- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ne sonuçlar çıktı ne adet oldumdoktora söyledim biraz daha bekle dedi. Zaten bu coronovirüsten dolayı başka bişey düşünülmüyo ki
1 adet daha bekleyebilirsin o zamanKızlar bana Dr 2 ay bekle demişti. Önümdeki adet gelse bitmiş oluyo süre. Bir yanım çok istiyor bir yanım korkuyor. Bir de bu virüs var bikaç ay beklesem mi diyorum. Benim gebelik olunca hemen öğrenmem lazm. Bdış gebelik riskim var ve hemen iğne de kullanmam lazm. Bu durumda hiç hastanelere uğramak. istemyrm.
Harikaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen öyle koronodan ölmezsek1 adet daha bekleyebilirsin o zaman
HarikaaaaaaaaaaaaaaaGecikmemesi harika şimdi kaldı 1 adet
Doktor çağırmamıştı bana da garip geldi o zaman. Vakumlu kürtaj olmuştum. İnşaAllah yakın günlerde doktora gideceğim. Teşekkür ederim canımKürtajdan bir hafta sonra muayeneye çağırıyorlar genelde benim doktorumda çağırmıştı ultrasonda rahim kendini toparladı mı diye bakmıştı bence bu aralar git bi muayeneye
Çok teşekkür ederim. İnşallahÇok geçmiş olsun. Bir dahakine inş kucağınıza alavağmz bebeklermiz olur
canım 3 gün kanama 1 günde kahve akıntı 5 gün felan sürdüKızlar regliniz kaç günde bittibenim dünden beri kahverengiye dönen akıntılarım devam ediyo.
Benim normalde 5 gün sürüyo. İlk başladıgında da kahverengi şeklinde geldi o günle beraber 6.günüm. 4 gün regl kanaması oldu sadece. Bitcek diye bakıyorum bitmiyocanım 3 gün kanama 1 günde kahve akıntı 5 gün felan sürdü
biter canım rahim atıyor işte pıhtılaşmış kanlarıBenim normalde 5 gün sürüyo. İlk başladıgında da kahverengi şeklinde geldi o günle beraber 6.günüm. 4 gün regl kanaması oldu sadece. Bitcek diye bakıyorum bitmiyo
Aynen canım temizlensinbiter canım rahim atıyor işte pıhtılaşmış kanları
benim bildiğim kadarıyla lekelenme adetten sayılmazAynen canım temizlensinbu kahverengi akıntıları adet günü olarak mı saycaz
Bilmiyorum canım ya takmıyorum da aslında eşim bitmedi mi diye sorup duruyo öyle olunca bi bakim dedim normal mibenim bildiğim kadarıyla lekelenme adetten sayılmaz
özledi demekkiBilmiyorum canım ya takmıyorum da aslında eşim bitmedi mi diye sorup duruyo öyle olunca bi bakim dedim normal mi
Hahah zavallı kocamözledi demekki
aynen öyle herşeyin bi vakti zamanı vardırHahah zavallı kocambu ay bebek düşüncesini kafamdan atıyorum birde öyle deneyeyim. olursa mükemmel olur ama olmazsa da zamanı var demekkii
Senin nasıl gidiyo . Belirtilerin başlarsa söyle bak merakla bekliyorumaynen öyle herşeyin bi vakti zamanı vardır
canım yumurtlama günlerindeyim şuan testler pik gösteriyor. bende habire değerlendiriyorum bakalım nolacakSenin nasıl gidiyo . Belirtilerin başlarsa söyle bak merakla bekliyorum
Gözüm üstünde sen bari güzel haber verde keyfimiz yerine gelsincanım yumurtlama günlerindeyim şuan testler pik gösteriyor. bende habire değerlendiriyorum bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?