aynen canım yoğun geçiyor vallaYoğunsun bu sıralarhadi bakalım yine tutsun inşallah
Insallah 2. adet de gecikmezse buraya daha az bakacağım öyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak, stres olmamak için baska sey gelmiyor aklima yoksa aklımdan çıkmıyorAa süper canım bak kesinn senden bebiş haberi gelcekevet burda sürekli bişeyler görüp araştırıyorum şu hamileyken regl görenler de var ya çok az bi ihtimal. İnsan onu okuyunca bile acaba diyor sonra kendime geliyorum tabi saçmalama diye. Çok kafa karıştırıyo burası
Bende öyle yapmak isterim ama bütün sosyal medya hesaplarım kapalı sadece burda vakit geçiriyorum. Aynen kuzu öyle Rabbim nasip etsin inşallah valla başka dicek bişey yok. Şuan imtihan oluyorum. Umarım daha uzun sürmez imtihanım. Çok şey anlayıp öğrendim bu zamanda kendime çok şey kattım.Gelsin bebeklerimizInsallah 2. adet de gecikmezse buraya daha az bakacağım öyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak, stres olmamak için baska sey gelmiyor aklima yoksa aklımdan çıkmıyorAkıldan çıkmayınca da olmuyor Yumurtlama takibi de istemiyorum o yüzden düzenli ilişki şart ve stressiz ilişki
Aynen öyle düşünmeyeceksin..benim hep kafsmdaydı gebelik 2 yıl olnadı. En son amann olmuyo dedim boşverdm. Kabullendm olmadığını.normlde adet günü test yapardım. O ay adete yakın anneme gittim. Adetm gecikince bile ihtimal vermedim. Sadece her gün eşim sorunca sırf sormasın ümitlenmesn diye Bi test Yapaym dedim. Sonra Bi test yaptm kıpkırmızı iki çizgi şok oldum.Valla kuzum beyin olarak rahat olmak lazım ama çok zor inşallah başarırımm. Rabbim nasip eder inşallah. Hepimiz aralık anneleri oluruz
Bu gerçek yani :) ne kadar değişik bi durum ama asıl zor olan kafaya takmama kısmıAynen öyle düşünmeyeceksin..benim hep kafsmdaydı gebelik 2 yıl olnadı. En son amann olmuyo dedim boşverdm. Kabullendm olmadığını.normlde adet günü test yapardım. O ay adete yakın anneme gittim. Adetm gecikince bile ihtimal vermedim. Sadece her gün eşim sorunca sırf sormasın ümitlenmesn diye Bi test Yapaym dedim. Sonra Bi test yaptm kıpkırmızı iki çizgi şok oldum.
Çalışıyormusun canım ben kendimi işe verdim düşünmemek içinInsallah 2. adet de gecikmezse buraya daha az bakacağım öyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak, stres olmamak için baska sey gelmiyor aklima yoksa aklımdan çıkmıyorAkıldan çıkmayınca da olmuyor Yumurtlama takibi de istemiyorum o yüzden düzenli ilişki şart ve stressiz ilişki
Benim de oyle bir tanesi haric bakalim hayirlisi belki de stres olmayız kuzuBende öyle yapmak isterim ama bütün sosyal medya hesaplarım kapalı sadece burda vakit geçiriyorum. Aynen kuzu öyle Rabbim nasip etsin inşallah valla başka dicek bişey yok. Şuan imtihan oluyorum. Umarım daha uzun sürmez imtihanım. Çok şey anlayıp öğrendim bu zamanda kendime çok şey kattım.Gelsin bebeklerimiz
O kadar cok dinledim ki bu hikayeyi...inşallah fazla bekletmez bebişler anne olmak istiyorum çok istiyorumAynen öyle düşünmeyeceksin..benim hep kafsmdaydı gebelik 2 yıl olnadı. En son amann olmuyo dedim boşverdm. Kabullendm olmadığını.normlde adet günü test yapardım. O ay adete yakın anneme gittim. Adetm gecikince bile ihtimal vermedim. Sadece her gün eşim sorunca sırf sormasın ümitlenmesn diye Bi test Yapaym dedim. Sonra Bi test yaptm kıpkırmızı iki çizgi şok oldum.
Evet ama her boşlukta yine bunu dusunmeyi becerebiliyorum cok buyuk başarıÇalışıyormusun canım ben kendimi işe verdim düşünmemek için
Benim de oyle bir tanesi haric bakalim hayirlisi belki de stres olmayız kuzu
O kadar cok dinledim ki bu hikayeyi...inşallah fazla bekletmez bebişler anne olmak istiyorum çok istiyorum
Evet ama her boşlukta yine bunu dusunmeyi becerebiliyorum cok buyuk başarı
Ne sonuçlar çıktı ne adet oldumCok sukur oldum canim hayatimda ilk defa bu kadar sevindim adet olduğumainsallah oburu de gecikmeden gelir de çalışmalara başlayacağız...Bende hormonlara baktirdim iyi cıktı.
