Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana Dr 2 ay bekle demişti. Önümdeki adet gelse bitmiş oluyo süre. Bir yanım çok istiyor bir yanım korkuyor. Bir de bu virüs var bikaç ay beklesem mi diyorum. Benim gebelik olunca hemen öğrenmem lazm. Bdış gebelik riskim var ve hemen iğne de kullanmam lazm. Bu durumda hiç hastanelere uğramak. istemyrm.

1 adet daha bekleyebilirsin o zaman
melinda- kuzuuu sonunda adet oldum 34. Günde
HarikaaaaaaaaaaaaaaaGecikmemesi harika şimdi kaldı 1 adet

Selam hanımlar bişey sorucam benim trombofili paneli testimde sonuç kısmında yeni gördüm homosistein yüksekliğine bağlı trombofili yazıyor bu homosistein yüksekliği düşüğe kalp durması ileri ayda yazılar okudum bi bilginiz varmı bu konuda

Kürtajdan bir hafta sonra muayeneye çağırıyorlar genelde benim doktorumda çağırmıştı ultrasonda rahim kendini toparladı mı diye bakmıştı bence bu aralar git bi muayeneye
Doktor çağırmamıştı bana da garip geldi o zaman. Vakumlu kürtaj olmuştum. İnşaAllah yakın günlerde doktora gideceğim. Teşekkür ederim canım

Kızlar regliniz kaç günde bitti benim dünden beri kahverengiye dönen akıntılarım devam ediyo.

canım 3 gün kanama 1 günde kahve akıntı 5 gün felan sürdü
Benim normalde 5 gün sürüyo. İlk başladıgında da kahverengi şeklinde geldi o günle beraber 6.günüm. 4 gün regl kanaması oldu sadece. Bitcek diye bakıyorum bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…