Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah 2. adet de gecikmezse buraya daha az bakacağım öyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak, stres olmamak için baska sey gelmiyor aklima yoksa aklımdan çıkmıyor Akıldan çıkmayınca da olmuyor Yumurtlama takibi de istemiyorum o yüzden düzenli ilişki şart ve stressiz ilişki

Bende öyle yapmak isterim ama bütün sosyal medya hesaplarım kapalı sadece burda vakit geçiriyorum. Aynen kuzu öyle Rabbim nasip etsin inşallah valla başka dicek bişey yok. Şuan imtihan oluyorum. Umarım daha uzun sürmez imtihanım. Çok şey anlayıp öğrendim bu zamanda kendime çok şey kattım.Gelsin bebeklerimiz

Valla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruz
Aynen öyle düşünmeyeceksin..benim hep kafsmdaydı gebelik 2 yıl olnadı. En son amann olmuyo dedim boşverdm. Kabullendm olmadığını.normlde adet günü test yapardım. O ay adete yakın anneme gittim. Adetm gecikince bile ihtimal vermedim. Sadece her gün eşim sorunca sırf sormasın ümitlenmesn diye Bi test Yapaym dedim. Sonra Bi test yaptm kıpkırmızı iki çizgi şok oldum.

Bu gerçek yani :) ne kadar değişik bi durum ama asıl zor olan kafaya takmama kısmı melinda gibi bi süre buraya da girmesem mi acaba. Tekrar regl olursam girerim amaaan öğrendiğim tek şey hayat bizim planlarımızla gitmiyo saldım valla

Çalışıyormusun canım ben kendimi işe verdim düşünmemek için

Benim de oyle bir tanesi haric bakalim hayirlisi belki de stres olmayız kuzu
O kadar cok dinledim ki bu hikayeyi...inşallah fazla bekletmez bebişler anne olmak istiyorum çok istiyorum
Çalışıyormusun canım ben kendimi işe verdim düşünmemek için
Evet ama her boşlukta yine bunu dusunmeyi becerebiliyorum cok buyuk başarı

Ne sonuçlar çıktı ne adet oldum doktora söyledim biraz daha bekle dedi. Zaten bu coronovirüsten dolayı başka bişey düşünülmüyo ki

Merhaba kızlar. Konuyu yeni görüp katıldım. Ben de 2 hamilelik geçirdim ilk bebeğimi eylül ayında 5 aylık erken doğumla kaybettim. İkinci bebeğimi ise ocak ayında 6 haftalık kalbinin atmadığını hiç gelişmediğini öğrenerek kürtajla aldılar.. Doktor sadece 2 hafta cinselliği yasakladı yeni bir hamilelik hakkında bir şey söylemedi. Yeniden hamile kalıp anne olmayı o kadar çok istiyorum ki. İnşaAllah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin

Geçmiş olsun canım. Sebebi araştırıldı mı? Sende hiç korunmadın o zaman kürtajdan sonra değil mi?

Geçmiş olsun canım. Sebebi araştırıldı mı? Sende hiç korunmadın o zaman kürtajdan sonra değil mi?
Teşekkür ederim. Korunuyorum araştırdığım kadarıyla en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş. Henüz adet olmadım. Bu da canımı sıkıyor. Bu ay sonu doktora gideceğim bakalım ne söyleyecek korunmaya gerek varmıymış. Her kes için hayırlısı olsun inşallah canım

Bana da 3 ay dedi bende şubatta oldum korunmadım ama hamilede kalamadım ilk adetimi gördüm bugün son günüm. 45 güne kadar olmaması normalmiş ama senin bayağı oldu sanırım. Kürtajdan sonra hiç doktora gittin mi canım kontrole?

Hayır canım gitmedim. Kürtajın ilk günü kanamam oldu sonra çok azaldı ve durdu yaklaşık 1 hafta sürdü. Ondan sonra 21 şubatta1 gün normal adetmişim gibi kan geldi adet olduğu sandım akşam kanama durdu. Şuanda 3 gündür kahve rengi lekelenmem var. Ay spnu doktora gideceğim inşallah kuzum. Sende de kahverengi lekelenme oluyormuydu?

Keşke bi kontrole gitseydin doktorlar çağırıyorlar aslında sana bişe demediler sanırım. Canım benim kürtajdan sonra 29.gün geldi kahverengi şeklinde önce sonra normal adet rengine döndü. Bugünde kahverengi şeklinde geliyo son gün. Mutlaka doktora git canım için rahat etsin. İnşallah bebişlerimizde gelir

Ben de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadı İnşaAllah ay sonu doktora gideceğim. Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Ben de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadı İnşaAllah ay sonu doktora gideceğim. Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur❤
Bizide haberdar edersin. Belki bebiş gelir doktora gitmeden

Kürtajdan bir hafta sonra muayeneye çağırıyorlar genelde benim doktorumda çağırmıştı ultrasonda rahim kendini toparladı mı diye bakmıştı bence bu aralar git bi muayeneye

Ben de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadı İnşaAllah ay sonu doktora gideceğim. Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur❤

Çok geçmiş olsun. Bir dahakine inş kucağınıza alavağmz bebeklermiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…