Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük veya kürtaj sonrası bir kaç ay beklemek zorunda kalanlar, birlikte bekleyelim
Düşük veya kürtaj sonrası doktorunuz en az 3 ay hamilelik düşünme dediyse, gelin burada birlikte bekleyelim, ben çok sabırsızım, bana 2 ay dedi doktorum, beklemek çok zor yaaa
Düşük veya kürtaj sonrası doktorunuz en az 3 ay hamilelik düşünme dediyse, gelin burada birlikte bekleyelim, ben çok sabırsızım, bana 2 ay dedi doktorum, beklemek çok zor yaaa
Haklısın canım bende 2 gün önce doktora gittim ve ilk hamileliğimdi çok sevinçliydik eşimle ama doktor bana bebeğin karnında ölmüş dedi eşimle çok üzüldük aklıma geldikçe ağlıyorum çok zor bi duygu allah kimseye yaşatmaz inşalla ve salı günü doktora gidip muane olacam umarım gebe kalmam için uzun süre bekletmez canım çünkü eşimle çok istiyoruz