Paresila doktora daha sonuc gostermemis belki de kotu bisey demeyecek
Kuzu ne alemdesin adetten haber var mı sonuçlar çıktı mı S Storycan
Aynı benim de o haftalarda öyle akıntı olup kaybetmiştimBu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
Geçmiş olsun canım. Sebebi araştırıldı mı? Sende hiç korunmadın o zaman kürtajdan sonra değil mi?Merhaba kızlar. Konuyu yeni görüp katıldım. Ben de 2 hamilelik geçirdim ilk bebeğimi eylül ayında 5 aylık erken doğumla kaybettim. İkinci bebeğimi ise ocak ayında 6 haftalık kalbinin atmadığını hiç gelişmediğini öğrenerek kürtajla aldılar.. Doktor sadece 2 hafta cinselliği yasakladı yeni bir hamilelik hakkında bir şey söylemedi. Yeniden hamile kalıp anne olmayı o kadar çok istiyorum ki. İnşaAllah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin
Teşekkür ederim. Korunuyorum araştırdığım kadarıyla en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş. Henüz adet olmadım. Bu da canımı sıkıyor. Bu ay sonu doktora gideceğim bakalım ne söyleyecek korunmaya gerek varmıymış. Her kes için hayırlısı olsun inşallah canımGeçmiş olsun canım. Sebebi araştırıldı mı? Sende hiç korunmadın o zaman kürtajdan sonra değil mi?
Bana da 3 ay dedi bende şubatta oldum korunmadım ama hamilede kalamadım ilk adetimi gördüm bugün son günüm. 45 güne kadar olmaması normalmiş ama senin bayağı oldu sanırım. Kürtajdan sonra hiç doktora gittin mi canım kontrole?Teşekkür ederim. Korunuyorum araştırdığım kadarıyla en az 3 ay geçmesi gerekiyormuş. Henüz adet olmadım. Bu da canımı sıkıyor. Bu ay sonu doktora gideceğim bakalım ne söyleyecek korunmaya gerek varmıymış. Her kes için hayırlısı olsun inşallah canım
Hayır canım gitmedim. Kürtajın ilk günü kanamam oldu sonra çok azaldı ve durdu yaklaşık 1 hafta sürdü. Ondan sonra 21 şubatta1 gün normal adetmişim gibi kan geldi adet olduğu sandım akşam kanama durdu. Şuanda 3 gündür kahve rengi lekelenmem var. Ay spnu doktora gideceğim inşallah kuzum. Sende de kahverengi lekelenme oluyormuydu?Bana da 3 ay dedi bende şubatta oldum korunmadım ama hamilede kalamadım ilk adetimi gördüm bugün son günüm. 45 güne kadar olmaması normalmiş ama senin bayağı oldu sanırım. Kürtajdan sonra hiç doktora gittin mi canım kontrole?
Keşke bi kontrole gitseydin doktorlar çağırıyorlar aslında sana bişe demediler sanırım. Canım benim kürtajdan sonra 29.gün geldi kahverengi şeklinde önce sonra normal adet rengine döndü. Bugünde kahverengi şeklinde geliyo son gün. Mutlaka doktora git canım için rahat etsin. İnşallah bebişlerimizde gelirHayır canım gitmedim. Kürtajın ilk günü kanamam oldu sonra çok azaldı ve durdu yaklaşık 1 hafta sürdü. Ondan sonra 21 şubatta1 gün normal adetmişim gibi kan geldi adet olduğu sandım akşam kanama durdu. Şuanda 3 gündür kahve rengi lekelenmem var. Ay spnu doktora gideceğim inşallah kuzum. Sende de kahverengi lekelenme oluyormuydu?
Ben de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadıKeşke bi kontrole gitseydin doktorlar çağırıyorlar aslında sana bişe demediler sanırım. Canım benim kürtajdan sonra 29.gün geldi kahverengi şeklinde önce sonra normal adet rengine döndü. Bugünde kahverengi şeklinde geliyo son gün. Mutlaka doktora git canım için rahat etsin. İnşallah bebişlerimizde gelir
Bizide haberdar edersin. Belki bebiş gelir doktora gitmedenBen de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadıİnşaAllah ay sonu doktora gideceğim. Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur❤
Ben de öyle sanıyordum ama doktorum çağırmadıİnşaAllah ay sonu doktora gideceğim. Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur❤
Çok geçmiş olsun. Bir dahakine inş kucağınıza alavağmz bebeklermiz olurMerhaba kızlar. Konuyu yeni görüp katıldım. Ben de 2 hamilelik geçirdim ilk bebeğimi eylül ayında 5 aylık erken doğumla kaybettim. İkinci bebeğimi ise ocak ayında 6 haftalık kalbinin atmadığını hiç gelişmediğini öğrenerek kürtajla aldılar.. Doktor sadece 2 hafta cinselliği yasakladı yeni bir hamilelik hakkında bir şey söylemedi. Yeniden hamile kalıp anne olmayı o kadar çok istiyorum ki. İnşaAllah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?