galiba ama adet gelmezsede ben yine de beklicem. Beta sıfırlandı mı bilmiyorum kuzum. O yüzden sıfırlanmadıysa idrar testinde pozitif felan çıkar bende heveslenirim yalandan
Test yapsana canm hemen anlarsın. Eczaneden test al. İki gün üst üste yap koyuluuk artarsa gebelik vardır. Ya da yarın ve pazar kan ver acilden hiç Dr muayene olmadan yine anlarsın.

Hayırlısı olsun ınsallah

Test yapsana canm hemen anlarsın. Eczaneden test al. İki gün üst üste yap koyuluuk artarsa gebelik vardır. Ya da yarın ve pazar kan ver acilden hiç Dr muayene olmadan yine anlarsın.
Bu hiç aklıma gelmemişti koyuluk olursa vardır demi. Diğer türlü hep silik çıkar heycan yaptım şimdi

Malesef benımde ilk ti
Üzülme sakın tatlımm neler hissettiğini anlayabiliyorum,hatta aklında hep bu olcak yerini doldurana kadar. İnşallah tez zamanda yerini doldururuz kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diyolar doğru mu bakalım

Bu hiç aklıma gelmemişti koyuluk olursa vardır demi. Diğer türlü hep silik çıkar heycan yaptım şimdi
Kendi hamileliğinde biliyorum. Gece yaptm testte zar zor gördük çizgiyi sabah ki daha belirgindi. 24 saat sonraki dahada kırmızı oldu. Evde testm vardı zaten gebe kalınca kullandm:) sen iki gün sabah test yap anlarız sonucu.

Valla canım 9 mart oluyo galiba ama adet gelmezsede ben yine de beklicem. Beta sıfırlandı mı bilmiyorum kuzum. O yüzden sıfırlanmadıysa idrar testinde pozitif felan çıkar bende heveslenirim yalandan
Senin kadar heyecanla bekliyorum valla. Bize umut olacaksın

Ben diğer hamileliğimde bile adetimin geçmesini beklemiştim aslında varsa bile hiç erken öğrenmek istemiyorum sonra yine pinpiriklencem gibi geliyo. Ne zor bu işler

Çok teşekkür ederim ben konyadayım kese hiç görülmüyor bende beta hcg 800 lere çıkıyor kanama başlıyor sonra progestan fitil iğne pruloton depot iğne hepsinden vuruldum yine tutmuyor benim sıkıntı sanırım bebek rahme tutunamıyor anlamadım neden öyle hormonlarım normal kan sulandırıcı iğne vurundum

Senin kadar heyecanla bekliyorum valla. Bize umut olacaksın
Oyy kuzuummm. İnşallah hamileyimdir ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım da herkese umut olurumm ne çok isterim biliyo musun

Çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun. Bence pıhtılaşma ya Baktrın.benim de ilk kanamam yoğun oldu
Amin sağolun kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne vurdum hergün ama bebek yinede tutunmadı kese hiç görünmedi 4 nde de kanama hemen başlıyor

selamlar herkese, ben de bu hafta 4. düşüğümü yaptım kalbi durdu 9. haftada. her gebelikte farklı sorunlar yaşadım artık denemeye korkuyorum. görünürde bir neden yok tüm testler normal ama neden böyle oluyor sebep yok, pcosum var yumurta kalitem mi kötü diye düşünmeye başladım.

Ben bu sefer birkaç ay bekleyeceğim korkuyorum yine düşer diye psikolojimde bozuldu eşimde diyor neden böylesin kimseyle konuşasım yok içime kapandım resmen

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzücü biz bi tanesiyle kahroldul 4 tanesi çok zor. Hepsinde ayrı problemlerin çıkması da garip. Kaçıncı haftaya kadar ilerliyolar? Doktorlar ne diyo peki bu düşükler için. İllaki bi sebebi olmalı.

Geçmiş olsun benimde 4 oldu kan pıhtılaşması varmı baktırın bence

ilki kromozom bozukluğu, 2.
1. kromozom bozukluğu, 2. boş gebelik, 3. kimyasal, bunda da hep sıkıntlı gitti kanamam oldu kalbi durdu en son. doktorlar tesadüf diyor tüp bebeğe gerek yok diyor. artık o kadar hissizleştim ki 1 ay sonra yine denemeye başlarım o kadar boşverdim dünyayı, ama eşim kesinlikle istemiyor tüp bebek diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…