Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktor artış var demiş yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil çoğu kadın sıkıntı yaşıyor

0.43 sonuçla doktora göstermeye gerek kalmıyor başına gelecekleri tahmin ediyorsun canım
Yaşayıp göreceğiz o halde ne deyim
Bu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
Çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin...

Günaydıın kızlaar. Benim reglim bitiyo galiba

denemeler başlasın o zaman :)
Valla bebek düşünerek yapmıcam özel bişe de yapmıyorum Rabbim ol demezse naparsam yapim olmaz bu süreçte bol bol misafir ağırlayabilirim hatta insanın aklına gelmiyo. Kahvaltıya misafirlerim vardı teyzemin gelini hamile aramızda bi hafta vardı hatta. Biraz üzüldüm ama kendimi hiç kötü hissettirmedi sağolsun

Rast gele diyosun yani ama yumurtlama günlerini değerlendir o anlar kıymetli biliyosun. sana faydası olacaksa kafan dağılacaksa istediğin gibi hareket et o zaman. bekleyelim görelim bakalım

Rast gele diyosun yani ama yumurtlama günlerini değerlendir o anlar kıymetli biliyosun. sana faydası olacaksa kafan dağılacaksa istediğin gibi hareket et o zaman. bekleyelim görelim bakalım
Valla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruz

Valla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruz
o rahatlığı ben hiç yapamadım canım yapanada şaşırıyorum valla. İnşallah canım Rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

o rahatlığı ben hiç yapamadım canım yapanada şaşırıyorum valla. İnşallah canım Rabbim en hayırlı ve en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah
Biraz uzaklaşmak gerekiyor bence tatil felan anca o zaman kafadan atılır. Yoksa her dk beynimizde aminn aminn duadan başka bişe gelmez elden.

Biraz uzaklaşmak gerekiyor bence tatil felan anca o zaman kafadan atılır. Yoksa her dk beynimizde aminn aminn duadan başka bişe gelmez elden.
haftaya 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz biraz kafa dağıtalım dedik iyi gelir heralde. bence en önemlisi bu sitelerden uzak durmak. araştırmaktan beynimiz yandı resmen :)

haftaya 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz biraz kafa dağıtalım dedik iyi gelir heralde. bence en önemlisi bu sitelerden uzak durmak. araştırmaktan beynimiz yandı resmen :)
Aa süper canım bak kesinn senden bebiş haberi gelcek evet burda sürekli bişeyler görüp araştırıyorum şu hamileyken regl görenler de var ya çok az bi ihtimal. İnsan onu okuyunca bile acaba diyor sonra kendime geliyorum tabi saçmalama diye. Çok kafa karıştırıyo burası

İnşallah canım burdan çıktığımız yok herkes bişey söylüyor bizde kafaya takıyoruz sonrada aklımızdan çıkmıyor işte. ben gidiyimde bi test yapıyım bakalım yumurtam çatlamış mı

Aa nasıl gidiyor koyuluk oluyo mu

Bugün t c den daha koyu demekki çatlamak üzere
15.gün ya tam çatlama zamanları hadi ya inşallah bize ilk bebek haberini sen verceksin. İlişki sıklıgını 2 günde 1 olcak şekilde mi yapıyosunuz

15.gün ya tam çatlama zamanları hadi ya inşallah bize ilk bebek haberini sen verceksin. İlişki sıklıgını 2 günde 1 olcak şekilde mi yapıyosunuz
İnşallah canım sırayla güzel haberler verelim inşallah. ben hamile kaldığım ay şöyle yaptım test bu koyuluktayken ilişki ve sonra ki 4 gün ilişki yani üst üste 5 gün ilişki oldu. Şimdi yine aynı yolu izliycem dün ilişki oldu 4 günde devam edicem

Yoğunsun bu sıralar hadi bakalım yine tutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…