En iyisi üçüncü günmüşHormon testleri adetin ikinci günü mü üçüncü günümü yapılıyor kızlar
Evet doktor artış var demiş yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil çoğu kadın sıkıntı yaşıyorYa ne kadar cok kisinin basina geliyor cok uzuldumInsallah bu acıyı tekrar yaşamayız...
Insallah bir daha yaşamayız...Ben hala kendime gelebilmis degilim obur adete kadar toparlanmam lazım hala haftasini gununu takip ediyorum, eylul annelerine bakiyorum halaicim yanıyor ama geçecek..
0.43 sonuçla doktora göstermeye gerek kalmıyor başına gelecekleri tahmin ediyorsun canımParesilaaa kuzum FSH degerin sinirlarin icinde amh yi goremedim attigin resimde.Neden bu kadar bozdun moralini doktor nasil yorumladi sonucunu. melinda- canim gozun aydin adet olmussun.Ben de bugun doktora gittim isyeri calisabilir raporu istemisti gitmisken yine duramadim hormon tahlileri yaptirdim guya salmistim bi kac ay ama yine duramadim
Yaşayıp göreceğiz o halde ne deyimİnstagram da ovulasyon takipli sayfalar var ordaki hamile kalanlara bak amh düşüklüğü sperm düşüklüğü hareketsizliği ile hamile kalanlar var en azından hamile kalabiliyor sun hiç kalamayan da var yıllarca bekleyen
Çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin...Bu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
denemeler başlasın o zaman :)Günaydıın kızlaar. Benim reglim bitiyo galiba
Valla bebek düşünerek yapmıcam özel bişe de yapmıyorum Rabbim ol demezse naparsam yapim olmazdenemeler başlasın o zaman :)
Rast gele diyosun yani ama yumurtlama günlerini değerlendir o anlar kıymetli biliyosun. sana faydası olacaksa kafan dağılacaksa istediğin gibi hareket et o zaman. bekleyelim görelim bakalımValla bebek düşünerek yapmıcam özel bişe de yapmıyorum Rabbim ol demezse naparsam yapim olmazbu süreçte bol bol misafir ağırlayabilirim hatta insanın aklına gelmiyo. Kahvaltıya misafirlerim vardı teyzemin gelini hamile aramızda bi hafta vardı hatta. Biraz üzüldüm ama kendimi hiç kötü hissettirmedi sağolsun
Valla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruzRast gele diyosun yani ama yumurtlama günlerini değerlendir o anlar kıymetli biliyosun. sana faydası olacaksa kafan dağılacaksa istediğin gibi hareket et o zaman. bekleyelim görelim bakalım
o rahatlığı ben hiç yapamadım canım yapanada şaşırıyorum valla. İnşallah canım Rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallahValla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruz
Biraz uzaklaşmak gerekiyor bence tatil felan anca o zaman kafadan atılır. Yoksa her dk beynimizdeo rahatlığı ben hiç yapamadım canım yapanada şaşırıyorum valla. İnşallah canım Rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah
haftaya 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz biraz kafa dağıtalım dedik iyi gelir heralde. bence en önemlisi bu sitelerden uzak durmak. araştırmaktan beynimiz yandı resmen :)Biraz uzaklaşmak gerekiyor bence tatil felan anca o zaman kafadan atılır. Yoksa her dk beynimizdeaminn aminn duadan başka bişe gelmez elden.
Aa süper canım bak kesinn senden bebiş haberi gelcekhaftaya 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz biraz kafa dağıtalım dedik iyi gelir heralde. bence en önemlisi bu sitelerden uzak durmak. araştırmaktan beynimiz yandı resmen :)
İnşallah canımAa süper canım bak kesinn senden bebiş haberi gelcekevet burda sürekli bişeyler görüp araştırıyorum şu hamileyken regl görenler de var ya çok az bi ihtimal. İnsan onu okuyunca bile acaba diyor sonra kendime geliyorum tabi saçmalama diye. Çok kafa karıştırıyo burası
Aa nasıl gidiyor koyuluk oluyo muİnşallah canımburdan çıktığımız yok herkes bişey söylüyor bizde kafaya takıyoruz sonrada aklımızdan çıkmıyor işte. ben gidiyimde bi test yapıyım bakalım yumurtam çatlamış mı
Bugün t c den daha koyu demekki çatlamak üzereAa nasıl gidiyor koyuluk oluyo mu
15.gün ya tam çatlama zamanlarıBugün t c den daha koyu demekki çatlamak üzere
İnşallah canım sırayla güzel haberler verelim inşallah. ben hamile kaldığım ay şöyle yaptım test bu koyuluktayken ilişki ve sonra ki 4 gün ilişki yani üst üste 5 gün ilişki oldu. Şimdi yine aynı yolu izliycem dün ilişki oldu 4 günde devam edicem15.gün ya tam çatlama zamanlarıhadi ya inşallah bize ilk bebek haberini sen verceksin. İlişki sıklıgını 2 günde 1 olcak şekilde mi yapıyosunuz
Yoğunsun bu sıralarİnşallah canım sırayla güzel haberler verelim inşallah. ben hamile kaldığım ay şöyle yaptım test bu koyuluktayken ilişki ve sonra ki 4 gün ilişki yani üst üste 5 gün ilişki oldu. Şimdi yine aynı yolu izliycem dün ilişki oldu 4 günde devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?